ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:16 ,大小:91KB ,
资源ID:1448848      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1448848.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(BFT(阅读)-试卷21及答案解析.doc)为本站会员(arrownail386)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

BFT(阅读)-试卷21及答案解析.doc

1、BFT(阅读)-试卷 21 及答案解析(总分:90.00,做题时间:90 分钟)一、Part 1(总题数:1,分数:16.00)Read the article below and choose the best sentence from the list on the next page to fill each of the gaps. For each gap(1-8)mark one letter(A-H)on the Answer Sheet. Do not mark any letter twice. Happy Customers: Matter of Honor among

2、Japanese In an age when personal service as a significant aspect of merchandising is dying out in the Untied States, Japan clings tenaciously to it. Service is viewed by people in Japan not as a luxury, but as an essential ingredient for the success of individual companies and the Japanese economy a

3、s a whole. Americans who move to Japan never get used to the range of services and courtesies taken for granted here. 1 Supermarket check-out counters have two or three people ringing up and bagging groceries. Some stores deliver, with each bag arriving neatly stapled closed. 2 Television shops norm

4、ally send a technician to install and fine-tune a newly purchased set. 3Car salespeople are known to bring new models around to customers homes for test drives and loaners are available for people whose cars are in for repairs. There are no limits to what is home-delivered video movies, dry cleaning

5、 health foods, rented tailcoats(this last one requires tow visits from the sales staff, first for a fitting, second for delivery of the altered and freshly pressed garment). 4 Japanese barbers often give back massages as part of an ordinary haircut. 5 Department stores seem to have twice, if not th

6、ree times the floor staff of American ones. 6Upscale customers dont have to come in at all the goods are taken to their homes for display and selection. Perhaps the darkest spot on personal service in Japan is how remarkably impersonal it can be. Everyone is treated exactly alike. 7After a months st

7、ay in a hotel, guests may find the staff still has no idea who they are. Still, the Japanese view service as the glue that holds commercial relationships together. If the correct personal contact and follow-up come with the first sale, a second is sure to come. Market share and loyal customers are t

8、he first goal, not short-term profit. 8 A. The technician will rush back if anything goes wrong. B. If they remove a customers eyeglasses, they may polish the lenses before returning them. C. Employees cheery greetings and directions, in fact, are often memorized from a company manual. D. Many store

9、s wrap everything they sell. E. Service may cost but it helps ensure these more important objectives. F. Dry ice is inserted alongside the frozen foods to ensure that they dont spoil on the way. G. Office deliveries are common, too, especially of lunch. H. To those old enough to remember how things

10、used to be at home, life can bring on twinges of nostalgia.(分数:16.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_二、Part 2(总题数:2,分数:20.00)Read the following article and answer questions 9-18 on the next page. Why Are Women More Vulnerable to Broken Hearts? 0. Women are a lot more likely t

11、o suffer a broken heart than men, researchers say. The good news is that it probably wont kill you. 1. In the first national study of its kind, researchers at the University of Arkansas looked at rates of “broken heart syndrome“ when a sudden shock or prolonged stress causes heart attack-like sympto

12、ms or heart failure and found that it overwhelmingly affects women. Women are at least seven times more likely than men to suffer the syndrome, and older women are at greater risk than younger ones, according to data presented Wednesday at the American Heart Association conference in Orlando. 2. Bro

13、ken heart syndrome can happen in response to shocking or suddenly emotional events both positive ones like winning the lottery, or negative ones like a car accident or the unexpected death of a loved one. A flood of stress hormones and adrenaline causes part of the heart to enlarge temporarily and t

14、riggers symptoms that can look like heart attack: chest pain, shortness of breath, irregular heart rhythm. The difference is that the factors that would normally cause heart attack, such as a blocked artery, arent present. Most sufferers usually recover within a week or two, but in rare casesabout 1

15、people die of the condition. 3. Doctors have long known about broken heart syndrome first described by Japanese researchers two decades ago and that it seemed to occur mostly in women. So, Dr. Abhishek Deshmukh, a cardiologist at the University of Arkansas who has treated women with broken heart sy

16、ndrome, became curious about just how gender-specific the condition was. Using a federal database that included data from roughly 1,000 hospitals, Deshmukh found 6,229 cases of broken heart syndrome in 2007. Of those, only 671 just under 11% were in men. He found that, overall, women had about 7.5 t

17、imes the risk of broken heart syndrome as men; in people under 55, women were at 9.5 times greater risk than men. Women over 55 were also three times more likely to suffer broken heart syndrome than younger women. 4. Researchers dont know what causes the gender disparity, but they have some ideas. O

18、ne theory is that hormones play a role. Another is that men have more adrenalin receptors on cells in their hearts than women do, “so maybe men are able to handle stress better“ and the chemical surge it releases. Deshmukh said. 5. About 10% of sufferers will have a second episode at some point, but

19、 most return to full heart function without permanent damage or need for follow-up treatment. So, it looks like the way to mend a broken heart is what Mom always said: just give it time. Questions9-13(10 marks) For questions 9-13, choose from the list A-G which best summarizes each part of the artic

20、le. For each numbered paragraph(1-5), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A Data source and analysts B Possible causes for gender difference C Findings released at a conference D Medication for broken heart syndrome E Occurrence of broken heart syndrome. F Recover

21、y from broken heart syndrome G Ways to avoid broken heart syndrome(分数:10.00)(1).Paragraph 1 1(分数:2.00)填空项 1:_(2).Paragraph 2 1(分数:2.00)填空项 1:_(3).Paragraph 3 1(分数:2.00)填空项 1:_(4).Paragraph 4 1(分数:2.00)填空项 1:_(5).Paragraph 5 1(分数:2.00)填空项 1:_Using the information in the text, complete each sentence 1

22、4-18 with an expression from the list below. For each sentence(14-18), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. heart attack B. intense curiosity C. a blocked artery D. gender disparity E. a federal database F. follow-up treatment G. a flood of stress hormones(分数:10

23、00)(1).A sufferer of broken heart syndrome has symptoms that look like 1.(分数:2.00)填空项 1:_(2).When encountering a shock or a sudden emotional event, a persons body releases 1.(分数:2.00)填空项 1:_(3).Dr. Abhishek Deshmukh started his study on gender-specific broken heart syndrome out of 1.(分数:2.00)填空项 1:

24、4).Concerning broken heart syndrome, there exists a considerable 1.(分数:2.00)填空项 1:_(5).Most sufferers of broken heart syndrome dont need 1.(分数:2.00)填空项 1:_三、Part 3(总题数:1,分数:14.00)Read the following article and answer questions 19-25. For questions 19-25, choose the correct answer A, B, C or D. Mar

25、k your answer on your Answer Sheet. A Real Cliffhanger THE digital onslaught of e-books and Amazon-style e-tailers have put bookstores in an existential predicament. Digital books are expected to outsell print titles by 2015 in Britain, says Sam Hancock, digital product manager at HarperCollins, and

26、 even sooner in America. With the demise of HMV, that music-peddling stalwart, still fresh in everyones minds, bricks-and-mortar bookstores appear to be on borrowed time. So, what is the future of the bookstore? This was the burning questions on everyones lips at a recent event at Foyless flagship b

27、ookshop on Charing Cross Road in London, where some of Britains leading literary agents, authors, marketing managers and booksellers gathered to discuss its fate ahead of the booksellers move from its current rambling premises to the former home of Central Saint Martins art school just up the road F

28、or a bookstore to remain successful, it must improve “the experience of buying books,“ says Alex Lifschutz, an architect whose London-based practice is designing the new Foyles. He suggests an array of approaches: “small, quiet spaces cocooned with books; larger spaces where one can dwell and read;

29、other larger but still intimate spaces where one can hear talks from authors about books, literature, science, travel and cookery.“ The atmosphere is vital, he adds. Exteriors must buzz with activity, entrances must be full of eye-catching presentations and a bar and cafe is essential. The trend for

30、 not only incorporating cafes in bookstores but also placing them on the top floor makes good sense. The new Foyles will have one, Mr. Lifschutz explains, because this draws shoppers upwards floor-by-floor, which is bound to encourage people to linger longer and spend more. There are plenty of ways

31、to delight the bookstore customer, but few are easily monetized. The consensus is that bookstores need to become cultural destinations where people are prepared to pay good money to hear a concert, see a film or attend a talk. The programming will have to be intelligent and the space comfortable. Gi

32、ven how common it is for shoppers to browse in shops only to buy online later, some wonder whether it makes sense to charge people for the privilege. Victoria Barnsley, head of HarperCollins, thinks it might be a good idea. She cited similar experiments among clothing retailers to charge customers f

33、or trying on merchandise. But forcing people to pay for the privilege of potentially paying for goods could deter shoppers altogether. A more attractive idea might be a membership scheme like those offered by museums and other cultural venues. Unlike reward cards, which offer discounts and other nom

34、inal benefits, a club membership could provide priority access to events(talks, literary workshops, retreats)and a private lounge where members can eat, drink and meet authors before events. Different memberships could tailor to the needs of children and students. To survive and thrive, bookstores s

35、hould celebrate the book in all its forms: rare, second-hand, digital, self-printed and so on. Digital and hybrid readers should have the option of buying e-books in-store, and budding authors should have access to self-printing book machines. The latter have been slower to take off in Britain, but

36、in America bookstores are finding them to be an important source of revenue. “The quality is now almost identical to that of a book printed by a major publishing house,“ says Bradley Graham, owner of a leading independent bookstore in Washington, DC, called Politics in people under 55, women were at

37、 9.5 times greater risk than men. Women over 55 were also three times more likely to suffer broken heart syndrome than younger women. 4. Researchers dont know what causes the gender disparity, but they have some ideas. One theory is that hormones play a role. Another is that men have more adrenalin

38、receptors on cells in their hearts than women do, “so maybe men are able to handle stress better“ and the chemical surge it releases. Deshmukh said. 5. About 10% of sufferers will have a second episode at some point, but most return to full heart function without permanent damage or need for follow-

39、up treatment. So, it looks like the way to mend a broken heart is what Mom always said: just give it time. Questions9-13(10 marks) For questions 9-13, choose from the list A-G which best summarizes each part of the article. For each numbered paragraph(1-5), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet.

40、Do not mark any letter twice. A Data source and analysts B Possible causes for gender difference C Findings released at a conference D Medication for broken heart syndrome E Occurrence of broken heart syndrome. F Recovery from broken heart syndrome G Ways to avoid broken heart syndrome(分数:10.00)(1).

41、Paragraph 1 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:C)解析:解析:此段告诉读者关于“broken heart syndrome”疾病的研究发现。注意该段最后一句里的“conference”和 C 句里的“conference”的对应关系。(2).Paragraph 2 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:E)解析:解析:该段首句解释了“broken heart syndrome”病的诱因,其余内容也主要围绕该疾病发生时的症状和表现。故 E 正确。(3).Paragraph 3 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:A)解

42、析:解析:稍微浏览该段,可以发现此段有大量的数据,故 A(数据来源和分析)涵盖了本段主要内容。(4).Paragraph 4 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:B)解析:解析:该段的首句就是本段的主题句。注意本句里的“causes”和 B 句里的“causes”的对应关系。(5).Paragraph 5 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:F)解析:解析:本段是关于“broken heart syndrome”病的后期恢复,讲到该疾病不需治疗,也一般不会落下后遗症。Using the information in the text, complet

43、e each sentence 14-18 with an expression from the list below. For each sentence(14-18), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. heart attack B. intense curiosity C. a blocked artery D. gender disparity E. a federal database F. follow-up treatment G. a flood of stre

44、ss hormones(分数:10.00)(1).A sufferer of broken heart syndrome has symptoms that look like 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:A)解析:解析:本题依据“symptoms that look like”定位在第二段第三行,根据文中表述“heart attack-like symptoms”,选 A。(2).When encountering a shock or a sudden emotional event, a persons body releases 1.(分数:2.00)填

45、空项 1:_ (正确答案:正确答案:G)解析:解析:根据“a shock or a sudden emotional event”定位在第三段。第三段第二句解释了为什么突发事件会引发该疾病,就是因为“a flood of stress hormones”被释放出来。(3).Dr. Abhishek Deshmukh started his study on gender-specific broken heart syndrome out of 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:B)解析:解析:依据题干里的人名定位在第四段第三至四行,得知 DrAbhishek Des

46、hmukn 着手研究该疾病是出于好奇心。故 B 正确。(4).Concerning broken heart syndrome, there exists a considerable 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:D)解析:解析:第四段用具体数据说明男女患该疾病的风险不一样,女人比男人更易患此疾病。故 D 符合题意。(5).Most sufferers of broken heart syndrome dont need 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:F)解析:解析:由最后一段第二行即可得出 F 符合题意。三、Part 3(总题数:

47、1,分数:14.00)Read the following article and answer questions 19-25. For questions 19-25, choose the correct answer A, B, C or D. Mark your answer on your Answer Sheet. A Real Cliffhanger THE digital onslaught of e-books and Amazon-style e-tailers have put bookstores in an existential predicament. Digi

48、tal books are expected to outsell print titles by 2015 in Britain, says Sam Hancock, digital product manager at HarperCollins, and even sooner in America. With the demise of HMV, that music-peddling stalwart, still fresh in everyones minds, bricks-and-mortar bookstores appear to be on borrowed time. So, what is the future of the bookstore? This was the burning questions on everyo

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1