ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:21 ,大小:82.50KB ,
资源ID:1369116      下载积分:5000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1369116.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【学历类职业资格】专升本英语-663及答案解析.doc)为本站会员(孙刚)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【学历类职业资格】专升本英语-663及答案解析.doc

1、专升本英语-663 及答案解析(总分:150.00,做题时间:90 分钟)一、语音知识(总题数:5,分数:7.50)1.(分数:1.50)A.saidB.laidC.gainD.pain2.(分数:1.50)A.flightB.neighbonrC.daughterD.cough3.(分数:1.50)A.flowB.plowC.slowD.yellow4.(分数:1.50)A.bathroomB.eleventhC.breatheD.maths5.(分数:1.50)A.pleasureB.visitorC.raiseD.physicist二、词汇与语法知识(总题数:15,分数:22.50)6.

2、There are many _ in this hospital.(分数:1.50)A.woman workersB.woman workersC.women doctorD.women doctors7.The beautiful _ are made of a special kind of _ in these factories.(分数:1.50)A.glass; glassB.glass; glassesC.glasses; glassD.glasses; glasses8.I am afraid that there isnt _ left for you two in my c

3、ar. There are already five people in it.(分数:1.50)A.many roomB.any roomsC.any roomD.many rooms9.We have worked out the plan and now we must put it into _.(分数:1.50)A.faceB.realityC.practiceD.deed10.They raised fifty _ and a hundred _ on their farm last year.(分数:1.50)A.deers; sheepsB.deers; sheepC.deer

4、 sheepsD.deer; sheep11.She has to clean all the _ in all the _ in two hours.(分数:1.50)A.furniture; bedroomB.furnitures; bedroomsC.furniture; bedroomsD.furnitures; bedsrooms12.He often goes to _ school by _ bike.(分数:1.50)A.the; 不填B.不填; 不填C.不填; aD.the; the13.He read in _ paper that _ industry is devel

5、oping at a high speed.(分数:1.50)A.today; ChinasB.todays; ChinaC.todays; ChinasD.today; China14.The young students like _ and Mark _ novels very much.(分数:1.50)A.Dickens; TwainsB.Dickens; TwainC.Dickenss; TwainD.Dickens; Twains15.Where are _ rest rooms? They are on the second floor.(分数:1.50)A.womensB.w

6、omansC.womenD.womens16.The town is about _ ride from here. You ought to start right away.(分数:1.50)A.two hourB.two hoursC.two hoursD.two-hours17.We are quite hopeful about _ development in industry and agriculture.(分数:1.50)A.next yearB.next yearsC.next yearsD.next yearss18.The children cooked some _

7、by burning _ and branches.(分数:1.50)A.potatos; leavesB.potatoes; leafsC.potatos; leafsD.potatoes; leaves19.I came across a _ on the street yesterday morning.(分数:1.50)A.friend of my fathersB.friend of my fatherC.my fathers friendD.fathers friend20.In his speech, he gave us _ on how to learn a foreign

8、language.(分数:1.50)A.some adviceB.some advicesC.several advicesD.an advice三、完形填空(总题数:0,分数:0.00)四、Jenkins was a jewell(总题数:20,分数:30.00)21.(分数:1.50)A.costB.moneyC.priceD.value22.(分数:1.50)A.realB.pureC.rightD.exact23.(分数:1.50)A.acceptedB.receivedC.refusedD.rejected24.(分数:1.50)A.carryingB.dressingC.weari

9、ngD.holding25.(分数:1.50)A.almostB.evenC.justD.ever26.(分数:1.50)A.flewB.droveC.worthyD.valuable27.(分数:1.50)A.showedB.drewC.printedD.carried28.(分数:1.50)A.realB.modernC.worthyD.valuable29.(分数:1.50)A.factsB.mattersC.questionsD.results30.(分数:1.50)A.noticesB.magazinesC.newspapersD.programmes31.(分数:1.50)A.on

10、lyB.surelyC.nearlyD.exactly32.(分数:1.50)A.affairB.accidentC.incidentD.experience33.(分数:1.50)A.sawB.knewC.foundD.recognized34.(分数:1.50)A.thinkB.agreeC.permitD.promise35.(分数:1.50)A.dancerB.womanC.readerD.jeweler36.(分数:1.50)A.soldB.postedC.broughtD.returned37.(分数:1.50)A.firstB.secondC.lastD.next38.(分数:1

11、50)A.pileB.heatC.powerD.pressure39.(分数:1.50)A.copiedB.madeC.stolenD.did40.(分数:1.50)A.soB.orC.butD.and五、阅读理解(总题数:0,分数:0.00)A41.Which of tile following statements is NOT tree?(分数:3.00)A.More and more research workers believe the effect of cigarette smoking on health.B.Filters and low tar tobacco can

12、not get rid of the danger.C.Cigarette smoking has a greater effect on health than cigar or pipe smoking.D.All forms of tobacco smoking affects life expectancy and health.42.The authors purpose of writing the passage is to _.(分数:3.00)A.offer advice on how to give up smokingB.explain the influence of

13、cigarette smoking on healthC.list the factors that can cause cancerD.compare the opinions on the effect of smoking43.Male smokers are more affected by smoking than female ones because _.(分数:3.00)A.male smokers smoke more than female onesB.male smokers are more likely to be affected by smokingC.male

14、smokers breath in the smoke deeper than female onesD.male smokers are more likely to be affected by other factors in envionment44.According to the passage, cigarette can do harm to all the following EXCEFF _.(分数:3.00)A.lungB.mouthC.heartD.eye45.The authors attitude towards smoking is _.(分数:3.00)A.cr

15、iticalB.approvingC.questioningD.fond of itB46.When you sell yourself, you can talk about all these except _.(分数:3.00)A.your knowledge and skillsB.skills and contacts youve developed in your fieldC.your abilitiesD.your social status (地位)47.Which of the following best expresses the main idea of the pa

16、ssage?(分数:3.00)A.Good preparation will give you a much better shot at getting that job.B.Asking questions will help you learn more about the company.C.Job interviews-selling yourself.D.Selling your advantage not your feature.48.Having experienced several job interviews, the author has reached the co

17、nclusion that you should _.(分数:3.00)A.tell your future employer your unique abilities, have an open attitude, be well prepared and ask questionsB.purposely show yourself off, have an open attitude, be prepared, ask tough questionsC.tell your future employer your unique abilities, be careful about yo

18、ur outer appearance, prepare and ask tough questionsD.sell your features, be prepared, have an open attitude and ask questions49.The phrase “go through“ most probably means _.(分数:3.00)A.experimentB.go pastC.experienceD.avoid50.Which of the following statements is true?(分数:3.00)A.Employers dont like

19、people who show the initiative to ask intelligent questions about the company.B.Asking questions is your best chance to find out about your future company or bossC.Two of the most persuasive qualities are being well prepared and pretendingD.Openness is always found in job interviews, but it is not i

20、mportantC51.In the last paragraph, what does the sentence “He belongs to the world“ mean?(分数:3.00)A.Because he mastered six languages and had been to many countries.B.Because he became the friend of all humanity as a man.C.Because he was a scientist, he tamed lightning he invented lightning rod (避雷针

21、), and gave light to all the world.D.Because he was showered with all the high degrees the colleges of the world could give.52.Which of the following is not mentioned in the first paragraph?(分数:3.00)A.Franklin lived a poor life in Boston when he was young.B.When Franklin first got to philadelphia, h

22、e was homeless and unknown, and he had to buy cheap bread for breakfast.C.Franklin was cheated by a false friend as a boy.D.Franklin was a candle makers son and mastered six languages.53.From the passage, we can conclude that(分数:3.00)A.Franklin did great contributions to the world, especially to Ame

23、ricaB.Franklin was kind so he was duped by a false friend as a boyC.Franklin lived a hard life when he was youngD.Franklin became world famous through hard work54.In the third paragraph, “two continents refer to _.(分数:3.00)A.Europe and AsiaB.America and EuropeC.Africa and AmericaD.Australia and Afri

24、ca55.What is the purpose of the passage?(分数:3.00)A.To introduce Franklins charming stories.B.To let people today learn from Franklin.C.To remember Franklin and say he will live in common people forever.D.All of the above.九、补全对话(总题数:0,分数:0.00)十、提示:顾客到商店买帽子(总题数:5,分数:15.00)56.(分数:3.00)填空项 1:_57.(分数:3.0

25、0)填空项 1:_58.(分数:3.00)填空项 1:_59.(分数:3.00)填空项 1:_60.(分数:3.00)填空项 1:_十一、书面表达(总题数:1,分数:30.00)61.为了丰富外国留学生的生活,你校学生会将举办一次音乐周活动。请你以组织者的身份写一个书面通知。有关内容如下:(1)时间:9 月第 1 周;(2)活动:演唱歌曲:流行歌曲;器乐演奏:古典和民间音乐,请白带乐器;音乐比赛:听歌曲片断,然后猜出处;(3)地点:届时通知;(4)参加者请于 8 月 16 日前报名。注意:(1)书面通知应写成一篇连贯的短文;(2)可以适当增减细节;(3)字数为 100 左右;(4)通知格式已为

26、你写好。生词:古典clsssical 民间folk乐器musical instruments 比赛contest(分数:30.00)_专升本英语-663 答案解析(总分:150.00,做题时间:90 分钟)一、语音知识(总题数:5,分数:7.50)1.(分数:1.50)A.said B.laidC.gainD.pain解析:2.(分数:1.50)A.flightB.neighbonrC.daughterD.cough 解析:3.(分数:1.50)A.flowB.plow C.slowD.yellow解析:4.(分数:1.50)A.bathroomB.eleventhC.breathe D.ma

27、ths解析:5.(分数:1.50)A.pleasure B.visitorC.raiseD.physicist解析:二、词汇与语法知识(总题数:15,分数:22.50)6.There are many _ in this hospital.(分数:1.50)A.woman workersB.woman workersC.women doctorD.women doctors 解析:7.The beautiful _ are made of a special kind of _ in these factories.(分数:1.50)A.glass; glassB.glass; glasses

28、C.glasses; glass D.glasses; glasses解析:8.I am afraid that there isnt _ left for you two in my car. There are already five people in it.(分数:1.50)A.many roomB.any roomsC.any room D.many rooms解析:9.We have worked out the plan and now we must put it into _.(分数:1.50)A.faceB.realityC.practice D.deed解析:10.Th

29、ey raised fifty _ and a hundred _ on their farm last year.(分数:1.50)A.deers; sheepsB.deers; sheepC.deer; sheepsD.deer; sheep 解析:11.She has to clean all the _ in all the _ in two hours.(分数:1.50)A.furniture; bedroomB.furnitures; bedroomsC.furniture; bedrooms D.furnitures; bedsrooms解析:12.He often goes t

30、o _ school by _ bike.(分数:1.50)A.the; 不填B.不填; 不填 C.不填; aD.the; the解析:13.He read in _ paper that _ industry is developing at a high speed.(分数:1.50)A.today; ChinasB.todays; ChinaC.todays; Chinas D.today; China解析:14.The young students like _ and Mark _ novels very much.(分数:1.50)A.Dickens; TwainsB.Dicken

31、s; TwainC.Dickenss; TwainD.Dickens; Twains 解析:15.Where are _ rest rooms? They are on the second floor.(分数:1.50)A.womens B.womansC.womenD.womens解析:16.The town is about _ ride from here. You ought to start right away.(分数:1.50)A.two hourB.two hoursC.two hours D.two-hours解析:17.We are quite hopeful about

32、 _ development in industry and agriculture.(分数:1.50)A.next yearB.next years C.next yearsD.next yearss解析:18.The children cooked some _ by burning _ and branches.(分数:1.50)A.potatos; leavesB.potatoes; leafsC.potatos; leafsD.potatoes; leaves 解析:19.I came across a _ on the street yesterday morning.(分数:1.

33、50)A.friend of my fathers B.friend of my fatherC.my fathers friendD.fathers friend解析:20.In his speech, he gave us _ on how to learn a foreign language.(分数:1.50)A.some advice B.some advicesC.several advicesD.an advice解析:三、完形填空(总题数:0,分数:0.00)四、Jenkins was a jewell(总题数:20,分数:30.00)21.(分数:1.50)A.costB.m

34、oneyC.price D.value解析:22.(分数:1.50)A.real B.pureC.rightD.exact解析:23.(分数:1.50)A.accepted B.receivedC.refusedD.rejected解析:24.(分数:1.50)A.carryingB.dressingC.wearing D.holding解析:25.(分数:1.50)A.almostB.evenC.justD.ever 解析:26.(分数:1.50)A.flew B.droveC.worthyD.valuable解析:27.(分数:1.50)A.showed B.drewC.printedD.

35、carried解析:28.(分数:1.50)A.realB.modernC.worthyD.valuable 解析:29.(分数:1.50)A.facts B.mattersC.questionsD.results解析:30.(分数:1.50)A.noticesB.magazinesC.newspapers D.programmes解析:31.(分数:1.50)A.onlyB.surelyC.nearlyD.exactly 解析:32.(分数:1.50)A.affairB.accident C.incidentD.experience解析:33.(分数:1.50)A.sawB.knewC.fo

36、und D.recognized解析:34.(分数:1.50)A.thinkB.agree C.permitD.promise解析:35.(分数:1.50)A.dancerB.woman C.readerD.jeweler解析:36.(分数:1.50)A.soldB.postedC.brought D.returned解析:37.(分数:1.50)A.firstB.second C.lastD.next解析:38.(分数:1.50)A.pileB.heat C.powerD.pressure解析:39.(分数:1.50)A.copiedB.madeC.stolenD.did 解析:40.(分数

37、1.50)A.soB.orC.but D.and解析:五、阅读理解(总题数:0,分数:0.00)A41.Which of tile following statements is NOT tree?(分数:3.00)A.More and more research workers believe the effect of cigarette smoking on health.B.Filters and low tar tobacco can not get rid of the danger.C.Cigarette smoking has a greater effect on heal

38、th than cigar or pipe smoking. D.All forms of tobacco smoking affects life expectancy and health.解析:42.The authors purpose of writing the passage is to _.(分数:3.00)A.offer advice on how to give up smokingB.explain the influence of cigarette smoking on health C.list the factors that can cause cancerD.

39、compare the opinions on the effect of smoking解析:43.Male smokers are more affected by smoking than female ones because _.(分数:3.00)A.male smokers smoke more than female onesB.male smokers are more likely to be affected by smokingC.male smokers breath in the smoke deeper than female ones D.male smokers

40、 are more likely to be affected by other factors in envionment解析:44.According to the passage, cigarette can do harm to all the following EXCEFF _.(分数:3.00)A.lungB.mouthC.heartD.eye 解析:45.The authors attitude towards smoking is _.(分数:3.00)A.critical B.approvingC.questioningD.fond of it解析:B46.When you

41、 sell yourself, you can talk about all these except _.(分数:3.00)A.your knowledge and skillsB.skills and contacts youve developed in your fieldC.your abilitiesD.your social status (地位) 解析:47.Which of the following best expresses the main idea of the passage?(分数:3.00)A.Good preparation will give you a

42、much better shot at getting that job.B.Asking questions will help you learn more about the company.C.Job interviews-selling yourself. D.Selling your advantage not your feature.解析:48.Having experienced several job interviews, the author has reached the conclusion that you should _.(分数:3.00)A.tell you

43、r future employer your unique abilities, have an open attitude, be well prepared and ask questions B.purposely show yourself off, have an open attitude, be prepared, ask tough questionsC.tell your future employer your unique abilities, be careful about your outer appearance, prepare and ask tough qu

44、estionsD.sell your features, be prepared, have an open attitude and ask questions解析:49.The phrase “go through“ most probably means _.(分数:3.00)A.experimentB.go pastC.experience D.avoid解析:50.Which of the following statements is true?(分数:3.00)A.Employers dont like people who show the initiative to ask

45、intelligent questions about the company.B.Asking questions is your best chance to find out about your future company or boss C.Two of the most persuasive qualities are being well prepared and pretendingD.Openness is always found in job interviews, but it is not important解析:C51.In the last paragraph,

46、 what does the sentence “He belongs to the world“ mean?(分数:3.00)A.Because he mastered six languages and had been to many countries.B.Because he became the friend of all humanity as a man.C.Because he was a scientist, he tamed lightning he invented lightning rod (避雷针), and gave light to all the world

47、 D.Because he was showered with all the high degrees the colleges of the world could give.解析:52.Which of the following is not mentioned in the first paragraph?(分数:3.00)A.Franklin lived a poor life in Boston when he was young.B.When Franklin first got to philadelphia, he was homeless and unknown, an

48、d he had to buy cheap bread for breakfast.C.Franklin was cheated by a false friend as a boy.D.Franklin was a candle makers son and mastered six languages. 解析:53.From the passage, we can conclude that(分数:3.00)A.Franklin did great contributions to the world, especially to America B.Franklin was kind so he was dupe

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1