ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:72KB ,
资源ID:1140010      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1140010.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019高考英语一轮选练习题Unit5Music(含解析)新人教版必修2.doc)为本站会员(orderah291)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019高考英语一轮选练习题Unit5Music(含解析)新人教版必修2.doc

1、1必修 2Unit 5李仕才考点规范练(必修 2 Unit 5)【短文语法填空】I was born in a town called Blackburn, in the northwest of England, and lived there till I left home _1_ the age of eighteen. My parents had moved to England from India during _2_ 1970s.As a child, I went to my local school and, of course _3_ (speak) English w

2、ith a local accent. But home was very different: we lived in a kind of “little India”, with a huge extended family of uncles and aunts. I remember _4_ (feel) part of this big thing called “family”, and an even _5_ (big) thing called “India”. I suppose my family _6_ (real) influenced me while I was g

3、rowing up. They used to talk about India as “home” even _7_ at that time I had never been there!To me, it doesnt seem at all strange to grow up as part of two cultures. I am always thinking that growing up with two cultures is a gift, not a _8_ (advantage). Now as a mother, I want my child _9_ (get)

4、 in contact (接触) with her Indian roots too, so we are planning to visit there later this year. All her Indian _10_ (cousin) are expecting to meet her!1_ 2._ 3._ 4._5_ 6._ 7._ 8._9_ 10._.阅读理解ANot so long ago,takeout meant cheap,quick and oily meals.But a recent report has found that people under 35 a

5、re now demanding food thats fresh and healthfulas well as fast.Thats good news for people like Charley Wang,co-founder of community food start-up Josephine.Customers can go to Josephines website,choose from a list of home-cooked options,pay online and pick up dinner within minutes of placing their o

6、rder.“So its convenient,”says Renee McGhee,60,who has sold her home-made comfort food on Josephine.“Its like,heres a business in your hand.Run with it!”2The company takes 10 percent of cooks income in exchange for access to the online ordering platform,community forum and marketing materials.Most of

7、 the cooks on Josephine,like McGhee,operate out of their home kitchens.But the companys most popular meals come from an unexpected place:a middle school.Willard Middle School in Berkeley,Calif.,is in its second year of partnering Josephine to make and sell hundreds of meals on one designated(指定的) da

8、y each monthwith some adult in charge.Josephine gets the kind of community credibility(可信性) consumers want,while the school gets a cool learning opportunity and a much-needed source of ongoing funding.The partnership has also taught Willard students a lot about the food business.However,last month,t

9、he city of Berkeleys Environmental Health Division sent several Josephine cooksincluding McGheeorders to stop selling meals from their homes without a permit.“The issue really is about food safety and being able to inspect how food is prepared,”said Matthai Chakko,a spokesman for the city of Berkele

10、y.Luckily,the kids at Willard Middle School have access to commercial-grade kitchens that have the necessary permits.And the company says it is pushing to change Californias law regarding who can make and sell food.“People were happy and pleased to come here and get their meals,and I think thats the

11、ir right,”McGhee says.1.Whats the biggest attraction of Josephine?A.It provides cheap food.B.It provides quality food.C.Its easy to buy food on it.D.Theres a rich variety of food on it.2.What can we say about the cooperation between Josephine and Willard Middle School?A.It was started this year.B.It

12、 burdens the students.C.It has benefited both sides.D.It is opposed by the government.3.Whats McGhees attitude towards the orders from Berkeleys Environmental Health Division?A.Uninterested. B.Surprised.3C.Supportive. D.Dissatisfied.BThey say if you love your job, youll never work a day in your life

13、 We say if you travel for work, youll never have a boring commute(上下班往返) a day in your life. If the typical 9-to-5 isnt working for you, here are some options that will pay you to travel. No matter your current skill set, you can probably do it somewhere else.Represent abroadThe State Department is

14、 actively hiring Foreign Service Officers, and its probably easier than you think to become one. Youll have to a lot of tests, but if you pass, youll spend the next years of your life working around the world. A Junior Foreign Service Officer starts at $71,000 a year.Teaching English as a Second Lan

15、guage abroad is one of the best ways to deepen understanding of another culture. Theres no need to be a certified English teacher in order to go abroad. In this program in China, soon-to-be teachers go abroad to obtain their Teaching English as a Foreign Language(TEFL) certifications. A beginning te

16、acher in China will earn $2,500 for working six months, plus room and board.A cruise ship is a floating village. Therefore, any job that you could have in a village you could have onboard a ship-even auctioneering(做拍卖师). Carnival is hiring an art auctioneer to work aboard a luxury cruise ship. The o

17、nly qualifications necessary are a college degree and public speaking skills. Goinggoingsold.Write the railsWriters can reimagine themselves as rail-surfing Jack Kerouacs, crossing the country and writing from coast to coast on the Amtrak Writers Residency. The application process consists of two qu

18、estions, as well as the opportunity to provide up to a 20-page writing sample. Amtrak will select 24 writers to participate in the program with the help from a panel of judges. Although the project wont replace a full-time job, its really a fun opportunity. The application period for 2016 has closed

19、 but applications will reopen in the fall.1. Which job requires a college degree?A. Representing abroad B. Teaching English in ChinaC. Selling art on the seas D. Writing the rails42. The advertisement is intended for .A. those who are tired of their present jobsB. those who want to have a job with

20、travelingC. those who just graduate from universityD. those who want to go on vacation abroad3. What may Jack Kerouacs be?A. Director of the Amtrak Writers ResidencyB. A sportsman devoted to rail-surfingC. An applicant of the programD. A famous writer.七选五阅读(2016贵州高考适应性考试)Note-taking is a skill that

21、can help you do well in all your schoolwork. 1 .The following are some tips that might help you take good notes. Write down key facts and ignore unimportant details. 2 .Some teachers write notes on the blackboard,and thats great.You can copy them in class.Some teachers may not write anything down.Yo

22、u should take notes of the important points said by them. 3 ,dont be afraid to ask your teacher to repeat what you miss.Comparing your notes with your classmates can be good for your learning.It can also help you and your classmates correct some mistakes. 4 .The notes of different subjects should be

23、 written in different notebooks so that you can find everything easily when a test comes. 5 ,but in the long run it saves time.If you get into the habit of recopying your notes every evening,you will find that you have got a better understanding of your lessons. A.Good note-taking takes timeB.If you

24、r teacher speaks too fastC.Good note-taking is not just copyingD.Your teachers might do things differentlyE.Note-taking also needs good organizationF.Note-taking also needs good memorizationG.It can also make you feel more confident when you are studying5.书面表达(2017石家庄教学质量检测一)假定你是李华,你的美国朋友 David作为交换生

25、曾在你家居住。近期你校要举办以“Foreigners Tell Chinese Stories”为主题的英语征文活动。请写一封邮件邀请他参加。要点如下:1.截稿时间:2017 年 8月 1日;2.词数要求:500 左右;3.投稿邮箱:。注意:1.词数:100 左右;2.开头结尾已给出,不计入总词数。Dear David,Yours,Li Hua考点规范练(必修 3 Unit 2)【短文语法填空】语篇解读:本文是一篇记叙文。“我”出生在英国西北部的一个小镇,在十八岁时离开那里去求学;“我”的父母早在 20世纪 70年代从印度迁到英国。“我”认为在两种不同文化中长大是礼物而不是缺点。61at at

26、 the age of 为固定搭配,意为“在岁时”。2the the 1970s 为固定用法,意为“20 世纪 70年代”;表示“某世纪某年代”时应在数字前加 the。3spoke 根据该句中的“As a child, I went”可以判断,该句讲述的是过去发生的事,应用一般过去时,故应用 speak的过去式 spoke。4feeling remember doing sth.为固定搭配,意为“记得(曾经)做过某事”;根据语境可知,这里指记得曾经发生的事情,故用 feeling。5bigger 根据上文中的 big和该句中的 even可以判断,空处应用 big的比较级 bigger。6rea

27、lly 根据空后的 influenced可以判断,空处修饰动词,故用该词的副词形式 really。7though/if 他们过去常常将印度当作家乡来谈论,即使那时“我”从没有到过那里。even though/if为固定搭配,意为“尽管,即使”。8disadvantage 根据该句中的“a gift, not .”可以判断,此处表示在两种不同的文化中长大是一件礼物,而不是缺点。故用 advantage的反义词 disadvantage。9to get want sb. to do sth.为固定搭配,意为“想要某人做某事”。10cousins 根据该句中的 All和 are可知,应用名词的复数形

28、式。.阅读理解A【解题导语】本文是说明文。约瑟芬是一家食品公司,其厨师都是在自家厨房烹饪饭菜然后出售。1.B 推理判断题。根据第一段中的“.people under 35 are now demanding food thats fresh and healthfulas well as fast.”及第二段中的 Thats good news for可推测,约瑟芬出售高质量的食物,满足了人们对食物新鲜、健康的要求。2.C 推理判断题。根据倒数第四段内容不难看出,约瑟芬与威拉德中学的合作使得双方都受益。3.D 推理判断题。根据最后一段中的“People were happy and pleas

29、ed to come here and get their meals,and I think thats their right.”可知,麦吉认为人们有权利选择去哪里购买食物。由此可推测,她对于那些禁卖条令很不满。B【语篇解读】这则广告是为那些想要在旅行中工作的人,推荐了一些职位。1. C【解析】细节理解题。由 Carnival is hiring an art auctioneer to work aboard a luxury cruise ship. The only qualifications necessary are a college degree and public sp

30、eaking skills. Goinggoingsold.可知在海上卖 艺术品要求大学学历,选 C。73. D【解析】细节理解题。由 Writers can reimagine themselves as rail-surfing Jack Kerouacs, crossing the country and writing from coast to coast on the Amtrak Writers Residency.可知 Jack Kerouacs可能是一位著名作家,选 D。.【解题导语】本文为说明文。文章主要讲述了如何做好笔记,及做笔记的好处等。1.G 上一句“做笔记是一种技能

31、它能帮助你做好课堂作业”介绍了做笔记的优点,故本处选 G项“它还能让你在学习时感到更加自信”。G 项承接上文,介绍做笔记的另一个优点。2.D 下文说“一些老师把笔记写在黑板上”“一些老师也许什么都不写”,故本处选 D项“老师的做法也许不一样”,引出下文,符合语境。3.B 由空后的“.dont be afraid to ask your teacher to repeat what you miss.”可知,选B项。此处表示“如果老师讲得太快,要敢于让老师重复你所漏掉的内容”。4.E 由下句的“不同学科的笔记应写在不同的笔记本上”可知,本处应选 E项“笔记也需要条理清晰”。5.A 由空后的“但

32、从长远看它节省时间”可知,空处与之是转折关系,故选 A项“做好笔记需要花费时间”。.Dear David, It has been half a year since you left China.Hows everything going?Recently,an activity themed“Foreigners Tell Chinese Stories” will be held in our school.Any foreign student who is enthusiastic about China can take part in it.I think you are sui

33、table for the activity,for you used to live here and learned so much about the country.You can write about your understanding of Chinese culture as well as your personal experiences in China.You are expected to write a 500-word article in English.Id appreciate it if you could mail your article to before August 1st,2017.Im looking forward to your participation.Yours,Li Hua

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1