ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:887KB ,
资源ID:1209336      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1209336.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019中考英语一轮练(8)(阅读理解短文改错)外研版.doc)为本站会员(李朗)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019中考英语一轮练(8)(阅读理解短文改错)外研版.doc

1、12019 中考英语一轮练(8) (阅读理解+短文改错)(限时:30 分钟)一、阅读理解。A阅读下面四篇材料,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。 What to Bring When Visiting Australian Zoo1Hat and sunglassesThe Australian sun can be quite hot even during winter,soremetuber to bring a hat and sunglasses 2. Raincoat or umbrellaIts hard for us to know Australian weathe

2、r,so it is necessary tobring an umbrella or a raincoat to the Z00,even if it is sunny 3WaterA day at the zoo can be very thirsty work。so make sure that you bring a water bottle with you4. CameraThere will be lots of chances to take photos on your visit to Australian Z00,so make sure youbring your ca

3、mera。Dont forget to bring more batteries so that you wont miss anything!5.WtchThere are animal shows and feedings during the whole dayBring a watch,so you can get to the shows on time1What things do you NOT have to bring when you visit Australlan Zoo?AA water bottle BA gift CA 2watchDAn umbrella2Why

4、 do you need to bring a watch when you visit the zoo?ABecause you must go back home on timeBBecause you can see the animal shows on time in the Z00CBecause you will look cool with a watchDBecause you will feel free3Whats the passage about?AThe history of Australian Z00 BThe weather of Austria CThe i

5、mportance of protecting the animalsDAdvice on visiting Australian Z00【参考答案】13、BBD B 2019原创题Most of us can only see polar bears on TV or in pictures. But Luke, a 14-year-old boy, makes friends with the cute animal!In the ice fields of Northern Canada, Luke finds a little polar bear called Nanuk. The

6、bear cant find its mother. So Luke wants to help it. Muktuk is an Inuit(因纽特人) guide, and he knows where the polar bear lives. He agrees to help Luke. However, a floating(漂浮的) iceberg(冰山) divides them. Luke has to protect himself and the bear from the dangers of the wild.This is the story of a movie

7、called Midnight Sun(北极大冒险). It was released(发行) in Chinese cinemas on December 30.It is from British-Canadian director Roger Spottiswoode, who is best known for the James Bond film Tomorrow Never Dies.As you can imagine, it is not easy to shoot a movie in such an icy environment. Canadian actor Dako

8、ta Goyo, 14, plays the boy. Due to cold weather, he got injured and couldnt even say some of his lines(台词).The cute polar bear Nanuk was born in China. It flew in an airplane for 45 hours from Beijing to Canada.Besides the friendship, the movie is about growth, according to 163 Entertainment(娱乐). Th

9、ough Lukes mother doesnt understand him, Luke still 3continues to help Nanuk. He teaches himself to ride a snowmobile. Gradually, as he grows up, he and his mother begin to understand each other.1.Where does the story take place?A. In the North Pole(北极). B. In Northern Canada.C. On a floating iceber

10、g. D. In a Chinese cinema.2.What is Roger Spottiswoode famous for?A.The story of a polar bear. B.His British grandparents.C.The James Bond films. D.The hard work for the film.3.Which of the following is TRUE according to the passage?A.Dakota Goyo(the actor) is the same age as Luke(the hero).B.The po

11、lar bear Nanuk was born in Canada.C.The boy actor didnt get hurt in the cold weather.D.The story doesnt have a happy ending.4.What can you do with a snowmobile?A.You can play with it as a toy.B.You can make a call with it in snow.C.You can carry snow with it.D.You can drive it around in the snow.参考答

12、案:主旨大意 这是一篇记叙文,讲述了电影北极大冒险的故事和拍摄中所遇到的困难。1.B 细节理解题。由“In the ice fields of Northern Canada”可知选 B。2.C 细节理解题。由第三段最后一句可知,Roger 因 James Bond 电影而闻名,故选 C。3.A 细节理解题。由第一段和第四段出现的年龄可知,演员和主角的年龄是一样的;由第四段“The cute polar bear Nanuk was born in China.”可知,它出生在中国;由第四段“Due to cold weather, he got injured”可知,男孩受了伤;由最后一段“

13、begin to understand each other”可知,结局皆大欢喜。故选 A。4.D 词义猜测题。由 ride 可知,这是一种交通工具,因此你可以在雪地里到处行驶。C判断正误 阅读短文,符合的写 A,不符合的写 B。4Mr. Smith works in a middle school. He teaches his students English. His wife was born in a rich family and stays at home. She doesnt want to find work and never does any housework. Th

14、eir son, Bill, is ten years old but the boy likes nothing except playing. So he isnt good at his lessons. He cant do his homework and often asks his mother to help him. But the woman cant do it, either. She asks her husband to do all the homework for Bill every day. The woman says she does some hous

15、ework when he helps their son.It was Saturday yesterday. Mr. Smith didnt go to work, But he had to get up early. There were a lot of clothes to wash. He hates to do washing. So he asked, “Do you have any homework to do, Bill?“ “No, I havent.” “Bad luck!“ said Mr. Smith, “I have to wash the clothes t

16、oday!”( )1. Mr. Smith was born in a rich family.( )2. Bill is Mrs. Smiths son, he is ten.( )3. Mrs. Smith was helping his son do his homework when Mr. Smithdid some housework.( )4. Mr. Smith had to get up early on Saturday morning because he had a lot of clothes to wash.( ) 5. On that day Bill had a

17、 lot of homework to do.参考答案 15、BABAB DTrinity Faith Moran, the 11-year-old fifth grader who stole the spotlight at Naeem Khan Fall 2016 Runway Show, has died.Stylish Mary Alice Stephenson, who worked with Khan to dress Trinity for the catwalk, announced the sad news on Instagram.“My heart is broken.

18、 It is with great sorrow that I share this news with you today. My beautiful, inspiring friend and shining light Trinity passed away,” read Stephensons caption. “She went to heaven two weeks ago after a very brave battle.”In 2016, among all the models wearing super-sparkly dresses in Naeem Khan Fall

19、 2016 fashion show, one new face stood out:Trinity Faith Moran. Thats 5because at the age of 11, Trinity was much younger than the standard runway model. She was also not a professional!Trinity suffered from a kind of life-threatening cancer, but she wasnt letting that hold her back from pursuing a

20、career in fashion.“A lot of people told me that Im really pretty and that I should be a model sometime, so I decide to make it my wish,” Trinity said.“She loves fashion very much, and the designer got down on the floor with her, listened to her and started sketching ideas,” Kimberly Rasmus, Trinitys

21、 mother, said. “They drew three different designs together and talked about what would look good on her. It was beyond our wildest dreams.”“Its very rare for a designer to say yes to actually let a girl get up and walk the runway. The designer of the show was so open-hearted. He didnt even blink(眨眼)

22、 said Mary Alice Stephenson. “Pretty clothes come and go, but the prettiest thing is making a difference in someones life.”1. What did she do when Trinity Faith Moran died?A.A designer. B.A student. C.A model. D.A writer.2. What made Trinity Faith Moran special compared to other models?A.Her good

23、looking. B.Her bright clothes. C.Her young age. D.Her wild dreams.3. What does the underlined word “battle” refer to in this passage?A.The fight against cancer. B.The fashion show in 2016.C.The process of designing. D.The decision to be a model.4. Which word can best describe the designer for Trinit

24、y Faith Moran?A.Stylish. B.Wild. C.Shining. D.Open-hearted.参考答案:主旨大意 本文是一篇记叙文,讲述了 11 岁的 Trinity Faith Moran 热爱时尚并与癌症抗争的故事。1.B 细节理解题。由第一段中的“the 11-year-old fifth grader”可知,她还是一名学生。故选 B。62.C 细节理解题。由第四段中的“Thats because at the age of 11, Trinity was much younger than the standard runway model.”可知,正是她的年轻

25、才让人觉得与众不同。故选 C。13.A 推理判断题。由第五段中的“Trinity suffered from a kind of life-threatening cancer”可知,她当时正在和病魔做斗争,故选 A。4.D 细节理解题。由最后一段中的“The designer of the show was so open-hearted.”可知选 D。二、短文改错下面短文中分别有 10 处语言错误。请在错误的地方作出记号,增加,删除或修改某个单词。写在横线上。 We are all busy talking about and use the Internet which set up m

26、any years ago. At first ,the internet was only used by the government ,but in the early 1970s, universities, hospitals and banks were allowed to use it as well as .However, computers were still expensive and the Internet was difficult to use it .Thirty years later, computers become cheaper and easie

27、r. Today it is easy to get on line and it is told that millions people use the Internet every day . Send e-mail is more and more popular between students.It has become one of the most important parts of peoples life.1_ 2_ 3_ 4_ 5 _ 6_ 7_ 8_ 9_ 10 _参考答案1 use-using 2 was set 3 the government 去掉 the 4 1970s 5 as well6 去掉 it 7 becomebecame 8 millions of 9 Sending 10 among7

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1