ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:57KB ,
资源ID:1136998      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1136998.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019版高考英语大二轮复习第一部分语篇填空和短文改错专题七非谓语动词(阅读理解七选五)优选习题.doc)为本站会员(sumcourage256)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019版高考英语大二轮复习第一部分语篇填空和短文改错专题七非谓语动词(阅读理解七选五)优选习题.doc

1、1专题七 非谓语动词(+阅读理解+七选五)A级 基础过关.单句填空1.(2018山东济南二模)But he realizes that something must be changed (make) sure handmade New Year paintings live on. 答案 to make2.(2018福建宁德二模)It is home to more than 230 species of wildlife, (include) the endangered Tibetan antelope. 答案 including3.(2018山东潍坊三模)His bakery grad

2、ually drew an (increase) number of local Chinese customers. 答案 increasing4.(2018浙江温州适应性测试)Room temperature tap water should be fine for most indoor plants,but remember not (water) too much at a time. 答案 to water5.(2018重庆三模)However,we have reasons (believe) that our words will work. 答案 to believe6.(2

3、018湖北武汉二模) (determine) to lose weight,she bought low-fat versions of all her favorite foods. 答案 Determined7.(2018陕西西安八校联考)The other day,after I cleaned the room,I decided to buy something (need) in the nearby store. 答案 needed28.(2018河南郑州三模)While (study) at Cambridge University,he was diagnosed with

4、motor neuron disease at the age of 21. 答案 studying9.(2018四川绵阳三模)Recently,the people of Switzerland began telling stories about a mysterious figure who walked through the Maules Forest (wear)camouflage(迷彩服) and a gas mask. 答案 wearing10.(2018四川雅安三模)Hawking suffered from ALS,a disease commonly (know) a

5、s Lou Gehrigs Disease,which is usually fatal within a few years.But he never lost hope. 答案 known.单句改错1.(2018湖南岳阳信息卷)Some students sleep in class,wasted quantities of precious time.答案 wastedwasting2.(2018河北唐山三模)Recite poems not only enriches my knowledge,but also makes my job less boring.答案 ReciteRec

6、iting3.(2018湖北武汉二模) Feeling bored,I walked to the balcony and stood there watching people come and going in the street.答案 comecoming4.(2018山东烟台二模)Have been influenced by his father,he decided to study herbal medicine.答案 HaveHaving5.(2018湖北八校第二次联考) I saw a familiar figure kneeling down in front of it

7、 cleaned the outside steps of the shop.答案 cleanedcleaning6.(2018山东滨州二模)In most cases,almost everyone visit a caf or friends house asks for the WiFi password first.答案 visitvisiting7.(2018广西桂林、百色、崇左第三次联考)The mother cat entered to join all her children,and then went through the window,following by the

8、little kids.3答案 followingfollowed8.(2018河南开封三模)For fear of get up late the next morning,I put three alarm clocks near my bed and set the alarm respectively at 6:00,6:10,and 6:15.答案 getgetting9.(2018福建福州适应性练习)When asking what I would like to send to the poor children living in the mountain villages,I

9、 think of books.答案 askingasked10.(2018四川乐山三模)With the college entrance examination draw near,I am engaged on preparing for it.答案 drawdrawingB级 能力提升.阅读理解A(2018河北石家庄第二中学模拟一)Its a white Christmas in the United States today,with snow falling from Seattle to Maine.NortheastBiting winds with snow swept th

10、e Northeast.Earlier,up to 15 inches of snow fell during a snow storm in Maine,while up to one foot fell in New Hampshire.Winds reached 76 mph on Cape Cod,Massachusetts,while up to 61 mph winds tore through Long Island,New York.Falling snow collected on the runways at Bostons Logan International Airp

11、ort,causing temporary flight delays.The wind was so severe in Pennsylvania and New Jersey that the annual reenactment(重演) of George Washington and his soldiers crossing the Delaware River was canceled,the Washington Crossing Historic Park told ABC News.MidwestHeavy lake effect snow fell in western M

12、ichigan.The National Weather Service has issued a wind-chill warning and advisory (公告) from Montana to Michigan.Bitter cold air in the Midwest produced wind chills Monday morning as low as minus 48 degrees in North Dakota and minus 47 in northern Minnesota.As this bitter cold made its way east overn

13、ight,it was expected to move over relatively mild Great Lakes,producing intense lake-effect snow bands capable of producing 2 to 4 inches of snow in an hour.West Coast4That storm system moved overnight through the Rockies,bringing more snow and the threat of avalanches(雪崩).The National Weather Servi

14、ce has issued an avalanche warning for the Wasatch Range Mountains outside Salt Lake City.【语篇解读】本文是一篇关于极端天气的新闻报道。文章主要报道了一次暴风雪袭击了整个美国。它导致了航班延误、活动取消等严重后果,被称为是一个“白色”的圣诞节。1.Why was the annual reenactment of George Washington and his soldiers crossing the Delaware River canceled?A.Because the river was f

15、rozen.B.Because the wind was too strong.C.Because the snow was too thick.D.Because the temperature was too low.答案 B解析 细节理解题。根据文章第 5段“The wind was so severe in Pennsylvania and New Jersey that the annual reenactment(重演) of George Washington and his soldiers crossing the Delaware River was canceled.”可

16、知,宾夕法尼亚和新泽西的风极强,所以取消。故选 B项。2.Which of the following is the bad weather that has set in according to the passage?A.The avalanches.B.A white Christmas.C.A mess of peoples life.D.Heavy snow,biting wind and chills.答案 D解析 细节理解题。根据副标题“Northeast”和“Midwest”中关于“wind,snow,wind chills”的描述用的是过去式可知,暴雪、寒风和降温是已发生的

17、恶劣天气。故选 D项。3.What is the style of the passage?A.Weather report.B.News about the effect of bad weather.C.News about bad weather.D.A bad-weather warning and advisory.答案 C解析 推理判断题。文章主要报道了美国圣诞节这一天恶劣的天气情况,其造成的后果、发展方向、影响区域和应对恶劣天气的警示以及对它的调侃,并非重点讲恶劣天气的影响。故选 C项。B(2018河南豫南九校一联)5Sometimes,you just cant help it

18、.Maybe youre watching a sad movie,or thinking about the friend who moved away.Next thing you know,you feel pressure in your throat,your eyes are watering,and you have tears running down your cheeks.According to Ad Vingerhoets,a professor of psychology at Tilburg University,in the Netherlands,who is

19、one of the few scientists in the world who have studied crying,there are three types of tears.Basal tears are the first type.They act as a protective barrier between the eye and the rest of the world.Next are reflex tears.They wash your eyes clean when something gets in them.Finally,there are emotio

20、nal tears.“These are released in response to emotional states,” explains Vingerhoets.Scientists believe crying has something to do with how humans develop and learn to depend on each other.“Humans are very complex social creatures,” says Lauren Bylsma,a professor at the University of Pittsburgh,in P

21、ennsylvania.“It seems that tears serve to arouse help and support from others,” she says.Vingerhoets agrees.“I think that the reason why humans shed tears(流眼泪)has something to do with our childhood,”he says.“Thats the time when we are still dependent on adults for love and protection and care.The ma

22、jor advantage of emotional tears is that you can target them at a specific person.”Vingerhoets says this ability could have come in handy in prehistoric times,when humans were living among dangerous animals.Tears were a safer way to get attention.“In this case,it is better to use a silent signal to

23、ask for help,”he says. Vingerhoets and Byhma do frequent studies to better understand why humans cry.According to Byhma,there is still much more to be discovered.【语篇解读】本文是一篇议论文。文章从科学的角度分析了泪水的种类、原因及眼泪的益处等内容。4.In the scientists opinion,crying is . A.a sign of human evolutionB.a result of human kindnes

24、sC.a cause of personal growthD.a means of relying on each other答案 D解析 细节理解题。根据第三段中的“Scientists believe crying has something to do with how humans develop and learn to depend on each other.”可知,科学家们认为哭是人类在不断发展和学习过程中,一种互相依靠的方式。故选 D项。5.The underlined phrase “this ability” in the fourth paragraph refers

25、to the ability to . A.seek help wisely B.aim tears at someoneC.cry emotionally D.appeal to other people6答案 B解析 词义猜测题。根据第四段中的“The major advantage of emotional tears is that you can target them at a specific person.”可知,Vingerhoets 认为泪水的主要优势就是你可以向某一个特定的人流泪。由此可知,this ability 指将泪水指向一个特定的目标的能力。故选 B项。6.Fro

26、m the text,we learn that Ad Vingerhoets and Lauren Bylsma . A.hold different opinions about the cause of tearsB.think positively of the effects of tearsC.are working together to study tearsD.have learned enough about tears答案 B解析 推理判断题。根据第三段中的“It seems that tears serve to arouse help and support from

27、 others” 以及第四段中的“Vingerhoets agrees”可知,Lauren Bylsma 和 Vingerhoets都认为可以通过泪水寻求别人的帮助和支持。由此可知,他们都认可泪水的积极作用。故选 B项。7.What can be a suitable title for the text?A.The Types of Tears.B.The Components of Tears.C.The Science of Tears.D.The Opinions About tears.答案 C解析 主旨大意题。文章从科学的角度,分析了泪水的种类、原因及眼泪的益处等内容。故选 C项。

28、.七选五How do students manage to complete a huge number of assignments and still find the time to have fun?Time management! 1 .Here are some effective time management tips that can be used outside of college too. Give yourself a treat. 2 .For example,if you have a task for an hour,promise yourself to h

29、ave coffee and biscuits if you manage to do that in time.It is a nice motivation to be productive. Learn something new all the time.Many people who graduate from college think that theyve learned all the secrets of the universe and have nothing more to study. 3 .Read books,learn new skills and langu

30、ages.Itll all make you smarter and more productive. Have fun!Working non-stop is always a bad idea.Human bodies and minds need to have rest to be productive.If you regularly have fun and rest,you should be energetic and productive. 4 . 5 .Students most often have different kinds of classes during a

31、day.It helps them balance different subjects,change the way of thinking and simply not to get bored with sticking to one thing for too long.It is also useful to balance tasks at 7work.Thus,you will do them faster because your brain wont get burdened by one-type tasks. A.Balance your tasksB.Complete your tasksC.Students should learn to use their time rightD.They think they have already learned a lotE.However,you still need to give some work to your brainF.Thus,you will do your work faster and save a lot of timeG.You can give yourself some small treats for finishing small tasks答案 15 CGEFA

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1