ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:13 ,大小:76KB ,
资源ID:1378142      下载积分:5000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1378142.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【学历类职业资格】英语阅读(一)自考题-28及答案解析.doc)为本站会员(jobexamine331)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【学历类职业资格】英语阅读(一)自考题-28及答案解析.doc

1、英语阅读(一)自考题-28 及答案解析(总分:99.98,做题时间:90 分钟)一、B第一部分 选择题/B(总题数:0,分数:0.00)二、B(总题数:1,分数:10.00)Postage stamps are labels affixed to letters or parcels to indicate that a specified amount of postage has been prepaid for delivery. Stamps are usually issued by a government or an agency representing a governmen

2、t, such as a national post office. The collecting and study of postage stamps and related items such as postcards is known as philately, a word derived from Greek meaning, literally, “love of what is free of further tax.“ Stamp collecting is one of the most popular hobbies in the world.From the earl

3、iest years of the hobby, most philatelists have preferred to collect stamps by country, specializing in the issues of one or more nations. Since about the mid-1950s, however, many philatelists have become interested in topical collecting, acquiring stamps illustrating certain themes or subjects. Amo

4、ng the wide range of pictorials are stamps devoted to sports, art and music, aviation, birds and flowers, and telecommunications.One of the attractions of stamp collecting is the ease of starting a collection. With access to enough incoming mail, especially from abroad, a person can build a collecti

5、on without any expense. Literally tens of thousands of stamps, however, including many of the older issues, are priced very cheaply.Little special equipment is required. A collector needs only an album to house the collection and a pair of stamp tongs with which to handle them. Stamps and accessorie

6、s can be purchased easily. Nearly every city has one or more professional stamp dealers. Thousands of other dealers operate exclusively by mail or on the Internet.When collectors have accumulated a number of valuable stamps, they must take precautions for safe storage, preferably in a bank safety de

7、posit box. If the stamps are in mint (崭新的) condition, they should not be overlapped; through changes in humidity, overlapping stamps may stick together and become seriously damaged. Collectors also should keep accurate written inventories of all their philatelic material.(分数:10.00)(1).In the 1st par

8、agraph, “philately“ is a term dealing with _. A. postage delivery B. postage taxing and pricing C. a study of postage items D. a study of postcard collecting(分数:2.00)A.B.C.D.(2).According to the passage, stamps can be classified _. A. by face value B. by issue C. chronologically D. thematically(分数:2

9、00)A.B.C.D.(3).One of the charms of stamp collecting is that it can be started _. A. without any technical means B. without too much time spent C. without too much space needed D. without necessarily big investment(分数:2.00)A.B.C.D.(4).According to the passage, the new stamps should avoid _. A. humi

10、dity B. burglary C. being duplicated D. being catalogued(分数:2.00)A.B.C.D.(5).The writers suggestion made in the last paragraph is basically _. A. misleading B. impractical C. ambiguous D. operational(分数:2.00)A.B.C.D.三、B第二部分 非选择题/B(总题数:0,分数:0.00)四、B(总题数:1,分数:15.00)The institution was a popular one. U

11、 U 1 /U /U, they never knew whether they were to witness a bloody slaughter or a festive wedding. This element of uncertainty usually made the occasion more interesting U U 2 /U /U. The people were entertained, U U 3 /U /U. All believed that the accused had his fate in his own hands.The semi-barbari

12、c king had a daughter U U 4 /U /U. She was as passionate, fanciful, and strong as her father and was devoted to him. U U 5 /U /U, this daughter, the apple of her fathers eye, was in love with a young man who was below her in station. He was a commoner. He was also brave, handsome, and daring, U U 6

13、/U /U. The princess had enough barbarism in her that their love affair was dramatic.too dramatic. It was a secret for months, U U 7 /U /U.A. and he loved the royal daughter with all his beingB. and no one doubted that justice was being servedC. whom he loved deeplyD. than it would have been otherwis

14、eE. As is the case in many fairy talesF. When the people gathered together on one of the trial daysG. but then the king found out about it(分数:14.98)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_五、B(总题数:15,分数:30.00)1.(mystery) People were always afraid of the dark, so the bright was both welcome a

15、nd 1.(分数:2.00)填空项 1:_2.(wide) The mans eyes 1 when he saw the robbers gun pointing at him.(分数:2.00)填空项 1:_3.(arrive) We enjoyed the golden autumn, but the 1 of winter made many of us feel depressed.(分数:2.00)填空项 1:_4.(cruel) The effects of mental 1 in the form of unkind words and behavior can be wors

16、e than physical violence.(分数:2.00)填空项 1:_5.(pleasant) The narrow sunless hall smelt 1 of stale cabbage; the walls were dirty with ink marks.(分数:2.00)填空项 1:_6.(involve) Evidence of practical 1 in the subject is required and is normally determined by the submission of a portfolio of work at interview.

17、分数:2.00)填空项 1:_7.(accuse) If the 1 opened one door, a hungry tiger came out.(分数:2.00)填空项 1:_8.(commit) Some researchers have discovered that people who live together are often less 1 to each other than married couples.(分数:2.00)填空项 1:_9.(arrange) They provided flowers and saw to their(分数:2.00)填空项 1:

18、10.(produce) The only growing population in Asia is that of the poor. Much of the 1 land is being used for city expansion and building roads.(分数:2.00)填空项 1:_11.(expectation) I 1 to see them soon.(分数:2.00)填空项 1:_12.(sense) I am 1 that a good deal more is still to be done.(分数:2.00)填空项 1:_13.(hesitate

19、) Without 1, he went to the door on the right and opened it.(分数:2.00)填空项 1:_14.(fancy) The kings daughter was as passionate, 1, and strong as her father.(分数:2.00)填空项 1:_15.(devote) The parents are 1 to their only daughter.(分数:2.00)填空项 1:_六、B(总题数:1,分数:20.00)merit matter with for innocence in approves

20、tand post bow walk precede agreement ofIf the accused opened one door, a hungry tiger came out. It was the fiercest and most cruel that could be found, and it immediately jumped on him and tore him to pieces as a punishment for his guilt. When the fate of the criminal was thus decided, sad iron bell

21、s were rung, and great wails went up from the hired mourners who were U U 1 /U /Uoutside the arena. The audience went home with U U 2 /U /Uheads and doleful hearts, sad that one so young and fair (or so old and respected) should have U U 3 /U /Usuch a fate.If he opened the other door, a lady came ou

22、t. The king always chose the ladies himself. He made sure that each was of the same age and station as the accused and that she was beautiful. The rule was that the accused was to marry her immediately. It didnt U U 4 /U /Uif he was already married and had a family. The lady was a sign of his U U 5

23、/U /U, so if the accused already loved another, that other was to be forgotten. It was the kings way. He allowed nothing to interfere U U 6 /U /Uhis design. Indeed, immediately after the lady appeared, another door beneath the king opened and out came a priest, musicians, singers, and a troupe of da

24、ncers. U U 7 /U /Ua procession, they all cheerfully marched and sang for the couple U U 8 /U /Uin the middle of the arena. The bells rang, the audience shouted its U U 9 /U /U, and the innocent man, U U 10 /U /Uby children strewing flowers in the couples path, led his new bride to his home.(分数:20.00

25、填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_七、B(总题数:1,分数:25.00)If he opened the other door, a lady came out. U U 1 /U /UUThe king always chose the ladies him- self./U U U 2 /U /UUHe made sure that each was of the same age and station as the accused and that she was beautif

26、ul./U The rule was that the accused was to marry her immediately. It didnt matter if he was already married or had a family. U U 3 /U /UUThe lady was a sign of his innocence, so if the accused already loved another, that other was to be forgotten./U It was the kings way. He allowed nothing to interf

27、ere with his design. U U 4 /U /UUIndeed, immediately after the lady appeared, another door beneath the king opened and out came a priest, musicians, singers, and a troupe of dancers./U In a procession, they all cheerfully marched and sang for the couple standing in the middle of the arena. U U 5 /U

28、/UUThe bells rang, the audience shouted its approval, and the innocent man, preceded by children strewing flowers in the couples path, led his new bride to his home./U(分数:25.00)_英语阅读(一)自考题-28 答案解析(总分:99.98,做题时间:90 分钟)一、B第一部分 选择题/B(总题数:0,分数:0.00)二、B(总题数:1,分数:10.00)Postage stamps are labels affixed to

29、 letters or parcels to indicate that a specified amount of postage has been prepaid for delivery. Stamps are usually issued by a government or an agency representing a government, such as a national post office. The collecting and study of postage stamps and related items such as postcards is known

30、as philately, a word derived from Greek meaning, literally, “love of what is free of further tax.“ Stamp collecting is one of the most popular hobbies in the world.From the earliest years of the hobby, most philatelists have preferred to collect stamps by country, specializing in the issues of one o

31、r more nations. Since about the mid-1950s, however, many philatelists have become interested in topical collecting, acquiring stamps illustrating certain themes or subjects. Among the wide range of pictorials are stamps devoted to sports, art and music, aviation, birds and flowers, and telecommunica

32、tions.One of the attractions of stamp collecting is the ease of starting a collection. With access to enough incoming mail, especially from abroad, a person can build a collection without any expense. Literally tens of thousands of stamps, however, including many of the older issues, are priced very

33、 cheaply.Little special equipment is required. A collector needs only an album to house the collection and a pair of stamp tongs with which to handle them. Stamps and accessories can be purchased easily. Nearly every city has one or more professional stamp dealers. Thousands of other dealers operate

34、 exclusively by mail or on the Internet.When collectors have accumulated a number of valuable stamps, they must take precautions for safe storage, preferably in a bank safety deposit box. If the stamps are in mint (崭新的) condition, they should not be overlapped; through changes in humidity, overlappi

35、ng stamps may stick together and become seriously damaged. Collectors also should keep accurate written inventories of all their philatelic material.(分数:10.00)(1).In the 1st paragraph, “philately“ is a term dealing with _. A. postage delivery B. postage taxing and pricing C. a study of postage items

36、 D. a study of postcard collecting(分数:2.00)A.B.C. D.解析:解析 词义题。根据.study of postage stamps and related items.is known as philately 可得出答案。(2).According to the passage, stamps can be classified _. A. by face value B. by issue C. chronologically D. thematically(分数:2.00)A.B.C.D. 解析:解析 细节题。根据.acquiring sta

37、mps illustrating certain themes or subjects 可得知答案,即 thematically 主题地。(3).One of the charms of stamp collecting is that it can be started _. A. without any technical means B. without too much time spent C. without too much space needed D. without necessarily big investment(分数:2.00)A.B.C.D. 解析:解析 细节题。

38、根据 one of the attraction.without any expense 可知,对收藏邮票的投入很小,不需要花太多钱。(4).According to the passage, the new stamps should avoid _. A. humidity B. burglary C. being duplicated D. being catalogued(分数:2.00)A. B.C.D.解析:解析 本题考查对文章的理解。由 if the stamps are in mint condition.可知,新邮票若叠放在一起,则会因潮湿而粘在一起,受到严重损坏,所以应该避

39、免潮湿。(5).The writers suggestion made in the last paragraph is basically _. A. misleading B. impractical C. ambiguous D. operational(分数:2.00)A.B.C.D. 解析:解析 本题考查对文章的理解。四个选项意思分别为:misleading 误导的;impractical 不切实际的;ambiguous 模糊的;operational 可行的。文章末尾作者建议对新邮票的保存,对资料收藏进行准确的记录都是可以操作和执行的。三、B第二部分 非选择题/B(总题数:0,分数

40、0.00)四、B(总题数:1,分数:15.00)The institution was a popular one. U U 1 /U /U, they never knew whether they were to witness a bloody slaughter or a festive wedding. This element of uncertainty usually made the occasion more interesting U U 2 /U /U. The people were entertained, U U 3 /U /U. All believed th

41、at the accused had his fate in his own hands.The semi-barbaric king had a daughter U U 4 /U /U. She was as passionate, fanciful, and strong as her father and was devoted to him. U U 5 /U /U, this daughter, the apple of her fathers eye, was in love with a young man who was below her in station. He wa

42、s a commoner. He was also brave, handsome, and daring, U U 6 /U /U. The princess had enough barbarism in her that their love affair was dramatic.too dramatic. It was a secret for months, U U 7 /U /U.A. and he loved the royal daughter with all his beingB. and no one doubted that justice was being ser

43、vedC. whom he loved deeplyD. than it would have been otherwiseE. As is the case in many fairy talesF. When the people gathered together on one of the trial daysG. but then the king found out about it(分数:14.98)填空项 1:_ (正确答案:F)解析:填空项 1:_ (正确答案:D)解析:填空项 1:_ (正确答案:B)解析:填空项 1:_ (正确答案:C)解析:填空项 1:_ (正确答案:E)解析:填空项 1:_ (正确答案:A)解析:填空项 1:_ (正确答案:G)解析:五、B(总题数:15,分数:30.00)1.(mystery) People were always afraid of the dark, so the bright was both welcome and 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:mysterious)解析:解析 根据题干可知空白处应该填入形容词作表语,mystery 的形容词形式是 mysteriou

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1