ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:799KB ,
资源ID:1104020      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1104020.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019中考英语二轮复习阅读理解选(七).doc)为本站会员(fuellot230)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019中考英语二轮复习阅读理解选(七).doc

1、12019中考英语阅读理解选(七)【实战训练】 A(2019 中考选练)Is your TV connected to the Internet? What about your chair or your fridge? It is possible that they are not. But in the future, most things in your home may be connected, as the so-called “Internet of things“ is developing.The Internet of things may be coming soo

2、ner than you think. It is reported that during his speech earlier this year, Samsung CEO(首席执行官) BK Yoon spent a lot of time talking about the Internet of things. He said that five years from now, every Samsung product will be part of the Internet of things, whether its a washing machine or a vacuum

3、cleaner(吸尘器).So, how do household(家用) objects that are part of Internet of things work? Well, think of a usual chair. When connected to the Internet, the chair warms up when it knows that the user has just walked into the room and is feeling cold. An Internet-connected camera, like a smart-home came

4、ra, could help people feel safer in their homes. It can recognize(识别) peoples faces, and even can see when someone passes by in the dark. Then it can send you a message on your smartphone to let you know whos there. If the person is someone you dont know, it can tell you that, too.But according to M

5、IT Technology Review, whether companies are connecting dog food bowls or security(安全) systems to the Internet, there may be problems. For example, many early connected-home devices(装置) dont have much built-in security, which means they could be hacked(被黑客攻击). In addition, it could be difficult to ge

6、t these devices to work together because they are made by different companies. To fight this, many companies have joined the Open Interconnect Consortium, which had 45 members by late 2014.So, picture this: you walk in through the front door of your home. The temperature changes to make you feel com

7、fortable after a long day at school. 2Your favorite music starts playing for you. Do you think that this would be a good thing? It may happen sooner than you think.1. The Samsung CEOs speech is mentioned to prove that_.A. the Internet of things will appear in our daily life soonerB. Samsung has prod

8、uced the Internet of things recentlyC. Samsung products have been part of the Internet of thingsD. he spent a lot of time talking about the Internet of things2. We can infer(推断)from paragraphs 3 and 4 that _.A. the chair can know whether the user feels cold or notB. a usual chair can warm up when it

9、 knows the user comes inC. an Internet-connected camera can be used to take photos in the houseD. an Internet-connected camera can be connected to the users smartphone3. According to the passage, it is mentioned that_the temperature inside is neither too high nor too lowyour fridge provides the drin

10、ks for youthe chair warms up if you feel coldyour favourite music starts playingyour washing machine starts workingA. B. C. D.4. Whats the problem about the Internet of things?A. Companies which produce connected-home devices havent joined together.B. Connected-home devices may not work together and

11、 can easily get hacked.C. Companies have difficulty connecting security system to the Internet.D. These new devices are produced by different companies.参考答案 1、A 2、D 3、C 4、B【实战训练】 B2016中考英语阅读理解分类练习:广告布告类3Come to Austria!Soll is a village in the mountains in western Austria. The Post Hotel, opened by

12、a local family, is clean and not expensive. From the hotel you can see the whole village, the forest and the mountains. Temperatures in summer are usually 20 to 25 in the daytime, but much cooler at night.Enjoy Thailand!When you visit Bangkok (曼谷) in Thailand, do not miss the early morning river boa

13、t trip to the Floating(漂浮的) Market just outside the city. There you will find many kinds of fruits and vegetables. There you can pay for them when you sit in your boat. Dont forget your hat and sunglasses: the sun can be strong and it may be as hot as 40 at noon!Visit Hawaii!Maybe the most beautiful

14、 place in Hawaii is Kauai. You can visit its long, sandy beaches in the south and west of the island, and mountains and forests in the north, but be careful: there are many mosquitoes (蚊子) , and dont be surprised if it rains in the center of the land. Daytime temperatures there are usually around 24

15、 to26 by the sea, and only a little cooler in late evening.【小题 1】You can have a view of _ at the Post Hotel. AThe whole village Bthe whole countryCthe forest and mountains Dboth A and C【小题 2】You can buy things _ at the Floating Market in Bangkok. Ain the boats Bin the streetCin big stores Din small

16、shops【小题 3】Youd better wear _ when you are at the Floating Market. Aa hat and sunglassesBa raincoat and a swimming suitCa hat and a T-shirtDa shirt and an umbrella【小题 4】There are _ in the north of Kauai. 4Asandy beaches Bheavy rainCsmall islands Dforests and mountains【小题 5】According to the passage,

17、the hottest place is _. ASoll BBangkokCKauai DAustria【实战训练】 C阅读下列短文,然后从 A、B、C、D 四个选项中选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳选项。 Ticket Prices for Shanghai ExpoTimeTypesPre-sale(预售)Mar. 27,2009Jun. 30,2009Pre-sale Jul. 1,2009Dec. 31,2009Pre-sale Jan. 1,2010Apr. 30,2010Expo Session(期间)May. 1,2010Oct. 31,2010Peak Day Tick

18、et(指定日门票)¥170 ¥180 ¥190 ¥200Standard Day Ticket(平日门票)¥130 ¥140 ¥150 ¥1603-Day Ticket ¥4007-Day TicketN/A(无)¥900Evening Ticket N/A ¥90( )1If Joe wanted to buy the cheapest ticket for Peak Day,he could book(预定)one during APre - sale BPre sale CPre sale 5DExpo Session( )2On March 1,2010,Sue bought two

19、Standard Day tickets for her parents. She paid for them.A¥380 B¥300 C¥260 D¥180( )3It cost Thomas ¥160 to get a ticket for Standard Day.He probably bought it on AApril 23,2009 BAugust l,2009 CFebruary 2,2010 DMay 20,2010( )4Kathy spent 900 yuan on a ticket for Shanghai ExpoHer visit can last daysAon

20、e Bthree Cseven Dten( )5Visitors to Shanghai Expo could buy tickets only after May 1,2010A. morning Bafternoon Cevening Dmidnight阅读理解 15 ABDCC 【实战训练】 DHow to apply(申请) for a free mailbox? First you have to connect to the Internet and go to the homepage of providing free mailboxes. Then you will find

21、 an icon(图标), an agreement about the rules for using the free mailbox will appear. If you want to go, click the icon “I agree”. Then you have to fill in a form about your personal information, and the name and PIN(密码) of the mailbox. The PIN is the key to the mailbox. After finishing these, you will

22、 get a mailbox like this: H. “Henry” is the name of the mailbox. “” is read as “at”. The first part is the name of the mailbox. All mails to you will be received and put into your mailbox. You can read these mails on any computer on the Internet , if you have the name and PIN of the mailbox.根据短文选择正确

23、答案。 (10 分)61. If you want to send or receive an e-mail, you should first _.A. buy a computer B. fill in a form C. apply for a mailbox662. When you get a FREE mailbox, you can send an e-mail _.A. to anyone B. for paying money C. anywhere63. Here is an e-mail address “. ” Whats the mailboxs name? Its

24、A. com B. 163 C. editor64. The writer mainly wants to tell us how to _ in this passage.A. send a letter by e-mail B. get a free mailbox C. find out ones e-mail address65. In Which book can we find the similar information?A. Harry Potter B. Surfing on the Internet C. Bill Gates Story 参 考 答 案 6165

25、 CACBB【实战训练】 E对症下药Mr.Smith works in an office. Hes very busy and he has no time to rest. Every evening, when he comes back from his office, he always feels tired and wants to go to bed early, but his wife often has something interesting to tell him after dinner. She keeps talking until its too late.

26、 But Mr.Smith has to get up early in the morning. One day Mr.Smith felt terrible and couldnt go to work. He went to see a doctor with his wife. Before he said what the matter was with him, his wife told the doctor all. The doctor got the reason and said to Mrs. Smith, “Here is a bottle of medicine f

27、or your husband and some pills for you.”“For me?” the woman said in surprise, “Im fine. I dont need any medicine!”“I dont think so, madam.” said the doctor, “Theyre sleeping pills(安眠药). Your husband will soon be all right if you take them!”根据上述内容,判断下列句子正误,正确的为“T” ,错误的为“F” 。71. Mr.Smith usually feels

28、 worried when he gets back home. 2. Mrs.Smith usually keeps talking with her husband after dinner. 3. Mr.Smith called the doctor when he was ill. 4. The doctor gave Mrs.Smith some medicine to let her sleep quickly. 5. The doctor wanted to make Mr.Smith feel better by curing(治疗) Mrs.Smith. 【主旨大意】本文是一

29、篇幽默故事。文中讲述了史密斯先生因为太忙而没有时间好好休息,但是她的妻子每天晚上都会跟他聊天到深夜。有一天,史密斯先生因为太累无法工作去看医生,医生诊断后知道他的病因是他的妻子,所以给他的妻子开了安眠药。1. F 【解析】细节理解题。题干意为:当史密斯先生回到家时他通常感觉很担心。根据第一段第三句“.he always feels tired and wants to go to bed early.”每天晚上当他从办公室回到家时,他总是感到疲倦想早点睡觉。描述与文章不一致,故错误。2. T 【解析】细节理解题。题干意为:史密斯夫人在晚饭后通常一直和她的丈夫谈话。根据第一段第三、四句“Ever

30、y evening.something interesting to tell him after dinner.She keeps talking until its too late.”晚饭后他的妻子经常有一些有趣的事情跟他说,并且一直说到很晚。描述与文章一致,故正确。3. F 【解析】细节理解题。题干意为:当史密斯先生生病时他给医生打了电话。根据第二段第二句“He went to see a doctor with his wife.”他和妻子一起去看医生。描述与文章不一致,故错误。4. T 【解析】细节理解题。题干意为:医生给史密斯夫人开了一些药让她快速入睡。根据第四段中“Theyre sleeping pills(安眠药) ”描述与文章一致,故正确。5. T 【解析】推理判断题。题干意为:医生想通过先治疗史密斯夫人来使史密斯先生感觉更好。根据文章最后一段最后一句,如果你吃了这些药,你的先生很快就会好。描述与文章一致,故正确。8

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1