ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:10 ,大小:322.50KB ,
资源ID:1146515      下载积分:5000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1146515.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2018_2019版高中英语Unit1Talesoftheunexplained走进高考文化品格渗透课件牛津译林必修2.ppt)为本站会员(fatcommittee260)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2018_2019版高中英语Unit1Talesoftheunexplained走进高考文化品格渗透课件牛津译林必修2.ppt

1、Unit 1 Tales of the unexplained,走进高考文化品格渗透,El Nio,a Spanish term for “the Christ child,” was named by South American fishermen who noticed that the global weather pattern,which happens every two to seven years,reduced the amount of fishes caught around Christmas.El Nio sees warm water,collected over

2、 several years in the western Pacific,flow back eastwards when winds that normally blow westwards weaken,or sometimes the other way round.,The weather effects,both good and bad,are felt in many places.Rich countries gain more from powerful Nios,on balance,than they lose.A study found that a strong N

3、io in 1997-98 helped Americas economy grow by 15 billion,partly because of better agricultural harvests:farmers in the Midwest gained from extra rain.The total rise in agricultural incomes in rich countries is greater than the fall in poor ones.But in Indonesia extremely dry forests are in flames.A

4、multi-year drought(干旱) in south-east Brazil is becoming worse. Though heavy rains brought about by El Nio may relieve the drought in California,they are likely to cause surface flooding and other disasters.,The most recent powerful Nio,in 1997-98,killed around 21,000 people and caused damage worth 3

5、6 billion around the globe.But such Nios come with months of warning,and so much is known about how they happen that governments can prepare. According to the Overseas Development Institute(ODI),however,just 12% of disaster-relief funding in the past two decades has gone on reducing risks in advance

6、rather than recovery and rebuilding afterwards.This is despite evidence that a dollar spent on risk-reduction saves at least two on reconstruction.,Simple improvements to infrastructure(基础设施) can reduce the spread of disease.Better sewers(下水道) make it less likely that heavy rain is followed by an o

7、utbreak of the disease of bad stomach. Stronger bridges mean villages are less likely to be left without food and medicine after floods. According to a paper in 2011 by Mr Hsiang and co-authors,civil conflict is related to El Nios harmful effectsand the poorer the country,the stronger the link.Thoug

8、h the relationship may not be causal,helping divided communities to prepare for disasters would at least reduce the risk that those disasters are followed by killing and wounding people.Since the poorest are least likely to make up for their losses from disasters linked to El Nio,reducing their loss

9、es needs to be the priority.,61.What can we learn about El Nio in Paragraph 1? A.It is named after a South American fisherman. B.It takes place almost every year all over the world. C.It forces fishermen to stop catching fish around Christmas. D.It sees the changes of water flow direction in the oce

10、an.,解析 细节理解题。根据第一段中的“El Nio sees warm water,collected over several years in the western Pacific,flow back eastwards when winds that normally blow westwards weaken,or sometimes the other way round.”可知,在海洋厄尔尼诺现象发生时会有洋流的变化。,答案,解析,61,62,63,64,62.What may El Nios bring about to the countries affected? A.

11、Agricultural harvests in rich countries fall. B.Droughts become more harmful than floods. C.Rich countries gains are greater than their losses. D.Poor countries suffer less from droughts economically.,解析 细节理解题。根据第二段第二句“Rich countries gain more from powerful Nios,on balance,than they lose.”可知,富裕国家因厄尔

12、尼诺得到的东西要比它们失去的多。,答案,解析,61,62,63,64,63.The data provided by ODI in Paragraph 4 suggest that . A.more investment should go to risk reduction B.governments of poor countries need more aid C.victims of El Nio deserve more compensation D.recovery and reconstruction should come first,解析 推理判断题。根据第四段倒数第二句中的

13、however,just 12% of disaster-relief funding in the past two decades has gone on reducing risks in advance.”可知,以往政府对减少风险的投入太少,应该加大投资以降低厄尔尼诺现象造成的损失。,答案,解析,61,62,63,64,64.What is the authors purpose in writing the passage? A.To introduce El Nio and its origin. B.To explain the consequences of El Nio. C.To show ways of fighting against El Nio. D.To urge people to prepare for El Nio.,答案,解析,解析 写作意图题。根据文章内容,特别是最后一段倒数第二句中的“helping divided communities to prepare for disasters would at least reduce the risk.”可判断出,作者写这篇文章的目的是呼吁人们为厄尔尼诺现象的发生做好准备。,61,62,63,64,

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1