ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:10 ,大小:361KB ,
资源ID:1140005      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1140005.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019高考英语一轮选练习题Unit4Sharing(含解析)新人教版选修7.doc)为本站会员(progressking105)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019高考英语一轮选练习题Unit4Sharing(含解析)新人教版选修7.doc

1、1选修 7Unit 4李仕才考点规范练(选修 7 Unit 4)【短文语法填空】在空白处填入适当的内容(1 个单词)或括号内单词的正确形式。Robots used for housework were tested out in some _1_ (family). Tony, one of the robots, looked like _2_ tall and handsome man with smooth black hair, speaking in a deep voice. Larry was going to be away from home. Also, _3_ (curi

2、ous) drove him to have a try on such a new thing. So he hired a robot to accompany his wife Claire. Claire didnt like the idea at the beginning, but she agreed to it at last. At the first sight of Tony, Claire felt embarrassed. Gradually, Tony began to win the _4_ (hostess) trust. He helped Claire r

3、ealize her dreams by making her home elegant, giving her a new haircut, changing the makeup she wore and giving her _5_ (advise) on her _6_ (person) dresses. Therefore at the party all her guests who were invited were filled with _7_ (admire) when they saw her house was completely changed. After the

4、 test, the company was satisfied with _8_ (Tony) report and believed it was _9_ success because he had successfully made a woman regain her _10_ (confident) and fall in love with him.1_ 2._ 3._ 4._ 5._6_ 7._ 8._ 9._ 10._参考答案:1.families 2.a 3.curiosity 4.hostess 5.advice 6personal 7.admiration 8.Tony

5、s 9.a 10.confidence.阅读理解ABooks have great power.Between their pages,readers can be transported to anywhere imaginable and become just about anyone.or anything.Unfortunately,many children all over the world dont have access to books!For several years till now,Maria Keller,a 14-year-old girl from 2Min

6、neapolis,Minnesota,has been changing that fact.When she was 8 years old,Maria already loved reading.She also noticed that some of her classmates didnt read as much as she did.When she asked her mother why that could be,her mother said that they might not be able to afford books.Maria had never thoug

7、ht of this.She could not believe that some children might not have bedtime stories read to them.She became determined to change this.With her mothers help,Maria created Read Indeed.Read Indeed is a non-profit organization aiming to collect and distribute books to children in need.During the early st

8、ages of Read Indeed,Maria set the goal to collect and distribute 1 million books by the time she is 18.It didnt take that long for her to reach that goal!Today,at age 14,she has collected over 1.8 million books and has shipped them to many states and countries around the world.She says,“I cannot liv

9、e without books.As I continue my mission (使命),I have learned that the number of kids who have no books is in the hundreds of millions.So I just cant give up,even after reaching my original goal of 1 million books distributed.”Shes recently set a new goal:to distribute books to kids in need in every

10、state in the United States,and every country in the world.She keeps track of her progress on a large map at the warehouse where she stores and sorts books.Maria believes that she can get support from even more people!1.What had Maria never thought of before she was eight?A.Some of her classmates had

11、 no textbooks.B.Some of her classmates didnt like reading.C.Some children had no money to buy books.D.Some children couldnt afford to go to school.2.What can we know about Read Indeed from Paragraph 3?A.It raises money to buy books for children.B.It is a company which sells books to kids.C.It collec

12、ts and gives books to poor children.D.It is a program which encourages kids to read.33.Marias original dream . A.has been achieved in advanceB.will be realized when she is 18C.will be realized in a few monthsD.was achieved when she turned 144.Which word can best describe Maria?A.Smart. B.Optimistic.

13、C.Determined. D.Courageous.B(2016石家庄质检二)If you watch British television on March 15,you might be surprised to see celebrities (名人) wearing funny red noses and joking around.But dont worry.Theyre not mad.Its all part of a money raising event called Red Nose Day.Founded in 1985 by two British comedian

14、s,the aim of the event is to raise money to fight poverty and injustice in the UK and Africa.Celebrities and public figures support the event by making appearances on comic TV shows.For example,David Cameron once appeared in a music video by One Direction,which the band produced for the event.Briton

15、s dont just raise money for charitable causes on one day a year,but they do it all year round.One way of doing so is by shopping in charity shops.These small shops sell clothes,books and household goods just like any other shop except that theyre all second-hand.There are nearly 10,000 charity shops

16、 in the UK.Their business model is simple:anybody who has things they dont want anymore can donate them to a charity shop,where they are checked for damage,cleaned and priced.The money that is made by selling them is used for a charitable cause.The idea of buying used clothes may sound unpleasant,bu

17、t for shoppers who have less spending money,it has been a welcome option.Now,shopping at charity 4shops is also becoming popular with young people looking for alternative fashion.“You can find very unique clothes for a very cheap price.It doesnt bother me that other people may have worn them.I simpl

18、y wash them before I wear them,”said Anne Marie,a 19-year-old girl from the US.So next time you spot a charity shop,why not go inside?Who knows,you might find a lovely dress for just a few pounds.Even better,you can enjoy wearing it in the knowledge that your money helped a good cause.5.Why did Came

19、ron appear in One Directions music video?A.To earn a living.B.To support the band.C.To help raise money.D.To entertain the audience.6.Where are the goods of charity shops from?A.Local bands.B.Peoples donation.C.British comedians.D.The UK government.7.Whats Anne Maries attitude to charity shops?A.Fav

20、orable. B.Particular.C.Doubtful. D.Disapproving.8.What is the text mainly about?A.Red Nose Day.B.British celebrities.C.Charity in Britain.D.Second-hand shops.【巩固】Crossing your legs is an extremely common habit; most people dont even notice that theyre doing it when they sit down. While you may find

21、it comfortable to sit with one knee crossed over the other, it might be causing health problems 5that you are not aware of.A study published in Blood Pressure Monitoring stated that sitting with your legs crossed can increase your blood pressure. The reason for this is that the blood in your legs ha

22、s to work against gravity to be pumped back to your heart and that crossing one leg over the other increases resistance, making it even harder for the blood to circulate. This causes your body to increase your blood pressure to push the blood back to the heart. You wont feel any immediate effects, b

23、ut repeated, drawn-out increases in blood pressure can cause long-term health issues. So, planning to sit for a long period of time? Dont keep your legs crossed.Crossing your legs at the knee can also cause pressure on the major nerve in your leg that passes just below your knee and along the outsid

24、e of your leg, explains Richard Graves, a medical expert. This pressure can cause numbness and temporary paralysis (麻痹) of some of the muscles in your foot and leg, preventing you from being able to raise your anklewhat we know as that “pins and needles” sensation. While the feeling of discomfort ma

25、y only last a minute or two, repeatedly crossing your legs until they feel numb can cause permanent nerve damage.So next time you sit down, try to get yourself in the habit of sitting with both of your feet on the floor. Not only will it help your posture and stability, but it will also save your he

26、alth in the long run.1.What can we learn about crossing ones legs?A. It is a very bad social habit.B. It is usually practiced deliberately.C. It can make others feel uncomfortable.D. It can do harm to peoples health.2.According to the study, sitting with your legs crossed can_.A. resist gravity effe

27、ctively B. affect your blood pressureC. lead to heart attacks easily D. improve the function of legs3.In the third paragraph “pins and needles“ probably means_.6A. serious muscle injuries B. being a little nervousC. slight sharp pains D. being highly flexible4.What is the main purpose of the text?A.

28、 To give readers some advice.B. To compare common habits.C. To evaluate effects of an experiment.D. To introduce research methods.【文章大意】本文是一篇说明文,主要介绍了研究发现跷二郎腿对身体有害,大家要改掉跷二郎腿的坏习惯。1.D 【解析】细节理解题。根据第一段中的“ it might be causing health problems that you are not aware of.”可知,跷二郎腿对健康有害。2.B 【解析】细节理解题。根据第二段中的“

29、sitting with your legs crossed can increase your blood pressure.”可知,跷二郎腿会使血压升高。4.A 【解析 】文章意图题。根据文章内容,特别是第一段中的“it might be causing health problems that you are not aware of.”及最后一段中的“So next time you sit down, try to get yourself in the habit of sitting with both of your feet on the floor.”可知,研究发现跷二郎腿

30、对健康有害,因此这篇文章的目的是建议大家改掉跷二郎腿的坏习惯。.七选五阅读“Youre hired!”Youve probably already been filling out job applications or talking to family or friends about getting a part-time job.And good for you!Youll get an early start learning how to work.So how,exactly,do you get a part-time job? 1 It sounds strange,but

31、it will put you in the right state of mind.Steal these secrets to keep your cool and impress the people who matter. 7Secret #1:Do your homework.Showing up for an interview unprepared is like taking a driving test without ever opening the manual (手册):FAIL.So give yourself a primer(初级读本)on the job and

32、 the business first.A few ways to know your stuff:Has the company been in the news lately? 2 Do you know any employees you can ask about the job?Youll feel more confident,and your interviewer will be impressed that you did your research! Secret #2: 3 Youre probably pretty busy stressing over how to

33、survive an intense interrogation(询问),but guess what?The questions you ask during an interview may be what sells you to your future employerthey show your enthusiasm for the job. Secret #3:It pays to get there early. 4 So arrive 15 minutes early and try this calming breathing exercise: (1)Find a plac

34、e to sit (like a chair in the hall or across the street at a coffee shop).(2)Take slow,deep breaths.(3)Repeat that 5-10 times!Secret #4:Dont skip breakfast.On interview day,make sure youre running on healthy fuel,like a piece of bread and a banana. 5 A.What can you learn from its website?B.Questions

35、 are as important as answers.C.Do you want to build up your confidence?D.You will compete for a dream job one day.E.Theyll give you the energy to do your best!F.Think of yourself as a product you have to sell!G.When youre in a rush,you start off feeling tired and anxious.短文改错My friend Bob fell from

36、the stairs,hurting one of his arm badly.Then he had sent to hospital immediately.On hear the news,we drove to see him 8yesterday.After spending much time in the hospital,we went out to have something eat at 9:30 pm.The server was very busy all by him and prepared to close the restaurant.But he was k

37、ind and served for us a wonderful dinner.Before we left,I went up and give him a tip even though this restaurant required no tipping.At first he refused and I insisted and he was very thankful.It made us both very happily to end our day.考点规范练(选修 7 Unit 4).【解题导语】本文是记叙文。文章讲述了一个女孩为没钱买书的孩子们募捐书的故事。1.C 细节

38、理解题。由第二段中的“.her mother said that they might not be able to afford books.Maria had never thought of this.”可知,玛丽亚在八岁之前从未想过有的孩子会没钱买书。2.C 细节理解题。由第三段中的“.aiming to collect and distribute books to children in need.”可知,Read Indeed 为贫穷的孩子们收集并赠送书。3.A 推理判断题。由第三段中的“.Maria set the goal to collect and distribute

39、1 million books by the time she is 18.It didnt take that long for her to reach that goal!”及第四段开头的“Today,at age 14,she has collected over 1.8 million books.”可知,玛丽亚最初的梦想已经提前实现了。4.C 推理判断题。由文章可知,玛丽亚确定目标后就立即行动并提前实现最初设定的目标,之后又树立了更远大的目标,可见她坚定地为自己的使命努力。故 C 项正确。【解题导语】本文为说明文。文章主要介绍了在英国人们经常做慈善。人们可以把不用的东西捐给慈善商店

40、也可以从慈善商店买到物美价廉的商品。5.C 细节理解题。根据第二段中的“the aim of the event is to raise money.For example.”可知,卡梅伦出现在音乐视频中是为了帮助筹款,故选 C 项。96.B 细节理解题。依据第四段的第二句可知,人们可以把不用的东西捐给慈善商店,因此这些商品来自人们的捐献。7.A 推理判断题。根据倒数第二段中安妮所说的话可知,在慈善商店可以买到物美价廉的商品,由此可知,她对慈善商店是支持的。8.C 主旨大意题。文章通过描述英国的“红鼻子日”来引出本文的主题英国人热衷于做慈善,故选 C 项。.【解题导语】本文是说明文。文章介绍

41、了准备面试的几个小技巧。1.F F 项是对上文“So how,exactly,do you get a part-time job?”的回答,且与下文的“It sounds strange,but it will put you in the right state of mind.”相呼应。2.A A 项与上下文的问句都是对上文“A few ways to know your stuff”的具体说明。3.B B 项与下文的“The questions you ask during an interview may be what sells you to your future employ

42、er.”相呼应。4.G G 项与上文的“It pays to get there early.”及下文的“So arrive 15 minutes early and try this calming breathing exercise”相呼应。5.E E 项中的 They 指代上文的 healthy fuel。. My friend Bob fell from the stairs,hurting one of his arm badly.Then he had sent to hospital immediately.On hear the news,we drove to see hi

43、m yesterday.After spending much time in the hospital,we went out to have something eat at 9:30 pm.The server was very busy all by him and prepared to close the restaurant.But he was kind and served forus a wonderful dinner.Before we left,I went up and give him a tip even though this restaurant required no tipping.At first he refused and I insisted and he was very thankful.It made us both very happily to end our day.10

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1