ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:819KB ,
资源ID:1209452      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1209452.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019中考英语选练(8)(阅读理解)外研版.doc)为本站会员(postpastor181)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019中考英语选练(8)(阅读理解)外研版.doc

1、12019 中考英语选练(8) (阅读理解)AWhen we can see well, we dont think about our eyes very often. It is only when we can not see perfectly that we come to see how important our eyes are.People who are nearsighted can only see things that are very close to their eyes. Many people who do a lot of close work, such

2、 as writing, reading and sewing, become nearsighted. Then they have to wear glasses in order to see distant things clearly.People who are farsighted suffer from just the opposite problem. They can see things that are far away, but they have difficulty reading a book unless they hold it at arms lengt

3、h. If they want to do much reading, they must get glasses, too.Other people do not see clearly because their eyes are not exactly the right shape. This, too, can be corrected by glasses. Some peoples eyes become cloudy because of cataracts(白内障). Long ago these people often became blind. Now, however

4、 it is possible to operate on the cataracts and remove them.When night falls, colures become fainter to the eyes and finally disappear. After your eyes have grown used to the dark, you can see better if you use the sides of your eyes rather than the centers. Sometimes, after dark, you can see a sma

5、ll thing to one side of you, which seems to disappear if you turn your head in its direction. This is because when you turn your head, you are looking at the thing too directly. Men on guard duty sometimes think they see something moving to one side of them. When they turn to look straight at it, th

6、ey cant see it any more, and they believe they were mistaken. However, this mistake happens because the center of the eye, which is very sensitive in daylight, is not as sensitive as the sides of the eye after dark.1. We dont know that our eyes are of great importance until _.A. we think about our e

7、yes B. we cannot see clearlyC. we wear glasses D. we have to do much reading2. According to the passage, a _ is more likely to be nearsighted than 2the average person.A. tailor B. doctor C. guard D. driver3. Those who suffer from cataracts _.A. will become blind B. cant be curedC. may be cured D. mu

8、st move to other places4. People who are farsighted _.A. cannot do a lot of close work without glassesB. can only see things that are very close to their eyesC. have difficulty reading a book if they hold it at arms lengthD. have the same problem as the nearsighted people5. To see a small thing at n

9、ight, it is better to look _.A. with wide open eyes B. with half-shut or narrow eyesC. straight at it D. in a slightly different direction【参考答案】15 、BACADBMusic ClubMusic lessons(guitar, violin, piano and drums)Time: 8:30 a.m.9:30 a.m. every SundayPrice: Only $ 20 eachAddress: 25 Jiefiang RoadTel: 42

10、0-258-1200National ParkRiding horsesBoatingTime: 11:00 a.m.7:00 p.m. every dayPrice: adults $ 15,children (aged 37) $ 8Address: 95 the Fifth AvenueTel: 208-683-3400Art Museum200 famous picturesMore than 300 worksOpening hours:8:00 a.m.6:00 p.m.on weekdaysPrice: adults $ 10,children $ 5.50Address: 12

11、0 Xinjin Street, Thermopolis TownTel: 307-867-29971.When can we visit Art Museum?A.11:00 a.m.7:00 p.m. every day. B.8:00 a.m.6:00 p.m. on weekdays.3C.8:30 a.m.9:30 a.m. every Sunday. D.8:00 a.m.6:00 p.m. on weekends.2.Where can we go if we want to learn music?A.25 Jiefiang Road. B.95 the Fifth Avenu

12、e.C.120 Xinjin Street. D.Thermopolis Town.3.If you, aged 10, and your parents visit National Park, how much should you pay? A.$15. B.$30.C.$38. D.$45.参考答案:1.B 2.A 3.DC阅读下列短 文,从每小题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。The Undying RobotIn some science fiction films, robots wont die, no matter how hard people fight

13、back. Now science fiction has become science fact. For the first time, scientists have made a robot that can keep on working. Scientists from Cornell University made the robot, which looks like an animal with four legs.Until now, even the most perfect robot is almost certain to break down when it is

14、 damaged. That is because its computer inside simply doesnt know how to make the robot work after its shape has changed. To deal with this problem, the scientists put a “brain” into the robot that can read how the robot is working. With it , the computer can then know the robots shape at any moment.

15、The new technology has developed in robot-making,” scientists say. It may someday help scientists create better man-made arms and legs and give new freedom(自由)to people who lose them. It might also help scientists understand how people and animals know their own sense of place in space.“It has been

16、 difficult to design robots that can work well when the environment changes or when its damaged,” says Olaf Sporns of Indiana University in the US. “With this work, we are nearer to solving this problem.”4( ) 1. It has become a science fact that _.A. the robot looks like an animal with four legsB. t

17、he robot dies when people fight against itC. the robot was made by scientists for the first timeD. the robot can still work when it is damaged( ) 2. According to the passage, a robot is broken _.A. when it is out of shape B. when it is beatenC. when its battery dies D. when it works for too long( )

18、3. What does the underlined word “it” refer to in Paragraph 2?A. The problem. B. The “brain”.C. The computer. D. The shape.( ) 4. _ can help scientists create better man-made arms and legs.A. The robot B. The new technologyC. The disabled person D. The sense of place( ) 5. What does the passage main

19、ly talk about?A. Some science fiction films. B. Why robots are widely used.C. The new robot-making technology. D. What the scientists are doing.参考答案 15、DABBCDHow do you deal with plastic bags? Throw them away or reuse them? How about eating them? An Indian company named EnviGreen has made a kind of

20、bag with natural ingredients. The bags look just like plastic ones, but they can be broken down in a few seconds. They bring no harm to the environment. People can even eat them. EnviGreen Founder Ashwath Hedge spent four years doing experiments with a combination of 12 natural ingredients. They inc

21、lude potatoes, corn, vegetable oil and bananas. He made the ingredients into liquid (液体) and used the liquid to make the bag.Although an EnviGreen bag is about 35 percent more expensive than a common plastic bag, it has many advantages. According to The Wall 5Street Journal, it takes 1,000 years for

22、 common plastic bags to break down. But an EnviGreen bag can naturally break down in less than 180 days. It also breaks down in less than a day in water, and in about 15 seconds in boiling water. Hedge was happy to show it in his interview. In the interview, he put an EnviGreen bag in water and ate

23、it with a smile.According to Indias Minister of State for Atmosphere, Forest and Weather Change, the country produces more than 15,000 tons of plastic waste every day. But only 9,000 tons are processed (处理). In China, 3 billion plastic bags are used every day. Maybe the EnviGreen bag could be a solu

24、tion to the world problem of plastic pollution.1.According to Paragraph 1, which is NOT true about the EnviGreen bag?A.It is made from natural materials.B.It does a little harm to the environment.C.It can break down easily.D.It can be eaten by people.2.What is the main idea of Paragraph 2?A.Who foun

25、ded the EnviGreen company.B.How Hedge made the EnviGreen bag.C.What Hedge thought of the new bag.D.Why Hedge made the bag.3.What is the disadvantage of the bag?A.It is more expensive than a normal bag.B.It takes a long time to break down.C.It takes a long time to make.D.It cannot hold heavy things.4

26、What can we know from the last paragraph?A.India produces the most plastic waste in the world.B.India has processed all its plastic waste.C.China produces more plastic waste than India.6D.The EnviGreen bag may solve the problem of plastic pollution. 参考答案主旨大意 本文是一篇说明文,主要讲述的是印度一家名叫 EnviGreen 的公司利用天然原

27、料生产出一种新型塑料袋,这种塑料袋不仅对环境没有任何危害,而且还可以食用。1.B 细节理解题。根据第一段倒数第二句话“They bring no harm to the environment.”可知,这种塑料袋对环境无害,故选项 B“它对环境有一些害处”是不正确的表述。2.B 主旨大意题。通读第二段内容可知,该段主要介绍了 Hedge 研制这种环保塑料袋的过程,故选 B。3.A 推理判断题。根据第三段第一句“Although an EnviGreen bag is about 35 percent more expensive than a common plastic bag, it has many advantages.”可知,这种环保塑料袋比普通的塑料袋贵 35%。由此推测,选项 A 就是这种环保塑料袋的缺点。4.D 推理判断题。根据最后一段的最后一句“Maybe the EnviGreen bag could be a solution to the world problem of plastic pollution.”可知,这种环保塑料袋的诞生,有可能会解决世界范围内的塑料污染问题。 故选 D。7

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1