ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:59KB ,
资源ID:1137006      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1137006.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019版高考英语大二轮复习第一部分语篇填空和短文改错专题四介词和连词(阅读理解七选五)优选习题.doc)为本站会员(eventdump275)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019版高考英语大二轮复习第一部分语篇填空和短文改错专题四介词和连词(阅读理解七选五)优选习题.doc

1、1专题四 介词和连词(+阅读理解+七选五)A级 基础过关.单句填空1.(2018福建宁德二模)The wool of Tibetan antelopes,soft and warm,can be obtained hurting the animals.But poachers(盗猎者) would choose simply to kill them before taking the wool. 答案 without2.Neighbors should do all they can to avoid disturbing other people, there are times whe

2、n some level of disturbance is unavoidable. 答案 but3.(2018浙江温州适应性测试)If you can take plant needs into consideration,you can make sure that your plants are living their ideal environment. 答案 in4.(2018黑龙江齐齐哈尔三模)He was a great scientist and an extraordinary man whose work and legacy will live for many ye

3、ars. 答案 on5.(2018河南洛阳三模)Shared bikes are bringing cycling back peoples lives. 答案 to6.(2018山东烟台二模) addition to large-scale(大规模的)yoga festivals,smaller events are held in different communities,parks and also online across the nation. 答案 In27.(2018陕西西安八校联考) the sight of the situation,I offered to pay t

4、he balance,which was $20 altogether. 答案 At8.(2018山西大同、阳泉 5月联考)People have tried different ways to prevent the condition,including anti-sickness drugs, nothing works. 答案 but9.Do bring your telescope, you will not have a clear sight of the whole city on the top of the mountain. 答案 or10.I was on my way

5、 to school that afternoon I found an old man lying on the side road. 答案 when.单句改错1.(2018河北保定二模)Salesmen or waiters are two of the most common jobs that students try to find.答案 orand2.(2018山东威海二模)Isnt it reasonable that different experiences can result from different beliefs?答案 fromin3.(2018河北唐山三模)Le

6、i Haiwei,a fast food delivery man,won the championship in the Chinese Poetry Contest held in April 4.答案 第二个 inon4.(2018福建宁德二模)Our car missed it by just a few inches.The driver of the car started yelling us.My father just smiled or waved at the man.答案 yelling后加 at;orand5.(2018安徽江南十校二模联考)You said that

7、 it was by surfing on the Internet too much that your illness is caused.答案 去掉 on6.(2018重庆三模)She is not only very beautiful,and also very kind-hearted.答案 andbut7.We were told four ways to the top of the mountains,each of them took 60 minutes to complete.3答案 themwhich 或在 each前加 and8.One day,some child

8、ren were playing hide-and-seek while they heard a boy shouting,“Help!”答案 whilewhen9.In my memory,my grandma was a hardworking but strong woman full of energy.答案 butand10.(2018河南洛阳三模)The elderly man on the picture attended our school 50 years ago,shortly after it was founded.答案 oninB级 能力提升.阅读理解A(2018

9、湖北八校第二次联考)Choosing where to live may be one of the biggest decisions youll make when you move to Sydney,but youll have plenty of help.Temporary arrival accommodationBefore you move to Sydney,we recommend that you book a temporary place to stay.Once you get here,you can look for longer-term accommoda

10、tion.sydney.edu.au/accommodation/short-termOn-campus-residential colleges (fully catered饮食全包的)The University has eight residential colleges on the Camperdown/Darlington Campus,including International House,a residential community of global scholars.Colleges provide comfortable,fully furnished single

11、 rooms and daily meals,along with sporting,cultural,leadership and social programs.They also include on-site tutorials(辅导课) in addition to campus-based classes.sydney.edu.au/collegesOn-campus residences (self-catered饮食自理的)The University has two self-run residencesQueen Mary Building(QMB) and Abercro

12、mbie Student Accommodationon the Camperdown/Darlington Campus.Both just under a year old,they house up to 1,000 students.These residences provide modern single-study rooms with large common living,learning and study spaces,shared kitchens,a theatre,gyms,soundproofed music rooms,art studios,sky loung

13、es and rooftop gardens.sydney.edu.au/campus-life/accommodation/live-on-campus.html4Off-campus livingMore than 90 percent of our students live off campus.The University is close to many dynamic and multicultural suburbs such as Annandale,Newtown,Chippendale and Glebe.A great place to search is our la

14、rge online database of properties.sydney.edu.au/campus-life/accommodation/live-off-campus.html【语篇解读】本文是一篇广告布告类阅读。文章介绍了当你去悉尼的时候,选择在哪儿居住也许是你要做的最大的决定之一。此文对你会有一定的帮助。1.Where can you find a place to live temporarily?A.On“sydney.edu.au/colleges”.B.On“sydney.edu.au/accommodation/short-term”.C.On“sydney.edu.

15、au/campus-life/accommodation/live-on-campus.html”.D.On“sydney.edu.au/campus-life/accommodation/live-off-campus.html”.答案 B解析 细节理解题。根据文章第二段“Before you move to Sydney,we recommend that you book a temporary place to stay.”和“sydney.edu.au/accommodation/short-term”可以直接找到答案。故选 B项。2.What do students living

16、in QMB have access to?A.Their own kitchens. B.On-site tutorials.C.Daily meals. D.Gyms.答案 D解析 细节理解题。根据文章 On-campus residences (self-catered饮食自理的)中的“These residences provide modern single-study rooms.sky lounges and rooftop gardens.”内容可知,生活在 QMB的学生是可以进入体育馆的。故选 D项。3.What is the most popular choice amon

17、g students?A.Living off campus.B.Living in host families.C.Living in self-catered flats on campus.D.Living in fully catered houses on campus.答案 A解析 细节理解题。根据文章最后一段第一句话“More than 90 percent of our students live off campus.”可知,超过 90%的学生选择外宿。故选 A项。B(2018湖南郴州二模)Companion planting is the idea that when so

18、me crops are planted together,they help each other grow.The compatible plants generally have similar needs for nutrients,soil and moisture.5Advice for companion plantings is sometimes based more on tradition than proof.But Fabian Fernandez at the University of Illinois says there is evidence for som

19、e combinations.These can lead to better crops,reduce disease and help with pest control by attracting helpful insects.For example,some kinds of soil bacteria take nitrogen(氮) from the air and make a form that plants can use.The plants keep the nitrogen in their roots.Legumes(豆类) are especially good

20、at this.Any crops sharing the same space can get the nitrogen as the roots decompose(腐烂). Crops like beans and potatoes,carrots and cabbages,beans and rice can also share territory well because their roots reach different levels in the soil.Deep-rooted vegetables get nutrients and moisture from lowe

21、r down,so they do not compete with shallower plants.But some plants placed together may harm each others development.For example,tomatoes do not like wet soil but watercress does,as the name suggests.So you would probably not want to put them together.Even after harvest,some kinds of produce should

22、be kept apart.Apples,for example,release ethylene gas,a plant hormone.It can cause other foods to ripen(成熟)too quickly.Markets often separate high ethylene-producing foods from those that are sensitive to the gas.But sometimes you might want them together.For example,if you put an apple in a bag wit

23、h a green banana,the banana will be ready to eat sooner.Now what about peaches,plums and nectarines that are too firm to eat?Growers in California answer this question at .They say an apple,a banana or a riper piece of fruit is not needed.The peaches,plums and nectarines themselves release enough of

24、 the gas to ripen successfully.Heres their advice:place the fruit in a fruit bowl or in a paper bag with the top folded over.Keep the fruit at room temperature.When the fruit is soft enough to your liking,either use it or place it in a refrigerator to stop further ripening.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了间隔种植原理

25、和方法。间隔种植是指当一些作物被种植在一起时,它们互相帮助生长。4.What are the basic needs for companion planting?A.Good old companions. B.Some kinds of soil bacteria.C.Nutrients,soil and moisture. D.Helpful insects.答案 C解析 细节理解题。根据第一段最后一句“The compatible plants generally have similar needs for nutrients,soil and moisture.”可知,间隔种植的基

26、本要求是 nutrients,soil and moisture,故答案为 C项。5.What does the underlined sentence in Paragraph 2 most probably mean?A.To some extent,companion planting relies more on traditional experience.B.In the field of companion planting,proof always speaks louder than tradition.C.Traditional experience is much les

27、s reliable than scientific experiments.6D.Scientific researches have thrown light on the theory of companion planting.答案 A解析 句义猜测题。根据第二段第一句“Advice for companion plantings is sometimes based more on tradition than proof.”对间隔种植的建议有时更多的是基于传统而不是证据。可知画线句子的意思是在某种程度上,间隔种植更多地依赖于传统经验。故选 A项。6.According to the

28、 text,which group of plants are not suitable to be planted together?A.Beans and potatoes. B.Tomatoes and watercress.C.Carrots and cabbages. D.Beans and rice.答案 B解析 推理判断题。根据第三段倒数第二句“For example,tomatoes do not like wet soil but watercress does,as the name suggests.”可知 Tomatoes and watercress.不适合在一起种植

29、故答案为 B项。7.What can be inferred from the last two paragraphs?A.We should choose fruit from markets as often as possible.B.The peaches,plums and nectarines should always be put together to get riper.C.The fruit in a fruit bowl or in a paper bag should be eaten as soon as possible.D.We should not plac

30、e any ripening fruit out in direct sunlight.答案 D解析 推理判断题。根据最后一段“.place the fruit in a fruit bowl or in a paper bag with the top folded over.Keep the fruit at room temperature.When the fruit is soft enough to your liking,either use it or place it in a refrigerator to stop further ripening.”可知,我们不应该把任

31、何成熟的水果放在阳光直射的地方。故选 D项。.七选五(2018山东德州一模)To meet the global climate crisis that is approaching,big lifestyle changes are required of those of us.The good news is that our way of life can remain meaningful and worthy as our consumption becomes sustainable(可持续发展的).1 Eat less meat and move toward a plant-

32、based diet.This is one of the most effective things we can do because the food we now produce and consume is destroying the very ecosystems that we depend upon for survival.Here are some of the grim facts. The U.S.uses about one-half of its land for agriculture. 2 For example,the U.S.uses over 90 mi

33、llion acres of good agricultural land to produce corn,which is mostly fed to livestock(家畜). With 7.6 billion people on earth,the demand for food is enormous and constantly on the rise.Its easy to feel we cant make a difference. 3 We should not ignore the power of the choices we make. 7Even one perso

34、n can make a big difference by eating less meat and moving toward a plant-based diet and make contributions to the health of the planet as well as your own.Recognize how the food we eat is connected to other living beings.It often helps us make much wiser buying choices. 4 This way,we will help peop

35、le around the world enjoy more eco-friendly and nutritious foods. 5 When you change your diet to be more sustainable,you become visible proof that changing our food habits is doable,healthy and enjoyable. A.Little things matter in your relationship with the earth.B.By buying mindfully,we support loc

36、al,affordable agriculture.C.But we can change our diet to heal the earth as we heal ourselves.D.Unfortunately,the majority is used to raise livestock or for crops consumed by them.E.Your choices create positive impacts on the food system and inspire the people around you.F.Theres one step you can take right away to reduce harm to Mother Earth.G.We can try to reduce waste by using leftovers and eating the fresh produce we buy.答案 15 FDCBE

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1