ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:4 ,大小:57.50KB ,
资源ID:1164468      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1164468.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(云南省2019年中考英语一轮复习第一篇教材梳理篇课时训练09Units9_10(八上)练习人教新目标版.doc)为本站会员(ideacase155)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

云南省2019年中考英语一轮复习第一篇教材梳理篇课时训练09Units9_10(八上)练习人教新目标版.doc

1、1课时训练(九) Units 910(八上)(限时:30 分钟).单项填空1.Why are you so happy?Lucy invited me on a trip to the West Lake just now. A.to go B.go C.going D.goes2.The “teacher-free exam”means that students take their exams teachers.Students must be more honest. A.without B.against C.through D.before3. Im surprised that

2、John is only 25. I thought he was , for he seems to be in his thirties. A.old B.older C.young D.younger4.Tommy feels bad because Mary has his invitation to see a movie together. A.turned off B.turned over C.turned up D.turned down5.How about meeting at the school gate at 7:00 tomorrow morning?Sure.

3、 A.Have a good day B.Im afraid I cant C.Catch you then D.Thats right6.Is Eric going to the ? No. He doesnt like music.A.concert B.parkC.office D.hospital7.Tom, would you like to play basketball with us?Id like to,but my parents ask me to my sister at home. A.bring up B.think of C.agree with D.look

4、after8.Jane is my new pen pal. I often look forward to her e-mail. A.receive B.receivesC.receiving D.received9.My father was too tired after working late into the night. He slept 10:00 this morning. A.if B.until C.unless D.before10.I gave him some before he did it, but he seemed not to accept. A.sug

5、gestions B.advicesC.experience D.preparation11.If we take environmental problems seriously, the earth worse and worse. A.dont; wont be B.wont; isnt C.wont; is D.dont; will be12.The murderer was caught after running away from the trial court for days. A.in the end B.by the end C.at the end D.to the e

6、nd 13.Lets go climbing, shall we?You be joking! Dont you know Im afraid of high places? A.may B.can C.must D.should14.Can you go to the movies with me, Helen?2 . When is it? A.Sure, Id love to B.Dont worryC.Thats too bad D.No, I dont know15.I dont think such a problem can be solved in two days.Trust

7、 me. . A.I am sorry to hear that B.That sounds goodC.I hope so D.I can make it.2018乐山 完形填空Once upon a time, there lived a kind king. But the king was also very 16 . He would not do anything other than eat and sleep. He became fatter and fatter, and finally found it difficult to move his 17 even his

8、feet. The king invited doctors from different parts of his country to make him 18 . But no one could help the king lose weight. One day, an old man visited the country. He heard about the kings 19 . He volunteered(自愿) to help the king lose some weight. The king decided to let him 20 . The old man li

9、ved 21 . He said that the king had to come to him and asked the king to come for treatment the next day. But the king would have to 22 there, the old man added. The king came the next day. 23 , the old man was not there. His son asked the king to come and meet his father the next day. The king came

10、every day 24 two weeks, but he never once saw the old man. But he did notice that he felt a lot 25 . He had lost some weight. He finally realized why the old man had asked him to walk so far. 16.A.lazy B.shy C.strict D.stupid17.A.head B.eyes C.body D.hand18.A.active B.happy C.strong D.healthy19.A.st

11、ory B.problem C.dream D.discovery20.A.try B.start C.go D.pass21.A.alone B.far away C.freely D.nearby22.A.work B.move C.walk D.stay23.A.Especially B.Suddenly C.Immediately D.Unluckily24.A.on B.for C.from D.in25.A.lighter B.angrier C.happier D.busier.还原短文根据短文内容,从短文后所给的选项中,选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。You

12、 may not realize it, but you are doing much more than just studying when you are at school. School is also the place where you learn to get on well with people. 26. What can you do if you just dont like one of your classmates? If you discover that you have problems getting on with your classmates or

13、 friends, the most 3important thing to learn is tolerance(宽容). Tolerance is the ability to realize and respect the differences in others. 27. so it is important to learn to live happily with them. Tolerance will make everyone get on better with each other. Getting to know someone may help you unders

14、tand why they do things differently. 28. Tolerance teaches us to keep a temperate(心平气和的) and open mind. You need to remember an old saying, “Treat others how you want to be treated.” If you tolerate something, it does not mean that you have to like it. 29. Tolerance just means that you should respec

15、t the differences in others and not try to make them change. 30. Because it will make everyones life easier. Learn to accept people for their different abilities and interests. The world is very different, and practicing tolerance in your own school can help make a difference. A.No one is asking you

16、 to change who you are or what you believe in.B.It is important to practice tolerance.C.Different types of people are difficult to get along with each other.D.Something different does not exactly mean that it is bad.E.But this is not always easy.F.We cannot change the way that other people do things

17、G.Tolerance is mutual(相互的).根据句意,用括号中所给词的适当形式填空31.Many people took part in the ceremony of the new sports center.(open) 32.I listened but nothing.(hear) 33.Be when you cross the street.(care) 34.You can use my dictionary. (certain) 35.This story tells us a lessonthe early bird the worm.(catch) .将下列句

18、子中汉语部分译成英语,注意使用适当的形式36.If you know this secret, you should try to .(保守秘密) 37.Im hearing from you.(盼望) 38.Im trying to sleep. Would you mind the music?(调小) 39.As a teenager, I had “better” things to do than at the airport.(闲逛) 40.To my surprise, he has already the principal of the university.(收到来信) 参

19、考答案1A invite sb to do sth意为“邀请某人做某事” 。2A 根据第二句“Students must be more honest ”可知“teacher-free exam”是没有老师监考的考试。故选 A。43B 根据句意“我很吃惊约翰只有 25 岁,我本认为他会更老,因为他看起来像三十多岁”可知选 B。4D 根据前半句“Tommy feels bad”,可知是遭到了拒绝。故选 D。5C 根据问句及答语“Sure ”,可知应选 C“到时见”,相当于 See you later。6A 根据答语中的“He doesnt like music ”可知,是问 Eric 是否去听音

20、乐会。故选 A。7D bring up 意为“提出”;think of 意为“想起”;agree with 意为“同意”;look after 意为“照顾” 。根据句意可知,是照顾妹妹。故选 D。8C look forward to doing sth为固定搭配,意为“期待做某事” 。故选 C。9B 10A 11D if 引导的条件状语从句遵循“主将从现”原则。12A 13C14A 根据答语中的“When is it?”可知“乐意去” 。故选 A。15D主旨大意 本文是一篇记叙文。讲述了一个善良但懒惰的国王,由于他除了吃和睡以外什么也不干,所以他变得越来越胖。这个国王邀请了不同地方的医生来帮他

21、减肥,但没有效果。有一天,一位老人自愿为国王减肥,但国王必须到他那里去治疗。连续两周,国王每天都去老人家里,但这位老人都避而不见。最后,国王终于明白了老人的用意。16A 考查形容词辨析。根据文中“He would not do anything other than eat and sleep ”,可知这个国王很懒惰。故选 A。17C 考查名词辨析。根据前文可知,他越来越胖,应是很难移动他的“身体” 。故选 C。18D 考查形容词辨析。根据上文可知,胖的不能移动说明不健康,所以国王邀请医生来使他健康起来。故选 D。19B 考查名词辨析。根据上文可知,这位老人是听说了国王减肥遇到了麻烦这个问题后

22、才自荐帮国王减肥的。故选 B。20A 考查动词辨析。根据前文可知,这位老人愿意帮国王减肥,所以国王让他“试一试” 。故选 A。21B 考查副词辨析。根据前文“an old man visited the country”以及下文“the king had to come to him and asked the king to come for treatment”可知,这位老人住得“很远” 。故选 B。22C 考查动词辨析。根据下文内容可知,这位老人是想让国王多走路来达到减肥的目的。故选 C。23D 考查副词辨析。根据句意可知,空白处应用 unluckily 表示“不幸的是,偏巧”,其实是这位老人有意不见国王。故选 D。24B 考查介词辨析。这个国王连续两周来找这位老人,强调持续了多长时间。故选 B。25A 考查形容词辨析。根据前文内容可知,国王步行了两周,应该起到了减肥的效果,即体重“更轻了” 。故选A。26-30 EFDAB31opening 32heard 33careful34certainly 35catches36keep it to yourself 37looking forward to38turning down 39hanging out 40heard from

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1