ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:20 ,大小:89KB ,
资源ID:1369104      下载积分:5000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1369104.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【学历类职业资格】专升本英语-653及答案解析.doc)为本站会员(李朗)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【学历类职业资格】专升本英语-653及答案解析.doc

1、专升本英语-653 及答案解析(总分:150.00,做题时间:90 分钟)一、 Phonetics(总题数:1,分数:5.00)A.trustB.hutC.funD.computerA.doveB.goldC.noseD.toldA.careB.shareC.dareD.areA.discussionB.invasionC.decisionD.occasionA.measureB.sureC.treasureD.pleasure二、 Vocabulary and Str(总题数:15,分数:15.00)1.Can you remember all the _ for our school? (

2、 )(分数:1.00)A.telephone numbersB.telephone numberC.telephones numberD.telephones numbers2.“Whats your opinion of our teachers new painting?“ ( )“It would seem to me that its _ his usual standard.“(分数:1.00)A.beyondB.belowC.besideD.before3.Of the two toys, the child chose _. ( )(分数:1.00)A.the less expe

3、nsive oneB.one most expensiveC.a least expensiveD.the most expensive of them4.Dont leave your luggage in the corridor. Itll be _. ( )(分数:1.00)A.onB.byC.inD.to5.-Have you moved into the new house? ( )-Not, yet. The rooms _ now.(分数:1.00)A.were paintedB.have paintedC.are being paintedD.are painting6.Th

4、ey _ going to see my mother this Sunday. ( )(分数:1.00)A.bothB.both areC.are both ofD.are both7.The door was _ and I could not see who she was talking to . ( )(分数:1.00)A.shutB.shuttedC.shuttingD.being shut8.I am _ to hear from you soon. ( )(分数:1.00)A.waitingB.looking forwardC.expectingD.seeing9.Dont _

5、 your books on the floor. ( )(分数:1.00)A.lieB.layC.laidD.lain10.Mary, along with her parents, _ to Paris. ( )(分数:1.00)A.have movedB.has movedC.are movingD.have been moving11.They are going to give a dinner _ the new director. ( )(分数:1.00)A.in the honor ofB.on the honor ofC.in honor ofD.on honor of12.

6、Weve done once but failed. Well have to do it _ time. ( )(分数:1.00)A.a secondB.the secondC.the twiceD.twice13.Both Tom and Mary _ the exam. ( )(分数:1.00)A.has passedB.have pastC.have passedD.had passed14.He was a good swimmer, so he _ swim to the river bank when the boat sank. ( )(分数:1.00)A.couldB.mig

7、htC.succeeded toD.was able to15.She showed him the photo she _ the day before. ( )(分数:1.00)A.has takenB.tookC.was takingD.had taken三、 Cloze(总题数:0,分数:0.00)四、The appeal of the wo(总题数:10,分数:20.00)16.(分数:2.00)A.under the thumbB.below the handsC.subject to the palmD.in the fingers17.(分数:2.00)A.ratherB.en

8、oughC.evenD.quite18.(分数:2.00)A.wiser attitudeB.most wise attitudeC.wiser of attitudesD.wisest of attitudes19.(分数:2.00)A.at theB.inC.inD.for the20.(分数:2.00)A.likeB.asC.similar thanD.the same that21.(分数:2.00)A.is in a bad moodB.has the bad temperC.has the bad humourD.has lost his mood22.(分数:2.00)A.tha

9、tB.whomC.whichD.what23.(分数:2.00)A.so much more real thanB.so much realer thanC.so much more actual thanD.so far more in fact than24.(分数:2.00)A.puts himself to agree withB.makes terms toC.goes to an agreement withD.comes to terms with25.(分数:2.00)A.do a real workB.make a real jobC.make a proper workD.

10、do a proper job五、 Reading Comprehens(总题数:0,分数:0.00)六、Passage One(总题数:5,分数:15.00)26.A growing interest in sports developed utter _. ( )(分数:3.00)A.research showed their health benefitsB.people got the message from magazine covers and postage stampsC.scientific evidence of health benefits was shown on

11、TV adsD.an increasing number of races were held in American cities27.According to the passage, what was the percentage of American adults doing regular physical exercises two years ago? ( )(分数:3.00)A.About 70%.B.Nearly 60%.C.Almost 50%.D.More than 12%.28.Which of the following is closest in meaning

12、to the phrase“ leveled off“ ( Par(分数:3.00)A.2, Line 6) ? ( )A. become very popularB. stopped being popularC. reached its lowest level in popularityD. stopped increasing in popularity29.Which of the following would be the best title for the passage? ( )(分数:3.00)A.Different Forms of ExerciseB.Exercise

13、The Road to HealthC.Scientific Evidence of Health BenefitsD.Running-A Popular Form of Sport30.It can be learnt from the passage that the health benefits of exercise _. ( )(分数:3.00)A.are yet to be provedB.are to be further studiedC.are supported by scientific evidenceD.are self-evident七、Passage Two(

14、总题数:5,分数:15.00)31.Why do the two “explanations“ (Line 1, Par(分数:3.00)A.3 )worry Asian Americans? ( )A. They are afraid that they would again be isolated from American society in generalB. People would think that Asian students rely on their parents for successC. Asian Americans would be a threat to

15、other minoritiesD. American academic achievements have taken on too strong an Asian character32.What are the major factors that determine the success of Asian Americans? ( )(分数:3.00)A.A solid foundation in basic mathematics and Asian cultureB.Hard work and intelligenceC.Hard help and a limited knowl

16、edge of EnglishD.Asian culture and the American educational system33.While making tremendous achievements at college, Asian-American students _. ( )(分数:3.00)A.feel they are mistreated because of limited knowledge of EnglishB.are afraid that their academic successes bear a strong Asian characterC.sti

17、ll worry about unfair treatment in societyD.generally feel it a shame to have to depend on their parents34.Few Asian-American students major in human sciences mainly because _. ( )(分数:3.00)A.their English is not good enoughB.they are afraid they might meet with unfair judgment in these areasC.there

18、is a wide difference between Asian and Western culturesD.they know little about American culture and society35.The authors tone in this passage is _. ( )(分数:3.00)A.sympatheticB.doubtfulC.criticalD.objective八、Passage Three(总题数:5,分数:15.00)36.The best title for this passage would be _. ( )(分数:3.00)A.Th

19、e Atmosphere and Our EnvironmentB.Research on RadiationC.Effects of Space RadiationD.Importance of Protection Against Radiation37.We know from the passage that _. ( )(分数:3.00)A.exposure to even tiny amounts of radiation is fatalB.the effect of exposure to radiation is slow in comingC.radiation is av

20、oidable in space explorationD.astronauts in spacesuits neednt worry about radiation damage38.According to the first paragraph, the atmosphere is essential to man in that _. ( )(分数:3.00)A.it protects him against the harmful rays from spaceB.it provides sufficient light for plant growthC.it supplies t

21、he heat necessary for human survivalD.it screens off the falling meteors39.It can be inferred from the passage that _. ( )(分数:3.00)A.the Apollo mission was very successfulB.protection from space radiation is no easy jobC.astronauts will have deformed children of grandchildrenD.radiation is not a thr

22、eat to well protection space explorers40.The harm radiation has done to the Apollo crew members _. ( )(分数:3.00)A.is insignificantB.is enormousC.seems overestimatedD.remains unknown九、Passage Four(总题数:5,分数:15.00)41.The writer suggests that Catch -22 is _. ( )(分数:3.00)A.a very great English novelB.an a

23、ccurate portrayal of life in wartimeC.an excellent piece of satireD.the work of a neglected author42.The writer suggests that good satire _. ( )(分数:3.00)A.focuses on the horrors at the human conditionB.has little or no connection with realityC.distorts reality so that it becomes unrecognizableD.must

24、 be seen to be rooted in reality43.The passage seems to be from _. ( )(分数:3.00)A.a review of a filmB.a book about the U. S. Air ForceC.an essay on satireD.a review of a book44.Why does the writer say“ at the risk of inflation“ ? ( )(分数:3.00)A.Because he feels that he might be exaggeratingB.Because h

25、e has recently praised more works than usualC.Because he finds it hard to be objectiveD.Because he feels he may not praise the work sufficiently45.The underlined part “keep an anxious eye on the state of his currency“ means _. ( )(分数:3.00)A.take care not to be over-critical in his writingB.watch car

26、efully to see that nobody else takes his jobC.be careful to ensure that his comments retain their valueD.be sure that his salary keeps pace with inflation十、Passage Five(总题数:5,分数:15.00)46.Auctioned goods are sold _. ( )(分数:3.00)A.for the highest price offeredB.only at fixed pricesC.at a price less th

27、an their true valueD.very cheaply47.The end of the bidding is called“ knocking down“ because _. ( )(分数:3.00)A.the auctioneer knocks the buyer downB.the auctioneer knocks the rostrum downC.the goods are knocked down on to the tableD.the auctioneer bangs the table with a hammer48.The auctioneer may de

28、cide to sell the “Lots“ out of order because _. ( )(分数:3.00)A.he sometimes wants to confuse the buyersB.he knows from experience that certain people will want to buy certain itemsC.he wants to keep certain people waitingD.he wants to reduce the number49.The Romans used to sell by auction _. ( )(分数:3

29、00)A.spoilt goodsB.property taken from the enemyC.old worn-out weaponsD.spears50.A candle used to burn at auction sales _. ( )(分数:3.00)A.because they took place at nightB.as a signal for the crowd togetherC.to limit the time when offers could be madeD.to keep the auctioneer warm十一、 Daily Conversati

30、on(总题数:0,分数:0.00)十二、A. I was held up by (总题数:5,分数:10.00)51.Hoe: What do you do for exercise?David: 1(分数:2.00)填空项 1:_52.Wang: Excuse me, can you tell me when the next bus leaves for the airport?Woman: Itll leave in 3 minutes. 1(分数:2.00)填空项 1:_53.Boss: Where have you been? Its eight Oclock now.Rose: I

31、m sorry. 1(分数:2.00)填空项 1:_54.Jane: Mary bought this dress for 5 dollars, saving 4 dollars.Amber: 1(分数:2.00)填空项 1:_55.Jack: Do you think Bob will get here on time?Tom: 1(分数:2.00)填空项 1:_十三、 Writing(总题数:1,分数:25.00)56.我的信用观(My Opinion on Keeping Ones Word)(分数:25.00)_专升本英语-653 答案解析(总分:150.00,做题时间:90 分钟)一

32、 Phonetics(总题数:1,分数:5.00)A.trustB.hutC.funD.computer 解析:A.dove B.goldC.noseD.told解析:A.careB.shareC.dareD.are 解析:A.discussion B.invasionC.decisionD.occasion解析:A.measureB.sure C.treasureD.pleasure解析:二、 Vocabulary and Str(总题数:15,分数:15.00)1.Can you remember all the _ for our school? ( )(分数:1.00)A.telep

33、hone numbers B.telephone numberC.telephones numberD.telephones numbers解析:2.“Whats your opinion of our teachers new painting?“ ( )“It would seem to me that its _ his usual standard.“(分数:1.00)A.beyondB.below C.besideD.before解析:3.Of the two toys, the child chose _. ( )(分数:1.00)A.the less expensive one

34、B.one most expensiveC.a least expensiveD.the most expensive of them解析:4.Dont leave your luggage in the corridor. Itll be _. ( )(分数:1.00)A.onB.byC.in D.to解析:5.-Have you moved into the new house? ( )-Not, yet. The rooms _ now.(分数:1.00)A.were paintedB.have paintedC.are being painted D.are painting解析:6.

35、They _ going to see my mother this Sunday. ( )(分数:1.00)A.bothB.both areC.are both ofD.are both 解析:7.The door was _ and I could not see who she was talking to . ( )(分数:1.00)A.shut B.shuttedC.shuttingD.being shut解析:8.I am _ to hear from you soon. ( )(分数:1.00)A.waitingB.looking forward C.expectingD.see

36、ing解析:9.Dont _ your books on the floor. ( )(分数:1.00)A.lieB.lay C.laidD.lain解析:10.Mary, along with her parents, _ to Paris. ( )(分数:1.00)A.have movedB.has moved C.are movingD.have been moving解析:11.They are going to give a dinner _ the new director. ( )(分数:1.00)A.in the honor ofB.on the honor ofC.in ho

37、nor of D.on honor of解析:12.Weve done once but failed. Well have to do it _ time. ( )(分数:1.00)A.a second B.the secondC.the twiceD.twice解析:13.Both Tom and Mary _ the exam. ( )(分数:1.00)A.has passedB.have pastC.have passed D.had passed解析:14.He was a good swimmer, so he _ swim to the river bank when the b

38、oat sank. ( )(分数:1.00)A.couldB.mightC.succeeded toD.was able to 解析:15.She showed him the photo she _ the day before. ( )(分数:1.00)A.has takenB.tookC.was takingD.had taken 解析:三、 Cloze(总题数:0,分数:0.00)四、The appeal of the wo(总题数:10,分数:20.00)16.(分数:2.00)A.under the thumb B.below the handsC.subject to the p

39、almD.in the fingers解析:17.(分数:2.00)A.ratherB.enoughC.evenD.quite 解析:18.(分数:2.00)A.wiser attitudeB.most wise attitudeC.wiser of attitudesD.wisest of attitudes 解析:19.(分数:2.00)A.at theB.inC.in D.for the解析:20.(分数:2.00)A.like B.asC.similar thanD.the same that解析:21.(分数:2.00)A.is in a bad mood B.has the bad

40、 temperC.has the bad humourD.has lost his mood解析:22.(分数:2.00)A.thatB.whom C.whichD.what解析:23.(分数:2.00)A.so much more real than B.so much realer thanC.so much more actual thanD.so far more in fact than解析:24.(分数:2.00)A.puts himself to agree withB.makes terms toC.goes to an agreement withD.comes to ter

41、ms with 解析:25.(分数:2.00)A.do a real workB.make a real jobC.make a proper workD.do a proper job 解析:五、 Reading Comprehens(总题数:0,分数:0.00)六、Passage One(总题数:5,分数:15.00)26.A growing interest in sports developed utter _. ( )(分数:3.00)A.research showed their health benefits B.people got the message from magaz

42、ine covers and postage stampsC.scientific evidence of health benefits was shown on TV adsD.an increasing number of races were held in American cities解析:27.According to the passage, what was the percentage of American adults doing regular physical exercises two years ago? ( )(分数:3.00)A.About 70%.B.Ne

43、arly 60%.C.Almost 50%. D.More than 12%.解析:28.Which of the following is closest in meaning to the phrase“ leveled off“ ( Par(分数:3.00)A.2, Line 6) ? ( )A. become very popularB. stopped being popularC. reached its lowest level in popularityD. stopped increasing in popularity解析:29.Which of the following

44、 would be the best title for the passage? ( )(分数:3.00)A.Different Forms of ExerciseB.Exercise-The Road to Health C.Scientific Evidence of Health BenefitsD.Running-A Popular Form of Sport解析:30.It can be learnt from the passage that the health benefits of exercise _. ( )(分数:3.00)A.are yet to be proved

45、B.are to be further studiedC.are supported by scientific evidence D.are self-evident解析:七、Passage Two(总题数:5,分数:15.00)31.Why do the two “explanations“ (Line 1, Par(分数:3.00)A.3 )worry Asian Americans? ( )A. They are afraid that they would again be isolated from American society in generalB. People woul

46、d think that Asian students rely on their parents for successC. Asian Americans would be a threat to other minoritiesD. American academic achievements have taken on too strong an Asian character 解析:32.What are the major factors that determine the success of Asian Americans? ( )(分数:3.00)A.A solid fou

47、ndation in basic mathematics and Asian culture B.Hard work and intelligenceC.Hard help and a limited knowledge of EnglishD.Asian culture and the American educational system解析:33.While making tremendous achievements at college, Asian-American students _. ( )(分数:3.00)A.feel they are mistreated because

48、 of limited knowledge of EnglishB.are afraid that their academic successes bear a strong Asian characterC.still worry about unfair treatment in society D.generally feel it a shame to have to depend on their parents解析:34.Few Asian-American students major in human sciences mainly because _. ( )(分数:3.00)A.their English is not good enoughB.they are afraid they might meet with unfair

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1