ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:48.50KB ,
资源ID:1168965      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1168965.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(北京市2019年中考英语一轮复习第一篇教材梳理篇课时训练(六).doc)为本站会员(周芸)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

北京市2019年中考英语一轮复习第一篇教材梳理篇课时训练(六).doc

1、1课时训练(六)(限时:25 分钟).单项填空1.My father is a doctor. likes the job very much. A.He B.SheC.Her D.Him2.We are going to hold a special party for Mr.Dong Saturday. A.in B.atC.with D.on3.I like basketball, I dont have enough money to buy one. A.and B.soC.but D.or 4. do you like pandas? Because they are cute.2

2、A.Where B.WhyC.When D.What5.John always others when they are in trouble. A.help B.was helpingC.helps D.helped6. you go shopping with me? Sorry, I cant.I have to clean the room with my mom.A.Need B.ShouldC.Must D.Can7.Zhang Hong went to Canada in 2010.He there for 6 years. A.lived B.livesC.is living

3、D.has lived8.The glass bridge there is than any other one in the world. A.long B.longerC.longest D.the longest9.In order to finish the medical report, the doctor into night yesterday. A.works B.workedC.work D.will work10.Steven his new invention when I entered the lab. A.tried out B.is trying outC.h

4、as tried out D.was trying out311.The 6th Beijing International Film Festival on April 16, 2016 in Huairou. A.was held B.heldC.is held D.holds12.Do you know the Nature Museum? Next week.A.when will they visitB.when they will visitC.when did they visitD.when they visited.2018通州一模 阅读理解Best FriendsMen a

5、nd women share the exact same view of a best frienda person who is always there for you.A best friend is someone you can depend on to share your happiness, suffer through your worries, or lessen your sorrow(悲伤).As one man put it, “To me, a best friend is somebody who you call if youre on the road an

6、d get a flat tire(爆胎) at 3:00 am and youve been told its four hours until a tow truck(拖车) can be sent.Your friend says, Tell me exactly where you are, and Ill come and get you. ”Different things lead to the birth of a best friendshipthe age and situations in which people meet, what first attracts th

7、em, why they remain close, and how they fill each others needs.Yet I find the most important points that explain the meaning of a best friend are remarkably(显著地) similar across most experiences.Safety is a word I heard over and over.A best friend makes you feel safe, protected and comfortable.You ne

8、ver have to explain yourself to best friends because they really, really know who you are.With best friends, you can be who you are.You can cry too hard or laugh too loud and never worry what theyll think of you because best friends are nonjudgmental(客观的).They will give you advice if you want ideas

9、and give you a kick in the pants if you need encouragement, but 4best friends will not judge you or make you feel ashamed of your behaviors.A best friend gives you what you expect from a parent and doesnt always get unconditional love. Best friends are loyal(忠诚的 ) and trustworthy.A best friend is a

10、person to whom you can tell your most shameful, truthful and harmful personal secrets with the full confidence they will never be repeated.Best friends can deliver brutally(冷酷无情地) honest answers in the most gentle way.Finally, best friends are the family you choose.They love you because they want to

11、 not because they have to.And for many people, a best friend becomes the brother or sister theyd always wanted, but never had.A man I knew asked his dying mother,“What has been the most important thing in your life?”He fully expected her to say her husband, her children or her family.Instead, witho

12、ut a moments hesitation(犹豫),she replied sweetly, “My friends.”13.Which of the following is TRUE according to the passage?A.Best friends share similar interests.B.Best friends dont argue with each other.C.Best friends have to help because they are a family.D.Best friends keep each others secrets no m

13、atter what happens.14.Whats the meaning of the underlined words “give you a kick in the pants” in Paragraph 2?A.Pushing you to achieve your goal.B.Making you feel sorry about them.C.Forcing you to make a right decision.D.Expecting unconditional love from you.15.What does the writer mainly tell us in

14、 the passage?A.What kinds of friendship we have.5B.What characters a best friend has.C.Why we should have a best friend.D.How a best friend helps us out of trouble.2018房山二模 阅读短文,根据短文回答问题The Silk Road is the name of different roads that connected Europe, Africa and Asia long ago.It was named by F.von

15、 Richthofen, who was a famous German geographer.Scientists believe people began to travel the Silk Road about 3,000 years ago.People reached these different places along these roads.By the time the Chinese silk trade became important in the world, the Silk Road covered almost 7,000 kilometers.It wen

16、t from Rome to China, which is from the West to the Far East.Businessmen travelled along the Silk Road to carry silk, of course.They also carried and traded other things like spices(香料), cloth, jewels and gold.Along and around these ancient paths(小路), have come many fascinating and mysterious storie

17、s.It is said that Roman soldiers who lost a war travelled through central Asia.They decided to live somewhere near the ancient Chinese villages.Some of these Romans married local Chinese women and the stories of the blond-haired, blue-eyed tribes of China were started.Some historians believe that th

18、e people of Kashmir were taken away from their country Israel.They were prisoners (俘虏) of war almost 2,800 years ago.People say that these people travelled along the Silk Road.They kept their Jewish way of life for a long time.During its busiest period, the Silk Road allowed people from many differe

19、nt cultures and countries to meet each other and mix.The Silk Road allowed the sharing of valuable things and new ideas.It included people and trading goods from different areas.All these peoples travelled the Silk Road, and they shared goods, stories, languages, and cultures.In modern times, the ol

20、d Silk Road routes(路线) are still used, but now they are crossed by trains instead of camels and horses.There is even a Silk Route Museum in Jiuquan in China.It has over 35, 000 objects from all along the Silk Road.In this way, China protects the history of many countries and peoples.616.Who gave the

21、 name “Silk Road”?17.How long was the Silk Road?18.What did people trade along the “Silk Road” in the past?19.Did people share languages and cultures along the Silk Road?20.How does China protect the history of the Silk Road?7参考答案.16 ADCBCD 712 DBBDAB.主旨大意 本文主要讲述好朋友所具备的一些特点:永远支持你,让你感到安全,被保护,舒服,忠诚等,最

22、好的朋友甚至会成为你的家人。13.D 根据第三段第二句“A best friend is a person to whom you can tell your most shameful, truthful and harmful personal secrets with the full confidence they will never be repeated.”可推断“无论发生什么事,好朋友之间都会彼此保守秘密” 。故选 D。14.A 根据画线所在句“They will give you advice if you want ideas and give you a kick in

23、the pants if you need encouragement”两个并列句意思接近,那么前半句是如果你需要想法朋友会给你建议,后半句如果你需要鼓励那么朋友肯定也会鼓励你,所以 A选项“鞭策你达到目标”符合文意。故选 A。15.B 通读全文可知,本文主要是介绍好朋友的一些特点,所以选择 B。.16.F.von Richthofen (a famous German geographer).17.Almost 7,000 kilometers.18.Silk and other things like spices, cloth, jewels and gold.19.Yes.20.China built a Silk Route Museum in Jiuquan which has over 35,000 objects from all along the Silk Road.

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1