ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:791.50KB ,
资源ID:1104001      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1104001.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019中考英语二轮复习阅读理解优题(1).doc)为本站会员(medalangle361)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019中考英语二轮复习阅读理解优题(1).doc

1、12019中考英语阅读理解优题(1)Passage A(2019 中考日常生活类训练)There are always times when your children get bored with studying. There are also moments when you are looking for something educational (教育的) yet funny and easy to do. With a few things and a little preparation, you can easily entertain (娱乐) and educate yo

2、ur children. Do you read any magazines with pictures? Keep them. They can make a funny family game.Sit with your children and look at the pictures. You can cut out interesting pictures and ask your children to lay (放置) them out. Use as many pictures as possible. For example, if it is a picture of a

3、book, cut it out; even if it is an action, such as washing clothes, cut it out. Try to get as many different pictures as possible.In this game, you are going to use the pictures to let your children make up their own stories. Then take any kind of table, even the kitchen table, and let your child la

4、y out the pictures any way they wish. They dont need to use all of them, just as many as they want.After they have laid out the pictures, have them tell a story. If some pictures dont fit in with their stories, dont use them. If they find a different picture to add another part to their story, let t

5、hem do it. The more pictures you have, the more creativity (创造力) will come from your children.1. Whats the passage mainly about?A. How to enjoy pictures with children at home.B. How to entertain your children by drawing pictures.C. How to educate children in an interesting and easy way at home.D. Ho

6、w to tell stories to your children at home.2. If parents want to play this game with their children, they have to _.A. collect enjoy with pictures 2B. prepare a lot of things for the gameC. tell as many stories as possibleD. lay out the pictures for their children3. After the pictures are cut out, c

7、hildren should _.A. ask their parents questions B. find a table to play the gameC. lay out the pictures D. change the pictures4.What does the underlined phrase “fit in with“ in the last paragraph probably mean?A. match B. cover C. mean D. entertain5. When playing this game, children _.A. cut out pic

8、tures from magazines or booksB. read magazines or wash clothesC. make up stories about the picturesD. make up stories with their parents参考答案 1C 2A 3C 4A 5C Passage B2016中考英语阅读理解分类练习:广告布告类2、Bicycle Tour(旅行) and Race(比赛)A bike tour and race will be held on August 26 and 27(Sat. free for children under

9、 12Opening hours: 8:00 am6:00 pmJurong Bird Park is the greatest park in Asia and comes first in our list of places to visit in Singapore. This park is the home to more than 5,000 birds with 380 kinds from everywhere throughout the world. The Waterfall Aviary (鸟舍)is the biggest in the center which i

10、s made up of 5 land woods with more than 1,500 African birds and has a 100feet manmade waterfall.Ticket prices: 180 yuan; free for children under 12Opening hours: 6:00 am 6:00 pm6根据上述内容,判断下列句子正误,正确的为“T” ,错误的为“F” 。1. The Singapore Plant Garden was built in 1859.2. Youd better visit the Singapore Plan

11、t Garden on a cool morning.3. The children under 12 neednt buy tickets while visiting these two places. 4. The Waterfall Aviary has an 85feet manmade waterfall.5. You can visit the Jurong Bird Park at 8:00 pm. 【主旨大意】本文是一篇图表类应用文。介绍了新加坡的植物园和裕廊飞禽公园两个旅游景点。1. F 【解析】细节理解题。题干意为:新加坡植物园建于 1859年。根据第一个表格第一句“In

12、 1822, it was built at the foot of Government Hill.”可知表述错误。2. T 【解析】细节理解题。题干意为:你最好在一个凉爽的早晨去参观新加坡植物园。根据第一个表格第四句“The best time to visit it is on a cool morning or at night.”可知表述正确。3. T 【解析】细节理解题。题干意为:12 岁以下的孩子参观这两个地方都不用买票。根据两个表格中“free for children under 12”可知表述正确。4. F 【解析】细节理解题。题干意为:瀑布鸟舍有一个 85英尺的人造瀑布。

13、根据第二个表格第三句“.has a 100feet manmade waterfall.”可知表述错误。5. F 【解析】推理判断题。题干意为:你可以在晚上 8点去参观裕廊飞禽公园。根据第二个表格“Opening hours: 6:00 am 6:00 pm”可知表述错误。Passage ERobots arent only in the movies or on TV. One “real” robot recently married a couple at a wedding ceremony in Tokyo, Japan.Fifty guests stood as the music

14、 played and the bride(新娘)walked down towards the groom(新郎). Only one guest stayed seated - the minister(牧师), who happened to be a robot. For this special ceremony, the four-foot tall robot named I-Fairy wore flowers around her head. I-Fairys eyes flashed colored lights as she pronounced the couple m

15、an-and-wife and asked the groom to kiss the bride. The wedding was the first time a marriage had been led by a robot, according to the company that built I-Fairy.7A robot might seem like an unusual choice to lead a wedding, but if you knew the couple you would think I-Fairy was the perfect choice. T

16、hats because the groom teaches robotics at a university and the bride works for the company that built I-Fairy. The newly married couple hopes their wedding will encourage more uses for robots. They hope their wedding will give people ideas about ways in which they might use robots to do “everyday t

17、hings” in their lives in the near future.16. The “real” robot is the _ at the wedding ceremony.A. bride B. groom C. reporter D. minister17. Which is TRUE about the robot?A. It wore flowers around the neck for the ceremonyB. Its eyes flashed colored lights while it was speaking.C. It was built by the

18、 I-fairy company.D. It kissed the newly married couple.18. In paragraph 3, “robotics” must be the _ on how robots are made and used.A. science B. book C. magazine D. cartoon19. We can learn from the last paragraph that_A. it is very usual for robots to lead weddingsB. a robot is the perfect choice for everybodys weddingC. the wedding is expected to encourage people to use robots moreD. people get ideas on how to do everything with robots in the near future20. This passage is a(n) _.A. novel B. news report C. folk story D. advertisement参考答案 1620、DBACB8

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1