ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:769.84KB ,
资源ID:1114260      下载积分:5000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1114260.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文((课标通用)安徽省2019年中考英语总复习第三部分八上考点强化练6Unit1_3试题.docx)为本站会员(testyield361)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

(课标通用)安徽省2019年中考英语总复习第三部分八上考点强化练6Unit1_3试题.docx

1、1考点强化练 6 八年级(上册) Unit1Unit3.单项填空。1.(2018云南)I like the named theEnglishWorld very much. Me,too.I have read it for many years.A.game B.programC.movie D.magazine答案 D解析 句意:“我非常喜欢那本叫英语世界的杂志。”“我也是,我已经读它很多年了。”根据“readitformanyyears”可知选 D项。2.(2018浙江温州)What was the of the football match last night? AC Milan w

2、on the game.A.value B.result C.choice D.decision答案 B解析 句意:“昨天晚上的足球比赛的结果是什么?”“AC 米兰赢得了比赛。”从答句可以看出前者是在问比赛的结果。故选 B项。3.(2018山东临沂)We couldnt buy anything because of the shops were open. A.all B.both C.nothing D.none答案 D解析 句意:我们不能买任何东西,因为没有一家商店开门。all 表示“三者或三者以上都”;both 表示“两者都”;nothing 表示“什么也没有”;none 表示“三者或

3、三者以上没有一个”。根据“Wecouldntbuyanything”可知,选 D项。4.(2019预测)The actress is already 50,but she looks than she really is. A.young B.more youngC.much younger D.much youngest答案 C解析 句意:那个女演员已经 50岁了,但是她看起来比实际年龄年轻的多。由句中的 than可知,空格处用比较级。young 的比较级为 younger,much修饰比较级。故选 C项。导学号 567140485.(2018山东滨州)Dont stay inside su

4、ch a sunny morning.Lets go out to enjoy the gentle wind. A.on B.in C.from D.at答案 A解析 在具体某一天早上/晚上用介词 on。6.(2018江苏徐州)I look stupid with this haircut.All my classmates will me. A.laugh at B.agree withC.depend on D.worry about答案 A2解析 句意:这个发型让我看起来好傻,我所有的同学都会嘲笑我。laughat 嘲笑;agreewith 同意;dependon 依靠,取决于;wor

5、ryabout 为担心。根据“Ilookstupid”可知,这里应表示“嘲笑”。故选 A项。7.(2018内蒙古包头)Do you understand what he said just now? . A.One by one B.More or lessC.From time to time D.Here and there答案 B解析 句意:“你明白他刚才说的话吗?”“或多或少吧。”Onebyone 逐个地,一个接一个地;Moreorless或多或少;Fromtimetotime 有时;Hereandthere 到处。根据上文“Doyouunderstandwhathesaidjustn

6、ow?”并结合选项,可知 B项符合题意,故答案选 B项。8.(2018内蒙古包头)He is a person,but he is good at telling funny stories A.serious B.patientC.kind D.humorous答案 A解析 虽然他是严肃的人,但是他擅长讲有趣的故事。serious 严肃的;patient 耐心的;kind 善良的;humorous幽默的。故选 A项符合逻辑。9.(2018湖北恩施改编)Today,WeChat becomes very popular,and quite a lot of people like to use

7、 it to each other. A.get in touch with B.catch up withC.keep up with D.pay attention to答案 A解析 句意:今天,微信变得非常受欢迎,很多人都喜欢用它来互相联系。getintouchwith 与联系。故选 A项。10.(2017江苏盐城)I felt much after I told the problems to my close friend. A.good B.well C.better D.best答案 C解析 由“afterItold.tomyclosefriend”推知,把问题向好友倾诉完之后,

8、感觉应该是好多了。所以选 C项。.完形填空。(2017陕西改编)Steve was a smart boy.He liked doing things in a way that he thought to be clever.But sometimes he made wrong choices.One day,his father gave him some 11 and asked him to buy some goldfish.When he got to the market,he found that the killifish looked like small goldfis

9、h,and they were much 12 .So he bought some killifish and kept the rest of the money for himself. 3When he got home,his father 13 what Steve did at once.He put the fish in the tank(鱼缸) without saying 14 at first.He knew his son didnt buy the right fish.At the same time,he thought his son might have a

10、n advantage in marketing.And he should 15 a way to help his son grow well.He had an idea.Then he said to his son,“Steve,do you know 16 you have bought?Are they goldfish?” Steve felt shy and said in a low 17 ,“Er,no,but.” His father continued,“Well.Im glad you know how to 18 money.I also know you are

11、 good at watching things around you.But its not right to be dishonest.You should do things honestly,or others wont 19 you.” Then he helped Steve start with some chores like buying daily things,managing his own money and helping his uncle in his store.Later,Steve worked as a salesman.He felt himself

12、strong in marketing and kept hard at it. 20 ,he became a successful businessman. Several years later,when talking about the key to his success,Steve said,“Thanks to my father.He helped me develop in a right way.”【主旨大意】史蒂夫是一个聪明的孩子,他的父亲让他去买金鱼,结果他发现鳉鱼比金鱼便宜,所以他买了鳉鱼。后来他父亲通过正确引导对他进行教育,并帮助他最终获得成功。11.A.pape

13、r B.money C.gifts D.flowers答案 B解析 根据下文“andaskedhimtobuysomegoldfish”可知,此处应该是钱。故选 B项。12.A.cheaper B.betterC.more expensive D.more beautiful答案 A解析 根据下文“kepttherestofthemoneyforhimself”可知,应该是鳉鱼比小金鱼便宜。故选 A项。13.A.refused B.forgetC.remembered D.realized答案 D解析 根据下文“Heknewhissondidntbuytherightfish.”可知,父亲意识

14、到自己的儿子做了什么。故选 D项。14.A.something B.anythingC.nothing D.everything答案 B解析 根据 without(没有)可知这里表示否定。句意:他先把鱼放进鱼缸,什么都没说。故选 B项。15.A.talk about B.care aboutC.think of D.hear of答案 C解析 根据后文“Hehadanidea.”可知此处父亲是在思考,想办法。16.A.that B.where C.what D.which4答案 C解析 根据后文“Aretheygoldfish?”可知,此处父亲是问“你知道自己买了什么吗?”what 作宾语从句

15、引导词。17.A.voice B.sound C.face D.noise答案 A解析 根据上句“Stevefeltshy”可知,这时史蒂夫的声音应该很低。故选 A项。18.A.catch B.lose C.save D.raise答案 C解析 根据上文第一段“史蒂夫买了便宜的鳉鱼,自己收了剩下的钱”可知,此处应该是:我很高兴你知道如何省钱。故选 C项。19.A.help B.hate C.teach D.trust答案 D解析 根据上句“Youshoulddothingshonestly”可以推断出下文:否则别人不会相信你。故选 D项。20.A.However B.FinallyC.Befo

16、re D.Hardly答案 B解析 据上文“Hefelthimselfstronginmarketingandkepthardatit.”并结合下文“hebecameasuccessfulbusinessman”可知:他最终成为一名成功的商人。故选 B项。导学号 56714049.补全对话。(2019原创)A:Hello,Mr.Wang!B:Hello,Mr.Wilson!A: 21 B:Yes.Our lives are getting better and better,Mr.Wilson. 22 A:Three days.B: 23 A:Very good.Its beautiful a

17、nd quiet.B:It seems that you know our city.Have you ever been here before?A:Yes, 24 B:Then this time you are here for.A:Just for a holiday.B:Im very glad you like our city. 25 A:Thank you.A.How do you like our city?B.Your city has changed a lot these years,hasnt it?C.I came here to give a report on

18、food safety two years ago.5D.That will make you more relaxed.E.How long have you been here?F.Have a good time.G.Talking of my spare time.答案 2125 BEACF.阅读理解。A(2019预测)Foreigners have to get used to a lot of different things in America.One thing is the closet.Each bedroom in America has a huge closet.I

19、t is not movable,and it takes up a lot of space.Some closets do not have doors.You cannot close these closets,as dust(灰尘) gets in them easily.People store more than just clothes in closets.They store things like toys,seasonal items,and even shoes.People from Poland do not store shoes in a closet.We

20、believe shoes are dirty and do not smell nice.Instead of closets,we have wardrobes(衣柜) in Poland.You buy your own wardrobe in whatever design and size you like.You can place it wherever you want.You do not have to have a wardrobe in a bedroom.The word closet is an odd word for us because closet in P

21、olish means toilet.It feels strange for us to say that your clothes in the closet or your coat is in the closet.There have been many misunderstandings and funny situations with the closet or toilet word.After getting used to the American way of life,we now find that closets are nice and convenient.W

22、e can store lots of things in them.We especially like walk-in closets,which are even more spacious than common closets.You can put many big seasonal items in them!Even though I thought closets were not a good idea at first,now I would rather have closets in my home than a wardrobe.Closets are more u

23、seful.【主旨大意】本文是说明文,主要介绍了美国的壁橱。美国人的壁橱很宽敞,里面可以放很多东西,比一般的衣柜更方便实惠。26.Which is not true about American closets?A.They are very big.B.They need a lot of room.C.They may always in the same place.D.They all have a door.答案 D6解析 细节理解题。由第一段的“EachbedroominAmericahasahugecloset”可知,壁橱很大;由第一段的“Itisnotmovable,andit

24、takesupalotofspace.”可知,壁橱不能移动,占据很多空间;由第一段的“Someclosetsdonothavedoors.”可知,一些壁橱没有门。故本题选 D项。27.According to the passage,closets without doors than wardrobes. A.are smaller B.get dirty more easilyC.are nicer D.put more clothes答案 B解析 推理判断题。由第一段的最后一句可知,灰尘容易进入到没有门的壁橱里。故判断它更容易变脏。28.Whats the Chinese meaning

25、 of the underlined word “spacious”?A.宽敞的 B.豪华的 C.现代的 D.简易的答案 A解析 词义猜测题。由“Youcanputmanybigseasonalitemsinthem!”判断 spacious意为“宽敞的”。29.The fourth paragraph mainly tells us . A.differences between closets and toiletsB.the different meaning of closet in PolandC.funny stories about closets in PolandD.the

26、history of closets in Poland答案 B解析 段落大意题。本段主要介绍了 closet在波兰与在美国的不同含义。故选 B项。导学号 56714050B(2019预测)Mr.Clarke works in New York and brought his family to China.They visited many places of interest and had a good time here.Before they left for Shanghai,the Clarkes walked along the Great Wall.It was the gr

27、eatest project about three thousand years ago.They took a lot of photos there and then they had a picnic under a big tree.Suddenly it began to rain and they hurried to the car.And when they returned to the hotel,they couldnt find the bag and their expensive camera was in it.They were all sorry for i

28、t.They could buy another camera but had no time to go to the Great Wall again.They could not miss the plane!That evening they didnt have supper.Mr.Clarke hoped to make them happy and said,“Well,let me tell you a story.An old man lived in a sixty-storey building.One day he fell down from it when he w

29、as cleaning the window.But he didnt hurt himself.”“It was a miracle!” called out his children.“Why?”7“Because he lived on the first floor!”They all began to laugh when two policemen with a bag came in.They said a Chinese boy found it under the big tree and he asked them to find out who lost it.“Its

30、really a miracle!” the Clarkes said happily.【主旨大意】本文主要讲述了克拉克一家到北京旅行的故事。他们拍了许多照片,却将照相机丢失了,后来警察把相机送了回来。30.Where did the Clarkes left their bag?(不超过 10个词)答案 Under a big tree.31.Why did Mr.Clarke tell a story to his family?(不超过 15个词)答案 Because he hoped to make them happy.32.Who found the bag?(不超过 10个词)答

31、案 A Chinese boy.导学号 56714051.单词拼写。33.Everyone can achieve their dreams t (通过) hard work. 答案 through34.The boy has made the d (决定) to play the drums well already. 答案 decision35.They stopped at the t (顶部) of the hill to enjoy the beautiful scenery. 答案 top36.Lilys father works in Canada,so we h (几乎不) e

32、ver see him. 答案 hardly37.The knives on the table are very sharp.Youd better not t (触摸) them. 答案 touch.书面表达。亲爱的同学们,你们通常都是怎样度过课余时间、周末、假期的呢?请以“My Free Time”为题,写一篇短文。词数为 80100。文章的开头已给出,但不计入总词数。信息提示:1.参加运动,强身健体;2.娱乐活动(如听歌),放松心情;3.做家务,帮助父母;4.课外阅读,增长知识。温馨提示:1.根据信息提示,把握要点,适当发挥,不要逐字逐句翻译;2.文中不得出现真实人名或校名。8MyFr

33、eeTimeI have lots of things to do in my free time. 参考范文MyFreeTime I have lots of things to do in my free time.Usually I take exercise after school so that I can keep healthy and study better.Sometimes I listen to the music for a while,which is a good way to relax myself.Of course,I help my parents with the housework on the weekend.When I get tired,I would like to sit by the balcony and read books such as novels,science fictions or even poems.Reading calms my heart down and satisfies my hunger for knowledge. I love my free time because I enjoy the freedom!

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1