ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:30 ,大小:121.50KB ,
资源ID:1449797      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1449797.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(成人本科英语-76及答案解析.doc)为本站会员(ideacase155)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

成人本科英语-76及答案解析.doc

1、成人本科英语-76 及答案解析(总分:85.00,做题时间:90 分钟)一、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)二、Passage 1(总题数:5,分数:5.00)1.What is the most important service of trees to man according to the passage?(分数:1.00)A.They help him make money.B.They give him wood and other products.C.They help him prevent droughts and floods.D.The

2、y give him shad2.Why did the country mentioned in the passage suffer from floods and starvation?(分数:1.00)A.Because nothing remains on land except floods.B.Because there are no longer trees to keep the rain and protect the topsoil.C.Because too much rain sinks in and washes away the top soil.D.Becaus

3、e roots of the trees break up the soil.3.Why do forests in many parts of the world slowly disappear?(分数:1.00)A.New trees are not looked after properly.B.Many trees have been cut down by man.C.Man has not paid enough attention to planting trees.D.All of the abov4.Why did the country mentioned in the

4、passage suffer from floods and starvation?(分数:1.00)A.Because an empire was set up.B.Because the empire fell to pieces.C.Because it lost all its trees.D.Because too much had been spent on wars.5.What does the author tell us in this passage?(分数:1.00)A.How trees help prevent droughts and floods.B.The r

5、elationship between trees and man.C.How an empire fell to pieces in ancient times.D.A story of trees.三、Passage 2(总题数:5,分数:5.00)6.According to the passage, which of the following factors might spoil the touristsfun at Mediterranean resorts and beaches?(分数:1.00)A.Polluted waterB.Crowded busesC.Traffic

6、 jamsD.Rainy weather.7.The latter half of the last sentence in paragraph3, i. e. , “or one tourist for every person living in Spain“ means _.(分数:1.00)A.all the 37 million people living in Spain are tourists.B.every year almost as many tourists visit Spain as there are people living in that country.C

7、every person living in Spain has to take care of a tourist.D.every Spanish is visited by a tourist every year.8.According to the passage, which of the following countries at tracts more tourists than the others?(分数:1.00)A.ItalyB.SpainC.FranceD.Greec9.In paragraph 2, cities like London, Copenhagen,

8、and Amsterdam are mentioned(分数:1.00)A.to show that they are not good cities in terms of geography and climate.B.to tell us how wealthy their residents are.C.to suggest that these cities lack places of historic interest and scenic beauty.D.to prove that they have got more tourism than they an handl10

9、The writer seems to imply that Europeans travel mostly for the reason that(分数:1.00)A.they want to see historic remains or religious spots.B.they are interested in different cultural traditions and social customs.C.they would like to take pictures in front of famous sites.D.they wish to escape from

10、the cold, dark and rainy clays back at hom四、Passage 3(总题数:5,分数:5.00)11.A tunnel would be _.(分数:1.00)A.less expensive to be built than a bridgeB.more expensive to be built than a bridgeC.less expensive to be built than a railD.more expensive to be built than a rail12.Channel link would _.(分数:1.00)A.a

11、llow us to by fish and chips in FranceB.make the journey from Europe to England dangerous but easier and fasterC.decrease more trade for Londons dockyardsD.make London more prosperous again13.It can be concluded that many of Londons dockyards are _.(分数:1.00)A.not usedB.fully usedC.seriously blockedD

12、opened again14.If they built a Channel tunnel, you would _.(分数:1.00)A.neither take a train nor go by carB.either take a train or go by carC.only take a trainD.only take a bus15.Which of the following statements is TRUE?(分数:1.00)A.Swimming across the Channel takes less than four hours.B.The idea of

13、a Channel tunnel or bridge is a very new one.C.It is considered to be more difficult to swim across the channel than any other means.D.A tunnel or bridge would only reach as far as the coast.五、Part Vocabulary an(总题数:30,分数:30.00)16.Mother told the child _ too late.(分数:1.00)A.not get upB.do not get up

14、C.not to get upD.not getting up17.She is such a _ person, always asking how Im feeling.(分数:1.00)A.considerableB.consideringC.consideredD.considerate18.It was not until the accident happened _.(分数:1.00)A.when I became aware of my foolishnessB.when my foolishness became obviousC.that did I realize my

15、foolishnessD.that I became aware of my foolishness19.The door over there needs _.(分数:1.00)A.paintedB.paintingC.has paintedD.paint20.The train _ of the station right on time.(分数:1.00)A.pulledB.pulled downC.pulled onD.pulled out21.Although _ happened in that developed country sounds like science ficti

16、on, it could occur elsewhere in the world.(分数:1.00)A.whichB.whatC.howD.it22.Lets have a gettogether on the weekend,_?(分数:1.00)A.shall weB.will weC.shant weD.wont we23._ you say, he wont listen to you.(分数:1.00)A.No matter whereB.No matter whatC.HoweverD.whichever24.It _ that the mysterious visitor wa

17、s an old friend of my grandmother.(分数:1.00)A.turned upB.turned offC.turned onD.turned out25.He demanded that the problem _ at once.A. would be solved 13. is to be solvedC. is solved D. be solved(分数:1.00)A.is solvedB.be solvedC.13. is to be solvedD.He demanded that the problem _ at once.E.would be so

18、lved26.If you have trouble _ the poems, the notes on the mar gins will help you.(分数:1.00)A.to understandB.understandingC.for understandingD.with understanding27.You _ yesterday if you were really serious about the job.(分数:1.00)A.ought to comeB.ought to be comingC.ought to have comeD.ought have come2

19、8.As we know, physics _ the science of energy.A. was B, wereC. is D. are(分数:1.00)A.isB.areC.B, wereD.As we know, physics _ the science of energy.E.was29.I like this song _ your opinion.(分数:1.00)A.in spiteB.despite ofC.regardless ofD.likewise30.Only residents here enjoy the _ of using this parking lo

20、t.(分数:1.00)A.privilegeB.possibilityC.favorD.right31._ , he must be totally exhausted after a two weeks trip by bus.(分数:1.00)A.Being very strongB.As strong manC.Strong as he isD.As he is strong32.No sooner _ than he realized that he should have remained silent.(分数:1.00)A.the words had spokenB.had the

21、 words spokenC.the words had been spokenD.had the words been spoken33.When she was busy tidying the room, her little kid is always _.(分数:1.00)A.under wayB.on the wayC.in the wayD.by the way34.Living in the central American desert has its problems, _ obtaining water is not the least.A. of which t3. f

22、or whatC. as D. whose(分数:1.00)A.asB.whoseC.t3. for whatD.Living in the central American desert has its problems, _ obtaining water is not the least.E.of which35.It is said that he _ murder.(分数:1.00)A.committedB.conductedC.executedD.emitted36.He didnt come yesterday. He _ busy working in the lab.(分数:

23、1.00)A.must beB.would have beenC.must have beenD.would be37.I _ with all the windows closed, but now Id like some fresh air.(分数:1.00)A.am used to sleepB.am used to sleepingC.used to sleepingD.used to sleep38.Not a single word _ all morning.(分数:1.00)A.did he sayB.he saidC.said heD.does he say39.Where

24、 did you get your watch _?(分数:1.00)A.repairB.to repairC.repairedD.repairing40.Without the workers help, Sam _ so much progress.(分数:1.00)A.would not makeB.would not have madeC.will not makeD.did not make41.The next moment, _ she had time to realize what was happening, she was hit over the head.(分数:1.

25、00)A.whenB.beforeC.sinceD.as42.He never let me _ when I need his support.(分数:1.00)A.inB.downC.offD.out43.How I wish that I _ law when I was at college!(分数:1.00)A.had learnedB.would have learnedC.learnedD.would learn44._ he will come or not is unknown.(分数:1.00)A.IfB.WhetherC.ThatD.What45.Only 11 peop

26、le _ the shipwreck.(分数:1.00)A.survived afterB.survived throughC.were survivedD.survived六、Part Identificatio(总题数:10,分数:10.00)46.(Later on), children (attempt to) make their . paintings (look as closely) as possible (to the real things) they are representing.(分数:1.00)A.Later onB.attempt toC.look as cl

27、oselyD.to the real things47.(Only then)(he became) aware of (the fact) that there were more difficulties ahead (than) he had expected.(分数:1.00)A.Only thenB.he becameC.the factD.than48.When we finally managed (to get home) after the (tiring) long journey, we could (not hardly) move a step (further).(

28、分数:1.00)A.to get homeB.tiringC.not hardlyD.further49.Canning (is) the (most wide) used (method) of food (preservation).(分数:1.00)A.isB.most wideC.methodD.preservation50.(Had) they had enough cash (on) hand, they (would buy) this fancy (furniture).(分数:1.00)A.HadB.onC.would buyD.furniture51.(Lost in th

29、ought), she (didnt hear) the thunder (to begin) in the mountains (far off).(分数:1.00)A.Lost in thoughtB.didnt hearC.to beginD.far off52.One of the workers (has) (hung) the curtains that (had) been (laying) on the floor.(分数:1.00)A.hasB.hungC.hadD.laying53.We see lighting (before we hear) the thunder (

30、because) sound travels (more slowly) than (light is).(分数:1.00)A.before we hearB.becauseC.more slowlyD.light is54.For visitors (whose) time is limited (and are unable) to learn the history and examine the building in detail (on) the spot, it is suggested that the following plan of a journey (be follo

31、wed).(分数:1.00)A.whoseB.and are unableC.onD.be followed55.He is opposed (to) the project (for the reason why) it is not (feasible) (for the time being).(分数:1.00)A.toB.for the reason whyC.feasibleD.for the time being七、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)八、The role of women in(总题数:20,分数:10.00)56.(分数:0.50)A.by mis

32、takeB.by accidentC.in turnD.in fact57.(分数:0.50)A.lackB.enjoyC.occupyD.take58.A than B. thatC. which D. what(分数:0.50)A.whichB.whatC.A thanD.that59.(分数:0.50)A.givenB.deprivedC.deniedD.approved60.(分数:0.50)A.efficientB.advancedC.delicateD.enough61.(分数:0.50)A.BesidesB.ThereforeC.HoweverD.Then62.(分数:0.50)

33、A.might wellB.had betterC.are going toD.are about to63.(分数:0.50)A.Apart formB.According toC.Because ofD.In addition to64.(分数:0.50)A.ByB.OnC.OverD.Up65.(分数:0.50)A.ofB.withC.onD.for66.(分数:0.50)A.rateB.valueC.numberD.share67.(分数:0.50)A.butB.andC.becauseD.although68.(分数:0.50)A.towardsB.againstC.uponD.th

34、rough69.(分数:0.50)A.supportB.favourC.ignoreD.doubt70.(分数:0.50)A.likelyB.willingC.readyD.about71.(分数:0.50)A.certainlyB.especiallyC.apparentlyD.practically72.(分数:0.50)A.involved inB.stemmed fromC.related toD.resulted in73.(分数:0.50)A.because ofB.instead ofC.in spite ofD.as a result of74.(分数:0.50)A.fewB.

35、lessC.someD.many75.(分数:0.50)A.atB.to.C.withD.for九、Part Translation(总题数:0,分数:0.00)十、Section A(总题数:5,分数:10.00)76.In his eagerness to make money from trees, he has cut them down in large numbers, only to find that without them he has lost the best friends he had.(分数:2.00)_77.Nor them Europeans are will

36、ing to pay a lot of money and put up with a lot of inconveniences for the sun because they have so little of it.(分数:2.00)_78.But there are signs that the area is getting more tourism than it can handle.(分数:2.00)_79.A bridge would cost far more than a tunnel, but you would be able to go by rail or by

37、 car on a bridge, whereas a tunnel would provide a rail link only.(分数:2.00)_80.With a link over the Channel, you could buy your fish and chips in England and be able to eat them in France while they were still warm !(分数:2.00)_十一、Section B(总题数:5,分数:10.00)81.就业余爱好而言,珍妮和她妹妹几乎没有什么共同之处。(分数:2.00)_82.国庆节到了

38、咱们把寝室彻底打扫一下吧。(分数:2.00)_83.王教授,请您赏光来参加我们星期六的英语晚会好吗?(分数:2.00)_84.玛丽过去除了咖啡什么都不喝。(分数:2.00)_85.一辆卡车驶进了积雪覆盖的操场。(分数:2.00)_成人本科英语-76 答案解析(总分:85.00,做题时间:90 分钟)一、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)二、Passage 1(总题数:5,分数:5.00)1.What is the most important service of trees to man according to the passage?(分数:1.00)A

39、They help him make money.B.They give him wood and other products.C.They help him prevent droughts and floods. D.They give him shad解析:本题考查的是考生对细节的把握。答案在前两段中可找到,第一段提到树的三点作用“提供树荫、帮助预防干旱和水灾”,第二段第一句提到“人类尚未意识到树的第三个作用是最重要的”,即“预防水灾”是最重要的。2.Why did the country mentioned in the passage suffer from floods and

40、 starvation?(分数:1.00)A.Because nothing remains on land except floods.B.Because there are no longer trees to keep the rain and protect the topsoil. C.Because too much rain sinks in and washes away the top soil.D.Because roots of the trees break up the soil.解析:本题考查的是考生推理能力及对细节的把握。答案对应文章的第三段,其中提到失去树木后,

41、雨水会导致水灾并且冲走了富饶的上层泥土。上层泥土冲走后就只留下贫瘠的沙漠。贫瘠的土壤是导致饥荒的原因。因此,失去树木是导致水灾和饥荒的根源。3.Why do forests in many parts of the world slowly disappear?(分数:1.00)A.New trees are not looked after properly.B.Many trees have been cut down by man.C.Man has not paid enough attention to planting trees.D.All of the abov 解析:本题考查

42、的是考生对细节的把握。答案对应文章的第二段,其中提到人类大量砍伐树木,马马虎虎地种树,不细心照顾树木,这些都是导致森林消失的原因。因此选择 D,其他三项都是对的。4.Why did the country mentioned in the passage suffer from floods and starvation?(分数:1.00)A.Because an empire was set up.B.Because the empire fell to pieces.C.Because it lost all its trees. D.Because too much had been s

43、pent on wars.解析:本题考查的是考生推理能力及对细节的把握。答案对应文章的第三段,其中提到失去树木后,雨水会导致水灾并且冲走了富饶的上层泥土。上层泥土冲走后就只留下贫瘠的沙漠。贫瘠的土壤是导致饥荒的原因。因此,失去树木是导致水灾和饥荒的根源。5.What does the author tell us in this passage?(分数:1.00)A.How trees help prevent droughts and floods.B.The relationship between trees and man. C.How an empire fell to pieces

44、 in ancient times.D.A story of trees.解析:本题考查的是考生对全文意思的整体把握。本文主要介绍失去森林对人类的影响,即树木与人类的关系,因此应选 B。三、Passage 2(总题数:5,分数:5.00)6.According to the passage, which of the following factors might spoil the touristsfun at Mediterranean resorts and beaches?(分数:1.00)A.Polluted waterB.Crowded busesC.Traffic jamsD.R

45、ainy weather. 解析:本题考查的是考生对细节的把握。答案对应于最后一段,其中介绍虽然地中海存在污染、交通堵塞,但游客兴致不减,他们去地中海是为了享受阳光。因此阴雨的天气会败坏他们的游兴。7.The latter half of the last sentence in paragraph3, i. e. , “or one tourist for every person living in Spain“ means _.(分数:1.00)A.all the 37 million people living in Spain are tourists.B.every year al

46、most as many tourists visit Spain as there are people living in that country. C.every person living in Spain has to take care of a tourist.D.every Spanish is visited by a tourist every year.解析:本题考查的是考生对文章具体句子的理解。本句介绍西班牙的游客数量,意思是“西班牙有多少居民,就有多少游客”,即西班牙游客的数量与居民的数量一样多。所以应选 B8.According to the passage, which of the following countries at tracts more tourists than the others?(分数:

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1