ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:29 ,大小:113.50KB ,
资源ID:1369082      下载积分:5000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1369082.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【学历类职业资格】专升本英语-635及答案解析.doc)为本站会员(visitstep340)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【学历类职业资格】专升本英语-635及答案解析.doc

1、专升本英语-635 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Part I Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)二、Passage 1(总题数:5,分数:10.00)1.Thousands of years ago people were forced to leave their homeland because _.(分数:2.00)A.the earth was in an ice ageB.they found their homeland getting colderC.huge sheets of ice were spreading over

2、the landD.they had to stay near the animals they hunted for food2.According to the writer, the New World means _.(分数:2.00)A.AsiaB.AlaskaC.North AmericaD.the land on the both sides of the Bering Strait3.Which of the following statements is not correct?(分数:2.00)A.The Indians have yellowish skinB.The I

3、ndians have straight black hairC.People of Japan have high cheekbonesD.The Indians have reddish brown skin4.In 1492, Christopher Columbus _.(分数:2.00)A.found American Indians in AsiaB.thought he had reached IndiaC.landed in IndiaD.reached the continent of Asia5.Bering Strait is _.(分数:2.00)A.part of t

4、he largest ocean in the worldB.in the southern part of the Pacific OceanC.a river which separates Asia and North AmericaD.a river which separates northeastern Asia and Alaska三、Passage 2(总题数:5,分数:10.00)6.A person _ is more likely to become a genius.(分数:2.00)A.whose parents are cleverB.often thinking

5、about difficult problemC.often helped by his parents and teachersD.born with a good brain and putting it to active use7.It is better for parents _.(分数:2.00)A.to praise and encourage their children more oftenB.to be hard on their childrenC.to leave their children alone with nothing to doD.to give the

6、ir children as much help as possible8.According to the context we can guess that a genius is _ while an idiot is _.(分数:2.00)A.a normal person. a funny personB.a strong person. a weak personC.a highly intelligent person. a foolish or weak - minded personD.a famous person. an ordinary person9.The word

7、s “intelligent“ and “brilliant“ in the first paragraph probably mean _ while “dull“ in the second paragraph means _.(分数:2.00)A.bright and splendid. slow in thinking and understandingB.pretty and handsome. ordinary - lookingC.great and important. commonD.hopeful and helpful. careless10.Which of the f

8、ollowing is not true according to the article?(分数:2.00)A.Parents play an important part in their childrens growth.B.The less you use your mind the duller you may become.C.Intelligence is obviously the result of where and how you live.D.Parents should always encourage their children.四、Passage 3(总题数:5

9、分数:10.00)11.The world “yields“ (line 13) means _.(分数:2.00)A.plantsB.giving upC.establishmentD.productions12.Why scientists say no to GM cotton?(分数:2.00)A.Because the cotton was genetically modified.B.Because the cotton was found to damage the environment.C.Because the cotton harms the bollworm.D.Be

10、cause Monsanto dismissed the research.13.In Bt cotton fields, some pests replaced the bollworm as the primary pest because _.(分数:2.00)A.their favorite food is Bt cottonB.the bollworms were killed out by the Bt cottonC.both their enemies and the bollworm were all killed by Bt cottonD.people used the

11、pesticides14.Which of the following is NOT the difference between Bt cotton and common cotton?(分数:2.00)A.Bt cotton is stronger than common cotton.B.Bt cotton yields more than common cotton.C.Bt cotton needs less pesticides than common cotton.D.Bt cotton is harm to cotton bollworms.15.The author impl

12、y that _.(分数:2.00)A.The USs Monsanto agreed with the results of Chinese scientists studyB.GM cotton is an ideal cropC.The USs Monsanto dismissed the research for its own profitD.Cotton bollworm has no resistance to Bt cotton over time五、Part Vocabulary an(总题数:30,分数:30.00)16.When the president entered

13、 the room, everyone _ to welcome him.(分数:1.00)A.raisedB.roseC.aroseD.aroused17.If I _ an umbrella with me, I wouldnt get wet on that rainy day.(分数:1.00)A.tookB.had takenC.takeD.am taking18.The chief foods eaten in any country depend largely on _ best in its climate and soil.(分数:1.00)A.it growsB.that

14、 growsC.does it growsD.what does it grow19.The pie tastes _, Id like to try some more.(分数:1.00)A.wellB.goodC.badD.badly20.The years of hard work had deep _ on her character.(分数:1.00)A.effectB.effortC.offerD.afford21.I found the _ wallet my father lost.(分数:1.00)A.muchB.quiteC.veryD.too22.The customer

15、 accused the seller _ fake monkey.(分数:1.00)A.to useB.for usingC.of usingD.about using23.I cant _ his bad temper any longer.(分数:1.00)A.put up withB.put outC.put downD.put forward24.Mercury (水银) is _ all metal because it is liquid.(分数:1.00)A.more than differenceB.most different inC.more difference ofD

16、the most different of25.They liked the country _ they are stationed.(分数:1.00)A.whereB.whichC.in whichD.what26.The party was over. Everyone _ the exit.(分数:1.00)A.made outB.made forC.made intoD.made up27.He tried hard to make himself _ with his broken English.(分数:1.00)A.understoodB.understandC.unders

17、tandingD.understanded28.Technology will play a key role in _ future life - style.(分数:1.00)A.to shapeB.shapingC.shape ofD.shaped29.I whish I _ you.(分数:1.00)A.amB.wasC.wereD.be30.The woman _ herself to doing scientific research.(分数:1.00)A.tookB.assignedC.arrangedD.committed31.He _ the picture on the w

18、all.(分数:1.00)A.hangedB.hungC.has hangedD.was hanged32.It will be better that we _ the trip the other day.(分数:1.00)A.takeB.tookC.would have takenD.will take33.He speaks so clearly that _ students can understand him.(分数:1.00)A.averageB.ordinaryC.generalD.typical34.We are _ to prepare for the World Wom

19、ens Conference.(分数:1.00)A.set offB.set upC.set outD.set aside35.Visitors have _ to the City Hall during the vocation.(分数:1.00)A.admissionB.allowanceC.approvalD.access36.We _ having picnic for so long time.(分数:1.00)A.have desiredB.have hopedC.have looked forward toD.have expected37.In the United Stat

20、es, a primary election is a method _ voters select the nominees (被提名的候选人) for public office.(分数:1.00)A.thatB.by whichC.is thatD.by those38._ bricks, workers must press clay into blocks at first.(分数:1.00)A.Being makeB.The making ofC.To makeD.Made39.Only rarely _ earthquakes occur in the United States

21、 east of the Mississippi River.(分数:1.00)A.hadB.whenC.thatD.do40.They are busy _ in their lessons before the exam.(分数:1.00)A.going afterB.going overC.going byD.going ahead41.Having been served lunch, _.(分数:1.00)A.the problem was discussed by the committeeB.the committee discussed the problemC.it was

22、discussed by the committee the problemD.a discussion of the problem was discussed42.In childrens eyes, their parents can _ all sorts of problems.(分数:1.00)A.deal inB.deal withC.take inD.decide with43._ 1895 did Cornell University begin to offer a degree in ornithology (鸟类学).(分数:1.00)A.Not untilB.Not

23、sinceC.UntilD.In44.Early forms of life on Earth, _ in absence of oxygen, required other elements.(分数:1.00)A.which livedB.that livedC.livedD.were living45.You should ask _ your parents opinions about this matter.(分数:1.00)A.afterB.toC.withD.of六、Part Identificatio(总题数:10,分数:10.00)46.(It) is high time (

24、that) you (stop) hanging about and (started looking for) a job.(分数:1.00)A.ItB.thatC.stopD.started looking for47.Id rather you (have gone) by train, because I (cant bear) the idea of (your being) in an airplane in (such) bad weather.(分数:1.00)A.have goneB.cant bearC.your beingD.such48.Generally speaki

25、ng, the bird flying (across) our path is observed, and (the one) staying on the tree near (at hand) is passed by (without noticed).(分数:1.00)A.acrossB.the oneC.at handD.without noticed49.A significant (proportions) of the plants and animals (of) Hawaii exists (nowhere else) in (the world).(分数:1.00)A.

26、proportionsB.ofC.nowhere elseD.the world50.Some bosses dislike (to allow) people (to share) their responsibilities; they keep (all) important matters (tightly) in their own hands.(分数:1.00)A.to allowB.to shareC.allD.tightly51.(On the whole), ambitious students (are much likely) to succeed in their st

27、udies than (those) (with) little ambition.(分数:1.00)A.On the wholeB.are much likelyC.thoseD.with52.Nobody (likes) her (because) she always (behaves) as if she (is) a queen.(分数:1.00)A.likesB.becauseC.behavesD.is53.Mary said her mother (would buy her) a (five-speeds) racing bicycle (for) his (sixteenth

28、 birthday).(分数:1.00)A.would buy herB.five-speedsC.forD.sixteenth birthday54.She was (so kind) (that) I (could) do nothing but (to accept) her help.(分数:1.00)A.so kindB.thatC.couldD.to accept55.Whenever we (hear of) a natural disaster, (even) in a distant part of the world, we feel (sympathy) for the

29、people (having affected).(分数:1.00)A.hear ofB.evenC.sympathyD.having affected七、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)八、Bolivia has a popula(总题数:20,分数:10.00)56.(分数:0.50)A.make upB.makes upC.makes forD.make for57.(分数:0.50)A.TheyB.A lot ofC.MuchD.Many58.(分数:0.50)A.whichB.at whichC.whereD.that59.(分数:0.50)A.growsB.is

30、grownC.are grownD.were grown60.(分数:0.50)A.receivedB.madeC.tookD.gained61.(分数:0.50)A.promiseB.showC.expressD.agree62.(分数:0.50)A.onB.inC.ofD.under63.(分数:0.50)A.seriousB.importantC.necessaryD.worried64.(分数:0.50)A.butB.becauseC.so thatD.with65.(分数:0.50)A.the same way thatB.the same way whichC.the same w

31、ay asD.the same way in which66.(分数:0.50)A.mixedB.mixtureC.mixingD.mixer67.(分数:0.50)A.InB.ForC.OfD.With68.(分数:0.50)A.glassB.tinC.plasticD.steel69.(分数:0.50)A.the industriesB.industriesC.the industryD.industry70.(分数:0.50)A.fully bloodedB.full - bloodedC.blooded fullyD.full - blood71.(分数:0.50)A.isB.areC

32、wasD.were72.(分数:0.50)A.muchB.allC.manyD.little73.(分数:0.50)A.three and a half millionsB.a half three millionsC.three and a half millionD.a half three million74.(分数:0.50)A.meansesB.meansC.wayD.method75.(分数:0.50)A.andB.whenC.butD.then九、Part Translation(总题数:0,分数:0.00)十、Section A(总题数:5,分数:10.00)76.Peopl

33、e who lived in northeastern Asia found their homeland growing colder. (passage1)(分数:2.00)_77.These people slowly traveled east and south, searching for areas where hunting was good. (passage1)(分数:2.00)_78.Many child psychologists (心理学家) think that parents should play with their children more often a

34、nd give them problems to think about. (passage2)(分数:2.00)_79.The children are then more likely to grow up bright and intelligent. (passage2)(分数:2.00)_80.The scientists also found that the resistance of Bt cotton to bollworm decreased significantly over time. (passage3)(分数:2.00)_十一、Section B(总题数:5,分数

35、10.00)81.新年音乐会很成功。(分数:2.00)_82.他向我保证不再迟到。(分数:2.00)_83.玛丽和我有着相同的爱好。(分数:2.00)_84.你得更努力地学习才能赶得上你的同班同学。(分数:2.00)_85.他刚到家天就开始下雨了。(分数:2.00)_专升本英语-635 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Part I Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)二、Passage 1(总题数:5,分数:10.00)1.Thousands of years ago people were forced to leave their homela

36、nd because _.(分数:2.00)A.the earth was in an ice ageB.they found their homeland getting colderC.huge sheets of ice were spreading over the landD.they had to stay near the animals they hunted for food 解析:第三段第三、四句话说到,因为巨大的冰层覆盖着大陆,所以供猎食用的动物被迫迁徙,于是以此为生的人类也不得不搬迁或靠近动物居住。2.According to the writer, the New W

37、orld means _.(分数:2.00)A.AsiaB.AlaskaC.North America D.the land on the both sides of the Bering Strait解析:从第一段的第二句话:他们称呼他们在这块新大陆上发现的人为印第安人,即美洲人的先辈。可知新大陆为美洲,所以选 C。3.Which of the following statements is not correct?(分数:2.00)A.The Indians have yellowish skin B.The Indians have straight black hairC.People

38、 of Japan have high cheekbonesD.The Indians have reddish brown skin解析:由最后一段的第一句话,印第安人不像亚洲人那样有黄皮肤,可知只有 A 不正确。4.In 1492, Christopher Columbus _.(分数:2.00)A.found American Indians in AsiaB.thought he had reached India C.landed in IndiaD.reached the continent of Asia解析:第一段中讲到,哥伦布认为自己到达了亚洲并登陆了印度。5.Bering

39、Strait is _.(分数:2.00)A.part of the largest ocean in the world B.in the southern part of the Pacific OceanC.a river which separates Asia and North AmericaD.a river which separates northeastern Asia and Alaska解析:从第三段第五句可知人们穿过 Bering Strait 从亚洲到达北太平洋,所以 Bering Strait 应该是太平洋的一部分。三、Passage 2(总题数:5,分数:10.

40、00)6.A person _ is more likely to become a genius.(分数:2.00)A.whose parents are cleverB.often thinking about difficult problemC.often helped by his parents and teachersD.born with a good brain and putting it to active use 解析:从第二段的第二句“然而,我们知道仅仅天生有副好头脑还是不够的。”以及第四句“它需要锻炼。”可以总结出 D 正确。7.It is better for p

41、arents _.(分数:2.00)A.to praise and encourage their children more often B.to be hard on their childrenC.to leave their children alone with nothing to doD.to give their children as much help as possible解析:从第三段的最后一句:父母最好对孩子们说一些很肯定的话,例如,“你那件事做得真棒!”或“你可真聪明!”可以得知父母应该更多得表扬和鼓励孩子。8.According to the context we

42、 can guess that a genius is _ while an idiot is _.(分数:2.00)A.a normal person. a funny personB.a strong person. a weak personC.a highly intelligent person. a foolish or weak - minded person D.a famous person. an ordinary person解析:从第一段的第二句话可知 a genius 和 a fool 的含义相对应。从第三段的第二句可知 an idiot 与a fool 含义相近,可

43、以推测出 C 正确。9.The words “intelligent“ and “brilliant“ in the first paragraph probably mean _ while “dull“ in the second paragraph means _.(分数:2.00)A.bright and splendid. slow in thinking and understanding B.pretty and handsome. ordinary - lookingC.great and important. commonD.hopeful and helpful. care

44、less解析:从第一段开头的两个问句可以知道 intelligent person 和 brilliant Albert Einstein 与 a fool是相对应的关系。于是可以推知 intelligent 和 brilliant 与 foolish 的意思相反,应该有“聪明的”含义。从第二段的最后一句“,they are more likely to become dull and unintelligent”可以推知dull 与 unintelligent 的含义相近,有“不聪明的”含义。只有 A 符合题意。10.Which of the following is not true ac

45、cording to the article?(分数:2.00)A.Parents play an important part in their childrens growth.B.The less you use your mind the duller you may become.C.Intelligence is obviously the result of where and how you live. D.Parents should always encourage their children.解析:文章的第二段谈到思维锻炼的重要性,即 B 正确。第三段谈到父母对孩子的用

46、语要谨慎,要多表扬和鼓励孩子,可以得知 A,D 都正确。唯一不正确的是 C,因为整篇文章告诉我们一个人的智力是受三方面影响,即:天生的智力条件(如大脑),对思维的锻炼,以及父母对孩子的影响。四、Passage 3(总题数:5,分数:10.00)11.The world “yields“ (line 13) means _.(分数:2.00)A.plantsB.giving upC.establishmentD.productions 解析:根据上下文,可以推断出 GM 棉花可以增加 60%的产量,所以 yields 的意思相当于 D。12.Why scientists say no to GM cotton?(分数:2.

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1