ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:767.18KB ,
资源ID:1096753      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1096753.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019年春八年级英语下册Unit6AnoldmantriedtomovethemountainsSectionA(3a_4c)同步练习(新版)人教新目标版.docx)为本站会员(priceawful190)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019年春八年级英语下册Unit6AnoldmantriedtomovethemountainsSectionA(3a_4c)同步练习(新版)人教新目标版.docx

1、1Unit 6 An old man tried to move the mountainsSection A (3a4c). 根据句意及首字母提示补全单词1His grandfather looked old and walked with a s_2We all know that a fish moves its t_ to swim.3UFO means an unidentified(不明的) flying o_. 4Christmas Day is very popular in some W_ countries.5The old man wanted to h_ his mon

2、ey under the sofa.6The yellow shirt doesnt f_ me. Its too large.7The old c_ are very happy because their son will return from Canada.8Mr. Brown looks very kind because he always s_ when he is talking to others.用所给单词的适当形式填空1A neighbor _(call) Tony helped me repair my fence yesterday.2The Monkey King

3、can make 72_(change) to his shape and size.3His uncle isnt interested in _ (play) chess at all.4The two boys kept _ (skate) for one hour.5No one _(be) able to answer him at that time.同义句转换1The box is too heavy for me to carry.The box is _ heavy _ I cant carry it.2The girl got such a beautiful dress

4、that she wore it all day.The girl got _ beautiful a dress _ she wore it all day.3You wont catch the bus if you dont get up early.You wont catch the bus _ you _ up early.4It took us two hours to reach the top of the mountain.We _ two hours _ the top of the mountain.5Long long ago, there was a very ol

5、d man named Yu Gong._ _ _ _, there was a very old man _ Yu Gong. . 单项填空( )1.Look! There is _ object in the sky.Oh, yes. _ object looks very strange.Aa; A Ban; TheCan; An Da; The2( )2. 2017东营Whos your favorite teacher? Miss Green. She makes us _ English in an interesting way.Abelieve in Btake part in

6、Ccome up with Dfall in love with( )3. She was _ tired _ she fell asleep at her desk.A. so; to B. such; thatC. so; that Dtoo; to( )4.The ice can turn _ water as the temperature rises.Aonto BbetweenCinto Dfrom( )5.2017宿迁 My grandparents _ for over 60 years and they love each other very much.Ahave been

7、 married Bgot marriedCwere married Dhave got married( )6.I wont go to the meeting _ Im invited.Abut BifCunless Dwhen( )7.The movie was funny. I couldnt stop _. Ato laugh BlaughingClaugh Dlaughed( )8.The boy didnt go to bed _ his mother came back.Abut BuntilCwhile Das soon as. 2016安徽阅读理解Marco Polo wa

8、s from Venice, Italy. In 1271, at age 17, Marco went on a trip with his father and uncle to China. Today people often travel to different places around the world. But it was very hard for people from Europe to visit China then. After three and a half years, the Polos reached China in 1275.While he w

9、as there, Marco Polo worked for Kublai Khan, the emperor(皇帝) of China. He was able to learn and experience many things that were new to Europeans. In his diary, he wrote, “Kublai Khans palace is the greatest Ive ever seen. The streets of the new capital, Daidu, are so straight and so wide.” Paper mo

10、ney also took him by surprise, since it was not yet in use in the West at that time. Homes were heated with “black stoneswhich burn like wood”. Those stones were coal, and most of the Europeans knew little about it then.After 17 years in China, Marco and his family finally returned to Venice in 1292

11、 After he returned home, Marco completed a book about his trip, full of facts about his wonderful experiences in China.( )1.How was Marco Polos threeandahalfyear journey to China?AExpensive. BComfortable.3CDifficult. DSmooth.( )2.The Polos finally got to China in _A1271 B1275C1288 D1292( )3.What di

12、d Marco do when he was in China?AHe worked for the emperor.BHe learned to build city streets.CHe helped to dig for coal.DHe finished a book about his trip.( )4.What would be the best title for the passage?AMagic “black stones”BMarco Polo in ChinaCPaper money in DaiduDKublai Khanthe greatest emperor.

13、2018德州阅读下面的短文,根据短文内容,从下面方框内所给的 11 个动词中选择10 个意义相符的词,必要时进行词性变化(可添加助动词或者情态动词),填入空白处see, cross, drink, travel, ask, remember,clean, wait, take, rest, thinkOnce upon a time, a father and his son were walking from one town to another. While they 1._, they happened to pass by a river. They were tired and s

14、topped there 2._. Then the father asked his son to get him some water from the river.Then the son walked to the riverside and he 3._ some women washing clothes there. Right at that moment, a bullock cart(牛车) started crossing the river. As a result, the water became very dirty. “I mustnt take the dir

15、ty water to my father, ” he thought. So he came back and said, “Look, Father. A bullock cart 4._ the river now, so the water is dirty and it cant be drunk.” Father said nothing.After a while, the son 5._ to get some water again by his father. The water was still dirty, but he didnt go back. He thoug

16、ht, “My father is so thirsty. I 6._ back clean water this time, even though it will take me a long time.” Then he sat there, waiting until the water was clean. He collected some in a bowl and took it back.“Oh, you are back at last. I 7._ for you for almost half an hour, ” Father said. After 8._ the

17、water, he looked up at his son and said, “Now, 9._ about what made the water clean. You let it be and the water became clean on its own. It is also the same with your mind. When it is disturbed(打扰), just let it be, and it will calm down on its own.”The son thought for a while and said, “Thank you, F

18、ather. I 10._ this forever.”We can make best decisions when we stay calm.45教师详解详析.1.stick 2.tail 3object 4.Western 5hide 6.fit 7couple 8.smiles.1.called 2.changes 3.playing 4skating 5.was.1.so; that 2so; that3unless; get 4spent; reaching5Once upon a time; called.1.B2D 考查动词短语辨析。句意:“谁是你最喜欢的老师?” “格林老师。

19、她通过有趣的方式让我们_英语。 ”believe in 意为“相信” ; take part in 意为“参加” ;come up with 意为“想出” ;fall in love with 意为“爱上” 。根据后面的关键词“in an interesting way”可推知,此空表示“爱上” 。故选 D。3C4C turn into 意为“变成” 。5. A 考查动词的时态。句意:我祖父母已经结婚 60 多年了,他们彼此非常恩爱。根据“for over 60 years”可知,是持续到现在的动作或状态,用现在完成时态。be married 表示“已婚”状态,和 for 引导的表示一段时间的

20、时间状语连用;get married 是终止性动词短语。故选 A。6C 7.B8B notuntil意为“直到才” 。句意:那个男孩直到他妈妈回来才去睡觉。故选 B。.1.C 细节理解题。由第一段中“But it was very hard for people from Europe to visit China then.”可知,旅行是“艰苦的” 。2B 细节理解题。由第一段最后一句“the Polos reached China in 1275.”可知选 B。3A 细节理解题。由第二段第一句“Marco Polo worked for Kublai Khan”可知选 A。4B .1.were traveling 2.to rest 3saw 4.is crossing 5was asked 6.must take7have waited 8.drinking 9think 10.will remember6

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1