ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:5 ,大小:63KB ,
资源ID:1164469      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1164469.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(云南省2019年中考英语一轮复习第一篇教材梳理篇课时训练10Units1_2(八下)练习人教新目标版.doc)为本站会员(ideacase155)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

云南省2019年中考英语一轮复习第一篇教材梳理篇课时训练10Units1_2(八下)练习人教新目标版.doc

1、1课时训练(十) Units 12(八下)(限时:30 分钟).单项填空1.The machine has been broken for a long time. But we can and make it new. A.give it up B.fix it upC.set it up D.clean it up2.I wonder how the family has so many children with so little income. A.risen B.raised C.lifted D.born3. It will be my turn. I am so nervous

2、 You can make it! A.Congratulations! B.Take it easy. C.Look out! D.Have a good time.4.Nobody hopes the at the border between China and India gets serious. Everyone likes to live a peaceful life. A.situation B.trouble C.matter D.accident5.Taiji is my favorite and I often play it healthy. A.to keep B

3、keeps C.keeping D.kept6.Shall we go for a picnic in the forest park tomorrow?Yes, it rains heavily. A.if B.unless C.until D.when 7. , what had seemed the most difficult step turned out to be the easiest. A.In his opinion B.To be honestC.By all means D.To his surprise8.The school sports meeting will

4、 be because of the heavy rain. A.put up B.put onC.put off D.put down9.Seeing their teacher into the classroom, they stopped at once. A.walk; telling B.entering; to speakC.enter; to tell D.walking; talking10. Why are you so tired these days?Well, I have homework to do. A.too much B.too many C.much to

5、o D.many too11.Helen was so at the news that she could hardly say a word. A.excited B.relaxedC.tired D.interested12.What do you usually have for breakfast?I used to dumplings, but these days Im used to bread and milk. A.eat; have B.eating; havingC.eating; have D.eat; having13.Could you tell me how t

6、o pay for the food by QR code(二维码) on the phone? . A.Take it easy B.It doesnt matter C.Youre welcome D.Sure, Id love to 14.The machine doesnt work. Ill get it this evening. A.to be repaired B.repair2C.repaired D.be repaired15. ? She fell off her bike and hurt her legs.A.How is sheB.Whats going onC.W

7、hat should she doD.Whats the matter with her.2017岳阳改编 完形填空Today, we are living a rapid life. We always try to get things done 16 . On weekdays, we are busy 17 or working. One of the 18 is that we dont have enough exercise. We all know August 8th is National Fitness Day. If we exercise for one hour a

8、 day, we will work healthily for 50 years and live a happy life forever. Scientists have found that people who often exercise are 19 than those who dont, whether they do it indoors or outdoors. According to a survey, students can learn better and feel less stressed when they have more 20 to play spo

9、rts at school. Many young women enjoy doing yoga(瑜伽) or dancing to relax and stay 21 . In some housewives opinion, doing housework is a good way to burn calories(卡路里). It can keep them 22 while getting their house in order. To be strong and full of 23 , some men like running, riding bicycles or play

10、ing ball games. You will be healthy both in the 24 and mind by doing exercise. This weekend, dont make any plans, just get up early and start 25 . 16.A.quickly B.slowly C.loudly D.quietly17.A.playing B.sleepingC.studying D.traveling18.A.differences B.problemsC.trouble D.effort19.A.health B.healthy C

11、healthier D.healthily20.A.time B.money C.food D.work21.A.heavy B.thin C.tall D.fat22.A.move B.moving C.eat D.eating23.A.energy B.safetyC.suggestions D.stress24.A.tooth B.head C.body D.feet25.A.exercising B.offeringC.waiting D.working.2018滨州 阅读理解I was walking around in a store. I saw a cashier(收银员)

12、hand a little boy his money back, saying, “Im sorry, but you dont have enough money to buy this doll.” I walked towards him and asked him who the doll was for.“Its the doll that my sister wanted most for Christmas,” he said. I told him that maybe Santa Claus would bring it to her and that he shouldn

13、t worry. He sadly replied, “No, Santa Claus cant bring it to her. I have to give the doll to my mom so that she can give it to my sister when she joins her.” His eyes were so sad while saying this. “My sister has gone to be with God. Daddy says that Mom is going to see God very soon too, so I though

14、t that she could take the doll with her to give it to my sister.” My heart nearly stopped. I quickly reached for my wallet and suggested that we count the money again. “Okay,” he said. “I hope that I have enough.” I added some of my money to his without letting him see and we started to count it. Th

15、ere was enough for the doll and even some spare money 3left. “Thank you, God, for giving me enough money!” the little boy said. I left the store, feeling as if my life had been changed forever.26.Why couldnt the boy buy the doll?A.Because he didnt know the cashier.B.Because he didnt have enough mone

16、y.C.Because he didnt find the doll.D.Because the dolls had been sold out.27.The boy wanted to buy the doll for . A.Santa Claus B.his sister C.his mother D.his father28.What does the first sentence in Paragraph 4 mean?A.The writers heart stopped working suddenly. B.The writer had a heart problem.C.Th

17、e writer was so touched by the boy.D.The writer was scared after hearing the story.29.According to the passage, which of the following is TRUE?A.The boys mom was badly ill. B.The cashier gave the doll to the boy for free.C.The boys mom wanted the doll most.D.Santa Claus brought the doll to the boys

18、sister.30.What did the writer do to help the boy?A.He bought the boy a doll.B.He found a good doctor to save his mother.C.He told the cashier to sell the doll to the boy.D.He gave the boy some money to buy the doll. .根据句意,用括号中所给词的适当形式填空31.You can talk about these with your parents.(feel) 32.I must t

19、hank him for his .(kind) 33.Let me know if you have any .(difficult) 34.They have realized the of exercise, so they go for a walk after supper every day.(important) 35.I need to think about the problem. Its a big .(decide) 36.Nowadays, more and more athletes come to Kunming for .(train) 37.Yesterday

20、 I picked up a T-shirt on the playground. Who might be the ?(own) 38.Her dogs drops her into the sea of sadness.(die) 39.The cat was on the sofa at that time.(lie) 40.When we see people in trouble, we are supposed to help them out.(able) .将下列句子中汉语部分译成英语,注意使用适当的形式41.I didnt go to school yesterday, b

21、ecause I .(感冒) 42.After finishing the work, he has a . (满足感) 43.Although we have such a , we have to rescue the survivors first.(严重的情况) 44.The chief manager hasnt a better idea to solve the problem.(想出) 45.Because of you, we have a .(愉快的旅程) 参考答案1B2B 根据后半句可以推测出,句意为“我想知道这个家庭以这么少的收入怎么养活了这么多的孩子” 。故选 B。4

22、3B Congratulations 意为“祝贺”;Take it easy 意为“放松点”;Look out 意为“小心”;Have a good time意为“玩得开心” 。根据句意可知选 B。4A 考查名词辨析。situation 意为“形势”;trouble 意为“麻烦”;matter 意为“问题,事情”;accident 意为“事故” 。根据“between China and India gets serious”可知是指边境的形势。故选 A。5A 动词不定式 to keep healthy 表目的。6B 7D8C 考查动词短语辨析。put up 意为“举起”;put on 意为“

23、穿上,上演”;put off 意为“推迟”;put down 意为“放下” 。根据“because of the heavy rain”可知学校运动会因为大雨将推迟。故选 C。9D 10A11A 根据“she could hardly say a word ”可知她太激动了。故选 A。12D used to do sth意为“过去常常做某事”; be used to doing sth意为“习惯于做某事”,根据句意可知选 D。13D 考查情景交际。could 引导的一般疑问句表示委婉的请求,四个选项中只有 D 项能应答请求。14C 15D主旨大意 本文是一篇说明文。主要说明了锻炼的重要性及锻炼

24、的方式。16A quickly 意为“快速地”;slowly 意为“缓慢地”;loudly 意为“大声地”; quietly 意为“安静地” 。根据上文中“we are living a rapid life”可推知,我们总是尽力让事情快速做完。故选 A。17C 18B 19C 20A time 意为“时间”;money 意为“钱”;food 意为“食物”;work 意为“工作” 。根据句意“根据一项调查,在学校当学生有更多的 去参加体育活动时,他们会学得更好,压力更小”可知,time 符合语境。故选A。 21B heavy 意为“重的”;thin 意为“瘦的”;tall 意为“高的”;fat

25、 意为“胖的” 。根据常识可知女性喜欢练瑜伽或跳舞的目的是保持身材,故 thin 符合语境。故选 B。22B move 意为“移动”;eat 意为“吃” 。本句主语 It 指代 doing housework,由此可知,做家务会让人不停地动。keep sb doing sth为固定用法。故选 B。23A energy 意为“能量”;safety 意为“安全”;suggestion 意为“建议”;stress 意为“压力” 。根据后句“some men like running, riding bicycles or playing ball games ”可推知,他们这样做的目的是使身体强壮并

26、充满能量。energy 符合语境。故选 A。24C 25A 主旨大意 本文是一篇记叙文。作者在商店里遇到一个给妹妹买布娃娃的小男孩,通过询问知道这个小男孩的妹妹已经去世,母亲也不久于人世。被感动的作者偷偷地帮这个小男孩凑足了钱,让他实现了自己的愿望。作者自己的生活也因此改变。26B 细节理解题。根据第一段中收银员说的话“Im sorry, but you dont have enough money to buy this doll ”可知,小男孩没有足够的钱买这个布娃娃。故选 B。27B 细节理解题。根据第二段第一句“Its the doll that my sister wanted mo

27、st for Christmas”可知,这个布娃娃是给他的妹妹买的。故选 B。28C 推理判断题。第四段第一句“My heart nearly stopped ”意为“我的心脏几乎停止了跳动” 。根据上文小男孩的讲述可知,小男孩的妹妹已经去世,母亲也不久于人世。他想给妹妹买布娃娃,但是钱不够,可推知,应是作者被感动了,于是帮助男孩实现了愿望,故 C 项“作者被那个男孩感动了。 ”符合语境。故选 C。29A 细节理解题。根据第三段中的“Daddy says that Mom is going to see God very soon too”可知,小男孩的妈妈不久就会去世,故 A 项“男孩的妈妈

28、患了重病”陈述正确。故选 A。30D 细节理解题。根据第四段第五句“I added some of my money to his without letting him see”可知,作者给了小男孩一些钱来买这个布娃娃。故选 D。31feelings 32kindness 33difficulties 34importance 35decision 36training 37owner38death 39lying 40disabled 41had a cold 42feeling of satisfaction43serious situation 44come up with/thought up545pleasant journey

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1