ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:67.50KB ,
资源ID:1183335      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1183335.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(浙江省2019届中考英语总复习第一篇教材梳理篇课时训练11Modules4_5(八下)试题(新版)外研版.doc)为本站会员(arrownail386)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

浙江省2019届中考英语总复习第一篇教材梳理篇课时训练11Modules4_5(八下)试题(新版)外研版.doc

1、1课时训练(十一) Modules 4-5(八下)(限时:30 分钟).2018恩施 完形填空One hot afternoon, a poor farmer was digging his field. Suddenly, his spade(铲) hit something. It was a big metal 1 , which was big enough to boil rice for more than one hundred people. “It does not seem to be of any use to me. I will dig 2 . Maybe I wil

2、l find something else,” thought the farmer. He 3 to dig. Feeling tired, he threw the spade into the pot and sat under a tree to 4 . When he got up to leave, he could not 5 his eyes. There were one hundred spades in the pot. What a 6 pot! After that, he put a 7 into the pot. Then he found one hundred

3、 mangoes in the pot. 8 that pot, he became a rich man. The King came to know of the pot, 9 he was very greedy(贪婪的).“I want to find out the 10 of the magical pot.If it is valuable,it should be 11 ,”the King thought. So, at once, he ordered his men to bring the farmer and his pot. The King 12 the pot

4、and did not know what to do. He thought, “Let me see what is inside this pot that makes his pot so magical.” He slipped(滑) and 13 inside the pot. After climbing up out of the magical pot, he was 14 to find that there were one hundred Kings. All the Kings then 15 among themselves and died. This magic

5、al pot has killed the King himself! 21.A.bottle B.bowl C.plate D.pot2.A.higher B.nearer C.deeper D.earlier3.A.chose B.decided C.hoped D.continued4.A.have a rest B.have a meeting C.have fun D.have a try5.A.fix B.believe C.open D.close6.A.exciting B.terrible C.magical D.beautiful7.A.mango B.spade C.ki

6、ng D.man8.A.In B.With C.Without D.By9.A.but B.so C.or D.and10.A.price B.secret C.cost D.wealth11.A.the farmers B.mine C.yours D.his12.A.looked after B.looked for C.put away D.looked at13.A.fell B.jumped C.joined D.felt14.A.relaxed B.excited C.shocked D.bored15.A.stayed B.competed C.discussed D.fough

7、t.2018黄冈 阅读理解Beauty sleep is a real thing, researches have shown that people who have enough sleep look more attractive(有魅力的) to others.A few bad nights is enough to make a person look “especially”more ugly, their sleep experiments show.The researchers asked 25 university students to join in their s

8、leep experiment. They were asked to get a good nights sleep for two nights.A week later, they were asked to sleep for only four hours, every night for two nights in a row. 3The researchers took make-up free(素颜) photos of the volunteers after both the good and the bad sleep.Next, they asked 122 stran

9、gers to have a look at the photos and judge(评价) them on attractiveness, health, and sleepiness, as well as asking them,“How much would you like to make friends with this person in the picture?”The strangers were good at judging if the person they were looking at was tired, and, if they were sleepy,

10、their attractiveness score was low.The strangers also said they wouldnt want to socialize with the tired students. The researchers say this is natural for people. An unhealthy-looking face makes people run away. In other words, people dont want to hang around with people who might be ill.Dr Brewer,

11、an expert at the University of Liverpool said,“Judgement of attractiveness is often unconscious(无意识的), but we all do it, and we are able to judge on even something small like whether someone looks tired or unhealthy. This study is a good reminder of how important sleep is to us.”16.When did the rese

12、archers take make-up free photos?A.After two nights good sleep. B.After two nights bad sleep. C.Before the experiment. D.After both two nights good sleep and two nights bad sleep.17.The researchers asked the strangers to do the following except . A.telling who looked healthier B.telling who didnt ha

13、ve many friendsC.telling who missed a lot of sleep D.telling who was attractive18.What kind of friends did the strangers like to make?A.The people who were tired. B.The people who were sleepy.C.The people who were unhealthy. D.The people who were attractive and energetic.19.According to the passage,

14、 which of the following is the best title?A.Beauty Sleep, More Attractive B.More Sleep, More FriendsC.Less Sleep, Fewer Friends D.No Attractiveness, No Friends4.词汇运用()用方框中所给词语的适当形式填空。每词限用一次。active hero such as expect owner20.Many young people look up to space and want to become like them. 21.You loo

15、k absent-minded. Are you someone? Yes. My e-friend is coming over. Weve never seen each other before.22.At the English Festival, there were lots of for us to join in. 23.Success can be influenced by many things, efforts, luck. 24.If you cant find out the of the wallet, please go to the lost and foun

16、d office. ()阅读下面短文,然后根据括号内所给汉语意思写出单词的正确形式。每空限填一词。Mothers always tell their children what they should eat.When Jim was a child, his mother often told him “Be 25. (小心的) not to eat too much sugar, or your teeth will 26. (痛).” Besides, his mother always asked him to wash hands before meals to prevent ma

17、ny 27. (疾病). Marys mother always took care of Mary well. For example, Mary had a cold and 28. ( 咳嗽) day and night. Her mother took her 29. (温度 ) first and checked if she had a 30. (发烧 ). Then she would send her to a 31. (医院) if necessary. Michael is a picky(挑剔的) boy. He likes meat very much. But he

18、32. (几乎不) eats vegetables.That makes his mother very 33. (担心的).One day, his mother came up with an idea. She cooked some meat balls with vegetables in it. Michael liked them very much and ate them up. Then he was surprised to find vegetables were 34. (美味的). .语法填空阅读下面短文,在空白处填入一个适当的词,或填入括号中所给单词的正确形式。A

19、lmost every day, we discuss the topic of health. But what is health?5“Health” means eating well, getting enough exercise and having 35. healthy lifestyle. Here are some useful 36. (rule). Eat different kinds of food, 37. (especial) fruit and vegetables. We all know that eating fruit and vegetables 3

20、8. (keep) us healthy, but many of us only eat our favourite food. Remember that we can only get what our body needs 39. eating all sorts of food. Drink water and milk most often. Everyone knows that water is important. Besides water, kids 40. need plenty of calcium(钙) to grow strong bones, which is

21、41. (rich) in milk than water. Every day, you should drink at least three cups of milk, when you are 9 years old or older. Youd better try to have drinks 42. little sugar. Pay attention to your body. When you are eating, notice how your body feels. When your stomach is full, stop eating. Eating too

22、much makes you become fat and 43. (healthy). Limit the amount of time you spend watching TV and 44. (play) computer games. Try to spend more time doing sports, like running, swimming and so on. 参考答案.主旨大意 本文是一篇神话故事,故事讲述了一个农民偶然挖到聚宝盆,贪心的国王想占为己有,国王想探个究竟的时候不小心掉进聚宝盆,从而出来了一百个国王,然后这些国王互相残杀致死。文章暗示人们不要贪心不足。1.

23、D 根据后文“boil rice”及后文出现的 pot可知选 D。2.C 根据前文“It does not seem to be of any use to me.”和后文“Maybe I will find something else”可知,他想要挖得更深一些。3.D 根据前文“农民想要挖到其他东西”可知,“他继续挖” 。4.A 根据前文“Feeling tired”可知,此处指“休息” 。5.B 后文“There were one hundred spades in the pot.”是不符合常理的,所以他不敢“相信”他的眼睛。6.C 前文“There were one hundred

24、spades in the pot.”是不符合常理的,所以很“神奇” 。67.A 根据后文“Then he found one hundred mangoes in the pot.”可知选 A。8.B 根据前文“农民得到了一个聚宝盆”可知,因为有了这个“聚宝盆”,他有钱了。9.D10.B 联系前后文可知,国王觉得很奇怪,国王想知道其中的奥秘。11.B 根据前文的 greedy可知,国王想把“聚宝盆”占为己有。12.D 13.A14.C 根据该“聚宝盆”的特性,“投一得百”,现在有一百个国王,对原国王来说,很是“震惊” 。15.D 出现一百个国王,可想而知的场面就是互相打斗,故选 D。.主旨大

25、意 本文是一篇说明文,它讲述了“美容觉”原来是真的。据研究人员表示,睡眠不足的人在他人面前会显得魅力不足。16.D 细节理解题。根据第四段“The researchers took make-up free photos of the volunteers after both the good and the bad sleep.”可知选 D。17.B 细节理解题。根据第五段中“Next, they asked 122 strangers to have a look at the photos and judge them on attractiveness, health, and sl

26、eepiness”可知选 B。18.D 细节理解题。根据倒数第三段“这些陌生人的眼力很好,如果照片上的人显得疲倦不堪,或者看上去很缺觉,他们的魅力分数很低”及倒数第二段“这些陌生人说他们不愿意和那些看上去很累的学生交朋友,他们认为这些人的身体状况不太好。 ”可知选 D。19.A 主旨大意题。纵观整篇文章的内容及最后一段可知,睡眠很重要,睡眠充足,会活力四射。故选 A。.() 20.heroes 21.expecting 22.activities 23.such as24.owner() 25.careful 26.ache 27.illnesses/diseases28.coughed 29.temperature 30.fever 31.hospital32.hardly 33.worried 34.delicious 7.35.a 36.rules 37.especially 38.keeps 39.by 40.also 41.richer 42.with43.unhealthy 44.playing

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1