ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:30 ,大小:121KB ,
资源ID:1369139      下载积分:5000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1369139.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【学历类职业资格】专升本英语-682及答案解析.doc)为本站会员(bowdiet140)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【学历类职业资格】专升本英语-682及答案解析.doc

1、专升本英语-682 及答案解析(总分:150.00,做题时间:90 分钟)一、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)二、Passage One(总题数:5,分数:10.00)1.The amount of money you spend on your garden _.(分数:2.00)A.can be largeB.must be largeC.can not be largeD.must not be small2.From the passage we can conclude that _.(分数:2.00)A.vegetables need little

2、 care while growingB.vegetables can be grown on almost any kind of soilC.vegetable gardening is an indispensable part of life for urban and suburban peopleD.vegetable gardening is a good pastime for retired people3.Many people find home gardening _.(分数:2.00)A.expensive and boringB.interesting and en

3、joyableC.time-consuming and inconvenientD.neither interesting nor enjoyable4.A well-planned and well-kept garden can provide a supply of fresh vegetables _.(分数:2.00)A.all year roundB.whenever you need nutritious foodC.for a greater part of the yearD.throughout spring5.Which of the following statemen

4、ts is true?(分数:2.00)A.Vegetables need to have as much shading as possible.B.A small garden is much better than a large one.C.Homeowners can freely choose the soil for their vegetable garden.D.Whenever possible, the vegetable garden should be close to your hom三、Passage Two(总题数:5,分数:10.00)6.A female s

5、ecretary has been expected, besides other duties, to _.(分数:2.00)A.be her bosss memoryB.do everything her boss asks her to doC.clean her bosss clothesD.telephone the bosss wife7.A secretary in the future will _.(分数:2.00)A.have more work to doB.be better paidC.have higher statusD.have less work to do8

6、Secretaries, until recently, had to do a lot of work now done by _.(分数:2.00)A.machinesB.other staffC.servantsD.wives9.The writer believes that before long _.(分数:2.00)A.both men and women can act as secretariesB.men will be better than machinesC.men will take over womens jobs as secretariesD.women w

7、ill operate most office machines10.Before 1914 female secretaries were rare because they _.(分数:2.00)A.were less efficient and less trained than menB.were looked down upon by menC.would have disturbed the other office workersD.wore stockings and were not as serious as men四、Passage Three(总题数:5,分数:10.0

8、0)11.In the one-year-long film dinosaurs _.(分数:2.00)A.die out on December 25B.appear after December 25C.die out on December 24D.appear on December 2412.According to the passage, primitive ocean life begins to evolve into complex organisms _.(分数:2.00)A.in the middle of DecemberB.when Earth is cratere

9、dC.at the beginning of NovemberD.when the land is still a lifeless waste13.In the compressed history of Earth the Declaration of Independence is signed _.(分数:2.00)A.a long time before the New YearB.immediately after the New Years DayC.just one second before the New YearD.right on the New Years Day14

10、It is indicated in the passage that _.(分数:2.00)A.Earth is cool at firstB.Earth is hot at the beginningC.there are oceans at the beginningD.there is life in the ocean in late February15.In comparing all of Earths geological evolution to one calendar year, the author shows _.(分数:2.00)A.just how recen

11、tly humanity has arrived on the sceneB.just how simple it is to understand the history of EarthC.just how early humanity appears on planet EarthD.just how difficult it is to understand the history of Earth五、Passage Four(总题数:5,分数:10.00)16.It can be inferred that “screening software“ in Paragraph 3 is

12、 used to _.(分数:2.00)A.draw more job seekers to the websitesB.get rid of some unrelated resumesC.serve as a bridge between the job seekers and the employersD.provide the job seekers with more chances to visit the employers in person17.Professor Challenger thinks _.should be considered more important

13、by the unemployed.(分数:2.00)A.browsing the Internet job sitesB.sending resumes by emailC.going to a traditional training centerD.meeting the potential employers in person18.According to the passage, the Internet has revolutionized job hunting by _.(分数:2.00)A.changing the recession cycleB.opening more

14、 chances for job seekersC.improving the reemployment situationD.reducing the interview time19.The Internet is making the hiring process longer for the employer because _.(分数:2.00)A.the speed of the Internet is not fast enoughB.there is a lot of false information on the NetC.the hiring position canno

15、t be fully described on the NetD.it has drawn many unfitting resumes20.According to the passage, the coming of online job searching brings _.(分数:2.00)A.longer waiting time for the unemployedB.longer computer technology training for the job seekersC.more unemployment throughout the U. S.A.D.more job

16、opportunities in the Internet world六、Part Vocabulary an(总题数:40,分数:40.00)21.Let me give you a _ of how the computer works.(分数:1.00)A.demonstrationB.differenceC.deductionD.distinction22.His description of the ghost was so _ . that his little daughter screamed when he came to the part of killing.(分数:1.

17、00)A.moderateB.vividC.activeD.passive23.Every student of English needs a good dictionary, but I cant afford _.(分数:1.00)A.itB.thisC.thatD.one24.Even when she didnt know what she _ about, she spoke more authoritatively than most people did.(分数:1.00)A.talkedB.had been talkingC.had talkedD.would talk25.

18、 Davids expression, wed say he is not in a good mood today.(分数:1.00)A.To judge byB.Judged byC.To be judged byD.Judging by26.He was _ of his political rights because of the bribery.(分数:1.00)A.deprivedB.acquiredC.acquaintedD.accused27.The earth revolves a little more rapidly _ it is closer to the sun

19、分数:1.00)A.whetherB.whereasC.althoughD.when28.Fu Lei is known for his _ of music and knowledge on philosophy.(分数:1.00)A.explanationB.interpretationC.compositionD.interaction29.Much to my surprise, they went away without telling us their _ address.(分数:1.00)A.foreverB.everlastingC.permanentD.eternal3

20、0.The number of members in the club _ to two hundred.(分数:1.00)A.were limitedB.limitsC.was limitedD.limited31.Your offer is very attractive but I need to _ before I let you know my decision.(分数:1.00)A.think better of itB.think it overC.make up my mindD.come out32.The _ was conducted to find out how m

21、any people prefer butter.(分数:1.00)A.examinationB.inspectionC.surveyD.analysis33.Mary does not read newspapers; she reads Shakespeare, _.(分数:1.00)A.thereforeB.eventuallyC.howeverD.although34.On close examination, we found the signature not _.(分数:1.00)A.realisticB.accurateC.exactD.genuine35.I thought

22、his speech would be interesting, but it turned out that the more he talked, _.(分数:1.00)A.the more bored became IB.the more I became boredC.the more bored I becameD.I became the more bored36.It is not considered _ to litter in public.(分数:1.00)A.respectfulB.respectiveC.respectedD.respectable37.He _ to

23、 your home, for he doesnt know your address.(分数:1.00)A.cant have beenB.mustnt have beenC.shouldnt have beenD.neednt have been38.If you want to improve the taste, try _ some sugar.(分数:1.00)A.to addB.to addingC.addD.adding39.Everything Ive described went wrong. _, the whole affair was a disaster.(分数:1

24、00)A.In kindB.In allC.In shortD.In general40.Before taking such a test, one had better _ his or her vocabulary.(分数:1.00)A.outlineB.translateC.reviseD.brush up41.An author must not be too _ to criticism.(分数:1.00)A.sensibleB.sensitiveC.senselessD.insensible42.They worked _ the cost of the holiday and

25、 decided if they could afford it.(分数:1.00)A.atB.outC.offD.for43.You have to take the _ examination before an interview can be considered.(分数:1.00)A.preciousB.preliminaryC.priorD.potential44.Do you think the prices of TV sets will _ this year for Chinas WTO entry?(分数:1.00)A.come downB.come byC.come a

26、crossD.come off45.Instead of going into details about his project, he spoke _.(分数:1.00)A.in shortB.in generalC.in particularD.in common46.Many university courses are not really _ to the needs of students or their future employers.(分数:1.00)A.associatedB.adoptedC.gearedD.qualified47.You couldnt believ

27、e him, for he had only a (an) _ understanding of his task.(分数:1.00)A.perfectB.imperfectC.inperfectD.unperfect48.The classroom is provided with some visual aids _ English.(分数:1.00)A.to teachB.for teachingC.to teachingD.of teaching49._, the speaker interrupted his lecture.(分数:1.00)A.His voice was drow

28、ned by the noiseB.His voice being drowned by the noiseC.Drowned by the noiseD.His voice drowned by the noise50.The festive Christmas dinner was a merry one, and _ joined in the general jollity.(分数:1.00)A.all olds and youngsB.each old and youngC.no matter old and youngD.old and young alike51.The whit

29、e people _ the overwhelming majority of the government in U.S.(分数:1.00)A.compriseB.are comprised ofC.consist ofD.are consisted of52.My book is _ finished; I have only a few changes to make in the writing.(分数:1.00)A.virtuallyB.violentlyC.verticallyD.visually53.She talked about buying a house in the c

30、ountry, but nothing ever _.(分数:1.00)A.came to itB.came with itC.came of itD.came at it54.He seemed to be looking for words at his desk _ to convey his meaning as precisely as I had done.(分数:1.00)A.thatB.whereC.with whichD.from which55.He makes a note of the assignment lest he _ it.(分数:1.00)A.forgets

31、B.will forgetC.forgetD.forgot56.The two bottles stand _ on the table.(分数:1.00)A.side by sideB.back to backC.shoulder to shoulderD.arm in arm57.The judge dismissed the case because there was not _ evidence.(分数:1.00)A.adequateB.excessiveC.manyD.plenty58.The amount of water used in the manufacturing pr

32、ocess is enormous, but the amount wasted is _.(分数:1.00)A.the greatestB.more greaterC.greatestD.even greater59.My mother will not allow me to go, _.(分数:1.00)A.my father will eitherB.either my father willC.neither will my fatherD.nor my father will60.As a highly _ young designer, she has a promising f

33、uture in her field.(分数:1.00)A.originalB.occasionalC.optionalD.obedient七、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)八、We got up early this(总题数:20,分数:20.00)61.(分数:1.00)A.madeB.tookC.wentD.set62.(分数:1.00)A.reasonB.forC.sinceD.because63.(分数:1.00)A.thatB.whereC.whatD.which64.(分数:1.00)A.somewhatB.prettyC.slightlyD.complete

34、ly65.(分数:1.00)A.MuchB.MoreC.FewD.Most66.(分数:1.00)A.whichB.sinceC.whenD.where67.(分数:1.00)A.allB.wholeC.everyD.each68.(分数:1.00)A.aboutB.onC.inD.for69.(分数:1.00)A.firstlyB.earlyC.at firstD.first70.(分数:1.00)A.afterB.byC.withD.for71.(分数:1.00)A.waitedB.waitC.waitingD.to wait72.(分数:1.00)A.wasB.isC.has beenD

35、should be73.(分数:1.00)A.opened toB.open toC.opening forD.opened for74.(分数:1.00)A.nearB.sinceC.towardsD.till75.(分数:1.00)A.the otherB.otherC.othersD.another76.(分数:1.00)A.positionB.placeC.sectionD.circle77.(分数:1.00)A.takeB.makeC.coverD.possess78.(分数:1.00)A.acrossB.forC.throughD.along79.(分数:1.00)A.cloth

36、esB.clothC.clothingD.dressing80.(分数:1.00)A.piecesB.bitsC.blocksD.sheets九、Part Translation(总题数:0,分数:0.00)十、Section A(总题数:5,分数:20.00)81.Vegetable gardeners agree that many home-grown vegetables are superior to those purchased from markets. (Line 1, Paragraph 2, Passage 1)(分数:4.00)_82.One should not pl

37、ant a garden that is too large for him to care for. (Line 1, Paragraph 5, Passage 1)(分数:4.00)_83.There are a lot of women secretaries who will do the job as well as men. (Line 2, Last Paragraph, Passage 2)(分数:4.00)_84.But those oceans remain lifeless until sometime in March or early April, when the

38、first living things develop. (Line 3, Paragraph 2, Passage 3)(分数:4.00)_85.Job seekers must learn how to use the Internet as a tool, rather than just relying on it as a means for submitting electronic resumes. (Line 1, Last Paragraph, Passage 4)(分数:4.00)_十一、Section B(总题数:5,分数:15.00)86.据说这幅画是毕加索(Picas

39、so)的名作。(分数:3.00)_87.我记得以前在电视上见过他,但我不能肯定。(分数:3.00)_88.我们的冰箱坏了,必须找人修一下。(分数:3.00)_89.面对这样复杂的情形,他努力抑制着自己的情感。(分数:3.00)_90.我期待着再次见到他,因为我们已整整十年没见面了。(分数:3.00)_十二、Part Writing(总题数:1,分数:15.00)91.课堂学习日程2业余生活的安排3和中学有什么不同(分数:15.00)_专升本英语-682 答案解析(总分:150.00,做题时间:90 分钟)一、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)二、Passage

40、One(总题数:5,分数:10.00)1.The amount of money you spend on your garden _.(分数:2.00)A.can be large B.must be largeC.can not be largeD.must not be small解析:2.From the passage we can conclude that _.(分数:2.00)A.vegetables need little care while growingB.vegetables can be grown on almost any kind of soil C.vege

41、table gardening is an indispensable part of life for urban and suburban peopleD.vegetable gardening is a good pastime for retired people解析:3.Many people find home gardening _.(分数:2.00)A.expensive and boringB.interesting and enjoyable C.time-consuming and inconvenientD.neither interesting nor enjoyab

42、le解析:4.A well-planned and well-kept garden can provide a supply of fresh vegetables _.(分数:2.00)A.all year roundB.whenever you need nutritious foodC.for a greater part of the year D.throughout spring解析:5.Which of the following statements is true?(分数:2.00)A.Vegetables need to have as much shading as p

43、ossible.B.A small garden is much better than a large one.C.Homeowners can freely choose the soil for their vegetable garden.D.Whenever possible, the vegetable garden should be close to your hom 解析:三、Passage Two(总题数:5,分数:10.00)6.A female secretary has been expected, besides other duties, to _.(分数:2.0

44、0)A.be her bosss memoryB.do everything her boss asks her to do C.clean her bosss clothesD.telephone the bosss wife解析:7.A secretary in the future will _.(分数:2.00)A.have more work to doB.be better paidC.have higher status D.have less work to do解析:8.Secretaries, until recently, had to do a lot of work

45、now done by _.(分数:2.00)A.machines B.other staffC.servantsD.wives解析:9.The writer believes that before long _.(分数:2.00)A.both men and women can act as secretaries B.men will be better than machinesC.men will take over womens jobs as secretariesD.women will operate most office machines解析:10.Before 1914 female secretaries were rare because they _.(分数:2.00)A.were less efficient and less trained than menB.were looked down upon by menC.wo

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1