ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:52KB ,
资源ID:1448880      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1448880.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(BFT阅读(综合)-试卷27及答案解析.doc)为本站会员(孙刚)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

BFT阅读(综合)-试卷27及答案解析.doc

1、BFT 阅读(综合)-试卷 27 及答案解析(总分:40.00,做题时间:90 分钟)一、Part 2(总题数:4,分数:40.00)1. More and more, the operations of our businesses, governments, and financial institutions are controlled by information that exists only inside computer memories. Anyone clever enough to modify this information for his purpose can

2、reap substantial rewards. Even worse, a number of people who have done this and been caught at it have managed to get away without punishment. 2. Its easy for computer crimes to go undetected if no one checks up on what the computer is doing. But even if the crime is detected, the criminal may walk

3、away not only unpunished but with a growing recommendation from his former employers. Of course, we have no statistics on crime that go undetected. But its disturbing to note how many of the crimes we do know about were detected by accident, not by systematic inspections or other security procedures

4、 The computer criminals who have been caught may have been the victims of uncommonly bad luck. 3. For example, a certain keypunch operator complained of having to stay overtime to punch extra cards. Investigation revealed that the extra cards she was being asked to punch were for dishonest transact

5、ions. In another case, dissatisfied employees of the thief tipped off the company that was being robbed. 4. Unlike other lawbreakers, who must leave the country, commit suicide, or go to jail, computer criminals sometimes escape punishment demanding not only that they not be charged but that they be

6、 given good recommendations and perhaps other benefits. 5. All too often, their demands have been met. Why? Because company executives are afraid of the bad publicity that would result if the public found out that their computer had been misused. They hesitate at the thought of a criminal boasting i

7、n open court of how he juggled the most confidential records right under the noses of the companys executives, accountants, and security staff. And so another computer criminal departs with just the recommendations he needs to continue his crimes elsewhere. Questions 1-5 Directions: For questions 1-

8、5, choose the best title for each paragraph from below. For each numbered paragraph(1-5), mark one letter(A-6)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. the fear of company executives B. the present situation about the computer crime C. an example of computer crime D. computer crime ofte

9、n go undetected E. computer criminals easily escape punishment F. computer criminals continue his crimes elsewhere G. the reason why computer criminals are easy to escape punishment(分数:10.00)(1).Paragraph 1 1(分数:2.00)填空项 1:_(2).Paragraph 2 1(分数:2.00)填空项 1:_(3).Paragraph 3 1(分数:2.00)填空项 1:_(4).Paragr

10、aph 4 1(分数:2.00)填空项 1:_(5).Paragraph 5 1(分数:2.00)填空项 1:_Directions: Using the information in the text, complete each sentence 6-10, with a word or phrase from the list below. For each sentence(6-10), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. get away without punishme

11、nt B. may not be charged and be recommended elsewhere C. a strict law against computer crimes D. go undetected E. measures taken to prevent computer crimes F. blame their bad luck G company executives fear of the bad publicity(分数:10.00)(1).A number of computer criminals have managed to 1.(分数:2.00)填空

12、项 1:_(2).Its easy for computer crimes to 1 if no one checks up on what the computer is doing.(分数:2.00)填空项 1:_(3).Many computer criminals who are caught may have only to 1.(分数:2.00)填空项 1:_(4).Even if caught, computer criminals 1.(分数:2.00)填空项 1:_(5). 1 is the main reason why computer criminal can esca

13、pe punishment.(分数:2.00)填空项 1:_1. Of all the areas of learning the most important is the development of attitudes. Emotional reactions as well as logical thought processes affect the behavior of most people. 2. “The burnt child fears the fire“ is one instance; another is the rise of dictators like Hi

14、tler. Both these examples also point up the fact that attitudes stem from experience. In the one case the experience was direct and impressive; in the other it was indirect and accumulative. The Nazis were filled largely with the speeches they heard and the books they read. 3. The classroom teacher

15、in the elementary school is in a strategic position to influence attitudes. This is true partly because children acquire attitude from those adults whose word they respect. 4. Another reason is that pupils often study somewhat deeply a subject in school that has only been touched upon at home or has

16、 possibly never occurred to them before. To a child who had previously acquired little knowledge of Mexico, his teachers method of handling such a unit would greatly affect his attitude toward Mexicans. 5. The media which the teacher can develop healthy attitudes are innumerable. Social studies(with

17、 special reference to races, beliefs and nationalities), science matters of health and safety, the very atmosphere of the classroom, these are a few of the fertile fields for the education of proper emotional reactions. 6. However, when children come to school with undesirable attitudes, it is unwis

18、e for the teacher to attempt to change their feelings by scolding them. She can achieve the poor effect by helping them obtain constructive experience. 7. To illustrate, first-grade pupils afraid of policemen will properly alter their attitude after a classroom chat with the neighborhood officer in

19、which he explains how he protects them. In the same way, a class of older children can develop attitudes through discussion, research, outside reading and all-day trips. 8. Finally, a teacher must constantly evaluate her own attitudes, because her influence can be harmful if she has personal prejudi

20、ces. This is especially true in respect to controversial issues and questions on which children should be encouraged to reach their own decisions as a result of objective analysis of all the facts. Questions 1-5 Directions: For questions 1-5, choose the best title for each paragraph from below. For

21、each numbered paragraph(1-5), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. The importance of the first impression B. The rise of Nazis C. The importance of attitude D. The influence of experience on attitude E. The teachers influence on children F. The fields for the ed

22、ucation of proper emotional reaction G. The evaluation of teachers attitude(分数:10.00)(1).Paragraph 1 1(分数:2.00)填空项 1:_(2).Paragraph 2 1(分数:2.00)填空项 1:_(3).Paragraph 3 1(分数:2.00)填空项 1:_(4).Paragraph 4 1(分数:2.00)填空项 1:_(5).Paragraph 5 1(分数:2.00)填空项 1:_Directions: Using the information in the text, com

23、plete each sentence 6-10, with a word or phrase from the list below. For each sentence(6-10), mark one letter(A-6)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. the best way is to provide them with constructive experiences B. children shouldnt be influenced by their teachers personal prejudi

24、ce C. they are respected by children D. policemen are invited to classroom E. ones experiences influence his attitude greatly F. children can form their own attitudes G. the teacher shouldnt scold children(分数:10.00)(1).“The burnt child fears the fire“ means that 1.(分数:2.00)填空项 1:_(2).The teachers ca

25、n influence childrens attitude because 1.(分数:2.00)填空项 1:_(3).If the teacher wants to change childrens attitude, 1.(分数:2.00)填空项 1:_(4).Through various activities, 1.(分数:2.00)填空项 1:_(5).As to controversial issues, 1.(分数:2.00)填空项 1:_BFT 阅读(综合)-试卷 27 答案解析(总分:40.00,做题时间:90 分钟)一、Part 2(总题数:4,分数:40.00)1. M

26、ore and more, the operations of our businesses, governments, and financial institutions are controlled by information that exists only inside computer memories. Anyone clever enough to modify this information for his purpose can reap substantial rewards. Even worse, a number of people who have done

27、this and been caught at it have managed to get away without punishment. 2. Its easy for computer crimes to go undetected if no one checks up on what the computer is doing. But even if the crime is detected, the criminal may walk away not only unpunished but with a growing recommendation from his for

28、mer employers. Of course, we have no statistics on crime that go undetected. But its disturbing to note how many of the crimes we do know about were detected by accident, not by systematic inspections or other security procedures. The computer criminals who have been caught may have been the victims

29、 of uncommonly bad luck. 3. For example, a certain keypunch operator complained of having to stay overtime to punch extra cards. Investigation revealed that the extra cards she was being asked to punch were for dishonest transactions. In another case, dissatisfied employees of the thief tipped off t

30、he company that was being robbed. 4. Unlike other lawbreakers, who must leave the country, commit suicide, or go to jail, computer criminals sometimes escape punishment demanding not only that they not be charged but that they be given good recommendations and perhaps other benefits. 5. All too ofte

31、n, their demands have been met. Why? Because company executives are afraid of the bad publicity that would result if the public found out that their computer had been misused. They hesitate at the thought of a criminal boasting in open court of how he juggled the most confidential records right unde

32、r the noses of the companys executives, accountants, and security staff. And so another computer criminal departs with just the recommendations he needs to continue his crimes elsewhere. Questions 1-5 Directions: For questions 1-5, choose the best title for each paragraph from below. For each number

33、ed paragraph(1-5), mark one letter(A-6)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. the fear of company executives B. the present situation about the computer crime C. an example of computer crime D. computer crime often go undetected E. computer criminals easily escape punishment F. compu

34、ter criminals continue his crimes elsewhere G. the reason why computer criminals are easy to escape punishment(分数:10.00)(1).Paragraph 1 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:B)解析:解析:第 1 段介绍了目前电脑犯罪的现状。(2).Paragraph 2 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:D)解析:解析:第 2 段介绍了由于防范措施太差,电脑犯罪很少被发现。(3).Paragraph 3 1(分数:2.00)填空项

35、 1:_ (正确答案:正确答案:C)解析:解析:第 3 段作者举例说明发现计算机犯罪经常是偶然的。(4).Paragraph 4 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:E)解析:解析:第 4 段介绍了计算机罪犯和其他罪犯的不同后果。(5).Paragraph 5 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:G)解析:解析:第 5 段介绍了计算机罪犯不受惩罚而得以逃脱的原因。Directions: Using the information in the text, complete each sentence 6-10, with a word or phra

36、se from the list below. For each sentence(6-10), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. get away without punishment B. may not be charged and be recommended elsewhere C. a strict law against computer crimes D. go undetected E. measures taken to prevent computer cr

37、imes F. blame their bad luck G company executives fear of the bad publicity(分数:10.00)(1).A number of computer criminals have managed to 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:A)解析:解析:参阅第 1 段最后一句:“Even worse,a number away without punishment”(2).Its easy for computer crimes to 1 if no one checks up on what the

38、 computer is doing.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:D)解析:解析:参阅第 2 段首句。(3).Many computer criminals who are caught may have only to 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:F)解析:解析:从文中第 2 段可知,发现计算机犯罪经常是偶然的,即使偶尔有被抓住的,也是由于他们的运气不好。(4).Even if caught, computer criminals 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:B)解析:解析:从文中第 4 段可知,不同

39、于其他罪犯,计算机罪犯即使被查出,他们也有可能不被指控,甚至还会推荐到其他地方工作。(5). 1 is the main reason why computer criminal can escape punishment.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:G)解析:解析:参阅文章第 5 段第 2 句:“Because company executiveshad been misused”1. Of all the areas of learning the most important is the development of attitudes. Emotional

40、 reactions as well as logical thought processes affect the behavior of most people. 2. “The burnt child fears the fire“ is one instance; another is the rise of dictators like Hitler. Both these examples also point up the fact that attitudes stem from experience. In the one case the experience was di

41、rect and impressive; in the other it was indirect and accumulative. The Nazis were filled largely with the speeches they heard and the books they read. 3. The classroom teacher in the elementary school is in a strategic position to influence attitudes. This is true partly because children acquire at

42、titude from those adults whose word they respect. 4. Another reason is that pupils often study somewhat deeply a subject in school that has only been touched upon at home or has possibly never occurred to them before. To a child who had previously acquired little knowledge of Mexico, his teachers me

43、thod of handling such a unit would greatly affect his attitude toward Mexicans. 5. The media which the teacher can develop healthy attitudes are innumerable. Social studies(with special reference to races, beliefs and nationalities), science matters of health and safety, the very atmosphere of the c

44、lassroom, these are a few of the fertile fields for the education of proper emotional reactions. 6. However, when children come to school with undesirable attitudes, it is unwise for the teacher to attempt to change their feelings by scolding them. She can achieve the poor effect by helping them obt

45、ain constructive experience. 7. To illustrate, first-grade pupils afraid of policemen will properly alter their attitude after a classroom chat with the neighborhood officer in which he explains how he protects them. In the same way, a class of older children can develop attitudes through discussion

46、 research, outside reading and all-day trips. 8. Finally, a teacher must constantly evaluate her own attitudes, because her influence can be harmful if she has personal prejudices. This is especially true in respect to controversial issues and questions on which children should be encouraged to rea

47、ch their own decisions as a result of objective analysis of all the facts. Questions 1-5 Directions: For questions 1-5, choose the best title for each paragraph from below. For each numbered paragraph(1-5), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. The importance of

48、the first impression B. The rise of Nazis C. The importance of attitude D. The influence of experience on attitude E. The teachers influence on children F. The fields for the education of proper emotional reaction G. The evaluation of teachers attitude(分数:10.00)(1).Paragraph 1 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:C)解析:解析:第 1 段介绍了人们态度的重要性。(2).Paragraph

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1