ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:20 ,大小:86.50KB ,
资源ID:1369176      下载积分:5000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1369176.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【学历类职业资格】专升本英语-715及答案解析.doc)为本站会员(ideacase155)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【学历类职业资格】专升本英语-715及答案解析.doc

1、专升本英语-715 及答案解析(总分:150.00,做题时间:90 分钟)一、 Phonetics(总题数:1,分数:5.00)A.jobsB.eggsC.drivesD.cupsA.couldB.wouldC.shouldD.foundA.newB.fewC.sewD.dewA.lifeB.lineC.likeD.liveA.hotelB.hostC.hourD.hope二、 Vocabulary and Str(总题数:15,分数:15.00)1.George did _ than anyone else.(分数:1.00)A.much workB.more workC.work much

2、D.work more2.It _ John and Kate who helped me the other day.(分数:1.00)A.isB.wasC.areD.were3.The fact remains _ we are behind many others.(分数:1.00)A.thatB.whyC.whereD.how4.I am not used _ like that.(分数:1.00)A.to being spokenB.being spokenC.to speakD.to speaking5.Forty percent _ stopped smoking in that

3、 company.(分数:1.00)A.hasB.isC.haveD.are6.We agreed to his suggestion that a bridge _ across the river.(分数:1.00)A.be builtB.was builtC.should buildD.would be built7.Youre not a freshman, are you ? _, I am a second-year student.(分数:1.00)A.Yes, Im notB.No, I amC.No, Im notD.Yes, I am.8.Tom looks so pale

4、 today. He _ ill.(分数:1.00)A.must beB.had to beC.should beD.shall be9.Mr. Smith _ working till he was seventy years old.(分数:1.00)A.kept upB.kept onC.kept toD.kept out10._, electrons are still smaller.(分数:1.00)A.As atoms small areB.As atoms smaller asC.Small as atoms areD.Smaller atoms as are11.Playin

5、g table tennis is her _.(分数:1.00)A.hobbyB.careC.sportD.habit12.It is nice to go for a walk _ a summer evening.(分数:1.00)A.onB.duringC.inD.at13.Many countries face some serious problems of land use, _ result from population growth and the demands of modem technological living.(分数:1.00)A.which mostB.mo

6、st of whichC.most whichD.of most which14.Mary has just called and asked _ to have lunch with her tomorrow.(分数:1.00)A.you and IB.you and meC.I and youD.me and you15._ your help we were successful.(分数:1.00)A.According toB.But forC.Owing toD.As for三、 Cloze(总题数:0,分数:0.00)四、The Edinburgh festiv(总题数:10,分数

7、20.00)16.(分数:2.00)A.startedB.been startedC.startingD.being started17.(分数:2.00)A.studentsB.workersC.girlsD.adults18.(分数:2.00)A.yearB.monthC.dayD.week19.(分数:2.00)A.orB.andC.withD.but20.(分数:2.00)A.have beenB.will beC.isD.are21.(分数:2.00)A.nervousB.happyC.excitedD.frightened22.(分数:2.00)A.ofB.inC.onD.for

8、23.(分数:2.00)A.seeB.hearC.listenD.watch24.(分数:2.00)A.deedB.needC.factD.surprise25.(分数:2.00)A.EveryB.SomeC.WholeD.All五、 Reading Comprehens(总题数:0,分数:0.00)六、Passage One(总题数:5,分数:15.00)26.New Englanders are often thought of as being _.(分数:3.00)A.hospital and warmB.out goingC.friendly and helpfulD.all of

9、the above27.The main idea of the passage is _.(分数:3.00)A.even Americans are surprised at the big differences among themselvesB.there are many differences in character in different parts of the USAC.there are many reason for the differencesD.stereotypes about people are not necessarily true28.The dif

10、ferences lie in the following except _ of the parts.(分数:3.00)A.the weatherB.the historyC.geographyD.the names29.Which of the following is true according to the passage?(分数:3.00)A.New Yorkers are usually open with strangers.B.People from the South are usually considered good hosts.C.The friendliest A

11、mericans travel from place to place.D.Different parts have different customs and habits.30.The word “abundant“ in the second paragraph may probably mean _.(分数:3.00)A.plentiful.B.normal.C.curiousD.strange七、Passage Two(总题数:5,分数:15.00)31.What is NOT mentioned as a birthday present according to the auth

12、or?(分数:3.00)A.Ties.B.Books.C.Handkerchiefs.D.Pairs of socks.32.Which is NOT true?(分数:3.00)A.It was Tom who suggested that I open the bottle.B.I opened it easily without any help.C.I put it between my knees and began to pull.D.The guests gave me many helpful suggestions.33.What suggestion of the gues

13、ts is true?(分数:3.00)A.Break the top off.B.Use the mouth.C.Step by step.D.Put it on the floor.34.What is the good idea?(分数:3.00)A.I should give him nothing.B.Tom liked the gift very much.C.I should buy him a bottle of champagne.D.I would make the champagne shower everybody.35.What is the main idea of

14、 the story?(分数:3.00)A.I always have difficulty choosing birthday presents.B.Once I gave Tom a bottle of champagne as a birthday present.C.The present I gave Tom was a great surprise to him.D.To my surprise, something funny happened in Toms birthday party.八、Passage Three(总题数:5,分数:15.00)36.Ellsworth H

15、untington-decided that climate and temperature have _.(分数:3.00)A.a great effect on everyones intelligenceB.same effect on most persons intelligenceC.some effect on a few persons intelligenceD.no effect on most persons intelligence37.It seems that the cold winter _.(分数:3.00)A.increases the ability to

16、 thinkB.is the best time for thinkingC.is better for thinking than is very warm weatherD.decreases the ability to think38.According to the passage, your intelligence probably _.(分数:3.00)A.stays the same throughout the yearB.varies from day to dayC.changes with the seasonsD.changes from year to year3

17、9.One possible reason why spring is the best season for thinking is that _.(分数:3.00)A.all nature, including man, is growing thenB.it lasts longer than the other seasonsC.it is not too warm and not too coldD.both B and C40.According to the passage, any vacations from thinking should be taken _.(分数:3.

18、00)A.several times throughout the yearB.during spring and fallC.during the summerD.as seldom as possible九、Passage Four(总题数:5,分数:15.00)41.Why did the accident take place? Because _.(分数:3.00)A.the doctor drove badlyB.the car hit a treeC.of the iceD.the road was too bad42.The doctor wanted the garage _

19、分数:3.00)A.to repair his carB.to sent him to a hospitalC.to pull his car backD.send for another doctor43.Which of the following is true according to the story?(分数:3.00)A.As soon as he received the telephone call, the doctor immediately drove to the house of the patient.B.The doctor did not receive

20、the telephone call.C.The doctor had already known the accident before he came out of his house.D.The doctor just came to help the driver who met with the accident.44.Where did the doctor meet one of his patients?(分数:3.00)A.In the doctors houses.B.In the patients house.C.On the road side.D.In the hos

21、pital.45.The story took place _.(分数:3.00)A.on a rainy dayB.in summerC.in SeptemberD.on a cold day十、Passage Five(总题数:5,分数:15.00)46.Why did Bob Parks radio wake him up 1/2 hour earlier than usual?(分数:3.00)A.The electricity had gone off during the night.B.Bob had set the alarm wrong.C.Bob did not want

22、to be late.D.The Internet had informed the radio of a traffic jam.47.In which case mentioned in the passage would an automatic language translator be helpful?(分数:3.00)A.A medical emergency.B.Police action.C.Traveling.D.All of the abov48.How will wireless computers and Internet services help rural ar

23、eas?(分数:3.00)A.One of the biggest barriers to Internet use is getting wires into rural areas.B.The wireless computers will be cheaper.C.People in rural areas dont have anything else to do.D.People in rural areas already have wireless boxes on their roofs.49.Which of the following are not expected wi

24、thin the next 5 years?(分数:3.00)A.Talking on giant screens.B.Automatic language translators.C.Computers that respond to brain waves.D.Computers that do not need wires.50.Constance Hale says “email has been an incredible boon to communication“. What does she mean by this?(分数:3.00)A.People want to see

25、the person they are talking to on the phone.B.Email is easier than talking on the phone.C.People are using writing and reading more with email.D.Email is not private enoug十一、 Daily Conversation(总题数:0,分数:0.00)十二、A. hows it going?(总题数:5,分数:10.00)51.Sean: Two for A Walk in the Clouds, please.Agent: 1Ok

26、ay. Here are your tickets, and heres your change.(分数:2.00)填空项 1:_52.Cashier: Can I take your order?John: _ Could I have a cheese burger, a small order of fries, and a large Diet Pepsi.(分数:2.00)填空项 1:_53.Mark: Excuse me, please. Just a quick question. 1Salesperson: On the fourth floor, Sir.(分数:2.00)填

27、空项 1:_54.Anna: Hi, _Masahiro: Fine, I guess. How about you?(分数:2.00)填空项 1:_55.Jack: Well, its always difficult to choose between career and family.Tom: 1.(分数:2.00)填空项 1:_十三、 Writing(总题数:1,分数:25.00)56.你是李明。你和几个朋友约定明天在人民公园野餐。你们的朋友 Peter 也应邀参加。你给他写信,告诉他到公园怎么找你们。(分数:25.00)_专升本英语-715 答案解析(总分:150.00,做题时间:

28、90 分钟)一、 Phonetics(总题数:1,分数:5.00)A.jobsB.eggsC.drivesD.cups 解析:A.couldB.wouldC.shouldD.found 解析:A.newB.fewC.sew D.dew解析:A.lifeB.lineC.likeD.live 解析:A.hotelB.hostC.hour D.hope解析:二、 Vocabulary and Str(总题数:15,分数:15.00)1.George did _ than anyone else.(分数:1.00)A.much workB.more work C.work muchD.work mor

29、e解析:当比较级结构中的 more、less 等词为限定词时,名词只能置于比较级结构中间。2.It _ John and Kate who helped me the other day.(分数:1.00)A.isB.was C.areD.were解析:因为句子主语是 it,谓语动词用单数。本句是过去时态。3.The fact remains _ we are behind many others.(分数:1.00)A.that B.whyC.whereD.how解析:that 引导的从句作主语 fact 的同位语从句。4.I am not used _ like that.(分数:1.00)

30、A.to being spoken B.being spokenC.to speakD.to speaking解析:be used to 表示“习惯于”,其中 to 是介词,因此其后接动名词。5.Forty percent _ stopped smoking in that company.(分数:1.00)A.hasB.isC.have D.are解析:全句意为:百分之四十的人都停止吸烟了。主语应是复数,故选 C。6.We agreed to his suggestion that a bridge _ across the river.(分数:1.00)A.be built B.was b

31、uiltC.should buildD.would be built解析:that 引导的是 suggestion 的同位语从句,从句中用虚拟语气。本句是被动句。7.Youre not a freshman, are you ? _, I am a second-year student.(分数:1.00)A.Yes, Im notB.No, I amC.No, Im not D.Yes, I am.解析:用 yes 回答,后面就应是肯定句;用 no 回答,后面就应是否定句。8.Tom looks so pale today. He _ ill.(分数:1.00)A.must be B.had

32、 to beC.should beD.shall be解析:情态动词 must 表示推测。9.Mr. Smith _ working till he was seventy years old.(分数:1.00)A.kept upB.kept on C.kept toD.kept out解析:keep on doing sth意为“坚持做某事”。10._, electrons are still smaller.(分数:1.00)A.As atoms small areB.As atoms smaller asC.Small as atoms are D.Smaller atoms as ar

33、e解析:as 引导让步状语从句时,表语常放在 as 前面。11.Playing table tennis is her _.(分数:1.00)A.hobby B.careC.sportD.habit解析:hobby 指“业余爱好”。12.It is nice to go for a walk _ a summer evening.(分数:1.00)A.on B.duringC.inD.at解析:表示在某一天的上午、下午或晚上时要用介词 on。13.Many countries face some serious problems of land use, _ result from popul

34、ation growth and the demands of modem technological living.(分数:1.00)A.which mostB.most of which C.most whichD.of most which解析:这是由 which 引导的非限制性定语从句。14.Mary has just called and asked _ to have lunch with her tomorrow.(分数:1.00)A.you and IB.you and me C.I and youD.me and you解析:作 ask 的宾语需用宾格 me。15._ you

35、r help we were successful.(分数:1.00)A.According toB.But forC.Owing to D.As for解析:according to 是“根据,按照”的意思:but for 是“要不是”的意思:owing to 表示“由于”;as for 表示“至于”。三、 Cloze(总题数:0,分数:0.00)四、The Edinburgh festiv(总题数:10,分数:20.00)16.(分数:2.00)A.startedB.been startedC.starting D.being started解析:这个句子表示将来时。“in half an

36、 hour”表示“半小时之后。”但由于谓语动词是瞬间动词start,所以本句用现在进行时“is starting”表示将来时。17.(分数:2.00)A.studentsB.workersC.girls D.adults解析:A、B、D 都和 boys 重复,只能选 girls 与 boys 并列。18.(分数:2.00)A.year B.monthC.dayD.week解析:因为只有每年有 August 和 September,所以选 A。19.(分数:2.00)A.orB.and C.withD.but解析:“and”连接四个并列名词。20.(分数:2.00)A.have beenB.wi

37、ll beC.isD.are 解析:这里一个“There be”句型,表示“有。”21.(分数:2.00)A.nervous B.happyC.excitedD.frightened解析:“nervous”表示出场前的情绪“紧张。”22.(分数:2.00)A.ofB.in C.onD.for解析:“take part in”表示“参加”。23.(分数:2.00)A.see B.hearC.listenD.watch解析:根据下文所列举的“plays,concerts,operas and ballet”等等,可知这里选 see,表示“看到”。24.(分数:2.00)A.deedB.needC.

38、fact D.surprise解析:“in fact”表示“事实上”。25.(分数:2.00)A.EveryB.SomeC.WholeD.All 解析:本句意思是“所有的表演都很有名。”五、 Reading Comprehens(总题数:0,分数:0.00)六、Passage One(总题数:5,分数:15.00)26.New Englanders are often thought of as being _.(分数:3.00)A.hospital and warmB.out goingC.friendly and helpful D.all of the above解析:参见第二段中句子“

39、New Englanders are often thought of as being friendly and helpful”27.The main idea of the passage is _.(分数:3.00)A.even Americans are surprised at the big differences among themselvesB.there are many differences in character in different parts of the USA C.there are many reason for the differencesD.s

40、tereotypes about people are not necessarily true解析:第一个句子中写道“many stereotypes”,即可知应选 B。28.The differences lie in the following except _ of the parts.(分数:3.00)A.the weatherB.the historyC.geographyD.the names 解析:参见第二段最后一句。29.Which of the following is true according to the passage?(分数:3.00)A.New Yorkers

41、 are usually open with strangers.B.People from the South are usually considered good hosts. C.The friendliest Americans travel from place to place.D.Different parts have different customs and habits.解析:第一段中是美国不同地区人物性格的对比,不难看出,本题中只有 B 项是真实的。30.The word “abundant“ in the second paragraph may probably

42、mean _.(分数:3.00)A.plentiful. B.normal.C.curiousD.strange解析:plentiful 表示“丰富的”与 abundant 同义。七、Passage Two(总题数:5,分数:15.00)31.What is NOT mentioned as a birthday present according to the author?(分数:3.00)A.Ties.B.Books. C.Handkerchiefs.D.Pairs of socks.解析:用排除法,注意题干中的 not。32.Which is NOT true?(分数:3.00)A.I

43、t was Tom who suggested that I open the bottle.B.I opened it easily without any help. C.I put it between my knees and began to pull.D.The guests gave me many helpful suggestions.解析:文章大部分都在描述作者花费了多大力气、多少时间,得到了多少帮助,仍打不开瓶子。33.What suggestion of the guests is true?(分数:3.00)A.Break the top off. B.Use the

44、 mouth.C.Step by step.D.Put it on the floor.解析:客人建议“将瓶颈打碎”、“用牙”。注意不是选项 B“用嘴”。34.What is the good idea?(分数:3.00)A.I should give him nothing.B.Tom liked the gift very much.C.I should buy him a bottle of champagne. D.I would make the champagne shower everybody.解析:前面已经提到作者买的生日礼物总是比较传统,而这次给 TOM,作者忽然想到了一个

45、好主意:买一瓶香摈。35.What is the main idea of the story?(分数:3.00)A.I always have difficulty choosing birthday presents.B.Once I gave Tom a bottle of champagne as a birthday present.C.The present I gave Tom was a great surprise to him.D.To my surprise, something funny happened in Toms birthday party. 解析:选项 A

46、B、C 均为细节用来说明 D 这一中心意思。八、Passage Three(总题数:5,分数:15.00)36.Ellsworth Huntington-decided that climate and temperature have _.(分数:3.00)A.a great effect on everyones intelligenceB.same effect on most persons intelligence C.some effect on a few persons intelligenceD.no effect on most persons intelligence解

47、析:参见第一段最后一句。37.It seems that the cold winter _.(分数:3.00)A.increases the ability to thinkB.is the best time for thinkingC.is better for thinking than is very warm weather D.decreases the ability to think解析:参见第二段第一句。38.According to the passage, your intelligence probably _.(分数:3.00)A.stays the same th

48、roughout the yearB.varies from day to dayC.changes with the seasons D.changes from year to year解析:参见文章第一句。39.One possible reason why spring is the best season for thinking is that _.(分数:3.00)A.all nature, including man, is growing then B.it lasts longer than the other seasonsC.it is not too warm and not too coldD.both B and C解析:参见第三段。40.According to the passage, any vacations from

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1