ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:29 ,大小:116.50KB ,
资源ID:1449804      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1449804.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(成人本科英语-96及答案解析.doc)为本站会员(appealoxygen216)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

成人本科英语-96及答案解析.doc

1、成人本科英语-96 及答案解析(总分:85.00,做题时间:90 分钟)一、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)二、Passage 1(总题数:5,分数:5.00)1.Dr. Cleiman did not explain in the passage _.(分数:1.00)A.how people can make their life fit their cycleB.whether everyone has a daily cycle or notC.why people have their energy cycle of body at differen

2、t timesD.what will happen in the family if the couple fail to realize which cycle each member has.2.Which of the following can save your energy in the morning?(分数:1.00)A.Getting up late.B.Jumping out of bed as quickly as possible.C.Looking for clean clothes.D.Sitting for a while before getting out o

3、f be3.According to tile passage, _.(分数:1.00)A.one should get up earlier if he wants to work better at his low point in the morningB.one can change his cycleC.whenever you feel hot, your energy cycle reaches the highestD.your cycle must be in the morning if you can get up early4.For what reason may h

4、usbands and wives quarrel with each other?(分数:1.00)A.Either of them gets up late in the morning.B.Husbands and wives have different cycles of energy.C.Either of them wants to change the cycle of the other.D.They do not know which cycle the other has.5.Which of the following statements is wrong?(分数:1

5、00)A.If you know your cycle you can make good use of time.B.If you know your cycle you can change it to fit your life.C.Father and son do not necessarily have the same cycle.D.Having a habit of doing something can make people affected less by their energy cycl三、Passage 2(总题数:5,分数:5.00)6.“You will c

6、ertainly see people of every age, size and shape.“Shape“ here refers to people being _(分数:1.00)A.old and youngB.fat and thinC.tall and shortD.beautiful and ugly7.The best title of this passage is _(分数:1.00)A.Amusement at no costB.Movies, Concerts and ShowsC.The Cheapest WindowshoppingD.The Most Enjo

7、yable Street Musicians8.“One or two free admission days at slow time.“ “Slow times“ here means _(分数:1.00)A.business is developingB.business is badC.strolling is slowD.people are slow in learning9.Which of the following statements is NOT true?(分数:1.00)A.There are many kinds of amusements you can enjo

8、y without spending much money.B.Local colleges often hold meetings to debate the issues people are interested in.C.The film shown at the local public library is often free of charge.D.You should be a tourist if you want to know more about the city you live in.10.If you are wandering through the busy

9、 streets, which willmost attract you?(分数:1.00)A.Various buildingsB.Car drivingC.Window-shoppingD.Free walking四、Passage 3(总题数:5,分数:5.00)11.According to the, passage, where in colonial North America were there the fewest women?(分数:1.00)A.Puritan communitiesB.SeaportsC.Frontier settlementsD.Capital cit

10、ies12.According to the passage, Puritans believed that an unmarried adult woman should be _.(分数:1.00)A.financially responsible for herselfB.returned to EnglandC.supported by her familyD.trained to be a nurse13.It can be inferred from the passage that the Puritans were _.(分数:1.00)A.uneducatedB.hardwo

11、rkingC.generousD.wealthy14.What does the passage mainly discuss?(分数:1.00)A.Colonial marriagesB.The Puritan religionC.Colonial womens employmentD.Education in the colonies15.According to the passage, what did the Puritans expect from married women?(分数:1.00)A.They should adopt needy children.B.They sh

12、ould assist in their husbandstrade or business.C.They should work only within their own homes.D.They should be apprentice五、Part Vocabulary an(总题数:30,分数:30.00)16.We ate in the _ restaurant.(分数:1.00)A.new unusual ChineseB.unusual new ChineseC.Chinese unusual newD.new Chinese unusual17.“Where did you h

13、ave your supper?“_.“(分数:1.00)A.With my uncleB.At my uncle homeC.At my uncleD.At my uncles18.The premier and the visiting foreign minister had a talk in _ friendly atmosphere.(分数:1.00)A.a mostB.mostC.veryD.the very19.The statement had to be delivered to someone who could _ it to the press.(分数:1.00)A.

14、relieveB.releaseC.emitD.discharge20.The manager had his secretary _ the report.(分数:1.00)A.rewriteB.rewrittenC.to rewriteD.rewriting21._all the inventions have in common is _ they have succeeded.(分数:1.00)A.That, whatB.What, thatC.That, thatD.What, what22.Those who have applied for the job _ in the ge

15、neral managers office now.(分数:1.00)A.interviewingB.has interviewedC.are being interviewedD.to be interviewing23.It is _ ! Would you like to go out for a walk?(分数:1.00)A.such beautiful dayB.so beautiful dayC.so a beautiful dayD.such a beautiful day24.The reason _ they died was lack of medical care.(分

16、数:1.00)A.whichB.for whichC.in whichD.why25.During July and August there was no rain for weeks _.(分数:1.00)A.by the endB.in the endC.at the endD.on end26.The new building here are all reinforced with steel, _ safety in case of an earthquake.(分数:1.00)A.for the sake ofB.for goodC.for instanceD.for the b

17、etter27.This kind of cloth _ well and _ long.(分数:1.00)A.is washed, lastsB.washes, lastsC.washes, is lastedD.is washed, lasted28.I couldnt understand why he pretended _ in the book store.(分数:1.00)A.to see me notB.not to see meC.not see meD.to see not me29.So heavy _ that we were prevented from going

18、out.(分数:1.00)A.the rain wasB.is the rainC.was the rainD.would the rain be30.Hardly _ the TV _ the electricity was cut off.(分数:1.00)A.had I turned onwhenB.did I turn onthanC.have I turned onbeforeD.does I turn onafter31.What _ if the weather had been fine yesterday?(分数:1.00)A.would you doB.would you

19、have doneC.did you doD.have you done32.She found herself _ forward more and more eagerly to the holiday at home.(分数:1.00)A.lookingB.bringingC.desiringD.expecting33.They spent all their spare time, _ their spare money, on their experiment.(分数:1.00)A.as much asB.as well asC.as long asD.as soon as34.It

20、 was because of his carelessness _ the car accident took place.(分数:1.00)A.thatB.becauseC.whyD.which35.Many a child _ killed in that car accident.(分数:1.00)A.isB.areC.wasD.were36.She breathed a sigh of _ when she found out she had passed the exams.(分数:1.00)A.reliefB.beliefC.delightD.relaxation37.Such

21、 the case, there are no grounds to justify your complaints.(分数:1.00)A.isB.wasC.is beingD.being38.Burglars_ and stole some money while the family was a way.(分数:1.00)A.broke upB.came toC.broke inD.built up39.My mother bought me two hats, but I liked _ of them.(分数:1.00)A.bothB.eitherC.noneD.neither40.

22、 hero as he is, he is sometimes afraid.(分数:1.00)A./B.AC.AnD.The41.The most important thing to do _ the pollution as soon as possible.(分数:1.00)A.are got rid ofB.is to get rid ofC.is get rid ofD.is for us getting rid of42.Lets go out for a walk, _?(分数:1.00)A.will youB.shall weC.wont youD.wont we43.Sh

23、e was a goodlooking woman in _.(分数:1.00)A.fortiesB.the fortiesC.fortyD.the forty44._ I shall still go outside.(分数:1.00)A.As the sun is hotB.Hot as is the sunC.Hot as the sun isD.Though hot is the sun45.There is still a _ possibility that their team may win in the last match.(分数:1.00)A.slimB.thinC.le

24、anD.weak六、Part Identificatio(总题数:10,分数:10.00)46.(Lets not) waste time on (matters of no important). We have other (vital) problems to (deal with).(分数:1.00)A.Lets notB.matters of no importantC.vitalD.deal with47.It was (during) the 1996s (that) the friend ship between Edward and Jeremy reached (their

25、) (highest) point.(分数:1.00)A.duringB.thatC.theirD.highest48.He (got to) his friends house (full of) hope, only (to be told) that he had (left from) England last week.(分数:1.00)A.got toB.full ofC.to be toldD.left from49.Yellow stone National Park is (one of) the (older) parks in the U. S. It (was esta

26、blished) (Congress) in 1872.(分数:1.00)A.one ofB.olderC.was establishedD.Congress50.At the end of one month, the boys (looked forward to) their mothers (return) most earnestly, (as) they were really (tired with) their fathers boiled eggs.(分数:1.00)A.looked forward toB.returnC.asD.tired with51.(Not only

27、) (he spoke) more correctly, (but) he (spoke) more clearly.(分数:1.00)A.Not onlyB.he spokeC.butD.spoke52.(How) can I convince you (of that) we have almost (Used up) our (supplies)?(分数:1.00)A.HowB.of thatC.Used upD.supplies53.The reason (why) Jack (failed) to (attend) the lecture is (because) he had a

28、bad cold.(分数:1.00)A.whyB.failedC.attendD.because54.Hardly (did he hear) his mothers (calling) (when) he realized that it (was already dark).(分数:1.00)A.did he hearB.callingC.whenD.was already dark55.(With) a (genuine) Oxford accent, she (could) (pass as) a native English speaker easily.(分数:1.00)A.Wit

29、hB.genuineC.couldD.pass as七、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)八、The Red Cross is an (总题数:20,分数:10.00)56.(分数:0.50)A.informationB.servicesC.wealthD.materials57.(分数:0.50)A.supplyB.supportC.shareD.spare58.(分数:0.50)A.raisedB.closedC.set upD.accepted59.(分数:0.50)A.parentsB.homeC.moneyD.way60.(分数:0.50)A.progressB.re

30、sultC.discoveryD.experience61.(分数:0.50)A.fightingB.sufferingC.poorD.ill62.(分数:0.50)A.onB.forC.no matterD.about63.(分数:0.50)A.offersB.encouragesC.protectsD.inspires64.(分数:0.50)A.rememberedB.researchedC.observedD.watched65.(分数:0.50)A.a familyB.a childC.familiesD.the police66.(分数:0.50)A.helpedB.servedC.

31、savedD.treated67.(分数:0.50)A.woundB.injuredC.dangerousD.destroyed68.(分数:0.50)A.sets upB.appearsC.liesD.exists69.(分数:0.50)A.hospitalB.marketC.hotelD.restaurant70.(分数:0.50)A.startedB.putC.carriedD.brought71.(分数:0.50)A.patientsB.citizensC.prisonersD.laborers72.(分数:0.50)A.enteringB.joiningC.formingD.maki

32、ng73.(分数:0.50)A.toldB.consideredC.regardedD.called74.(分数:0.50)A.insistingB.joiningC.managingD.trying75.(分数:0.50)A.continentsB.citiesC.worldD.universe九、Part Translation(总题数:0,分数:0.00)十、Section A(总题数:5,分数:10.00)76.Much family quarrelling ends when husbands and wives realize what this energy cycle mean

33、s and which cycle each member of the family has.(分数:2.00)_77.If your energy cycle is low in the morning but you have an important job early in the day, rise before your usual hour, and then you will work better at your low point.(分数:2.00)_78.If you think that you cant have a good time without spendi

34、ng a lot of money, read on. a little resourcefulness and a few minutes of newspaperscanning should give you some pleasant surprises.(分数:2.00)_79.Pretend that you are a tourist from time to time, and get to know your city all over again including the indispensable (不可错过的) sights that people travel mi

35、les to see.(分数:2.00)_80.The Puritans (清教徒) regarded idleness (无所事事) as a sin, and believed that life in an underdevelopment country made it necessary that each member of the community perform an economic function.(分数:2.00)_十一、Section B(总题数:5,分数:10.00)81.科学家们发现紧张会导致癌症。(分数:2.00)_82.直到昨天下午老师们才讨论了我的建议。(

36、分数:2.00)_83.汤姆过去一直认为,他在学习上花的时间越多,就会取得越好的成绩。(分数:2.00)_84.我现在很少收到她的来信。(分数:2.00)_85.他二十五岁时接替他父亲当了公司的经理。结果证明他比他父亲更成功。(分数:2.00)_成人本科英语-96 答案解析(总分:85.00,做题时间:90 分钟)一、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)二、Passage 1(总题数:5,分数:5.00)1.Dr. Cleiman did not explain in the passage _.(分数:1.00)A.how people can make the

37、ir life fit their cycleB.whether everyone has a daily cycle or notC.why people have their energy cycle of body at different times D.what will happen in the family if the couple fail to realize which cycle each member has.解析:本题考查的是考生对细节的把握,答案对应文章第二段的最后一句。根据第二段的意思,不同人到达活力顶峰的时间不同,在第二段最后一句,作者指出没有人知道为什么不

38、同人的活力高峰期的时间会不同。2.Which of the following can save your energy in the morning?(分数:1.00)A.Getting up late.B.Jumping out of bed as quickly as possible.C.Looking for clean clothes.D.Sitting for a while before getting out of be 解析:本题考查的是考生对细节的把握,答案对应文章第五段的第二句。第五段列举了几个可以使早晨精力更充沛的办法。其中第二句话就是下床前在床边坐一会儿。3.Acc

39、ording to tile passage, _.(分数:1.00)A.one should get up earlier if he wants to work better at his low point in the morning B.one can change his cycleC.whenever you feel hot, your energy cycle reaches the highestD.your cycle must be in the morning if you can get up early解析:本题考查的是考生对细节的把握,答案对应文章第四段。根据第

40、三段内容,如果你在早晨没有很多活力,但在早晨又有重要的工作要做,你可以比正常的起床时间起得早一点,这样就可以把工作做得更好。与答案 A 正好相符。4.For what reason may husbands and wives quarrel with each other?(分数:1.00)A.Either of them gets up late in the morning.B.Husbands and wives have different cycles of energy.C.Either of them wants to change the cycle of the other

41、D.They do not know which cycle the other has. 解析:本题考查的是考生对细节的把握,答案对应文章第三段。按照作者的意思,当夫妻知道什么是活力周期,每一个家庭成员的活力周期是什么样的时候,家庭纷争就会停止。反之,如果不知道活力周期;就会出现家庭纷争。与答案 D 相符。5.Which of the following statements is wrong?(分数:1.00)A.If you know your cycle you can make good use of time.B.If you know your cycle you can ch

42、ange it to fit your life. C.Father and son do not necessarily have the same cycle.D.Having a habit of doing something can make people affected less by their energy cycl解析:本题考查的是考生对细节的把握,答案对应文章第四段的第一句,你不能改变这个周期,但你可以学着使你的生活适应这个周期。三、Passage 2(总题数:5,分数:5.00)6.“You will certainly see people of every age,

43、 size and shape.“Shape“ here refers to people being _(分数:1.00)A.old and youngB.fat and thinC.tall and shortD.beautiful and ugly 解析:本题考查的是考生对单词意思的理解。Shape 本意为形状,在这里衍生为体型,也就是胖瘦的意思。7.The best title of this passage is _(分数:1.00)A.Amusement at no cost B.Movies, Concerts and ShowsC.The Cheapest Windowshop

44、pingD.The Most Enjoyable Street Musicians解析:本题考查的是考生对整篇文章的理解。这篇文章的第一段用花钱找乐子来引出不花钱的娱乐方式,第二三四段都是讲的如何不花钱获得娱乐。8.“One or two free admission days at slow time.“ “Slow times“ here means _(分数:1.00)A.business is developingB.business is bad C.strolling is slowD.people are slow in learning解析:本题考查的是考生根据上下文对词组意思

45、的理解。根据常识,商店或者娱乐场所都会在淡季的时候打折以吸引更多的顾客。因此这里的 slow time 应该理解为 business is bad9.Which of the following statements is NOT true?(分数:1.00)A.There are many kinds of amusements you can enjoy without spending much money.B.Local colleges often hold meetings to debate the issues people are interested in.C.The fi

46、lm shown at the local public library is often free of charge.D.You should be a tourist if you want to know more about the city you live in. 解析:本题考查的是考生对细节的把握,答案对应文章第四段的第三行。作者的意思是假装自己是个一次又一次来游历这个城市的旅客。事实上并不是旅客。因此选项 D 的陈述不正确。10.If you are wandering through the busy streets, which willmost attract you?(分数:1.00)A.Various buildingsB.Car

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1