ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:20 ,大小:90.50KB ,
资源ID:1369127      下载积分:5000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1369127.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【学历类职业资格】专升本英语-672及答案解析.doc)为本站会员(王申宇)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【学历类职业资格】专升本英语-672及答案解析.doc

1、专升本英语-672 及答案解析(总分:150.00,做题时间:90 分钟)一、 Phonetics(总题数:1,分数:5.00)A.limitB.minuteC.willingD.lifeA.woodB.stoodC.bloodD.lookA.nationalB.madeC.capitalD.annualA.nationB.pollutionC.motionD.questionA.longB.sangC.youngD.angry二、 Vocabulary and Str(总题数:15,分数:15.00)1.If _, he promises that he will spare no effo

2、rt in promoting public welfare. ( )(分数:1.00)A.electedB.electC.electingD.being elected2.To my great surprise the food was still on the table, _. ( )(分数:1.00)A.not to be touchedB.untouchedC.untouchingD.no touch3.There is not much time left for you to cover everything, youd better _ unimportant points.

3、 ( )(分数:1.00)A.leave offB.focus onC.leave outD.concentrate on4.If law and order _ not preserved, people will not be able to live a secure life. ( )(分数:1.00)A.areB.wereC.isD.was5.The teacher asked us to write a _ in one hour. ( )(分数:1.00)A.two-hundred-word compositionB.two-hundred words compositionC.

4、two-hundreds-words compositionD.two hundreds of words composition6.Interestingly enough, it is women _ men who get divorces. ( )(分数:1.00)A.other thanB.rather thanC.exceptD.apart from7.Many countries still execute people who _ serious crimes, especially murder. ( )(分数:1.00)A.commitB.doC.carryD.violat

5、e8.The weather being unfavorable, they had to _ the sports meet. ( )(分数:1.00)A.put outB.put offC.put upD.put on9.Weather _, we will go on with our journey through the west. ( )(分数:1.00)A.permitsB.permittingC.permitD.to permit10.-Have you seen him recently?-Yes. I met him at _ this morning. ( )(分数:1.

6、00)A.a tailorsB.tailorsC.the tailorD.the tailors11.Respect for the law is the foundation of civilized living. _ breaks it will be punished. ( )(分数:1.00)A.WhoB.WhicheverC.WhoeverD.Whomever12._ the PLA men the villagers would not have survived the flood. ( )(分数:1.00)A.It had not been forB.Had it not b

7、een forC.Were it not forD.Has it not been for13.My sister has _ friends at school. But she has good friends. ( )(分数:1.00)A.few, a fewB.a few, fewC.little, a littleD.a little, little14._ John Adams who in 1775 recommended George Washington to be commander in chief of the Continental Anny. ( )(分数:1.00

8、A.It wasB.That wasC.AlthoughD.When15.You _ our case very convincingly. The jurors were clearly impressed. ( )(分数:1.00)A.representedB.presentedC.promotedD.probed三、 Cloze(总题数:0,分数:0.00)四、A new kind of machin(总题数:10,分数:20.00)16.(分数:2.00)A.stayB.to stayC.staysD.staying17.(分数:2.00)A.letB.enableC.causeD.

9、allow18.(分数:2.00)A.to removeB.removingC.removedD.remove19.(分数:2.00)A.likeB.resembleC.asD.the same20.(分数:2.00)A.ofB.likeC.asD.for21.(分数:2.00)A.experiencingB.experiencedC.experiencesD.experience22.(分数:2.00)A.copyingB.developingC.movingD.charging23.(分数:2.00)A.is developingB.has developedC.developsD.is

10、being developed24.(分数:2.00)A.byB.withoutC.exceptD.from25.(分数:2.00)A.For exampleB.Such asC.IfD.And so on五、 Reading Comprehens(总题数:0,分数:0.00)六、Passage One(总题数:5,分数:15.00)26.The author of the passage is probably a _. ( )(分数:3.00)A.doctorB.patientC.studentD.teacher27.Which of the following is the purpos

11、e of the first paragraph? ( )(分数:3.00)A.To describe some successful doctorsB.To compare poor writers with diseased peopleC.To tell the teachers why some students are poor in healthD.To show the importance of a teachers job28.It can be inferred from the passage that most students _. ( )(分数:3.00)A.adm

12、it their incorrect writingB.make use of their dictionaries in writingC.can correct their own papersD.help each other in their writing class29.According to the passage, a “skills cripple“ is someone who _. ( )(分数:3.00)A.is seriously illB.has a rich imaginationC.is a bad writerD.has a serious injury t

13、o the leg30.Which of the following is TRUE of teachers correction of his students writing errors? ( )(分数:3.00)A.It is good to correct all the errorsB.A teacher should write something on the papers to encourage his studentsC.A teachers handwriting must be tidy and clearD.A teacher had better point ou

14、t the way for each student to improve his writing七、Passage Two(总题数:5,分数:15.00)31.Which of the following can be inferred from the passage about patent medicines? ( )(分数:3.00)A.They did not cost much.B.They helped heal snake bites.C.They did not work very well.D.They had a strong tast32.Which of the f

15、ollowing statements best expresses the main idea of the passage? ( )(分数:3.00)A.Many people who went West were doctors.B.Medicine and the people who sold it were not reliable.C.Many pioneer women died from bites inflicted by snakes and mosquitoes.D.Pioneer women had to invent their own remedies when

16、they moved West.33.According to the passage, why were doctors in the West sometimes unable to help their patients? ( )(分数:3.00)A.They did not know how to treat the unfamiliar illnesses.B.They were more interested in establishing practices in the cities.C.They were more concerned with doing research

17、than with treating patients.D.They were often overcome by diseases caught from their patients.34.It can be inferred that most of the pioneers referred to in the passage were originally from where in the United States? ( )(分数:3.00)A.The desert.B.The West.C.The State of Mississippi.D.The East.35.As us

18、ed in line 8, the word “cousins“ refers to _. ( )(分数:3.00)A.similar medicinesB.mosquitoes in the EastC.people with the same beliefsD.family members in the West八、Passage Three(总题数:5,分数:15.00)36.Those who want more economic growth believe that continued economic growth _. ( )(分数:3.00)A.is essential to

19、 the well-being of society as a wholeB.can provide the solution to many of our social problems todayC.can protect our environment from being polluted by industryD.can provide us with more natural resources for industrialization37.According to those who argue against economic growth we must slow down

20、 for the following reasons EXCEPT that _. ( )(分数:3.00)A.our natural surroundings are in danger of being destroyed by industryB.the fixed supply of natural resources marks a point beyond which economic growth cannot continueC.the world population is ever increasingD.more efforts should be made to imp

21、rove the quality of our material life38.We may infer from the context that “proponents“ ( Par(分数:3.00)A.3 ) most probably means _. ( )A. arguments in support of somethingB. disagreementsC. people who argue for somethingD. people who argue against something39.We may infer from the passage that _. ( )

22、分数:3.00)A.the author describes the case as it isB.the author is for economic growthC.the author is against continued economic growthD.the author is very much worried about the problems caused by continued economic growth40.The passage is mainly about _. ( )(分数:3.00)A.the contradiction between econo

23、mists and the business communityB.the present debate on economic growthC.the advantages and disadvantages of economic growthD.the importance of the debate on economic growth九、Passage Four(总题数:5,分数:15.00)41.How would you describe Sequoyah? ( )(分数:3.00)A.Determined.B.Mad.C.Backward.D.Meek (温顺的).42.Wha

24、t prompted Sequoyah to develop his alphabet? ( )(分数:3.00)A.People were writing things about him that he couldnt read.B.He wanted to become famous.C.After his hunting accident, he needed something to keep him busy.D.Future generations.43.What is the most important reason that Sequoyah will be remembe

25、red? ( )(分数:3.00)A.California redwoods were named in his honor.B.He was illiterate.C.He created a unique alphabet.D.He recovered from his madness and helped mankin44.How did Sequoyahs family react to his idea of developing his own “talking leaf“? ( )(分数:3.00)A.They arranged for his hunting accident.

26、B.They thought he was crazy.C.They decided to help him.D.They asked him to teach them to read and writ45.Which of the following is NOT true? ( )(分数:3.00)A.Sequoyah developed a form of writing with the help of the Cherokee tribe.B.Sequoyah was a very observant young man.C.Sequoyah spent, twelve years

27、 developing his alphabet.D.Sequoyah was honored by having some trees named after him.十、Passage Five(总题数:5,分数:15.00)46.What is true concerning the book Pride and Prejudice? ( )(分数:3.00)A.It is the best book on marriage.B.It is a handbook of marriage.C.It gives quite some idea of English social life i

28、n the past.D.It provides, a lot of information of former-time wealthy families.47.For an English family, the husbands duty is _. ( )(分数:3.00)A.supporting the family while the wife is financialB.defending the family while the wife is running the homeC.financial while the wife is running the homeD.ind

29、ependent while the wife is dependent48.What does the author mean by“ family is of course an elastic word“? ( )(分数:3.00)A.Different families have different ways of life.B.Different definitions could be given to the word.C.Different nations have different families.D.Different times produce different f

30、amilies.49.Everything is decided in a family _. ( )(分数:3.00)A.by the coupleB.with the help of their parentsC.by brothers and sistersD.with the help of aunts and uncles50.With regard to marriage in Britain, present-day girls differ from former-time girls in _. ( )(分数:3.00)A.the right marryB.more pare

31、ntal supportC.choosing husbandsD.social position十一、 Daily Conversation(总题数:0,分数:0.00)十二、A. Thats right.(总题数:5,分数:10.00)51.Brad: Its 12 oclock now. Shall we have something to eat?Williams: 1(分数:2.00)填空项 1:_52.Mike: Could you return this CD to John when you meet him on Wednesday at the Student Union m

32、eeting?Tom: 1(分数:2.00)填空项 1:_53.Bush: Did you watch the eight oclock news program last night?Bill: 1(分数:2.00)填空项 1:_54.Officer: Is your baggage only these two bags, madam?Passenger: 1(分数:2.00)填空项 1:_55.Tim: Thank you very much for your help.Sam: 1(分数:2.00)填空项 1:_十三、 Writing(总题数:1,分数:25.00)56.提高听力 (O

33、n Developing Listening Ability)(分数:25.00)_专升本英语-672 答案解析(总分:150.00,做题时间:90 分钟)一、 Phonetics(总题数:1,分数:5.00)A.limitB.minuteC.willingD.life 解析:A.woodB.stoodC.bloodD.look 解析:A.nationalB.made C.capitalD.annual解析:A.nationB.pollutionC.motionD.question 解析:A.longB.sangC.youngD.angry 解析:二、 Vocabulary and Str(总

34、题数:15,分数:15.00)1.If _, he promises that he will spare no effort in promoting public welfare. ( )(分数:1.00)A.elected B.electC.electingD.being elected解析:2.To my great surprise the food was still on the table, _. ( )(分数:1.00)A.not to be touchedB.untouched C.untouchingD.no touch解析:3.There is not much tim

35、e left for you to cover everything, youd better _ unimportant points. ( )(分数:1.00)A.leave offB.focus onC.leave out D.concentrate on解析:4.If law and order _ not preserved, people will not be able to live a secure life. ( )(分数:1.00)A.areB.wereC.is D.was解析:5.The teacher asked us to write a _ in one hour

36、 ( )(分数:1.00)A.two-hundred-word composition B.two-hundred words compositionC.two-hundreds-words compositionD.two hundreds of words composition解析:6.Interestingly enough, it is women _ men who get divorces. ( )(分数:1.00)A.other thanB.rather than C.exceptD.apart from解析:7.Many countries still execute pe

37、ople who _ serious crimes, especially murder. ( )(分数:1.00)A.commit B.doC.carryD.violate解析:8.The weather being unfavorable, they had to _ the sports meet. ( )(分数:1.00)A.put outB.put off C.put upD.put on解析:9.Weather _, we will go on with our journey through the west. ( )(分数:1.00)A.permitsB.permitting

38、C.permitD.to permit解析:10.-Have you seen him recently?-Yes. I met him at _ this morning. ( )(分数:1.00)A.a tailors B.tailorsC.the tailorD.the tailors解析:11.Respect for the law is the foundation of civilized living. _ breaks it will be punished. ( )(分数:1.00)A.WhoB.WhicheverC.Whoever D.Whomever解析:12._ the

39、 PLA men the villagers would not have survived the flood. ( )(分数:1.00)A.It had not been forB.Had it not been for C.Were it not forD.Has it not been for解析:13.My sister has _ friends at school. But she has good friends. ( )(分数:1.00)A.few, a fewB.a few, few C.little, a littleD.a little, little解析:14._ J

40、ohn Adams who in 1775 recommended George Washington to be commander in chief of the Continental Anny. ( )(分数:1.00)A.It was B.That wasC.AlthoughD.When解析:15.You _ our case very convincingly. The jurors were clearly impressed. ( )(分数:1.00)A.representedB.presented C.promotedD.probed解析:三、 Cloze(总题数:0,分数:

41、0.00)四、A new kind of machin(总题数:10,分数:20.00)16.(分数:2.00)A.stayB.to stayC.staysD.staying 解析:17.(分数:2.00)A.let B.enableC.causeD.allow解析:18.(分数:2.00)A.to remove B.removingC.removedD.remove解析:19.(分数:2.00)A.like B.resembleC.asD.the same解析:20.(分数:2.00)A.of B.likeC.asD.for解析:21.(分数:2.00)A.experiencingB.exp

42、erienced C.experiencesD.experience解析:22.(分数:2.00)A.copyingB.developingC.moving D.charging解析:23.(分数:2.00)A.is developingB.has developedC.developsD.is being developed 解析:24.(分数:2.00)A.byB.without C.exceptD.from解析:25.(分数:2.00)A.For example B.Such asC.IfD.And so on解析:五、 Reading Comprehens(总题数:0,分数:0.00)

43、六、Passage One(总题数:5,分数:15.00)26.The author of the passage is probably a _. ( )(分数:3.00)A.doctorB.patientC.studentD.teacher 解析:27.Which of the following is the purpose of the first paragraph? ( )(分数:3.00)A.To describe some successful doctorsB.To compare poor writers with diseased people C.To tell the

44、 teachers why some students are poor in healthD.To show the importance of a teachers job解析:28.It can be inferred from the passage that most students _. ( )(分数:3.00)A.admit their incorrect writing B.make use of their dictionaries in writingC.can correct their own papersD.help each other in their writ

45、ing class解析:29.According to the passage, a “skills cripple“ is someone who _. ( )(分数:3.00)A.is seriously illB.has a rich imaginationC.is a bad writer D.has a serious injury to the leg解析:30.Which of the following is TRUE of teachers correction of his students writing errors? ( )(分数:3.00)A.It is good

46、to correct all the errorsB.A teacher should write something on the papers to encourage his studentsC.A teachers handwriting must be tidy and clearD.A teacher had better point out the way for each student to improve his writing 解析:七、Passage Two(总题数:5,分数:15.00)31.Which of the following can be inferred

47、 from the passage about patent medicines? ( )(分数:3.00)A.They did not cost much.B.They helped heal snake bites.C.They did not work very well. D.They had a strong tast解析:32.Which of the following statements best expresses the main idea of the passage? ( )(分数:3.00)A.Many people who went West were docto

48、rs.B.Medicine and the people who sold it were not reliable.C.Many pioneer women died from bites inflicted by snakes and mosquitoes.D.Pioneer women had to invent their own remedies when they moved West. 解析:33.According to the passage, why were doctors in the West sometimes unable to help their patients? ( )(分数:3.00)A.They did not know how to treat the unfamiliar illnesses. B.They were more interested in establishing practic

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1