ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:762.47KB ,
资源ID:1110607      下载积分:5000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1110607.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019年中考英语总复习优化设计第一部分教材知识梳理第14课时Units3_4知能优化训练人教新目标版.docx)为本站会员(sumcourage256)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019年中考英语总复习优化设计第一部分教材知识梳理第14课时Units3_4知能优化训练人教新目标版.docx

1、1第 14 课时 Units3-4知能优化训练.根据句意及首字母提示完成单词1.France is a E country and Japan is an Asian country. 答案:European2.My history teacher is very h . We all like his funny class. 答案:humorous3.I hope I can get good s in tomorrows test. 答案:scores4.I s learn English in the morning, but my sister always learns it. 答

2、案:seldom5.My parents are p of my progress in English. 答案:proud.单项选择1.(2018天津中考)There is old piano in corner of the living room. A.an; the B.an; /C.a; the D.a; a答案:A解析:第一空表示泛指“一架旧钢琴”,且 old 是以元音音素开头的词,故用 an;第二空表示特指“卧室的角落”,故用 the。故选 A 项。2.Can you tell me ? A.how much is the red sweaterB.how much the re

3、d sweater isC.whats the price of the red sweaterD.how many the red sweater is答案:B解析:宾语从句必须用陈述语序,故排除 A、C 项,而 D 项句意不恰当,故选 B 项。3.I live next to New Century Supermarket. Its very to buy things. A.beautiful B.cleanC.delicious D.convenient答案:D解析:根据句意“我住在新世纪超市附近,因此买东西很方便”可知选 D 项。4.Could you please tell me

4、where the restrooms are? A.Yes, I can. B.I could.C.Sure. D.I could tell you.2答案:C解析:Couldyouplease.?是表示语气委婉的问句,肯定回答可用“Yes,sure./Sure.”表示。5.The Great Wall is a good place . A.to visit B.visitingC.to be visitedD.for visit答案:A解析:不定式作后置定语,修饰前面的名词。6.Her son Coke, but now he likes milk. A.used to drink B.

5、used to drinkingC.didnt used to drink D.is used to drink答案:A解析:usedtodosth.表示“过去常常做某事”,beusedtodoingsth.表示“习惯于做某事”。根据句意“她儿子过去常常喝可乐,但是现在喜欢喝牛奶”可知选 A 项。7.Mom, I was the first to reach the top of the mountain.Good job, Jack! Im of you. A.careful B.proudC.tired D.afraid答案:B解析:careful“小心的”;proud“骄傲的,自豪的”;

6、tired“累的”;afraid“害怕的”。句意:妈妈,我是第一个到达山顶的人。做得不错,杰克!我为你骄傲。beproudof 是固定短语,“以为荣”,所以选 B 项。8. honest is the first thing people should learn. A.Being B.LookC.Be D.Become答案:A解析:此处缺少主语,动词- ing 形式(短语)可以作主语,因此选 A 项。9.(2018兰州中考) fine weather it is! Lets go for a walk. Sounds like a great idea.A.What B.HowC.What

7、a D.How a答案:A解析:修饰不可数名词 weather 应用 what。故答案选 A 项。10.She got a nice skirt as a present on her birthday. Do you know ? A.what was it made of B.how much did it costC.who bought it for her D.where she bought it答案:C解析:宾语从句应用陈述语气,排除 A、B 两项,且根据句意可知选 C 项。.阅读理解3Jack, a middle school student, used to work har

8、d at all his lessons. He usually got up earliest and went to bed latest of the family. He hardly ever did outdoor activities. His parents worried about his health. They asked him to get relaxed by watching TV or playing sports, but he wouldnt follow them. Finally, one day he fell ill and had to stay

9、 in hospital for several weeks. Now Jack is in poor health. Though he goes to school every day, he doesnt do so well in his studies as before.From Jacks story, we can see that health is very important. If you become sick, you may not go on with your education, and then you cant make your dreams come

10、 true. On the other hand, if you are strong, you can enjoy yourselves to do everything well.Then how should you keep fit? First, you should spend some time exercising every day to keep fit. Second, you must go to bed and get up early. If you get up early, you can breathe fresh air and make your head

11、 cleverer. In a word, health is no less important than working hard for us. So we should, on the one hand, work hard, and on the other hand, pay much attention to our health.1.Jack used to be . A.shy B.hard-workingC.quiet D.athletic答案:B解析:根据第一段第一句“Jack,amiddleschoolstudent,usedtoworkhardatallhisless

12、ons.”可知答案。2.Jack hardly ever in the past. A.fell illB.got up earlyC.went to sleep late D.did outdoor activities答案:D解析:根据第一段第三句“Hehardlyeverdidoutdooractivities.”可知答案。3.Now Jack . A.isnt in good healthB.has to stay at homeC.has to stay in hospitalD.does as well in his studies as before答案:A解析:根据第一段倒数第

13、二句“NowJackisinpoorhealth.”可知答案。4.The underlined word“strong” means“ ” in Chinese. A.体弱的 B.坚强的C.悲伤的 D.强健的答案:D4解析:根据本段段意可知健康是很重要的,如果身体强壮,做任何事都会很开心。5.What can we learn from the passage? A.Jack hasnt changed a lot.B.Jack used to be a good student.C.Health is important to everyone.D.We should spend all o

14、ur free time on our studies.答案:C解析:本篇短文主要说明了健康的重要性。.句型转换,每空一词1.I dont know how I can get to the hospital. (改为简单句)I dont know the hospital. 答案:how to get to2.The boss asked Jenny,“Why are you always late for work?” (改为复合句)The boss asked Jenny always late for work. 答案:why she was3.They used to be workers, ? (补充附加疑问句) 答案:didnt/usednt they4.My mother shows an interest in my speech. (改为同义句)My mother my speech. 答案:is/becomes interested in5.His grandfather has been dead for four years. (改为同义句)four years his grandfather died. 答案:Its been; since

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1