ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:20 ,大小:87KB ,
资源ID:1369146      下载积分:5000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1369146.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【学历类职业资格】专升本英语-689及答案解析.doc)为本站会员(livefirmly316)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【学历类职业资格】专升本英语-689及答案解析.doc

1、专升本英语-689 及答案解析(总分:150.00,做题时间:90 分钟)一、 Phonetics(总题数:1,分数:5.00)A.forgetB.forestC.foreignD.forelegA.fluteB.supposeC.autumnD.difficultA.cottonB.historyC.memoryD.potatoA.broughtB.roughC.boughtD.thoughtA.boatB.broadC.goalD.road二、 Vocabulary and Str(总题数:15,分数:15.00)1.Though he had often made his little

2、sister _,today he was made by his little sister. ( )(分数:1.00)A.cry, to cryB.crying, cryingC.cry, cryD.to cry, cry2.The worlds population is becoming _. ( )(分数:1.00)A.larger and largerB.more and moreC.faster and fasterD.more terrible3. He does not like music, does he? ( ) _.(分数:1.00)A.Yes, he doesntB

3、No, he isntC.No, he doesntD.Yes, he is4.He said the pain had grown worse on their _ to the hospital. ( )(分数:1.00)A.roadB.streetC.directionD.way5.The book is so _ I returned to the library without finishing it. ( )(分数:1.00)A.boring thatB.bored thatC.boring whenD.bored as6.Instead of _ sights, Edison

4、 would spend the time _ in the public library. ( )(分数:1.00)A.seeing, readingB.see, readC.to see, to readD.seeing, to read7.The changes in the city will cost us a lot of money, _ they will save us money in the future. ( )(分数:1.00)A.orB.sinceC.forD.but8._ of years ago, whales lived _ land and walked o

5、n four legs. ( )(分数:1.00)A.MillionsonB.MillioninC.Millionson theD.Millionon9.The flowers are so beautiful that I would do _ I can to save them. ( )(分数:1.00)A.whateverB.thatC.whicheverD.which10.Heres a man who just breaks into a bank and helps himself _ so much money. ( )(分数:1.00)A.toB.byC.forD.on11.

6、It was _ last week _ I knew the news. ( )(分数:1.00)A.untilthatB.not untilwhenC.not untilthatD.untilsince12.I finally got the job I dreamed about. Never in my life _ so happy. ( )(分数:1.00)A.did I feelB.I feltC.had I feltD.I had left13.Summer in _ south of France are dry and sunny. ( )(分数:1.00)A.theB.a

7、C.anD./14.Mrs. Smith warned her son _ after drinking. ( )(分数:1.00)A.never to driveB.to never driveC.never drivingD.drive15.One of the sides of the board should be painted yellow, and _ white. ( )(分数:1.00)A.the other isB.the otherC.anotherD.another is三、 Cloze(总题数:0,分数:0.00)四、What do we mean by a(总题数:

8、10,分数:20.00)16.(分数:2.00)A.aimB.proposeC.selectD.tend17.(分数:2.00)A.NotB.NoC.NoneD.Nor18.(分数:2.00)A.whereB.thatC.whichD.wherever19.(分数:2.00)A.areasB.partsC.countriesD.spaces20.(分数:2.00)A.betweenB.formC.sortD.way21.(分数:2.00)A.givenB.respondedC.satisfiedD.answered22.(分数:2.00)A.careB.affectC.troubleD.mat

9、ter23.(分数:2.00)A.effectiveB.sensitiveC.ordinaryD.careful24.(分数:2.00)A.everythingB.nothingC.anythingD.things25.(分数:2.00)A.customB.useC.traditionD.habit五、 Reading Comprehens(总题数:0,分数:0.00)六、Passage One(总题数:5,分数:15.00)26.The passage points out that when everyone wants to be the mother or the bride, gro

10、up play is often _. ( )(分数:3.00)A.broken upB.spoiledC.interruptedD.halted for a moment27.Which of the following is not conceit but a cry for reassurance? ( )(分数:3.00)A.An urgent need for contact with adult.B.A childs efforts to be independent.C.A childs unsureness.D.A childs making statements about

11、his own cleverness.28.It is implied in the passage that a competent child _. ( )(分数:3.00)A.does what he is toldB.plays with other childrenC.can perform certain taskD.tells other children what to do29.The last sentence of the passage tells us that the five-year-old child _. ( )(分数:3.00)A.likes to rec

12、ite factsB.tells liesC.gets very confusedD.sometimes mixes up what is real with what is unreal30.A five-year-old child sometimes shows his independence by _. ( )(分数:3.00)A.making friendsB.calling his mother namesC.seeking adult approval and praiseD.being bossy with other children七、Passage Two(总题数:5,

13、分数:15.00)31.Which of these statements is true? ( )(分数:3.00)A.About half of Panama lies east of Miami.B.Panama is squeezed into the narrowest portion of Central America.C.Panama offers the lowest point in the North American continental divide.D.All of the above are tru32.The canal was built with the

14、help of _. ( )(分数:3.00)A.the airplaneB.the automobileC.both the plane and the automobileD.neither the plane nor the automobile33.In scope and difficulty, the canals construction was most closely alike to that of the _. ( )(分数:3.00)A.Suez CanalB.trans-Siberian RailroadC.Taj MahalD.pyramids of Egypt34

15、The isthmus of Panama is a _. ( )(分数:3.00)A.canalB.narrow strip of handC.kind of crocodileD.man who once ruled Panama35.A canal in Panama was first proposed in the _. ( )(分数:3.00)A.1, 300SB.1, 500SC.1, 600SD.1,700S八、Passage Three(总题数:5,分数:15.00)36.It was _ that asked Maury for help in oceanographic

16、 studies. ( )(分数:3.00)A.the American NavyB.some early intercontinental travellersC.those who earned a living from the seaD.the company which proposed to lay an undersea cable37.“Defied“ in the 5th paragraph probably means _. ( )(分数:3.00)A.doubtedB.gave proof toC.challengedD.agreed to38.This passage

17、is mainly about _. ( )(分数:3.00)A.the beginnings of oceanographyB.the laying of the first undersea cableC.the investigation of ocean depthsD.the early intercontinental communications39.The aim of voyages Maury encouraged in the 1840s was _. ( )(分数:3.00)A.to make some sound experiments in the oceansB.

18、to collect samples of sea plants animalsC.to estimate the length of cable that was to be madeD.to measure the depths of two oceans40.The passage implies that the telegraph cable was built mainly _. ( )(分数:3.00)A.for oceanographic studiesB.for military purposesC.for business considerationsD.for inves

19、tigating the depths of the oceans九、Passage Four(总题数:5,分数:15.00)41.Sign language is said to be very vivid and exact and can be used internationally except for ( )(分数:3.00)A.spellingB.ideasC.whole wordsD.expressions42.How many different forms of communication are mentioned here? ( )(分数:3.00)A.5.B.7.C.

20、9.D.3.43.Which of the following statements best summarizes this passage? ( )(分数:3.00)A.When language is a barrier, people will find other forms of communication.B.Everybody uses only one form of communication.C.Nonlinguistic language is invaluable to foreigners.D.Although other forms, apart from lan

21、guage of communication exist, they are of little valu44.Which form other than oral speech could be most commonly used among blind people? ( )(分数:3.00)A.Picture signs.B.Braille.C.Body language.D.Signal flags.45.Which of the following statements is NOT true? ( )(分数:3.00)A.There are many forms of commu

22、nication in existence today.B.Language is the most common form of communication.C.Tourists are incapable of using an oral form of communication.D.Ideas and thoughts can be transmitted by body languag十、Passage Five(总题数:5,分数:15.00)46.According to the author, all the students know that _. ( )(分数:3.00)A

23、there are great differences among the lecturers as to their quality of teachingB.quite a lot of teachers can produce the results students desireC.they must be inspired to learnD.it is too dull to attend lectures47.The author believes that _. ( )(分数:3.00)A.many teachers are opposed to the idea of be

24、ing evaluated by the studentsB.students are opposed to the idea of evaluating the teachers on their ownC.students fear that they are likely to be criticized by their teachers if they are to give their assessmentsD.many teachers fear that they are likely to criticize the students who have given their

25、 assessments48.Which of the following statements is true according to the passage? ( )(分数:3.00)A.Students are academically capable of making comments on the skills of teaching.B.Students are actually capable of judging the class accomplishments of lectures.C.Students likes and interests are the stan

26、dards of evaluation of a teachers lecturing.D.Students are not to give assessments of a teachers lecturin49.In the authors opinion, teachers can only be promoted depending on _. ( )(分数:3.00)A.how well they get along with the studentsB.how well they give their lecturesC.how many papers and books they

27、 have publishedD.how well they conduct their academic researches.50.The passage mainly discusses _. ( )(分数:3.00)A.who are to evaluate teachers lecturingB.how to promote teachersC.how to give lectures in classesD.how to help improve teachers lecturing techniques十一、 Daily Conversation(总题数:0,分数:0.00)十二

28、A. Tea please.(总题数:5,分数:10.00)51.Henry: How are you getting along with your translation?Alice: 1(分数:2.00)填空项 1:_52.Bill: Hows your mother feeling these days?Nancy: 1(分数:2.00)填空项 1:_53.Fred: Do you like a cup of coffee or tea?Jane: 1(分数:2.00)填空项 1:_54.George: Shall we go now?Mary: 1(分数:2.00)填空项 1:_5

29、5.Pat: When is Mary coming?Ann: 1(分数:2.00)填空项 1:_十三、 Writing(总题数:1,分数:25.00)56.什么是希望。2任何有生活经验的人都认为生活是困难的。3希望对每个人来说都是很重要的(分数:25.00)_专升本英语-689 答案解析(总分:150.00,做题时间:90 分钟)一、 Phonetics(总题数:1,分数:5.00)A.forget B.forestC.foreignD.foreleg解析:A.flute B.supposeC.autumnD.difficult解析:A.cottonB.historyC.memoryD.po

30、tato 解析:A.broughtB.rough C.boughtD.thought解析:A.boatB.broad C.goalD.road解析:二、 Vocabulary and Str(总题数:15,分数:15.00)1.Though he had often made his little sister _,today he was made by his little sister. ( )(分数:1.00)A.cry, to cry B.crying, cryingC.cry, cryD.to cry, cry解析:2.The worlds population is becomi

31、ng _. ( )(分数:1.00)A.larger and larger B.more and moreC.faster and fasterD.more terrible解析:3. He does not like music, does he? ( ) _.(分数:1.00)A.Yes, he doesntB.No, he isntC.No, he doesnt D.Yes, he is解析:4.He said the pain had grown worse on their _ to the hospital. ( )(分数:1.00)A.roadB.streetC.directio

32、nD.way 解析:5.The book is so _ I returned to the library without finishing it. ( )(分数:1.00)A.boring that B.bored thatC.boring whenD.bored as解析:6.Instead of _ sights, Edison would spend the time _ in the public library. ( )(分数:1.00)A.seeing, reading B.see, readC.to see, to readD.seeing, to read解析:7.The

33、 changes in the city will cost us a lot of money, _ they will save us money in the future. ( )(分数:1.00)A.orB.sinceC.forD.but 解析:8._ of years ago, whales lived _ land and walked on four legs. ( )(分数:1.00)A.Millionson B.MillioninC.Millionson theD.Millionon解析:9.The flowers are so beautiful that I would

34、 do _ I can to save them. ( )(分数:1.00)A.whatever B.thatC.whicheverD.which解析:10.Heres a man who just breaks into a bank and helps himself _ so much money. ( )(分数:1.00)A.to B.byC.forD.on解析:11.It was _ last week _ I knew the news. ( )(分数:1.00)A.untilthatB.not untilwhenC.not untilthat D.untilsince解析:12.

35、I finally got the job I dreamed about. Never in my life _ so happy. ( )(分数:1.00)A.did I feelB.I feltC.had I felt D.I had left解析:13.Summer in _ south of France are dry and sunny. ( )(分数:1.00)A.the B.aC.anD./解析:14.Mrs. Smith warned her son _ after drinking. ( )(分数:1.00)A.never to drive B.to never driv

36、eC.never drivingD.drive解析:15.One of the sides of the board should be painted yellow, and _ white. ( )(分数:1.00)A.the other isB.the other C.anotherD.another is解析:三、 Cloze(总题数:0,分数:0.00)四、What do we mean by a(总题数:10,分数:20.00)16.(分数:2.00)A.aimB.proposeC.selectD.tend 解析:17.(分数:2.00)A.NotB.No C.NoneD.Nor解

37、析:18.(分数:2.00)A.where B.thatC.whichD.wherever解析:19.(分数:2.00)A.areas B.partsC.countriesD.spaces解析:20.(分数:2.00)A.between B.formC.sortD.way解析:21.(分数:2.00)A.givenB.respondedC.satisfiedD.answered 解析:22.(分数:2.00)A.careB.affectC.troubleD.matter 解析:23.(分数:2.00)A.effective B.sensitiveC.ordinaryD.careful解析:24

38、分数:2.00)A.everythingB.nothingC.anything D.things解析:25.(分数:2.00)A.customB.useC.tradition D.habit解析:五、 Reading Comprehens(总题数:0,分数:0.00)六、Passage One(总题数:5,分数:15.00)26.The passage points out that when everyone wants to be the mother or the bride, group play is often _. ( )(分数:3.00)A.broken up B.spoi

39、ledC.interruptedD.halted for a moment解析:27.Which of the following is not conceit but a cry for reassurance? ( )(分数:3.00)A.An urgent need for contact with adult.B.A childs efforts to be independent.C.A childs unsureness.D.A childs making statements about his own cleverness. 解析:28.It is implied in the

40、 passage that a competent child _. ( )(分数:3.00)A.does what he is toldB.plays with other childrenC.can perform certain taskD.tells other children what to do 解析:29.The last sentence of the passage tells us that the five-year-old child _. ( )(分数:3.00)A.likes to recite factsB.tells liesC.gets very confu

41、sedD.sometimes mixes up what is real with what is unreal 解析:30.A five-year-old child sometimes shows his independence by _. ( )(分数:3.00)A.making friendsB.calling his mother names C.seeking adult approval and praiseD.being bossy with other children解析:七、Passage Two(总题数:5,分数:15.00)31.Which of these sta

42、tements is true? ( )(分数:3.00)A.About half of Panama lies east of Miami.B.Panama is squeezed into the narrowest portion of Central America.C.Panama offers the lowest point in the North American continental divide.D.All of the above are tru 解析:32.The canal was built with the help of _. ( )(分数:3.00)A.t

43、he airplaneB.the automobileC.both the plane and the automobileD.neither the plane nor the automobile 解析:33.In scope and difficulty, the canals construction was most closely alike to that of the _. ( )(分数:3.00)A.Suez CanalB.trans-Siberian RailroadC.Taj MahalD.pyramids of Egypt 解析:34.The isthmus of Pa

44、nama is a _. ( )(分数:3.00)A.canalB.narrow strip of hand C.kind of crocodileD.man who once ruled Panama解析:35.A canal in Panama was first proposed in the _. ( )(分数:3.00)A.1, 300SB.1, 500S C.1, 600SD.1,700S解析:八、Passage Three(总题数:5,分数:15.00)36.It was _ that asked Maury for help in oceanographic studies.

45、 )(分数:3.00)A.the American NavyB.some early intercontinental travellersC.those who earned a living from the seaD.the company which proposed to lay an undersea cable 解析:37.“Defied“ in the 5th paragraph probably means _. ( )(分数:3.00)A.doubtedB.gave proof toC.challenged D.agreed to解析:38.This passage is

46、 mainly about _. ( )(分数:3.00)A.the beginnings of oceanography B.the laying of the first undersea cableC.the investigation of ocean depthsD.the early intercontinental communications解析:39.The aim of voyages Maury encouraged in the 1840s was _. ( )(分数:3.00)A.to make some sound experiments in the oceans

47、B.to collect samples of sea plants animalsC.to estimate the length of cable that was to be madeD.to measure the depths of two oceans 解析:40.The passage implies that the telegraph cable was built mainly _. ( )(分数:3.00)A.for oceanographic studiesB.for military purposesC.for business considerations D.for investigating the depths of the oceans解析:九、Passage Four(总题数:5,分数:15.00)41.Sign language is said to be very vivid and exact and can be used internationally except for ( )(分数:3.00)A.spelling B.ideasC.whole wordsD.expressions解析:42.How many different forms of communication are mentioned here

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1