ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:83.50KB ,
资源ID:1387733      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1387733.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【考研类试卷】考博英语-246及答案解析.doc)为本站会员(ideacase155)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【考研类试卷】考博英语-246及答案解析.doc

1、考博英语-246 及答案解析(总分:80.00,做题时间:90 分钟)一、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)二、Section A(总题数:0,分数:0.00)三、Section B(总题数:0,分数:0.00)四、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)五、Passage 1(总题数:5,分数:10.00)1.Some of the jobs that the illegal immigrants do as mentioned in the article include the following _.(分数:2.00)A.har

2、vesting crops, working in hotels, repairing roads and packaging meatB.harvesting crops, managing restaurants, cleaning roads and packaging meatC.rebuilding homes, picking apples, cleaning roads and cutting meatD.repairing power lines, working in hotels, and working in parks2.Which of the following w

3、as NOT stated in the passage?(分数:2.00)A.Many illegal workers look for work in areas near major cities.B.Employers never supply transportation to the place of work.C.Illegal workers do not present any documents in order to get the job.D.The illegal workers do jobs that others would consider undesirab

4、l3.According to the passage, the presence of immigrant workers in Texas _.(分数:2.00)A.is seen as a problem by local authoritiesB.is tolerated given that it helps the local economyC.can be considered evidence of the failing economyD.is a source of racial conflict4.The illegal workers are _.(分数:2.00)A.

5、hard-working but costly.B.lazy but cheap.C.hard-working and ambitiousD.hard-working and cheap.5.According to the passage, the relationship between employer and illegal worker is best described as _.(分数:2.00)A.admirableB.amicableC.difficultD.impersonal六、Passage 2(总题数:5,分数:5.00)6.What conclusion can b

6、e drawn from the essay about the United States during the time of Henry Fords youth?(分数:1.00)A.Horse-drawn carriages were used as a popular means of transportation.B.Most people were tired of horse-drawn carriages and wanted a better way to travel.C.the assembly line made it more difficult for peopl

7、e to invent new products.D.Many inventors were trying to invent a fast and comfortable way to travel.7.What do the words “remain stationary“ mean in sentence 1, paragraph 4 of the passage?(分数:1.00)A.move from one place to anotherB.stay in one place and not moveC.move in two directionsD.stay in more

8、than one place8.Which sentence below supports the main idea expressed by the author?(分数:1.00)A.Henry Fords job at the Michigan Car Company taught him how to make automobiles.B.People didnt like the first “horseless carriage“ because it was so noisy.C.Henry Fords inquisitive nature and determination

9、are what helped him invent the Model T.D.Children can learn a lot by experimenting with objects and asking questions.9.Based on the passage, which of the following sentences best describes the relationship Henry Ford had with Thomas Edison?(分数:1.00)A.They respected each other for their intelligence

10、and Ford accepted Edisons advice.B.They enjoyed working together and helping each other with new inventions.C.Thomas Edison taught Henry Ford how to build serf-propelled vehicles.D.Henry Ford taught Thomas Edison how to build vehicles that ran on steam.10.Based on the essay, which of the following s

11、entences is the best conclusion about the characteristics of a successful inventor?(分数:1.00)A.The person must be fascinating and interesting to other people.B.The person must be relaxed and able to work long hours.C.The person must go to specialized schools to learn the necessary skills.D.The person

12、 must be persistent and ambitious about inventin七、Part Vocabulary(总题数:20,分数:20.00)11.Why do teens drink? Reasons vary from _ pressure to family patterns to social conditioning.(分数:1.00)A.spouseB.peerC.antagonistD.competitor12.In 1844, Charles Stun. a British soldier and colonial administrator, made

13、an expedition _ a supposed inland sea; his party penetrated more than 1000 miles northward, almost to the center of Australi(分数:1.00)A.A. in quest ofB. with regard toC. in favor ofD. by way of13.While researchers may not _ the expansive claims of hard-core vitamin enthusiasts, evidence suggests that

14、 the nutrients play a much more complex role in assuring vitality and optimal health than was previously thought.(分数:1.00)A.authorizeB.licenseC.counteractD.endorse14.As the case of Amitar Ray and his family exemplifies, professional immigrants are among the most rapidly _ first because of their occu

15、pational success and second because of the absence of strong ethnic networks that reinforce the culture of origin.(分数:1.00)A.assimilatedB.consumedC.accustomedD.fascinated15.That evening roving gangs of white teenagers began to attack blacks in downtown Chicago, and the city erupted in a five-day rac

16、e _ that ended with 38 deaths, 537 serious injuries, and widespread destruction.(分数:1.00)A.fussB.maneuverC.deteriorationD.riot16.Every year a number of students graduate from the school which will _ new students the first week in September.(分数:1.00)A.enrollB.recruitC.collectD.reproduce17.“This park

17、has more than 200 waterfalls that are 15 feet or higher. And 150 of them have never been mapped or photographed,“ says park historian Lee Whittlesey. “Now thats a _ to the size of Yellowstone.“(分数:1.00)A.propositionB.hypothesisC.ceremonyD.testimony18.She wanted desperately to turn the flower-painted

18、 china _ on the apple-green door, and go through, but somehow she could not.(分数:1.00)A.frameB.poleC.panD.knob19.The _ of such I. Q. tests full of questions on American culture was not questioned at that time.(分数:1.00)A.significanceB.validityC.efficiencyD.justification20.Could a mechanical device eve

19、r _ human intelligence-the ultimate test being whether it could cause a real human to fall in love with it?(分数:1.00)A.destroyB.duplicateC.forgeD.eliminate21.When I found the light switch, the unshaded bulb only illuminated two small cats, sitting on the table _ round the inside of the empty ham tin.

20、分数:1.00)A.swallowingB.gorgingC.lickingD.digesting22.She has _ some brilliant scheme to double her income.(分数:1.00)A.come outB.come up withC.come toD.come about23.The little girl is just learning to walk and shes always _ over.(分数:1.00)A.tumblingB.waggingC.wavingD.swaying24.The character armor consi

21、sts of defensive character traits, like arrogance or apprehensiveness, that developed in childhood to _ painful feelings.(分数:1.00)A.turn asideB.ward offC.bread upD.watch over25.The renaissance was a(n) _ of unparalleled cultural achievement and had a great impact on almost all European countries.(分数

22、1.00)A.momentB.dynastyC.instantD.epoch26.The headquarters of this textile company is in New York while its 20 _ companies are located in different parts of the world.(分数:1.00)A.parentB.subsidiaryC.inferiorD.ultimate27.Absorbed in her work, she was totally _ her surroundings.(分数:1.00)A.liable forB.s

23、eparated byC.oblivious ofD.concerned about28.So far as the food industry is concerned, the processing of sheep and lambs is relatively _ in the United States, accounting for only about 7 percent of meat-packing production.(分数:1.00)A.irrelevantB.appropriateC.negligibleD.redundant29.They found that an

24、 individual tends to conform to a _ group judgment even when that judgment is obviously in error.(分数:1.00)A.unanimousB.singularC.coherentD.versatile30.Some readers may find it _ that a book arguing for greater literacy and intellectual discipline should lead to a call for less rather than more educa

25、tion.(分数:1.00)A.appealingB.controversialC.paradoxicalD.ambiguous八、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)九、A teacher is someone(总题数:15,分数:15.00)31.(分数:1.00)填空项 1:_32.(分数:1.00)填空项 1:_33.(分数:1.00)填空项 1:_34.(分数:1.00)填空项 1:_35.(分数:1.00)填空项 1:_36.(分数:1.00)填空项 1:_37.(分数:1.00)填空项 1:_38.(分数:1.00)填空项 1:_39.(分数:1.00)填空项 1:

26、40.(分数:1.00)填空项 1:_41.(分数:1.00)填空项 1:_42.(分数:1.00)填空项 1:_43.(分数:1.00)填空项 1:_44.(分数:1.00)填空项 1:_45.(分数:1.00)填空项 1:_十、Part Translation(总题数:1,分数:10.00)46.有影响的人物并非在所有的情形中都有意识地觉察到这种仿效,但是这种仿效的存在会使他感到舒服。如果他确实察觉到别人的手势或动作与他一样,他会感到高兴,因为那意味着他对别人产生影响,他对这些人有吸引力。(分数:10.00)_十一、Part Writing(总题数:1,分数:20.00)47.Your

27、composition should contain at least 180 words and must be written clearly on Answer Sheet .(分数:20.00)_考博英语-246 答案解析(总分:80.00,做题时间:90 分钟)一、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)二、Section A(总题数:0,分数:0.00)三、Section B(总题数:0,分数:0.00)四、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)五、Passage 1(总题数:5,分数:10.00)1.Some of the j

28、obs that the illegal immigrants do as mentioned in the article include the following _.(分数:2.00)A.harvesting crops, working in hotels, repairing roads and packaging meat B.harvesting crops, managing restaurants, cleaning roads and packaging meatC.rebuilding homes, picking apples, cleaning roads and

29、cutting meatD.repairing power lines, working in hotels, and working in parks解析:在文章第 1 段中有 2 处提到非法移民工人在 Texas 都做些什么工作,由此分析 4 个选项。B 中managing restaurants,cleaning roads 是文中没有提到的,C 中 cleaning roads and cutting meat 不正确,D 中 working in parks 不正确,所以选 A。2.Which of the following was NOT stated in the passag

30、e?(分数:2.00)A.Many illegal workers look for work in areas near major cities.B.Employers never supply transportation to the place of work. C.Illegal workers do not present any documents in order to get the job.D.The illegal workers do jobs that others would consider undesirabl解析:A 选项文中没有直接说,但是从文章比喻 Da

31、llas 和 Houston 是吸引非法移民的磁铁可以看出,非法移民多数在主要城市找工作;在文章第 3 段讲到“There a dawn drive pastslows down to take them“只是说这些移民准备跟任何想雇佣他们的人走,而雇主是否提供去上班的交通工具并没有提及;C 在文中的 no questions are asked,no papers signed 有提及;D 选项在第 1 段就提到“undocumented immigrants doing the jobs no one else wants“。所以选 B。3.According to the passage

32、 the presence of immigrant workers in Texas _.(分数:2.00)A.is seen as a problem by local authoritiesB.is tolerated given that it helps the local economy C.can be considered evidence of the failing economyD.is a source of racial conflict解析:从文章第 2 段可知,得克萨斯人对移民工人倾向于保持沉默,避而不谈,并没有把他们看作一个问题,而且得克萨斯州的经济增长一部分

33、依赖于这些非法的移民工人为之工作,所以选 B。4.The illegal workers are _.(分数:2.00)A.hard-working but costly.B.lazy but cheap.C.hard-working and ambitiousD.hard-working and cheap. 解析:第 3 段最后“by the ready supply of cheap,diligent,illegal labor“说明这些非法工人廉价、勤快。选 D。5.According to the passage, the relationship between employer

34、and illegal worker is best described as _.(分数:2.00)A.admirableB.amicableC.difficultD.impersonal 解析:admirable 值得赞美的,极好的;amicable 友善的,和平的;difficult 难相处的;impersonal 非个人的。最后一段中说“Most workers do not even know their employers name“,所以雇主和这些非法移民工人之间的关系是“非个人的”。六、Passage 2(总题数:5,分数:5.00)6.What conclusion can

35、be drawn from the essay about the United States during the time of Henry Fords youth?(分数:1.00)A.Horse-drawn carriages were used as a popular means of transportation. B.Most people were tired of horse-drawn carriages and wanted a better way to travel.C.the assembly line made it more difficult for peo

36、ple to invent new products.D.Many inventors were trying to invent a fast and comfortable way to travel.解析:第 3 段写到儿时的 Henry 和父亲一起坐马车出行,所以推断美国当时普遍的交通工具是马车,A 正确。B,C,D 文中都没有提及。7.What do the words “remain stationary“ mean in sentence 1, paragraph 4 of the passage?(分数:1.00)A.move from one place to another

37、B.stay in one place and not move C.move in two directionsD.stay in more than one place解析:stationary 固定的,所以选 B。8.Which sentence below supports the main idea expressed by the author?(分数:1.00)A.Henry Fords job at the Michigan Car Company taught him how to make automobiles.B.People didnt like the first

38、horseless carriage“ because it was so noisy.C.Henry Fords inquisitive nature and determination are what helped him invent the Model T.D.Children can learn a lot by experimenting with objects and asking questions. 解析:文章最后一句就表明了作者写此文的目的,即他是要借福特的例子来说明孩子们爱动手做实验和提问题有助于其发展创新,所以选 D。C 项只说到了 Model T 这只是文中一个

39、小事例并不是本文主旨,所以不对。9.Based on the passage, which of the following sentences best describes the relationship Henry Ford had with Thomas Edison?(分数:1.00)A.They respected each other for their intelligence and Ford accepted Edisons advice. B.They enjoyed working together and helping each other with new inv

40、entions.C.Thomas Edison taught Henry Ford how to build serf-propelled vehicles.D.Henry Ford taught Thomas Edison how to build vehicles that ran on steam.解析:文章第 7 段中写道,Henry Ford 向来敬重 Edison 的工作,而 Edison 也同意 Henry 的观点并且鼓励他继续他的工作,所以 A 选项是正确的。而 B,C,D 文中都没有提及。10.Based on the essay, which of the followin

41、g sentences is the best conclusion about the characteristics of a successful inventor?(分数:1.00)A.The person must be fascinating and interesting to other people.B.The person must be relaxed and able to work long hours.C.The person must go to specialized schools to learn the necessary skills.D.The per

42、son must be persistent and ambitious about inventin 解析:从全文可以看出,成功的发明家应该对发明创造工作坚持不懈、雄心勃勃,Henry 正是这样的。所以选 D。而 A 选项说发明家应该对别人着迷,是不正确的;D 选项说需要发明家放松,能工作很长时间,文中并没有提到;C 选项说需要去专门的学校学习技能也是不对的, Henry 就没有到这样的学校学习过。七、Part Vocabulary(总题数:20,分数:20.00)11.Why do teens drink? Reasons vary from _ pressure to family pa

43、tterns to social conditioning.(分数:1.00)A.spouseB.peer C.antagonistD.competitor解析:spouse 配偶;peer 同等的人,同龄人;antagonist 对手,敌手;competitor 竞争者。题目是说来自同龄人的压力是十几岁的孩子喝酒的一个原因,所以选 B。12.In 1844, Charles Stun. a British soldier and colonial administrator, made an expedition _ a supposed inland sea; his party pene

44、trated more than 1000 miles northward, almost to the center of Australi(分数:1.00)A.A. in quest ofB. with regard toC. in favor ofD. by way of 解析:in quest of 探索,寻求;with regard to 关于;in favor of 赞同,有利于;by way of 经由,作为,为了。13.While researchers may not _ the expansive claims of hard-core vitamin enthusiast

45、s, evidence suggests that the nutrients play a much more complex role in assuring vitality and optimal health than was previously thought.(分数:1.00)A.authorizeB.licenseC.counteractD.endorse 解析:authorize 批准;license 许可,特许;counteract 抵消,阻碍;endorse 在(票据)背面签名,正式赞同或支持。研究者没有支持那些顽固的维他命狂热者,所以选 D。14.As the cas

46、e of Amitar Ray and his family exemplifies, professional immigrants are among the most rapidly _ first because of their occupational success and second because of the absence of strong ethnic networks that reinforce the culture of origin.(分数:1.00)A.assimilated B.consumedC.accustomedD.fascinated解析:as

47、similated 被吸收的;consumed 被消费的;accustomed 变习惯的;fascinated 使着迷的。题意为那些职业型的移民是最容易被同化的,所以选 A。15.That evening roving gangs of white teenagers began to attack blacks in downtown Chicago, and the city erupted in a five-day race _ that ended with 38 deaths, 537 serious injuries, and widespread destruction.(分数:1.00)A.fussB.maneuverC.deteriorationD.riot 解析:fuss 大惊小怪;maneuver 机动,策略;deterioration 退化,堕落;riot 暴乱,骚动。16.Every year a number of students graduate from the school which will _ new students the first week in September.(分数:1.00)A.enroll B.recruitC.c

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1