ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:130.50KB ,
资源ID:1134435      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1134435.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019年中考英语一轮复习第一篇教材梳理篇课时训练05Units9_12(七下)练习(新版)人教新目标版.doc)为本站会员(wealthynice100)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019年中考英语一轮复习第一篇教材梳理篇课时训练05Units9_12(七下)练习(新版)人教新目标版.doc

1、1课时训练(五) Units 912(七下)(限时:30 分钟).单项填空1.Is Susan heavy or thin? . But her sister is thin. A.She is thin B.Yes, she isC.No, she isnt D.She is heavy 2.2018绥化 He his grandparents in the countryside last week. A.visits B.visit C.visited3.We often hear some students spoken English in the English corner. A

2、practiced B.practicingC.practice D.was practicing4.2019原创 When Flight 3U833 finally landed in Chengdu, some women cried. , nobody was hurt. A.Suddenly B.Luckily C.Sadly D.Easily5.My dad bought me a new MP4 player, but I dont know . Lets read the instructions. A.what to use B.which one to useC.how t

3、o use it D.when to use it 6.2018乌鲁木齐 people prefer HUAWEI phones, and about of them are adults. A.The number of; four-fifths2B.A number of; four-fifthC.A number of; four-fifthsD.The number of; four-five7.In our school students like English, but of them can speak English smoothly. A.a little; a few B

4、a few; fewC.a few; little D.a little; few8.They spoke quietly I could hardly hear them. A.such; that B.so; thatC.neither; nor D.both; and9.Dont keep them outside. Its very impolite. A.wait B.waiting C.to wait D.waited10.2019原创 Why do you look so tired today?Because I late last night to watch the 20

5、18 World Cup. A.picked up B.stayed upC.set up D.took up .2018海南改编 完形填空It was a hot summer evening.Kevin and his brother Alan were 11 soccer in the backyard.After a while, they decided to drink some orange juice and watch TV in the house. 12 the TV was off.Alan tried to turn it back on, but 13 happen

6、ed.They soon realized that there was no electricity(电).What could they do? Kevin suggested going outside to do some 14 watching.Without streetlights, the stars were bright and 15 to see.Lying on the grass, they saw different kinds of stars 16 they even saw the planet Mars.Kevin and Alan had never re

7、alized 17 fantastic the night sky could be. After watching the stars for an hour, the boys 18 the house.It was very dark except for a few 19 that their parents had lighted.The family spent the night playing cards and telling stories by 3candle light.Kevin and Alan had never thought of having such a

8、night 20 electricity like that before.They really enjoyed watching stars. 11.A.buying B.selling C.playing12.A.Luckily B.Suddenly C.Certainly13.A.everything B.anything C.nothing14.A.flower B.star C.bird15.A.easy B.difficult C.impossible 16.A.or B.and C.but17.A.what B.how C.which18.A.went into B.went

9、over C.went up19.A.matches B.lights C.candles20.A.without B.with C.throughout.2018武威 阅读理解What Does a Lifelong Learner Look Like?Lifelong learners never think of themselves as the greatest expert in anything.They continue to learn and bring a great deal to the groups they belong to.What does a lifelo

10、ng learner look like? Here are some of their main characteristics(特征).They are knowledge seekers.They are always searching for much information on a topic theyre interested in and looking for new experience or opportunities to improve their knowledge or skills. They are social and self-directed lear

11、ners. They like taking different courses and taking part in discussions around subjects they are interested in. They also know their own learning styles, and their strengths and weaknesses.They can plan and organize their own learning. They are critical(批判性的) thinkers. They always use a lot of ways

12、to analyze(分析) and synthesize(合成) information.From their research they judge the information to see if it is useful for 4the question at hand.They are problem solvers. They will meet different problems while learning.However, they usually see problems as challenges and life experiences and try to st

13、and above them.21.What does the underlined “knowledge seekers” mean? A.Persons who are looking for knowledge.B.Persons who are teaching knowledge.C.Persons whose jobs are inventing knowledge.D.Persons who are testing knowledge.22.What can be put in the blank(空白处)?A.They dont like learning on society

14、B.They learn both from and with others.C.They learn from plants and animals.D.They invite each other to parties.23.Which of the following most clearly shows you are a critical thinker?A.You always use a lot of ways to analyze and synthesize information.B.You believe in the information you get and u

15、se it in your study.C.You correct mistakes someone makes as soon as you find them.D.You ask others for help when you cant correct your own mistakes.24.How is the passage organized? (P = Paragraph)525.What is the purpose of the passage?A.To describe the height, clothes and hairstyle of a lifelong lea

16、rner.B.To explain the relationship between common people and lifelong learners.C.To suggest lifelong learners become experts.D.To introduce some of the main characteristics lifelong learners have.词汇运用(A)用括号中所给单词的适当形式填空。26.There are five (sheep) on the farm. 27.You must be careful about the snake whe

17、n you go (camp) in the wild. 28.We needed to know the (high), and he gave us the length! 29.I stayed (wake) almost the whole night because I had drunk too much coffee. 30.Many people always see things (different). (B)从方框中选择恰当的单词,并用其正确形式填空。31.My mother went shopping and bought lots of . 32.There is s

18、ome in the box. 633.We can see many old things in the . 34.Can you the criminal? Yes, I can. Hes tall and thin, with long hair. 35.The tigers live in the . They are happy there. .根据上下文和你的实际情况把下面的对话补充完整A: Hi, Olive. Long time no see.B: Hi, Alison. Yes, I was on vacation last month.A: Where did you go

19、B: 36. A: What did you do there?B: 37. A: Who did you go with?B: 38. A: 39. B: Yes. I had a great time. 40. A: I just stayed at home most of the time to read and relax.根据汉语意思完成句子41.他尝试过各种各样的工作,最后成了一名教师。He tried various jobs and became a teacher . 42.“你的妹妹长什么样?” “她留着短卷发。 ” does your sister ? She sho

20、rt curly hair. 743.你可以许个愿,并把蜡烛吹灭。You can and the candles. 44.刚才我们生火取暖了。We to just now. 45.我们担心昨天会下雨。幸运的是,没有下雨。We it would rain yesterday. , it . 参考答案.1.D 根据下句“But her sister is thin.”可知选 D。2.C3.C 根据“hear sb.do sth.”和“hear sb.doing sth.”结构可排除 A 和 D。再由“often”可知,“practice spoken English”这个动作不是正在进行。故选 C

21、84.B5.C 根据答语“Lets read the instructions.”可知,“我”不知道如何使用这部 MP4。故选 C。6.C a number of 许多;the number of的数量。分数的表达通常为:基数词(表分子)+序数词(表分母)。其中如果分子大于 1,则分母加-s。 “五分之四”分子大于 1,因此在分母上加-s。故选 C。7.B students 是复数可数名词,排除 A 和 D。再由“but”可知第二空表示否定意义,且 them 指代 students。故选B。8.B 句型“so+形容词/副词+that 从句”意为“如此以至于”,that 引导结果状语从句。故选

22、 B。9.B 10.B.主旨大意 本文是一篇记叙文。讲述了一个夏天的晚上,Kevin 和他的弟弟 Alan 在后院踢足球,后来他俩想回家喝点果汁顺便看电视,结果遭遇停电。于是哥俩决定去外面看星星,随后回到家和家人度过了一个不一样的美好的夜晚。11.C 考查动词辨析。根据活动地点在 backyard, 故排除 A 和 B。play soccer 踢足球。故选 C。12.B 考查副词辨析。根据“they decided to drink some orange juice and watch TV in the house.”以及下文“Alan tried to turn it back on”可

23、知此处是突然电视关闭了。故选 B。13.C 考查不定代词辨析。根据前句“Alan tried to turn it back on,but”中的转折词 but 可知并没有成功,即电视什么变化都没有。故选 C。14.B 考查名词辨析。根据下文“Without streetlights, the stars were bright and”可知选 B。15.A 考查形容词辨析。根据上文“Without streetlights”可知外面很黑,以及“the stars were bright”可推断星星很容易被看到。故选 A。16.B 考查连词的用法。根据空格前后句意可知为递进关系。故选 B。17.

24、B 考查宾语从句的引导词。空格后为 fantastic,故此处应该用 how。18.A 考查动词短语辨析。根据上文在外面看星星及空格后为 the house, 可推测此处是表示回家了。故选 A。19.C 考查名词辨析。根据下文“The family spent the night playing cards and telling stories by candle light.”中的“candle light”可判断上文 light 的宾语为 candles。故选 C。20.A 考查介词辨析。文章讲述了停电后 Kevin 和家人的活动,故此处为 without electricity。故选

25、A。9.主旨大意 这是一篇说明文,描述了终身学习者的几个特征:知识探索者、社会和自我导向的学习者、批判的思考者和问题解决者。21.A 词义猜测题。根据第二段中的“searching for much informationlooking for new experience or opportunities”可以判断这个短语意为“知识的探索者” 。故选 A。22.B 推理判断题。根据上一句中的“taking part in discussions around subjects”可知他们与别人讨论,因此推断他们向别人学习并与别人一起学习。故选 B。23.A 推理判断题。根据第四段第二句可知批判

26、性思考者的显著特征就是分析和合成信息。故选 A。24.C 文章结构题。这篇文章的结构是:第一段提出主旨,下面四段分别进行论述。故选 C。25.D 写作意图题。本文主要论述了终身学习者的四个特征。故选 D。.26.sheep 27.camping 28.height29.awake 30.differently31.potatoes 32.candy 33.museum34.describe 35.forest.36.I went to France/37.I went there for learning/traveling38.I went there with my parents/39.Did you have a great time?40.What/How about you?.41.in the end42.What; look like; has43.make a wish; blow out 44.made a fire; keep us warm 45.worried; Luckily; didnt

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1