ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:17 ,大小:104.50KB ,
资源ID:1448585      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1448585.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2013年职称英语等级考试《卫生类C级》模拟一及答案解析.doc)为本站会员(orderah291)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2013年职称英语等级考试《卫生类C级》模拟一及答案解析.doc

1、2013 年职称英语等级考试卫生类 C 级模拟一及答案解析(总分:100.00,做题时间:120 分钟)一、第 1 部分:词汇选项(第 115 题,每题 1(总题数:15,分数:15.00)1.A new system of quality control was (brought) in to overcome the defects in the firms products. (分数:1.00)A.investedB.introducedC.installedD.insisted2.The old concerns lose importance and some of them (va

2、nish) altogether. (分数:1.00)A.developB.disappearC.linkD.renew3.There is always excitement at the Olympic Games when an athlete breaks a previous record of performance. (分数:1.00)A.beatsB.matchesC.maintainsD.announces4.The government is (debating) the education laws. (分数:1.00)A.discussingB.defeatingC.d

3、elayingD.declining5.They had a far better (yield) than any other farm miles away around this year. (分数:1.00)A.goodsB.soilC.climateD.harvest6.The city has decided to (do away with) all the old buildings in its center. (分数:1.00)A.get rid ofB.set upC.repairD.paint7. During the past ten years there have

4、 been (dramatic) changes in the international situation. (分数:1.00)A.permanentB.powerfulC.strikingD.practical8.It is (out of the question) that the inspector will come tomorrow. (分数:1.00)A.impossibleB.possibleC.probableD.likely9.Techniques to (employ) the energy of the sun are being developed. (分数:1.

5、00)A.convertB.storeC.useD.receive10.Since the Great Depression, the United States government has protected farmers from (damaging) drops in grain prices. (分数:1.00)A.slightB.surprisingC.suddenD.harmful11.Cement was (seldom) used in building the Middle Ages. (分数:1.00)A.crudelyB.rarelyC.originallyD.occ

6、asionally12.Medicine depends on other fields for basic information, (particularly) some of their specialized branches. (分数:1.00)A.conventionallyB.obviouslyC.especiallyD.inevitably13.We were (astonished) to hear that their football team had won the champion. (分数:1.00)A.amazedB.amountedC.amusedD.appro

7、ached14. There is (an abundant) supply of cheap labor in this country. (分数:1.00)A.a steadyB.a plentifulC.an extraD.a stable15.The most (crucial) problem any economic system faces is how to use its scarce resources. (分数:1.00)A.puzzlingB.difficultC.terrifyingD.urgent二、第 2 部分:阅读判断(第 1622 题,每题(总题数:1,分数:

8、7.00)(分数:7.00)(1).There are altogether 13 drugs treating sleep disorders in the United States. (分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned(2).FDA considers it the producers duty to warn the users of sleeping pills about the serious side effects and to tell them how to use safely. (分数:1.00)A.RightB.WrongC

9、Not mentioned(3).An allergic reaction to sleeping pills may sometimes cause a user to die. (分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned(4).A stomach sickness drug alone caused Patrick Kennedy to crash his car into a security barrier. (分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned(5).FDA based its order upon a wi

10、de investigation of sleep-driving. (分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned(6).Sleep-walking is also one of the serious side effects induced by taking sleeping pills. (分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned(7).The appearance of one or another side effect after taking some sleeping pill is unavoidable.

11、分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned三、第 3 部分:概括大意和完成句子(第 233(总题数:2,分数:8.00)(分数:4.00)(1).Paragraph 1_ (分数:1.00)A.B.C.D.E.F.(2).Paragraph 2_ (分数:1.00)A.B.C.D.E.F.(3).Paragraph 3_ (分数:1.00)A.B.C.D.E.F.(4).Paragraph 4_ (分数:1.00)A.B.C.D.E.F.(分数:4.00)(1).Signing the FCTC is only the first step toward_ (

12、分数:1.00)A.B.C.D.E.F.(2).Countries that ratify the FCTC will have to, among other things_ (分数:1.00)A.B.C.D.E.F.(3).It is hoped that the FCTC will greatly help to reduce deaths_ (分数:1.00)A.B.C.D.E.F.(4).Much more countries have signed the FCTC that those that_ (分数:1.00)A.B.C.D.E.F.四、第 4 部分:阅读理解(第 3145

13、 题,每题(总题数:3,分数:45.00)(分数:15.00)(1).According to a study author, when people with a positive emotional style do get a cold they may think_ (分数:3.00)A.that their illness is very seriousB.that their illness is not so seriousC.that they do not get any illness at allD.that the illness they get is not a m

14、ild one(2).People with a positive emotionalstyle may have all of the following characteristics EXCEPT_ (分数:3.00)A.happyB.selfishC.easy-goingD.energetic(3).Which of the following is NOT one of the characteristics that people with a negative.emotional style may have? (分数:3.00)A.Hostile.B.Unhappy.C.War

15、m-blooded.D.Tense.(4).How did the researchers test their volunteers? (分数:3.00)A.By giving everyone nasal drops containing either a cold virus or a particular flu virus.B.By giving everyone a medicine that help lessen the probability of catching cold.C.By giving everyone an injection boosting immune

16、function.D.By investigating everyones characteristics, interests and hobbies.(5).Which of the following items is NOT included in the data that the researchers collected? (分数:3.00)A.Mucus production.B.Aches and pains.C.Sneezing or congestion.D.Blood test.(分数:15.00)(1).According to the report, smoking

17、 three or four cigars a day_ (分数:3.00)A.increases the risk of oral cancer for non-smokersB.greatly increases the risk of oral cancer for smokersC.increases the risk of more than one cancer for non-smokersD.greatly increases the risk of more than one cancer for smokers(2). In the passage how many can

18、cers are mentioned in relation to smoking cigars Aaily? (分数:3.00)A.Six.B.Seven.C.Eight.D.Nine.(3).What is the main idea of the article “Cigars: Health Effects and Trends“? (分数:3.00)A.When it comes to cancer, cigars are not any safer than cigarettes.B.Cigars may be addictive while cigarettes are not

19、easily so.C.Cigars contain less harmful substances than cigarettes.D.Increase in cigar-smoking does not affect public health much.(4).What is the doctors advice to those cigar-smokers? (分数:3.00)A.To give it up completely.B.To give up part of it.C.Not to think about it any more.D.To cure the diseases

20、 first.(5).In the context of this passage, “secondhand smoke“ means_ (分数:3.00)A.smoking bad-quality cigarsB.smoking very cheap cigarsC.being near cigar smokers when they are not smokingD.being near cigar smokers when they are smoking(分数:15.00)(1).The question raised in Paragraph 2 is “no mere academ

21、ic one”_ (分数:3.00)A.because Bonjers findings are different from BrownsB.because sleep normally coincides with the hours of darknessC.because some people can change their sleeping habits easilyD.because shift work in industry requires people to change their sleeping habits(2).According to the passage

22、 the main problem about night work is that_ (分数:3.00)A.people hate the inconvenience of working on night shiftsB.your life is disturbed by changing from clay to night routines and backC.not all industries work at the same hoursD.it is difficult to find a corps of good night workers(3).According to

23、the passage, the best solution to the problem seems to be_ (分数:3.00)A.not to change shifts from one week to the nextB.to make periods on each shift longerC.to employ people who will always work at nightD.to find ways of selecting people who adapt quickly(4).In the second paragraph, “the third“ means

24、 (分数:3.00)A.the third weekB.the third shiftC.a third of the timeD.the third routine(5).In the last sentence of the second paragraph, “another“ means_ (分数:3.00)A.another routineB.another shiftC.another weekD.another person五、第 5 部分:补全短文(第 4650 题,每题(总题数:1,分数:10.00)A. So far, we have not known exactly

25、yet whether mouth-to-mouth breathing is really useless in CPR. B. Only ten percent of the victims treated with traditional CPR survived with good brain ability. C. CPR keeps blood and oxygen flowing to the heart and brain. D. His studies show that many people do not want to perform mouth-to-mouth br

26、eathing on a stranger for fear of getting a disease. E. It said people should increase the number of chest presses from fifteen to thirty for every two breaths given. F. No mouth-to-mouth rescue breaths were given to them. (分数:10.00)A.B.C.D.E.F.A.B.C.D.E.F.A.B.C.D.E.F.A.B.C.D.E.F.A.B.C.D.E.F.六、第 6 部

27、分:完形填空(第 5265 题,每题(总题数:1,分数:15.00)(分数:15.00)A.byB.atC.onD.forA.neverB.oftenC.everD.nowA.andB.butC.yetD.unlessA.toB.haveC.doD.goA.usB.himC.youD.themA.strengthB.laborC.abuseD.exerciseA.hopeB.fearC.waitD.lookA.violenceB.attitudeC.friendshipD.stressA.youngerB.juniorC.seniorD.olderA.normalB.necessaryC.do

28、mesticD.foreignA.enjoyedB.experiencedC.performedD.committedA.thisB.thoseC.thatD.oneA.womenB.peopleC.adultsD.childrenA.fromB.thanC.exceptD.despiteA.victimsB.participantsC.researchersD.partner2013 年职称英语等级考试卫生类 C 级模拟一答案解析(总分:100.00,做题时间:120 分钟)一、第 1 部分:词汇选项(第 115 题,每题 1(总题数:15,分数:15.00)1.A new system o

29、f quality control was (brought) in to overcome the defects in the firms products. (分数:1.00)A.investedB.introduced C.installedD.insisted解析:2.The old concerns lose importance and some of them (vanish) altogether. (分数:1.00)A.developB.disappear C.linkD.renew解析:3.There is always excitement at the Olympic

30、 Games when an athlete breaks a previous record of performance. (分数:1.00)A.beats B.matchesC.maintainsD.announces解析:4.The government is (debating) the education laws. (分数:1.00)A.discussing B.defeatingC.delayingD.declining解析:5.They had a far better (yield) than any other farm miles away around this ye

31、ar. (分数:1.00)A.goodsB.soilC.climateD.harvest 解析:6.The city has decided to (do away with) all the old buildings in its center. (分数:1.00)A.get rid of B.set upC.repairD.paint解析:7. During the past ten years there have been (dramatic) changes in the international situation. (分数:1.00)A.permanentB.powerful

32、C.striking D.practical解析:8.It is (out of the question) that the inspector will come tomorrow. (分数:1.00)A.impossible B.possibleC.probableD.likely解析:9.Techniques to (employ) the energy of the sun are being developed. (分数:1.00)A.convertB.storeC.use D.receive解析:10.Since the Great Depression, the United

33、States government has protected farmers from (damaging) drops in grain prices. (分数:1.00)A.slightB.surprisingC.suddenD.harmful 解析:11.Cement was (seldom) used in building the Middle Ages. (分数:1.00)A.crudelyB.rarely C.originallyD.occasionally解析:12.Medicine depends on other fields for basic information,

34、 (particularly) some of their specialized branches. (分数:1.00)A.conventionallyB.obviouslyC.especially D.inevitably解析:13.We were (astonished) to hear that their football team had won the champion. (分数:1.00)A.amazed B.amountedC.amusedD.approached解析:14. There is (an abundant) supply of cheap labor in th

35、is country. (分数:1.00)A.a steadyB.a plentiful C.an extraD.a stable解析:15.The most (crucial) problem any economic system faces is how to use its scarce resources. (分数:1.00)A.puzzlingB.difficultC.terrifyingD.urgent 解析:二、第 2 部分:阅读判断(第 1622 题,每题(总题数:1,分数:7.00)(分数:7.00)(1).There are altogether 13 drugs tre

36、ating sleep disorders in the United States. (分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned 解析:(2).FDA considers it the producers duty to warn the users of sleeping pills about the serious side effects and to tell them how to use safely. (分数:1.00)A.Right B.WrongC.Not mentioned解析:(3).An allergic reaction to s

37、leeping pills may sometimes cause a user to die. (分数:1.00)A.Right B.WrongC.Not mentioned解析:(4).A stomach sickness drug alone caused Patrick Kennedy to crash his car into a security barrier. (分数:1.00)A.RightB.Wrong C.Not mentioned解析:(5).FDA based its order upon a wide investigation of sleep-driving.

38、分数:1.00)A.RightB.WrongC.Not mentioned 解析:(6).Sleep-walking is also one of the serious side effects induced by taking sleeping pills. (分数:1.00)A.Right B.WrongC.Not mentioned解析:(7).The appearance of one or another side effect after taking some sleeping pill is unavoidable. (分数:1.00)A.RightB.Wrong C.N

39、ot mentioned解析:三、第 3 部分:概括大意和完成句子(第 233(总题数:2,分数:8.00)(分数:4.00)(1).Paragraph 1_ (分数:1.00)A.B. C.D.E.F.解析:(2).Paragraph 2_ (分数:1.00)A.B.C.D. E.F.解析:(3).Paragraph 3_ (分数:1.00)A. B.C.D.E.F.解析:(4).Paragraph 4_ (分数:1.00)A.B.C.D.E. F.解析:(分数:4.00)(1).Signing the FCTC is only the first step toward_ (分数:1.00

40、A.B. C.D.E.F.解析:(2).Countries that ratify the FCTC will have to, among other things_ (分数:1.00)A.B.C.D. E.F.解析:(3).It is hoped that the FCTC will greatly help to reduce deaths_ (分数:1.00)A.B.C.D.E. F.解析:(4).Much more countries have signed the FCTC that those that_ (分数:1.00)A. B.C.D.E.F.解析:四、第 4 部分:阅读

41、理解(第 3145 题,每题(总题数:3,分数:45.00)(分数:15.00)(1).According to a study author, when people with a positive emotional style do get a cold they may think_ (分数:3.00)A.that their illness is very seriousB.that their illness is not so serious C.that they do not get any illness at allD.that the illness they get

42、is not a mild one解析:(2).People with a positive emotionalstyle may have all of the following characteristics EXCEPT_ (分数:3.00)A.happyB.selfish C.easy-goingD.energetic解析:(3).Which of the following is NOT one of the characteristics that people with a negative.emotional style may have? (分数:3.00)A.Hostil

43、e.B.Unhappy.C.Warm-blooded. D.Tense.解析:(4).How did the researchers test their volunteers? (分数:3.00)A.By giving everyone nasal drops containing either a cold virus or a particular flu virus. B.By giving everyone a medicine that help lessen the probability of catching cold.C.By giving everyone an inje

44、ction boosting immune function.D.By investigating everyones characteristics, interests and hobbies.解析:(5).Which of the following items is NOT included in the data that the researchers collected? (分数:3.00)A.Mucus production.B.Aches and pains.C.Sneezing or congestion.D.Blood test. 解析:(分数:15.00)(1).Acc

45、ording to the report, smoking three or four cigars a day_ (分数:3.00)A.increases the risk of oral cancer for non-smokersB.greatly increases the risk of oral cancer for smokersC.increases the risk of more than one cancer for non-smokersD.greatly increases the risk of more than one cancer for smokers 解析

46、2). In the passage how many cancers are mentioned in relation to smoking cigars Aaily? (分数:3.00)A.Six.B.Seven. C.Eight.D.Nine.解析:(3).What is the main idea of the article “Cigars: Health Effects and Trends“? (分数:3.00)A.When it comes to cancer, cigars are not any safer than cigarettes. B.Cigars may

47、be addictive while cigarettes are not easily so.C.Cigars contain less harmful substances than cigarettes.D.Increase in cigar-smoking does not affect public health much.解析:(4).What is the doctors advice to those cigar-smokers? (分数:3.00)A.To give it up completely. B.To give up part of it.C.Not to thin

48、k about it any more.D.To cure the diseases first.解析:(5).In the context of this passage, “secondhand smoke“ means_ (分数:3.00)A.smoking bad-quality cigarsB.smoking very cheap cigarsC.being near cigar smokers when they are not smokingD.being near cigar smokers when they are smoking 解析:(分数:15.00)(1).The question raised in Paragraph 2 is “no mere academic one”_ (分数:3.00)A.because Bonjers findings are different from BrownsB.because sleep normally coincides with the hours of darknessC.because some people can change their sleeping habits easilyD.because shift work in

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1