ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:67.50KB ,
资源ID:1382098      下载积分:5000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1382098.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【考研类试卷】GCT工程硕士(英语)历年真题试卷汇编2及答案解析.doc)为本站会员(fatcommittee260)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【考研类试卷】GCT工程硕士(英语)历年真题试卷汇编2及答案解析.doc

1、GCT工程硕士(英语)历年真题试卷汇编 2及答案解析(总分:50.00,做题时间:90 分钟)一、Reading Comprehensio(总题数:5,分数:50.00)1.Part II Reading ComprehensionDirections: In this part there are four passages, each followed by five questions or unfinished statements. For each of them, there are four choices marked A, B, C, and D. Choose the b

2、est one and mark your answer on the ANSWER SHEET with a single line through the center.(分数:10.00)_Happy hours are not necessarily happy, nor do they last for an hour, but they have become a part of the ritual of the office worker and businessman. On weekdays in pubs and bars throughout America, ther

3、e is the late afternoon happy hour. The time may vary from place to place, but usually it is held from four to seven. After the workday is finished, office workers in large cities and small towns take a relaxing pause and do not go directly home. They head off instead for the nearest bar or pub to b

4、e with friends, coworkers and colleagues. Within minutes the pub is filled to capacity with businessmen and secretaries, office clerks and stock executives. They gather around the bar like birds around a fountain or forest animals around a watering hole and chat about the trifles of office life or m

5、atters more personal. This is their desert garden, the place to relieve the day“s stress at the office. At these happy hours, social binding occurs between people who share the same workplace or similar professions. They may chat about each other or talk about a planned project that has yet to meet

6、a deadline. In this sense, these places become extensions of the workplace and constitute a good portion of one“s social life.(分数:10.00)(1).For office workers and businessmen, the happy hour is their_.(分数:2.00)A.professional requirementB.regular practiceC.refreshing breakD.unpaid work(2).Happy hours

7、 are held because office workers need to_.(分数:2.00)A.have a good rest after workB.stay away from household workC.make new friendsD.celebrate their achievements(3).The phrase “filled to capacity“ in Paragraph 2 means the pub is_.(分数:2.00)A.too crowdedB.rather entertainingC.completely fullD.very noisy

8、4).Happy hours contribute to office workers“_.(分数:2.00)A.cooperation in societyB.promotion in their companyC.connection in societyD.loyalty to their company(5).Which of the following statements is NOT true?(分数:2.00)A.The happy hour is a social gathering in America.B.People avoid talking about work

9、at happy hours.C.Happy hours are held on weekdays only.D.People exchange work experiences at happy hours.Lazy? Shy? Live in a cave? Those might not be positive attributes for the average human, but they sure are good for animals trying to survive in a changing environment. According to a new study,

10、beasts that hibernate(冬眠)or crawl into holes are less likely to be listed as endangered than those that don“t. Following up a previous study on extinct animals, which showed that species exhibiting “sleep or hide“(SLOH)behaviors did better than others, the researchers wanted to see if the same was t

11、rue of modern creatures like moles and bears. To find out if our more timid animals have a leg up in the survival game, researchers made a master list of 443 sleep-or-hide mammals. With their list in hand, the team compared their 443 to the “red list“ of endangered species published by the Internati

12、onal Union for Conservation of Nature. As suspected, a sleepy or hiding animal was less likely to be on the red list than a regular animal, and a red-list animal was also less likely to be a SLOH-er. This makes a lot of sense, as animals that hide away in a cave or a tree hole are protected by their

13、 physical shelters from a variable environment outside, while hibernators enjoy a flexible metabolism(新陈代谢)that can help them adapt to a changing climate.(分数:10.00)(1).On the list of extinct animals studied, there were_.(分数:2.00)A.fewer SLOH-ers than regular animalsB.more SLOH-ers than expectedC.as

14、many SLOH-ers as regular animalsD.hardly any SLOH-ers(2).The phrase “a leg up“ in Paragraph 2 probably means_.(分数:2.00)A.an instinctB.an advantageC.a fightD.a chance(3).The study of modern creatures_.(分数:2.00)A.is unrelated to the study of extinct animalsB.finds evidence missing in the study of exti

15、nct animalsC.has findings similar to those of the study of extinct animalsD.reveals a different pattern from the study of extinct animals(4).According to the passage, red-list animals are more likely to_.(分数:2.00)A.be lazyB.be timidC.live longD.sleep less(5).In the last paragraph the author_.(分数:2.0

16、0)A.compares the behaviors of sleepers and hidersB.offers an explanation for the survival of sleepers and hidersC.analyzes how a changing environment affects SLOH-ersD.emphasizes what can be learned from SLOH-ersIn computing, passwords are commonly used to limit access to official users. Yet the wid

17、espread use of passwords has serious drawbacks. Office workers now have to remember an average of twelve system passwords. In theory they should use different passwords for each site, but in reality these would be impossible to remember, so many people use the same password for all. An additional pr

18、oblem is that the majority use simple words such as “hello, “ or names of family members, instead of more secure combinations of numbers and letters, such as 6ANV76Y. This permits computer hackers to download dictionaries and quickly find the word that allows them access. When system users forget th

19、eir passwords there is extra expense in supplying new ones, while if people are forced to change passwords frequently they often write them down, making systems even less secure. Therefore, it is clear that the idea of passwords, which have been used as security devices for thousands of years, may n

20、eed rethinking. One possible alternative has been developed by the American firm Real User, and is called “passfaces. “ In order to access the system a worker has to select a series of photographs of faces from a randomly(随机地)generated sequence. If the pictures are selected in the correct order, acc

21、ess is granted. This concept depends on the human ability to recognize and remember a huge number of different faces, and the advantage is that such a sequence cannot be told to anyone or written down, so is more secure. It is claimed that the picture sequence, which used photographs of university s

22、tudents, is easier to remember than passwords, and it has now been adopted for the United States Senate.(分数:10.00)(1).What is the disadvantage of passwords as mentioned in Paragraph 1?(分数:2.00)A.They do not ensure security.B.They are difficult to remember.C.They have to be changed frequently.D.They

23、limit computer accessibility.(2).One can make a password safer by_.(分数:2.00)A.inserting pictures between numbersB.avoiding the use of letters altogetherC.setting up a firewall against computer hackersD.using complicated combinations of numbers and letters(3).“Passfaces“ is a method to get access to

24、a system through_.(分数:2.00)A.remembering a large number of facesB.selecting photographs of faces one likesC.recognizing a sequence of face picturesD.showing one“s face in front of the computer(4).One advantage of “Passfaces“ over a password is that_.(分数:2.00)A.it is easier to rememberB.it is more co

25、mplicatedC.it takes less time to log inD.it allows one to write less(5).What does the author think of the password?(分数:2.00)A.It is an old system that needs improvement.B.It provides as much security as before.C.It should be abandoned by computer users.D.It has developed to an advanced stage.(分数:10.

26、00)(1).Which of the following might be a proper title for the chart?(分数:2.00)A.FedEx Freight Measurements and MethodsB.FedEx Shipment Regulations in US and Other CountriesC.FedEx International Freight Customer Service GuideD.FedEx Express Freight and Air Cargo Service Restrictions(2).What“s the mini

27、mum weight a shipment must reach in order to be transported by air?(分数:2.00)A.No restrictions.B.68kg.C.122kg.D.997kg.(3).If you need to ship something 300cm long within US, which service can you choose?(分数:2.00)A.Shipment in less than 1 day.B.Shipment in 1 or 2 days.C.Shipment in 3 days.D.Shipment i

28、n more than 3 days.(4).What does “girth“ possibly mean?(分数:2.00)A.Measurement around an object.B.Measurement of object weight.C.Formula to calculate object width.D.Formula to calculate object length.(5).FedEx services have different restrictions on the goods“ _.(分数:2.00)A.maximum weight per pieceB.m

29、aximum length plus girth per pieceC.maximum length per pieceD.maximum height per pieceGCT工程硕士(英语)历年真题试卷汇编 2答案解析(总分:50.00,做题时间:90 分钟)一、Reading Comprehensio(总题数:5,分数:50.00)1.Part II Reading ComprehensionDirections: In this part there are four passages, each followed by five questions or unfinished sta

30、tements. For each of them, there are four choices marked A, B, C, and D. Choose the best one and mark your answer on the ANSWER SHEET with a single line through the center.(分数:10.00)_解析:Happy hours are not necessarily happy, nor do they last for an hour, but they have become a part of the ritual of

31、the office worker and businessman. On weekdays in pubs and bars throughout America, there is the late afternoon happy hour. The time may vary from place to place, but usually it is held from four to seven. After the workday is finished, office workers in large cities and small towns take a relaxing

32、pause and do not go directly home. They head off instead for the nearest bar or pub to be with friends, coworkers and colleagues. Within minutes the pub is filled to capacity with businessmen and secretaries, office clerks and stock executives. They gather around the bar like birds around a fountain

33、 or forest animals around a watering hole and chat about the trifles of office life or matters more personal. This is their desert garden, the place to relieve the day“s stress at the office. At these happy hours, social binding occurs between people who share the same workplace or similar professio

34、ns. They may chat about each other or talk about a planned project that has yet to meet a deadline. In this sense, these places become extensions of the workplace and constitute a good portion of one“s social life.(分数:10.00)(1).For office workers and businessmen, the happy hour is their_.(分数:2.00)A.

35、professional requirementB.regular practiceC.refreshing break D.unpaid work解析:(2).Happy hours are held because office workers need to_.(分数:2.00)A.have a good rest after work B.stay away from household workC.make new friendsD.celebrate their achievements解析:(3).The phrase “filled to capacity“ in Paragr

36、aph 2 means the pub is_.(分数:2.00)A.too crowdedB.rather entertainingC.completely full D.very noisy解析:(4).Happy hours contribute to office workers“_.(分数:2.00)A.cooperation in societyB.promotion in their companyC.connection in society D.loyalty to their company解析:(5).Which of the following statements i

37、s NOT true?(分数:2.00)A.The happy hour is a social gathering in America.B.People avoid talking about work at happy hours. C.Happy hours are held on weekdays only.D.People exchange work experiences at happy hours.解析:Lazy? Shy? Live in a cave? Those might not be positive attributes for the average human

38、 but they sure are good for animals trying to survive in a changing environment. According to a new study, beasts that hibernate(冬眠)or crawl into holes are less likely to be listed as endangered than those that don“t. Following up a previous study on extinct animals, which showed that species exhib

39、iting “sleep or hide“(SLOH)behaviors did better than others, the researchers wanted to see if the same was true of modern creatures like moles and bears. To find out if our more timid animals have a leg up in the survival game, researchers made a master list of 443 sleep-or-hide mammals. With their

40、list in hand, the team compared their 443 to the “red list“ of endangered species published by the International Union for Conservation of Nature. As suspected, a sleepy or hiding animal was less likely to be on the red list than a regular animal, and a red-list animal was also less likely to be a S

41、LOH-er. This makes a lot of sense, as animals that hide away in a cave or a tree hole are protected by their physical shelters from a variable environment outside, while hibernators enjoy a flexible metabolism(新陈代谢)that can help them adapt to a changing climate.(分数:10.00)(1).On the list of extinct a

42、nimals studied, there were_.(分数:2.00)A.fewer SLOH-ers than regular animals B.more SLOH-ers than expectedC.as many SLOH-ers as regular animalsD.hardly any SLOH-ers解析:(2).The phrase “a leg up“ in Paragraph 2 probably means_.(分数:2.00)A.an instinctB.an advantage C.a fightD.a chance解析:(3).The study of mo

43、dern creatures_.(分数:2.00)A.is unrelated to the study of extinct animalsB.finds evidence missing in the study of extinct animalsC.has findings similar to those of the study of extinct animals D.reveals a different pattern from the study of extinct animals解析:(4).According to the passage, red-list anim

44、als are more likely to_.(分数:2.00)A.be lazyB.be timidC.live longD.sleep less 解析:(5).In the last paragraph the author_.(分数:2.00)A.compares the behaviors of sleepers and hidersB.offers an explanation for the survival of sleepers and hiders C.analyzes how a changing environment affects SLOH-ersD.emphasi

45、zes what can be learned from SLOH-ers解析:In computing, passwords are commonly used to limit access to official users. Yet the widespread use of passwords has serious drawbacks. Office workers now have to remember an average of twelve system passwords. In theory they should use different passwords for

46、 each site, but in reality these would be impossible to remember, so many people use the same password for all. An additional problem is that the majority use simple words such as “hello, “ or names of family members, instead of more secure combinations of numbers and letters, such as 6ANV76Y. This

47、permits computer hackers to download dictionaries and quickly find the word that allows them access. When system users forget their passwords there is extra expense in supplying new ones, while if people are forced to change passwords frequently they often write them down, making systems even less s

48、ecure. Therefore, it is clear that the idea of passwords, which have been used as security devices for thousands of years, may need rethinking. One possible alternative has been developed by the American firm Real User, and is called “passfaces. “ In order to access the system a worker has to select

49、 a series of photographs of faces from a randomly(随机地)generated sequence. If the pictures are selected in the correct order, access is granted. This concept depends on the human ability to recognize and remember a huge number of different faces, and the advantage is that such a sequence cannot be told

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1