ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:18 ,大小:84KB ,
资源ID:1398200      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1398200.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(【考研类试卷】考研英语-835及答案解析.doc)为本站会员(bonesoil321)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

【考研类试卷】考研英语-835及答案解析.doc

1、考研英语-835 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Use of Eng(总题数:0,分数:0.00)二、Attempts to understa(总题数:20,分数:10.00)1.(分数:0.50)A.dischargeB.excludeC.dismissD.expel2.(分数:0.50)A.symbolsB.signsC.symptomsD.syndromes3.(分数:0.50)A.expeditionB.incentivesC.stimuliD.endeavors4.(分数:0.50)A.surprisingB.obviousC.promis

2、ingD.unwise5.(分数:0.50)A.InterestingB.AppealingC.DemandingD.Exaggerating6.e still(分数:0.50)A.evenB.indeedC.moreover7.(分数:0.50)A.attractionsB.subscriptionsC.thoroughD.immediate8.(分数:0.50)A.elementsB.factorsC.componentsD.deposits9.(分数:0.50)A.durableB.classicC.thoroughD.immediate10.(分数:0.50)A.foundationB

3、rejectionC.integrationD.acceptance11.(分数:0.50)A.arrangingB.adjustingC.developingD.improving12.(分数:0.50)A.impressedB.surpassedC.influencedD.regarded13.(分数:0.50)A.attributedB.committedC.acknowledgedD.confined14.(分数:0.50)A.in thatB.now thatC.becauseD.so that15.(分数:0.50)A.WhileB.AlthoughC.ProvidedD.Sin

4、ce16.(分数:0.50)A.identifiedB.recognizedC.admittedD.esteemed17.(分数:0.50)A.confirmB.appreciateC.tolerateD.discover18.(分数:0.50)A.creationB.expectationC.perceptionD.preference19.(分数:0.50)A.damagesB.agitationC.disordersD.collapse20.(分数:0.50)A.inB.byC.offD.up三、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)四、Part A(总题数:

5、0,分数:0.00)五、Text 1(总题数:5,分数:10.00)21.It is implied in the first sentence that the failure of Millennium trade round could be attributed to(分数:2.00)A.factors other than a movement.B.violent labor disputes.C.mislead political motivations.D.troubled trade unions.22.From the text we can see that the wri

6、ter seems(分数:2.00)A.optimistic.B.gloomy.C.disgraced.D.proud.23.By saying that “Its an image that will boggle the mind for years to come,“ (Paragraph 3) the author means that the debate in Seattle proves to be(分数:2.00)A.dubiously-oriented.B.quite transient.C.self-contradictory.D.fairly consequential.

7、24.The author is obviously critical of President Clinton for(分数:2.00)A.his failure to match his words with his actions.B.his lack of historical knowledge about the WTO.C.his putting the issue in a wrong perspective.D.his exaggeration of WTOs economic role.25.The statement “victory has many fathers a

8、nd defeat is an orphan“ (Para. 1) is used to introduce(分数:2.00)A.the victory of suffering representatives.B.the failure of WTOs opening meeting.C.the role of international free trade.D.the dynamics of economic growth.六、Text 2(总题数:5,分数:10.00)26.The writer asserts that the definition of popular art is

9、分数:2.00)A.quite accurate.B.rather elusive.C.fairly clear.D.very dubious.27.This passage is mainly(分数:2.00)A.a survey of drama music.B.about the elements in popular music.C.a review of popular art.D.about dramatic economy and effectiveness.28.It can be inferred from the text that the achievements by

10、 Verdi(分数:2.00)A.are too subtle to recognize.B.defy any precise definition.C.are the envy of his times.D.earn him great reputation.29.The writer mentions the political elements in 19th century opera to illustrate(分数:2.00)A.the political messages exposed.B.the universal recognition of high art.C.the

11、intended changes in popular art.D.heroes and heroines mental states.30.According to the text, Verdis creative treatment of characters is performed through(分数:2.00)A.his frequent re-writing of an opera.B.his coherent psychological portrayal.C.his consistent aspiration to high art.D.his effective mane

12、uvers of music.七、Text 3(总题数:5,分数:10.00)31.To which of the following is the author likely to agree?(分数:2.00)A.Government agencies are often an inappropriate subject for humor.B.A sense of humor inevitably prompts us to take ourselves seriously.C.Many issues on trivialities may arise for lack of a sen

13、se of humor.D.The pursuit for happiness is one of the greatest goals in our life.32.According to the 4th paragraph, what interests the author is that some politicians fail to(分数:2.00)A.perceive the value of humor.B.gain a correct sense of values.C.distinguish comedy from tragedy.D.realize dangers of

14、 hypocrisy.33.The author quotes Dr. Samuel Johnsons words to(分数:2.00)A.spotlight the unifying force of a sense of humor.B.stress the harmony between individuals and society.C.highlight the incomparable luxury of humor.D.show the distinction between humans and animals.34.According to the author, “pol

15、itical fanatics“ (Para. 2) more often than not fall victim toA political realities.B wild illusions.C adverse comments.D noble qualities.(分数:2.00)A.B.C.D.35.The best title for the text may be(分数:2.00)A.“Various functions of humor.“B.“Develop all-human qualities.“C.“Different solutions to conflicts.“

16、D.“Make use of humor wisely.“八、Text 4(总题数:5,分数:10.00)36.“A classic economic example of zero-sum boom“ (Paragraph 3) connotes(分数:2.00)A.economic slack.B.continued strength.C.economic recovery.D.job security.37.How do the consumers feel about their investment in the housing market?(分数:2.00)A.Apprehens

17、ive.B.Reassured.C.Indignant.D.Annoyed.38.When mentioning the “umbrella effect“ (Para. 2), the author is talking about(分数:2.00)A.bond market.B.stock exchange.C.housing market.D.electric appliances.39.To which of the following is the author most likely to agree?(分数:2.00)A.“Nature passes nurture.“B.“Ma

18、n proposes, God disposes.“C.“Faith moves mountains.“D.“Facts speak louder than words.“40.The author draws a sharp contrast between the housing market and the rest of the economy so as to show(分数:2.00)A.the boom of real estate activity.B.the statistics on home prices.C.the role of housing market.D.th

19、e degree of consumer spirits.九、Part B(总题数:0,分数:0.00)十、(1) This is the stor(总题数:5,分数:10.00)41.(分数:2.00)填空项 1:_42.(分数:2.00)填空项 1:_43.(分数:2.00)填空项 1:_44.(分数:2.00)填空项 1:_45.(分数:2.00)填空项 1:_十一、Part C(总题数:0,分数:0.00)十二、United States Senato(总题数:5,分数:10.00)46.(分数:2.00)_47.(分数:2.00)_48.(分数:2.00)_49.(分数:2.00)_

20、50.(分数:2.00)_十三、Section Writing(总题数:0,分数:0.00)十四、Part A(总题数:1,分数:10.00)51.Directions:You have bought a brand-new computer in a dealers office. But much to your disappointment, it could not be normally operated when you got it back. Write a letter to the manager,1) launching your complaints,2) specif

21、ying its troubles,3) and proposing solutions.Write your letter in no less than 100 words. Write it neatly on ANSWER SHEET 2.Do not sign your own name at the end of the letter, use “Li Ming“ instead.Do not write the address. (10 points)(分数:10.00)_十五、Part B(总题数:1,分数:20.00)52.Directions. A. Study the f

22、ollowing picture carefully and write an essay of about 160200 words. B. Your essay must be written clearly on the ANSWER SHEET 2. C. Your essay should meet the requirements below:1. Describe the drawing and interpret its meaning,2. And point out its implications in our life. (20 points)(分数:20.00)_考研

23、英语-835 答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Section Use of Eng(总题数:0,分数:0.00)二、Attempts to understa(总题数:20,分数:10.00)1.(分数:0.50)A.dischargeB.excludeC.dismissD.expel 解析:2.(分数:0.50)A.symbolsB.signsC.symptoms D.syndromes解析:3.(分数:0.50)A.expeditionB.incentivesC.stimuliD.endeavors 解析:4.(分数:0.50)A.surprising B.obvio

24、usC.promisingD.unwise解析:5.(分数:0.50)A.Interesting B.AppealingC.DemandingD.Exaggerating解析:6.e still(分数:0.50)A.evenB.indeedC.moreover 解析:7.(分数:0.50)A.attractionsB.subscriptionsC.thorough D.immediate解析:8.(分数:0.50)A.elementsB.factors C.componentsD.deposits解析:9.(分数:0.50)A.durableB.classic C.thoroughD.imme

25、diate解析:10.(分数:0.50)A.foundationB.rejection C.integrationD.acceptance解析:11.(分数:0.50)A.arrangingB.adjustingC.developingD.improving 解析:12.(分数:0.50)A.impressedB.surpassedC.influenced D.regarded解析:13.(分数:0.50)A.attributed B.committedC.acknowledgedD.confined解析:14.(分数:0.50)A.in that B.now thatC.becauseD.s

26、o that解析:15.(分数:0.50)A.WhileB.AlthoughC.ProvidedD.Since 解析:16.(分数:0.50)A.identifiedB.recognized C.admittedD.esteemed解析:17.(分数:0.50)A.confirmB.appreciate C.tolerateD.discover解析:18.(分数:0.50)A.creationB.expectationC.perception D.preference解析:19.(分数:0.50)A.damagesB.agitationC.disorders D.collapse解析:20.(

27、分数:0.50)A.inB.by C.offD.up解析:三、Section Reading Co(总题数:0,分数:0.00)四、Part A(总题数:0,分数:0.00)五、Text 1(总题数:5,分数:10.00)21.It is implied in the first sentence that the failure of Millennium trade round could be attributed to(分数:2.00)A.factors other than a movement. B.violent labor disputes.C.mislead politica

28、l motivations.D.troubled trade unions.解析:22.From the text we can see that the writer seems(分数:2.00)A.optimistic.B.gloomy. C.disgraced.D.proud.解析:23.By saying that “Its an image that will boggle the mind for years to come,“ (Paragraph 3) the author means that the debate in Seattle proves to be(分数:2.0

29、0)A.dubiously-oriented.B.quite transient.C.self-contradictory.D.fairly consequential. 解析:24.The author is obviously critical of President Clinton for(分数:2.00)A.his failure to match his words with his actions.B.his lack of historical knowledge about the WTO.C.his putting the issue in a wrong perspect

30、ive. D.his exaggeration of WTOs economic role.解析:25.The statement “victory has many fathers and defeat is an orphan“ (Para. 1) is used to introduce(分数:2.00)A.the victory of suffering representatives.B.the failure of WTOs opening meeting. C.the role of international free trade.D.the dynamics of econo

31、mic growth.解析:六、Text 2(总题数:5,分数:10.00)26.The writer asserts that the definition of popular art is(分数:2.00)A.quite accurate.B.rather elusive. C.fairly clear.D.very dubious.解析:27.This passage is mainly(分数:2.00)A.a survey of drama music.B.about the elements in popular music.C.a review of popular art. D

32、about dramatic economy and effectiveness.解析:28.It can be inferred from the text that the achievements by Verdi(分数:2.00)A.are too subtle to recognize. B.defy any precise definition.C.are the envy of his times.D.earn him great reputation.解析:29.The writer mentions the political elements in 19th centur

33、y opera to illustrate(分数:2.00)A.the political messages exposed.B.the universal recognition of high art.C.the intended changes in popular art. D.heroes and heroines mental states.解析:30.According to the text, Verdis creative treatment of characters is performed through(分数:2.00)A.his frequent re-writin

34、g of an opera.B.his coherent psychological portrayal.C.his consistent aspiration to high art.D.his effective maneuvers of music. 解析:七、Text 3(总题数:5,分数:10.00)31.To which of the following is the author likely to agree?(分数:2.00)A.Government agencies are often an inappropriate subject for humor.B.A sense

35、 of humor inevitably prompts us to take ourselves seriously.C.Many issues on trivialities may arise for lack of a sense of humor. D.The pursuit for happiness is one of the greatest goals in our life.解析:32.According to the 4th paragraph, what interests the author is that some politicians fail to(分数:2

36、00)A.perceive the value of humor. B.gain a correct sense of values.C.distinguish comedy from tragedy.D.realize dangers of hypocrisy.解析:33.The author quotes Dr. Samuel Johnsons words to(分数:2.00)A.spotlight the unifying force of a sense of humor.B.stress the harmony between individuals and society.C.

37、highlight the incomparable luxury of humor. D.show the distinction between humans and animals.解析:34.According to the author, “political fanatics“ (Para. 2) more often than not fall victim toA political realities.B wild illusions.C adverse comments.D noble qualities.(分数:2.00)A.B. C.D.解析:35.The best t

38、itle for the text may be(分数:2.00)A.“Various functions of humor.“B.“Develop all-human qualities.“C.“Different solutions to conflicts.“D.“Make use of humor wisely.“ 解析:八、Text 4(总题数:5,分数:10.00)36.“A classic economic example of zero-sum boom“ (Paragraph 3) connotes(分数:2.00)A.economic slack. B.continued

39、strength.C.economic recovery.D.job security.解析:37.How do the consumers feel about their investment in the housing market?(分数:2.00)A.Apprehensive.B.Reassured. C.Indignant.D.Annoyed.解析:38.When mentioning the “umbrella effect“ (Para. 2), the author is talking about(分数:2.00)A.bond market.B.stock exchang

40、e.C.housing market. D.electric appliances.解析:39.To which of the following is the author most likely to agree?(分数:2.00)A.“Nature passes nurture.“B.“Man proposes, God disposes.“C.“Faith moves mountains.“D.“Facts speak louder than words.“ 解析:40.The author draws a sharp contrast between the housing mark

41、et and the rest of the economy so as to show(分数:2.00)A.the boom of real estate activity.B.the statistics on home prices.C.the role of housing market. D.the degree of consumer spirits.解析:九、Part B(总题数:0,分数:0.00)十、(1) This is the stor(总题数:5,分数:10.00)41.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:G)解析:42.(分数:2.00)填空项 1:_ (正

42、确答案:D)解析:43.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:A)解析:44.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:C)解析:45.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:E)解析:十一、Part C(总题数:0,分数:0.00)十二、United States Senato(总题数:5,分数:10.00)46.(分数:2.00)_正确答案:(这位 1962 年成为美国环绕地球飞行第一人、现已 77 岁的政治家,此次与六位宇航员一起由火箭送入地球轨道,执行包括衰老研究在内的研究任务。)解析:47.(分数:2.00)_正确答案:(国家航空航天局官员终于批准了他提出的关于失重

43、对老年人的影响以及失重副作用与老化过程之间可能存在的联系的研究计划。)解析:48.(分数:2.00)_正确答案:(但批评者们抱怨说,此次研究任务只不过是一次为提高国家航空航天局形象而进行的公关活动,并不推进衰老状况的研究。)解析:49.(分数:2.00)_正确答案:(他在起飞前吞下的一支特制温度计以监测体温,还在胳膊中植入了一根导管以便抽取血样,而不需每次换用新针头。)解析:50.(分数:2.00)_正确答案:(但国家航空航天局官员却宣布在 Glenn 之后没有再进行老年宇航员的计划。这便引起了人们对 Glenn 太空旅行实际意义的怀疑。)解析:十三、Section Writing(总题数:0

44、分数:0.00)十四、Part A(总题数:1,分数:10.00)51.Directions:You have bought a brand-new computer in a dealers office. But much to your disappointment, it could not be normally operated when you got it back. Write a letter to the manager,1) launching your complaints,2) specifying its troubles,3) and proposing so

45、lutions.Write your letter in no less than 100 words. Write it neatly on ANSWER SHEET 2.Do not sign your own name at the end of the letter, use “Li Ming“ instead.Do not write the address. (10 points)(分数:10.00)_正确答案:(参考范文Dear Sir or Madam,I must write this letter to you, trying to complain about the computer I bought in your store yesterday afternoon. Theres something wrong with

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1