ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:18 ,大小:87.50KB ,
资源ID:1384087      下载积分:5000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1384087.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【考研类试卷】工程硕士(GCT)英语-270及答案解析.doc)为本站会员(registerpick115)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【考研类试卷】工程硕士(GCT)英语-270及答案解析.doc

1、工程硕士(GCT)英语-270 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Part Vocabulary an(总题数:10,分数:20.00)1.The basic features of the communication process are identified in one question: Who says _through what channel to whom?(分数:2.00)A.howB.whenC.whatD.such2._their differences, the couple were developing an obvious and gen

2、uine affection for each other.(分数:2.00)A.But forB.For allC.Above allD.Except for3.She was complaining that the doctor was _ too much for the treatment he was giving her.(分数:2.00)A.expendingB.offeringC.costingD.charging4.That young man still denies_ the fire behind the store.(分数:2.00)A.startB.to star

3、tC.having startedD.to have started5.The manager spoke highly of such_ as loyalty, courage and truthfulness shown by his employees.(分数:2.00)A.virtueB.featuresC.propertiesD.characteristics6.The relationship between employers and employees has been studied_.(分数:2.00)A.originallyB.extremelyC.violentlyD.

4、intensively7.As a result of careless washing the jacket_ to a childs size.(分数:2.00)A.compressedB.shrankC.droppedD.decreased8.So many directors_, the board meeting had to be put off.(分数:2.00)A.were absentB.been absentC.had been absentD.being absent9.On New Years Eve, New York City holds an outdoor_ w

5、hich attracts a crowd of a million or more people.(分数:2.00)A.incidentB.eventC.caseD.affair10.All the key words in the article are printed in_ type so as to attract readers attention.(分数:2.00)A.darkB.denseC.blackD.bold二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)11.Whats the authors purpose in writing this pas

6、sage?(分数:2.00)A.To show the inability of trains to compete with planes with respect to speed and convenience.B.To stress the influence of the automobile on Americas standard of convenience.C.To emphasize the function of travel agencies in market promotion.D.To illustrate the important role of persua

7、sive communication in changing consumer attitudes.12.The train ads were placed among family-oriented TV programs involving nature and America because_.(分数:2.00)A.they could focus on meaningful travel experiencesB.they could increase the effectiveness of the TV programsC.their profits could be increa

8、sed by some 15 percentD.most travel-lovers and nervous fliers were believed to be among the audiences13.To encourage consumers to travel by train, DDB Needham emphasized_.(分数:2.00)A.the freedom and convenience provided on trainsB.the practical aspects of travelC.the adventurous aspects of train trip

9、sD.the safety and cleanliness of train trips14.According to the passage, the Empire Builder enjoyed an increase in rider ship and profits because_.(分数:2.00)A.the attractiveness of its name and route was effectively advertisedB.it provided an exciting travel experienceC.its passengers could enjoy the

10、 great western outdoorsD.it was widely advertised in newspapers and magazines in Chicago and Seattle15.It can be inferred from the passage that the drop in Amtrak rider ship was due to the fact that_.(分数:2.00)A.trains were not suitable for short distance passenger transportationB.trains were not the

11、 fastest and most convenient form of transportationC.trains were not as fast and convenient as they used to beD.trains could not compete with planes in terms of luxury and convenience16.Why should you still worry about protecting your possessions when you have insured them?(分数:2.00)A.You tend to und

12、ervalue your possessions.B.You cannot insure against any damage to property.C.A robbery can ruin your happiness at home.D.It takes a long time to recover all your money.17.This advertisement for a booklet aims to influence people who_.(分数:2.00)A.have had their houses broken intoB.are not properly in

13、suredC.are afraid of what thieves might doD.have not thought much about security18.What should a tenant do if he is worded about the security of his home?(分数:2.00)A.Fit new locks on all the doors.B.Discuss the matter with the owner.C.Complain to the police.D.Increase his own insuranc19.It seems that

14、 many people think that_.(分数:2.00)A.the police will protect them from thieves.B.their houses ought to be more secure.C.thieves will not choose to steal from them.D.thieves only steal from house-owners.20.The advertisement says that most thieves_.(分数:2.00)A.prefer stealing from officesB.like causing

15、a lot of damageC.will break in anywhere they want toD.are discouraged by good security arrangements21.The smart buildings discussed in the passage_.(分数:2.00)A.would cause serious financial problemsB.would be worthwhile though costlyC.would increase the complexity of architectural designD.can reduce

16、the ground vibrations caused by earthquakes22.The authors main purpose in writing the passage is to_.(分数:2.00)A.compare the consequences of the earthquakes that occurred in the U.S.B.encourage civil engineers to make more extensive use of computers.C.outline the history of the development of quake-r

17、esistant building materialsD.report new developments in constructing quake- resistant building23.The function of the computer mentioned in the passage is to_.(分数:2.00)A.counterbalance an earthquakes action on the buildingB.predict the coming of an earthquake with accuracyC.help strengthen the founda

18、tion of the buildingD.measure the impact of an earthquakes vibrations24.It can be inferred from the passage that in minimizing the damage caused by earthquakes attention should be focused on_.(分数:2.00)A.the increasing use of rubber and steel in capital constructionB.the development of flexible build

19、ing materialsC.the reduction of the impact of ground vibrationsD.early forecasts of earthquakes25.One reason why the loss of lives in the Los Angeles earthquake was comparatively low is that_?(分数:2.00)A.new computers had been installed in the buildings.B.it occurred in the residential areas rather t

20、han on the highways.C.large numbers of Los Angeles residents had gone for a holiday.D.improvements had been made in the construction of buildings and highways.26.You can enjoy_ at Jack Steins.(分数:2.00)A.American jazzB.Scottish dancingC.12 000 pieces on showD.yourself all night27.You can see the whol

21、e of Chinese history at_ in April in Anhui Museum.(分数:2.00)A.3p.m. every dayB.9p.m. from Monday to FridayC.7a.m. at weekendsD.7a.m. every day28.Sun Hotel and Rose Hotel are open for_ months of the year.(分数:2.00)A.nineB.tenC.elevenD.twelve29.If you want to watch dancing, you can call_.(分数:2.00)A.4668

22、736B.4021877C.4886888D.468678830.You have ¥148 and you can_ in May.(分数:2.00)A.listen to JazzB.watch Scottish dancingC.go to Anhui MuseumD.stay in Sun Hotel for a night七、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)八、Until recently most (总题数:10,分数:20.00)31.(分数:2.00)A.howeverB.meanwhileC.thereforeD.moreover32.(分数:2.00)A.

23、notedB.impressedC.labeledD.marked33.(分数:2.00)A.manifestedB.approvedC.shownD.speculated34.(分数:2.00)A.atB.inC.aboutD.for35.(分数:2.00)A.bulkB.hostC.grossD.magnitude36.(分数:2.00)A.plainB.averageC.meanD.normal37.(分数:2.00)A.OnB.WithC.ForD.By38.(分数:2.00)A.momentaryB.promptC.instantD.immediate39.(分数:2.00)A.br

24、oadlyB.thoroughlyC.generallyD.completely40.(分数:2.00)A.admittedB.believedC.claimedD.predicted九、Part Dialogue Comp(总题数:10,分数:20.00)41.James: Hello. Could I speak to Jone, please?Jone: _.(分数:2.00)A.Yes, you could.B.Speaking.C.Who are you?D.Speak, pleas42.Tourist: Thank you for showing me round your bea

25、utiful city. I enjoyed the tour very much.Guide: _Wish you could come again.(分数:2.00)A.My pleasure.B.You are very kind.C.Its very kind of you.D.A piece of cak43.Pupil: I apologize for being late this morning. My alarm clock never went off.Teacher: _.(分数:2.00)A.Thats all right. These things often hap

26、pen.B.All right. I hope you to come early next time.C.Thank you. Youre really too kind to apologize to me.D.Never mind. Youre too polite to apologiz44.Grandpa: Robbie, well go fishing soon, and well take your dad with us.Grandson: Im ready, Grandp(分数:2.00)A._.A. You name the day.B. Enjoy yourself.C.

27、 You cant miss it.D. Take your tim45.Speaker A: Ive got a fever and a really bad headache.Speaker B: _.(分数:2.00)A.Why are you so careless about yourself?B.This kind of thing happens to everyone.C.You should take good Care of yourself.D.Oh, thats too bad. Why dont you take some aspirin?46.A: Excuse m

28、e, madam, _ know where the nearest post office is?B: Im sorry, Ive got no ide(分数:2.00)A.Im a stranger here, too.A. would you pleaseB. would you happen toC. do you happen toD. would you like to47.A: My car doesnt work. Can you repare it?B: Of course, _(分数:2.00)A.another pair of shoes.B.nothing seriou

29、s.C.easy does it.D.a piece of cak48.Cashier: Thats55.45 all together_.Customer: Im sorry, but am I short-changed? I gave you 70.(分数:2.00)A.These coins are for you, thank you.B.Heres your change, thanks.C.Can you pay the bill, now?D.This is the money back to you, thanks.49.Guest: Ive booked a double

30、room for 3 nights under Fowler.Receptionist: _.(分数:2.00)A.Good afternoon, how can I help you?B.Are you taken care of, sir?C.Can you spell it for me?D.May I have your name?50.George: The fish is wonderful. May I have another serving please?Mrs. Richardson: _.(分数:2.00)A.Im afraid I didnt cook very wel

31、l.B.Of course, you may.C.Please help yourself.D.Dont be so polit工程硕士(GCT)英语-270 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Part Vocabulary an(总题数:10,分数:20.00)1.The basic features of the communication process are identified in one question: Who says _through what channel to whom?(分数:2.00)A.howB.whenC.what D.such解析:

32、本题空格处是说谁通过什么渠道对谁说了什么。C 项 what“什么”符合题意。其他三项中,A 项 how 意为“怎样”,B 项 when 意为“什么时候”,D 项 such 意为“这种”,都与题意不符。因此正确答案为 C。2._their differences, the couple were developing an obvious and genuine affection for each other.(分数:2.00)A.But forB.For all C.Above allD.Except for解析:本题空格处是说尽管他们之间存在着不同。B 项 For all “尽管”符合题意

33、如:“For all your explanations,I understand no better than before”(“尽管你作了解释,我还是不懂”)。其他三项中,A 项 But for 意为“倘若没有,要不是”,C 项 Above all 意为“首要,最重要的是”,D项 Except for 意为“除以外,除了”,都与题意不符。因此正确答案为 B。3.She was complaining that the doctor was _ too much for the treatment he was giving her.(分数:2.00)A.expendingB.offeri

34、ngC.costingD.charging 解析:D 项的 charging“收费”符合题意,如:How much did he charge you for repairing the bicycle?(他修理自行车收了你多少钱?)A、C 两项尽管也有“花费,消费”之意,但搭配不当;B 项 offering 意为“提供,出价”,与题意不符。因此正确答案为 D。4.That young man still denies_ the fire behind the store.(分数:2.00)A.startB.to startC.having started D.to have started解

35、析:deny 要求后跟动名词作宾语,因此 C 项为正确答案。5.The manager spoke highly of such_ as loyalty, courage and truthfulness shown by his employees.(分数:2.00)A.virtue B.featuresC.propertiesD.characteristics解析:本题空格处是说诸如忠诚、勇气和诚实这样的美德。A 项的 virtue “美德”符合题意。其他三项中,features 意为“特点”,properties 意为“性能,特征,财产”, characteristics 意为“(性格)

36、特征,特点”,都与题意不符。因此正确答案为 A。6.The relationship between employers and employees has been studied_.(分数:2.00)A.originallyB.extremelyC.violentlyD.intensively 解析:D 项 intensively “深入地,加强地”符合题意。其他三项中,A 项 originally 意为“最初地,原始地,有独创性地”,B 项 extremely 意为“极度地”,C 项 violently 意为“剧烈地”,都与题意不符。因此正确答案为 D。7.As a result of

37、careless washing the jacket_ to a childs size.(分数:2.00)A.compressedB.shrank C.droppedD.decreased解析:B 项 shrank“收缩,缩小”符合题意,如:The dress shrank when l washed it.(这件衣服洗后缩水了。)其他三项中,A 项 compressed 意为“挤出,压缩”,C 项 dropped 意为“掉下,扔下,落下”,D 项 decreased 意为“降低”,都与题意不符。因此正确答案为 B。8.So many directors_, the board meeti

38、ng had to be put off.(分数:2.00)A.were absentB.been absentC.had been absentD.being absent 解析:“Many directors”和“being absent”构成分词独立结构。因此 D 项为正确答案。9.On New Years Eve, New York City holds an outdoor_ which attracts a crowd of a million or more people.(分数:2.00)A.incidentB.event C.caseD.affair解析:本题空格处是说纽约城

39、举行了一次户外活动。B 项“event 事件,大事;活动”符合题意。其他三项中,A 项 incident 意为“事件”,C 项 case 意为“场合;案件;情况”,D 项 affair 意为“事务,事情;事件”,都与题意不符。因此正确答案为 B。10.All the key words in the article are printed in_ type so as to attract readers attention.(分数:2.00)A.darkB.denseC.blackD.bold 解析:D 项“bold 大胆的;醒目的,粗大的”符合题意,如:a drawing done in

40、a few bold lines(用几笔粗线条构成的画)。其他三项中,A 项 dark 意为“黑暗的,深色的”,B 项 dense 意为“密度大的”,C 项 black 意为“黑色的”,都与题意不符。因此正确答案为 D。二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)11.Whats the authors purpose in writing this passage?(分数:2.00)A.To show the inability of trains to compete with planes with respect to speed and convenienc

41、e.B.To stress the influence of the automobile on Americas standard of convenience.C.To emphasize the function of travel agencies in market promotion.D.To illustrate the important role of persuasive communication in changing consumer attitudes. 解析:简单分析一下文章结构:开头提出问题,进而剖析原因,最后解决问题。12.The train ads were

42、 placed among family-oriented TV programs involving nature and America because_.(分数:2.00)A.they could focus on meaningful travel experiencesB.they could increase the effectiveness of the TV programsC.their profits could be increased by some 15 percentD.most travel-lovers and nervous fliers were beli

43、eved to be among the audiences 解析:依据文章第四段第三行内容,显然,广告是针对“目标”观众。再参见第三段一、二行。13.To encourage consumers to travel by train, DDB Needham emphasized_.(分数:2.00)A.the freedom and convenience provided on trainsB.the practical aspects of travelC.the adventurous aspects of train trips D.the safety and cleanline

44、ss of train trips解析:该问题中最为关键的词是 emphasized“强调”,依据是文章第三段最后一句。14.According to the passage, the Empire Builder enjoyed an increase in rider ship and profits because_.(分数:2.00)A.the attractiveness of its name and route was effectively advertised B.it provided an exciting travel experienceC.its passenger

45、s could enjoy the great western outdoorsD.it was widely advertised in newspapers and magazines in Chicago and Seattle解析:依据是文章第四段第五行的内容。15.It can be inferred from the passage that the drop in Amtrak rider ship was due to the fact that_.(分数:2.00)A.trains were not suitable for short distance passenger

46、transportationB.trains were not the fastest and most convenient form of transportation C.trains were not as fast and convenient as they used to beD.trains could not compete with planes in terms of luxury and convenience解析:依据文章第二段第三行内容可以推断出:论方便,要数汽车:论速度,更推飞机。16.Why should you still worry about protec

47、ting your possessions when you have insured them?(分数:2.00)A.You tend to undervalue your possessions.B.You cannot insure against any damage to property.C.A robbery can ruin your happiness at home. D.It takes a long time to recover all your money.解析:财产可以保险,但精神创伤是无法赔偿的。选 C 项。17.This advertisement for a

48、 booklet aims to influence people who_.(分数:2.00)A.have had their houses broken intoB.are not properly insuredC.are afraid of what thieves might doD.have not thought much about security 解析:根据上下文,再结合文章第一句,可知正确答案为 D 项。18.What should a tenant do if he is worded about the security of his home?(分数:2.00)A.Fit new locks on all the doors.B.Discuss the matter with the owner. C.Complain to the police.D.Increase his own insuranc解析:从第四部分“Im only a tenant here”最后一句可知答案为 B 项。19.It seems that many people think that_.(分数:2.00)A.the police will protect them from thieves

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1