ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:4 ,大小:77KB ,
资源ID:1163082      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1163082.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(九年级英语上册Unit1StayHealthyLesson5Jane’sLuckyLife课时训练(新版)冀教版.doc)为本站会员(twoload295)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

九年级英语上册Unit1StayHealthyLesson5Jane’sLuckyLife课时训练(新版)冀教版.doc

1、1Lesson 5 (课堂作业)I. 英汉互译1.得了一种疾病_2.过幸福生活_3.不能干某事_4.能够干某事_5.集中于_ 6. 敢于做_7. contorl her wheelchair with her mouth _8. kick the ball _9. as a disabled person_10. play sports in wheelchair_II. 用适当的介词填空1. His great grandmother became ill _ a kind of disease.2. What do you think _ Janes attitude toward lif

2、e?3. She can answer just _ saying “Hello”.4._ a disabled person, she is strong enough.5.Could you open the door _ me, please? Sure!6. Lets think about the good things _ our life, well feel better.Lesson 5 (课下作业)I. 单项选择1. Will you go and _ the match with us?A. see B. watch C. look D. look at2. Its ve

3、ry cold outside. Youd better _ your coat when you go out.A. dress B. put on C. wear D. have on3. She enjoys _ piano very much.A. to play the B. playing the C. to play D. playing4. Study hard, or you _ catch up with others.A. are unable to B. cant be C. be able to D. could5. Mrs. Zhao has a lovely _

4、daughter.A. 12 years old B. 12 year old C. 12-year-old D. 12-years-old6. This kind of cake looks _ and smells _.A. good; good B. good; well C. well; well D. well; good7. The boy dares _ that snake.A. catch B. catches C. catching D. to catch2II. 句型转换1. My watch doesnt work well.(改为同义句)There is _ _ _

5、my watch.2. He doesnt like running. He doesnt like swimming.(合并为一句)He doesnt like _ _ _.3. I have a happy life. My life is full of good things.(合并为一句)I have a happy life _ _ good things.4. The disease damaged Janes body.(改为否定句)The disease _ _ Janes body.5. Jim was unhappy because his leg hurt.(对画线部分

6、提问)_ _ Jim unhappy?III. 补全对话A: _1_ You dont look well.B: I dont feel very well.A: _2_B: Its just a bad cold, and Im coughing day and night.A: _3_B: Ive already been to the hospital. _4_A: Well, take good care of yourself.B: Thanks. _5_A. I hope its nothing serious.B. Maybe you should go and see the

7、doctor right now.C. Whats wrong with you?D. Have you been to the doctors?E. I will.F. The doctor told me to take some medicine and have a rest.1._ 2._ 3._ 4._ 5._IV. 阅读理解【2014 江苏泰州】“Three apples have changed the world. One is for Eve , one 3is for Newton. The third is in the hands of Steve Jobs.” Sa

8、id someone.Steve Jobs was the former CEO of the Apple computer company which was set up in his parents garage(车库 ) on April Fools Day, 1976. Through many years hard work, Jobs and his Apple products were a great success. People believe he has made the world a better place. Many young people also thi

9、nk of Apple products as a fashion icon.Because of his great achievements in this area, he was honoured with a number of awards, including the National Medal of Technology in 1985, the Times cover character(封面人物) and the Most Successful Manager in 1997.Jobs road to success wasnt an easy one. He exper

10、ienced several ups and downs, but he was still standing. Just as Hemingway in The Old Man and the Sea said, “A man can be destroyed, but not be defeated(打败).” So he was considered as an American hero.What did Jobs workers and family members think of him?On one hand, some workers described him as a s

11、trange, bad-tempered(坏脾气的) boss. They said he was impatient with those who disagreed with him or didnt understand his ideas. On the other hand, his family members thought of him as a home-loving dad with each of his four children. He worried about all the things of them, such as their boyfriends, tr

12、avel, safety and even skirt length. Though he was quite busy, he still attended his daughters graduation party.36. Where did Steve Jobs set up the Apple computer company?A. In his own house. B. In his friends house.C. In his friends garage. D. In his parents garage.37. What do you think of Steve Job

13、s according to (根据) the passage?A. Home-loving B. Honest. C. Jealous. D. Humorous.38. What award did Steve Jobs achieve in 1985?A. The Most Successful Manager. B. The Top Richest Man.C. The National Medal of Technology. D. The Times cover character.39. Why was he considered as an American hero accor

14、ding to the passage? A. Because he developed lots of Apple Products. B. Because he set up the Apple computer company.C. Because he devoted himself to the area of computer.D. Because he wasnt defeated after several ups and downs.40. From the passage, we know that _.A. Steve Jobs was very famous only

15、in the USAB. Steve Jobs was too busy to care about his childrenC. Steve Jobs changed the world a lot with his Apple productsD. Steve Jobs never got into any trouble on his way to successLesson 30 (课堂作业)参考答案I. 1.become ill with a kind of disease 2.live a happy life 3.be unable to do4.be able to do 5.

16、 focus on 6. dare to do 7.用她的嘴控制她的轮椅 8.踢球 9.作为一个残疾人 10.在轮椅上做运动II. 1.with 2.about 3.by 4.As 5.for 6.in4Lesson 30 (课下作业)参考答案I. 1.B 本句意为“你将和我们去看比赛吗?”看比赛、电视等,用动词 watch。2.B 本句意为“外面很冷,当你出去时,你最好穿上你的大衣。 ”强调动作,应用 put on。3.B enjoy 后用动词的动名词形式,故可排除 A、C。play 后跟乐器时,应加定冠词 the,故选B。4. A 5. C 6.A 此处 look 和 smell 都是连系

17、动词,后接形容词。well 作副词,作形容词指身体好,故选A。7. DII. 1.something wrong with 2.running or swimming 3.full of 4. didnt damage 5.Why wasIII. 1.C 由下句可以推断本句是问“你怎么了?”2.A 本句意为“我希望不严重” 。3.B 由下句可以得知。4.F 本句表达去医院后,医生所嘱咐的。5.E 和上句联系密切,表示以后会注意,好好照顾身体。【主旨大意】三个苹果改变了世界。一个是夏娃,一个是牛顿。第三是在乔布斯的手中。乔布斯的苹果电脑公司于 1976 年愚人节,他父母的车库里成立。通过多年的努

18、力,乔布斯和他的苹果产品是一个巨大的成功。因为他在这方面成就巨大,他被授予许多奖项,包括 1985 年国家技术奖章,纽约时报封面人物(封面人物),并在 1997 年最成功的经理。他被视为一个美国英雄。36. D【解析】细节理解题。由文章第二短的第一句话 Steve Jobs was the former CEO of the Apple computer company which was set up in his parents garage(车库) on April Fools Day, 1976.(史蒂夫乔布斯的苹果电脑公司于 1976 年愚人节,他父母的车库里成立。) 可知选答案 D

19、37. A 【解析】细节理解题。由文章倒数第三、四行 On the other hand, his family members thought of him as a home-loving dad with each of his four children. 可知答案为 A。38.C【解析】细节理解题。由文章第三段 Because of his great achievements in this area, he was honoured with a number of awards, including the National Medal of Technology in 19

20、85, the Times cover character(封面人物) and the Most Successful Manager in 1997.可知答案为 C。39. D【 解析】细节理解题。由文章中第四段中的句子 He experienced several ups and downs, but he was still standing.可知答案选 D。 40. C【解析】细节理解题。由文章第二段的内容:Through many years hard work, Jobs and his Apple products were a great success. People believe he has made the world a better place. Many young people also think of Apple products as a fashion icon.以及对文章的整体理解可知答案为 C。

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1