ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:50.50KB ,
资源ID:1448881      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1448881.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(BFT阅读(综合)-试卷28及答案解析.doc)为本站会员(孙刚)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

BFT阅读(综合)-试卷28及答案解析.doc

1、BFT 阅读(综合)-试卷 28 及答案解析(总分:40.00,做题时间:90 分钟)一、Part 2(总题数:4,分数:40.00)1. Television that most pervasive and persuasive of modern technologies, marked by rapid change and sophistication and versatility, which promises to reshape our lives and our world. It is an electronic revolution of sorts, made poss

2、ible by the marriage of television and computer technologies. 2. The word “television“, derived from its Greek(tele: distant)and Latin(vision: sight)roots, can literally be interpreted as sight from a distance. Very simply put, it works in this way: through a sophisticated system of electronics, tel

3、evision provides the capability of converting an image(focused on a special photo-conductive plate within a camera)into electronic impulses, which can be sent through a wire or cable. These impulses, when fed into a receiver(television set), can then be electronically reconstituted into that same im

4、age. 3. Television is more than just an electronics system, however. It is a means of expression, as well as a vehicle for communication, and as such becomes a powerful tool for reaching other human beings. 4. The field of television can be divided into two categories determined by its means of tran

5、smission. First, there is broadcast television, which reaches the masses through broad based airwave transmission of television signals. Second, there is non-broadcast television, which provides for the needs of individuals or specific interest groups through controlled transmission technique. 5. Tr

6、aditionally, television has been a medium of the masses. We are most familiar with broadcast television because it has been with us for about thirty-seven years in a form similar to what exists today. During those years, it has been controlled, for the most part, by the broadcast networks, ABC, NBC,

7、 and CBS, who have been the major purveyors of news, information, and entertainment. These giants of broadcasting have actually shaped not only television but our perception of it as well. We have come to look upon the picture tube as a source of entertainment, placing our role in this dynamic mediu

8、m as the passive viewer. Questions 1-5 Directions: For questions 1-5, choose thebest title for each paragraph from below. For each numbered paragraph(1-5), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. The history of television B. The evaluation to television C. The nega

9、tive aspects of television D. The working principle of television E. Categories of television F. The function of television G. The influence of television on children(分数:10.00)(1).Paragraph 1 1(分数:2.00)填空项 1:_(2).Paragraph 2 1(分数:2.00)填空项 1:_(3).Paragraph 3 1(分数:2.00)填空项 1:_(4).Paragraph 4 1(分数:2.00

10、填空项 1:_(5).Paragraph 5 1(分数:2.00)填空项 1:_Directions: Using the information in the text, complete each sentence 6-10, with a word or phrase from the list below. For each sentence(6-10), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet, do not mark any letter twice. A. the non-broadcast television is for spec

11、ific groups B. an television revolution is coming C. it influences our attitudes D. it can realize the mutual conversion between electronic impulses and image E. it is a sophisticated system of electronics F. it promotes communication between people G. television is very popular(分数:10.00)(1).With th

12、e development of technologies, 1.(分数:2.00)填空项 1:_(2).Television means sight from distance because 1.(分数:2.00)填空项 1:_(3).Television plays an important role in modern life, because 1.(分数:2.00)填空项 1:_(4).The broadcast television reaches the masses while 1.(分数:2.00)填空项 1:_(5).Not only television provide

13、s us with entertainment, but also 1.(分数:2.00)填空项 1:_1. On an average of six times a day, a doctor in Holland practices “active“ euthanasia: intentionally administering a lethal drug to a terminally ill patient who has asked to be relieved of suffering. Twenty times a day, life prolonging treatment i

14、s withheld or withdrawn when there is no hope that it can effect an ultimate cure. “Active“ euthanasia remains a crime on the Dutch statute books punishable by 12 years in prison. But a series of court cases over the past 15 years has made it clear that a competent physician who carries it out will

15、not be prosecuted. 2. Euthanasia, often called “mercy killing“, is a crime everywhere in Western Europe. But more and more doctors and nurses in Britain, West Germany, Holland and elsewhere readily admit to practicing it, most often in the “passive“ form of withholding or withdrawing treatment. The

16、long simmering euthanasia issue has lately boiled over into a sometimes fierce public debate, with both sides claiming the mantle of ultimate righteousness. Those opposed to the practice see themselves up holding sacred principles of respect for life, while those in favor raise the banner of humane

17、treatment. After years on the defensive, the advocates now seem to be gaining ground. Recent polls in Britain show that 72 percent of British subjects favor euthanasia in some circumstances. An astonishing 76 percent of respondents to a poll taken late last year in France said they would like the la

18、w changed to decriminalize mercy killings. 3. Reasons for the latest surge of interest in euthanasia are not hard to find. Europeans, like Americans, are now living longer. The average European male now lives to the age of 72, women to almost 80. As Derek Humphrey, a leading British advocate of “rat

19、ional euthanasia“ says, “lingering chronic diseases have replaced critical illnesses as the primary cause of death.“ 4. And so the enthusiasts have begun to press their case with greater force. They argue that every human being should have the right to “die with dignity“, by which they usually mean

20、the right to escape the horrors of a painful or degrading hospitalization. Most advocates of voluntary euthanasia has argued that the right to die should be accorded only to the terminally and incurably ill, but the movement also includes a small minority who believe in euthanasia for anyone who rat

21、ionally decides to take his own life. 5. That right is unlikely to get legal recognition any time in the near future. Even in the Netherlands, the proposals now before Parliament would restrict euthanasia to a small number of cases and would surround even those with elaborate safeguards. Questions 1

22、5 Directions: For questions 1-5, choose the best title for each paragraph from below. For each numbered paragraph(1-5), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. Different opinions about euthanasia B. The reason why people show more interest in euthanasia C. The def

23、inition of euthanasia D. The practices of euthanasia in Holland E. The arguments made by advocates of euthanasia F. Little possibility in getting legal recognition of euthanasia G Decriminalization of mercy killing(分数:10.00)(1).Paragraph 1 1(分数:2.00)填空项 1:_(2).Paragraph 2 1(分数:2.00)填空项 1:_(3).Paragr

24、aph 3 1(分数:2.00)填空项 1:_(4).Paragraph 4 1(分数:2.00)填空项 1:_(5).Paragraph 5 1(分数:2.00)填空项 1:_Directions: Using the information in the text, complete each sentence 6-10, with a word or phrase from the list below. For each sentence(6-10), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet. Do not mark any letter tw

25、ice. A. remains a crime B. only terminally ill patients can have euthanasia C. support sacred principles of respect for life D. anyone who rationally decides to take his own life can have euthanasia E. is permissible F. people now live longer and lingering chronic diseases have become the primary ca

26、use of death G. emphasize humane treatment(分数:10.00)(1).The reason people show more interest in euthanasia is that 1.(分数:2.00)填空项 1:_(2).Those against the practice of euthanasia 1.(分数:2.00)填空项 1:_(3).Those in favor of the practice of euthanasia 1.(分数:2.00)填空项 1:_(4).“Active“ euthanasia 1 on the Dutc

27、h statute books punishable by 12 years in prison.(分数:2.00)填空项 1:_(5).Most advocates of voluntary euthanasia hold the opinion that 1.(分数:2.00)填空项 1:_BFT 阅读(综合)-试卷 28 答案解析(总分:40.00,做题时间:90 分钟)一、Part 2(总题数:4,分数:40.00)1. Television that most pervasive and persuasive of modern technologies, marked by rap

28、id change and sophistication and versatility, which promises to reshape our lives and our world. It is an electronic revolution of sorts, made possible by the marriage of television and computer technologies. 2. The word “television“, derived from its Greek(tele: distant)and Latin(vision: sight)root

29、s, can literally be interpreted as sight from a distance. Very simply put, it works in this way: through a sophisticated system of electronics, television provides the capability of converting an image(focused on a special photo-conductive plate within a camera)into electronic impulses, which can be

30、 sent through a wire or cable. These impulses, when fed into a receiver(television set), can then be electronically reconstituted into that same image. 3. Television is more than just an electronics system, however. It is a means of expression, as well as a vehicle for communication, and as such bec

31、omes a powerful tool for reaching other human beings. 4. The field of television can be divided into two categories determined by its means of transmission. First, there is broadcast television, which reaches the masses through broad based airwave transmission of television signals. Second, there is

32、 non-broadcast television, which provides for the needs of individuals or specific interest groups through controlled transmission technique. 5. Traditionally, television has been a medium of the masses. We are most familiar with broadcast television because it has been with us for about thirty-seve

33、n years in a form similar to what exists today. During those years, it has been controlled, for the most part, by the broadcast networks, ABC, NBC, and CBS, who have been the major purveyors of news, information, and entertainment. These giants of broadcasting have actually shaped not only televisio

34、n but our perception of it as well. We have come to look upon the picture tube as a source of entertainment, placing our role in this dynamic medium as the passive viewer. Questions 1-5 Directions: For questions 1-5, choose thebest title for each paragraph from below. For each numbered paragraph(1-5

35、), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet. Do not mark any letter twice. A. The history of television B. The evaluation to television C. The negative aspects of television D. The working principle of television E. Categories of television F. The function of television G. The influence of televisio

36、n on children(分数:10.00)(1).Paragraph 1 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:B)解析:解析:第 1 段对电视进行了总体评价。(2).Paragraph 2 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:D)解析:解析:第 2 段介绍了电视的工作原理。(3).Paragraph 3 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:F)解析:解析:第 3 段讲述了电视的作用。(4).Paragraph 4 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:E)解析:解析:第 4 段介绍了电视系统的种类。(5)

37、Paragraph 5 1(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:A)解析:解析:第 5 段介绍了电视的历史。Directions: Using the information in the text, complete each sentence 6-10, with a word or phrase from the list below. For each sentence(6-10), mark one letter(A-G)on your Answer Sheet, do not mark any letter twice. A. the non-broadcast

38、 television is for specific groups B. an television revolution is coming C. it influences our attitudes D. it can realize the mutual conversion between electronic impulses and image E. it is a sophisticated system of electronics F. it promotes communication between people G. television is very popul

39、ar(分数:10.00)(1).With the development of technologies, 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:B)解析:解析:参阅文章第 1 段最后一句:“It is an electronicand computer technologies”(2).Television means sight from distance because 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:D)解析:解析:参阅文章第 2 段第 2 句:“Very simply put,ita wire or cable”(3).Televis

40、ion plays an important role in modern life, because 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:F)解析:解析:参阅文章第 3 段第 2 句:“It is a means ofother human beings”(4).The broadcast television reaches the masses while 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:A)解析:解析:参阅文章第 4 段第 2、3 句:“First,there is broadcastcontrolled transmission t

41、echnique。”(5).Not only television provides us with entertainment, but also 1.(分数:2.00)填空项 1:_ (正确答案:正确答案:C)解析:解析:参阅文章第 1 段和最后一段。1. On an average of six times a day, a doctor in Holland practices “active“ euthanasia: intentionally administering a lethal drug to a terminally ill patient who has asked

42、to be relieved of suffering. Twenty times a day, life prolonging treatment is withheld or withdrawn when there is no hope that it can effect an ultimate cure. “Active“ euthanasia remains a crime on the Dutch statute books punishable by 12 years in prison. But a series of court cases over the past 15

43、 years has made it clear that a competent physician who carries it out will not be prosecuted. 2. Euthanasia, often called “mercy killing“, is a crime everywhere in Western Europe. But more and more doctors and nurses in Britain, West Germany, Holland and elsewhere readily admit to practicing it, mo

44、st often in the “passive“ form of withholding or withdrawing treatment. The long simmering euthanasia issue has lately boiled over into a sometimes fierce public debate, with both sides claiming the mantle of ultimate righteousness. Those opposed to the practice see themselves up holding sacred prin

45、ciples of respect for life, while those in favor raise the banner of humane treatment. After years on the defensive, the advocates now seem to be gaining ground. Recent polls in Britain show that 72 percent of British subjects favor euthanasia in some circumstances. An astonishing 76 percent of resp

46、ondents to a poll taken late last year in France said they would like the law changed to decriminalize mercy killings. 3. Reasons for the latest surge of interest in euthanasia are not hard to find. Europeans, like Americans, are now living longer. The average European male now lives to the age of 7

47、2, women to almost 80. As Derek Humphrey, a leading British advocate of “rational euthanasia“ says, “lingering chronic diseases have replaced critical illnesses as the primary cause of death.“ 4. And so the enthusiasts have begun to press their case with greater force. They argue that every human be

48、ing should have the right to “die with dignity“, by which they usually mean the right to escape the horrors of a painful or degrading hospitalization. Most advocates of voluntary euthanasia has argued that the right to die should be accorded only to the terminally and incurably ill, but the movement also includes a small minority who believe in euthanasia for anyone who rati

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1