ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:20 ,大小:124KB ,
资源ID:1449880      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1449880.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学三级(A)-10及答案解析.doc)为本站会员(孙刚)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学三级(A)-10及答案解析.doc

1、大学三级(A)-10 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Listenin(总题数:1,分数:5.00)Section ADirections: This section is to test your ability to understand short dialogues. There are 5 recorded dialogues in it. After each dialogue, there is a recorded question. Both the dialogues and questions will be spoken only

2、once. When you hear a question, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A), B), C) and D) given in your test paper. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.(分数:5.00)A.Two hours.B.Five hours.C.Three hours.D.Seve

3、n hours.A.Margaret Jones sister.B.Margaret Jones cousin.C.Margaret Jones friend.D.Margaret Jones.A.Catch the thief.B.Hurry to get on the train.C.Wait for another train.D.Fix his torn sleeve.A.In a shop.B.At a dentists.C.In a factory.D.In a supermarket.A.Leonard does not talk much.B.Leonard speaks wi

4、th difficulty.C.Leonards roommates do not talk to him.D.Leonard doesnt work very hard.二、BSection B/B(总题数:2,分数:5.00)Conversation 1(分数:2.00)A.On the telephone.B.Beside the Reception desk.C.In the Maintenance Department.D.In the toilet.A.Chatting With an old friend.B.Complaining about the facilities of

5、 the hotel.C.Calling to the manager.D.Apologizing for the poor facilities.Conversation 2(分数:3.00)A.At the beginning of the Ming Dynasty.B.In the early years of the fifteenth century.C.Almost 600 years ago.D.All of the above.A.The tombs.B.Ancient Chinese buildings.C.A big lake.D.The hill.A.From the h

6、illtop.B.From the garden.C.From the lake.D.From the palace.三、BSection C/B(总题数:1,分数:5.00)(分数:5.00)(1).What do the surfaces of the deserts look like? Many of them have surfaces of _.(分数:1.00)填空项 1:_(2).Why does the passage say that the deserts are not all flat? They often have _.(分数:1.00)填空项 1:_(3).Wh

7、ere does the water come from? The water comes from _ and rivers.(分数:1.00)填空项 1:_(4).What do people in deserts have? They have herds of _ and sheep.(分数:1.00)填空项 1:_(5).What can the animals live on? These animals can live on _.(分数:1.00)填空项 1:_四、BPart Structur(总题数:10,分数:10.00)1.In our English class, ou

8、r teacher pays great attention _ conversational skills.(分数:1.00)A.onB.atC.forD.to2.Only when he works harder _ the exam.(分数:1.00)A.Tom can passB.Tom will passC.can Tom passD.was Tom to pass3.The thought came to him _ maybe the enemy had fled the city.(分数:1.00)A.whichB.asC.whenD.that4.They got there

9、 than the others.(分数:1.00)A.30 minutes earlyB.30 minutes earlierC.30 early minutesD.30 earlier minutes5.The students _ their papers by the end of this month.(分数:1.00)A.have finishedB.will be finishingC.will have finishedD.have been finishing6.The teacher, together with her students, _ the beach to

10、swim.(分数:1.00)A.goes toB.go toC.goesD.go7._ the cause, they were able to propose to a remedy.(分数:1.00)A.FoundB.Having foundC.Have foundD.Having been found8.He will never seem to be successful, _ hard he tries because no one is supporting him.(分数:1.00)A.howeverB.wheneverC.whereverD.whatever9.It wasnt

11、 such a good book _ he had described.(分数:1.00)A.asB.thatC.whichD.what10.He checked his car carefully lest it _ on the way.(分数:1.00)A.breaks downB.broke downC.would break downD.should break down五、BSection B/B(总题数:10,分数:10.00)11.Neither the clerks nor the manager (know) 1 anything about the accident n

12、ow.(分数:1.00)填空项 1:_12.If I (leave) 1 a little earlier, I would have caught the train.(分数:1.00)填空项 1:_13.In some ways these schools are (differ) 1 from Chinese middle schools.(分数:1.00)填空项 1:_14.They would rather try and fail than (give) 1 up the plan.(分数:1.00)填空项 1:_15.They are all opposed to (put) 1

13、 the meeting off.(分数:1.00)填空项 1:_16.People (live) 1 comfortably in the towns hardly feel the pleasure of living in the country.(分数:1.00)填空项 1:_17.Women are sometimes (fair) 1 paid even though they do the same job as men.(分数:1.00)填空项 1:_18.The British political system (evolution) 1 over several centu

14、ries.(分数:1.00)填空项 1:_19.After a medical examination, the doctor gave me a (favorably) 1 report on my health.(分数:1.00)填空项 1:_20.He knows even (little) 1 about the Olympic Games than I do.(分数:1.00)填空项 1:_六、BPart Reading (总题数:1,分数:5.00)BTask 1/BBDirections:/B IAfter reading the following passage, you w

15、ill find 5 questions or unfinished statements, numbered 36 through 40. For each question or statement there are 4 choices marked A), B), C) or D). You should make the correct choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre./IMan has a big brain. He

16、can think, learn and speak. Scientists used to think that man are different from animals because they can think and learn. They know now that animals-dogs, rats and birds-can learn. So scientists are beginning to understand that men are different from animals because they can speak. Animals cannot s

17、peak. They make noises when they are afraid, or hungry. or unhappy. Apes are our nearest cousins. They can understand some things mole quickly than human beings, and one or two have learned a few words. But they are still different from us. They cannot join words and make sentences. They cannot thin

18、k like us because they have no language. They can never think about the past or the future. Language is a wonderful thing. Man has been able to develop civilization because he has language. Every child can. speak his own language vet well when he is four or five-but no animal learns to speak. How do

19、 children learn? Scientists do not really know. What happens when we speak? Scientists do not know. They only know that man can speak because he has a big brain.(分数:5.00)(1).Scientists think the difference between animals and men is _.(分数:1.00)A.animals cannot speakB.animals cannot learnC.animals ca

20、nnot think like nsD.animals do not have their own language(2).According to the passage, language has played a very important part in _.(分数:1.00)A.teaching apes a few wordsB.expressing ourselves wellC.developing our civilizationD.understanding the animals(3).The passage tells us that man can speak be

21、cause _.(分数:1.00)A.he can read and writeB.he is different from animalsC.he can learn and thinkD.he has a big brain(4).The passage is mainly about _.(分数:1.00)A.why animal can learnB.why man has a big brainC.why animal cannot speakD.why man is different from animals(5).Now, scientists still dont reall

22、y know _.(分数:1.00)A.whether animals can think about the past and the futureB.how children learn and what happens when we speakC.at what age, a child can speak his language very wellD.what animal can understand some things more quickly than human beings七、BTask 2/B(总题数:1,分数:5.00)The physicians in a ho

23、spital form the core of the medical staff. But they couldnt provide effective medical care to their patients without the help of numerous other medical employees. From the viewpoint of the patients, the nursing staff is particularly important. Nurses are usually in close contact with patients as lon

24、g as they are in the hospital.A nurse does not study for as many years as a doctor. However, each must be equally dedicated. Caring tot sick persons requires a great deal of patience and concern. Most nurses work long days, and they often must work at odd hours or during the night.Under the supervis

25、ion of the head nurse, the nursing staff must provide nursing services on 24-hour basis and attend to patients needs. This responsibility continues around the clock, and so nurses must work in shifts. A shift is a period of duty, usually eight in length. The nurses on the ward rotate their shifts. A

26、ll of them work out of a central area on the ward called the nurses station.A nurse must always be alert. She can never afford to be careless. This is true in all nursing situation, but it is especially true in the intensive care unit. Patients under intensive care duty have one of the most demandin

27、g jobs in the hospital.Serving as a nurse can be a very. rewarding job. But it is not an easy one. Not every person is suited to become a nurse. Only very dedicated people have chosen nursing as a profession.(分数:5.00)(1).The nursing staff _.(分数:1.00)A.are central to the medical staffB.play an import

28、ant role in caring for patientsC.can work effectively without physiciansD.are always in close contact with the patients(2).Why dont nurses study for as many years as doctors?(分数:1.00)A.Most nurses work long days.B.They dont treat patients for illness and injury.C.Caring for sick patients requires pa

29、tience and concern.D.They are not dedicated.(3).Why must nurses work in shifts?(分数:1.00)A.They are careless.B.Nursing services must be provided continuously.C.They work at night from time to time.D.A shift is usually eight hours long.(4).What kind of person is suited to become a nurse?(分数:1.00)A.A v

30、ery careful person.B.An able person.C.A very dedicated person.D.A specially trained person.(5).Which of the following is not mentioned by the author?(分数:1.00)A.Nurses are specially trained to offer bedside care to sick persons.B.Patients cannot do without nurses.C.Nurses cannot practice medicine.D.N

31、urses often work during the night.八、BTask 3/B(总题数:1,分数:5.00)Christmas is a wonderful time of the year. Have yourself a merry homemade holiday. Reindeer carrying Santa with carols (圣诞颂歌) filling the air. It is a time for Christmas ornaments (装饰), gift, and twinkling lights. Shopping, wrapping parts f

32、ull of giving. Trees for parents, toys for children, and flowers for your lever. Miracle will be made with love and your own two hands. A festive occasion, along awaited day. So do not hesitate to join our special fair.The ongoing Laitai Christmas Sale can be found on the third floor of the Laitai f

33、lower and plant market and will nm until December 26th.Christmas trees, gorgeous candlesticks, delicate garlands and collection.you can find anything you want for the splendid holiday!A design of decorative hoops for Christmas will be specially offered to hotels, halls and restaurants.During the sal

34、e, anyone who has an invitation will get a small gift.B Laitai Christmas Sale/BThe place: the third floor of LaitaiU (46) /UmarketTime: untilU (47) /UGoods: 1) U(48) /U, gorgeous candlesticks, delicate garlands and collection of ornaments and decorations2) a design of decorative hoops specially offe

35、red to hotels,U (49) /UGood news: During the sale, anyone who has an invitation will get aU (50) /U.(分数:5.00)(1).(分数:1.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_九、BTask 4/B(总题数:1,分数:5.00)A-No Turn B-Handle with CareC-Please Shut the Door after You D-Protect Public PropertyE-Replace the Newspapers after

36、Reading F-Round-the-clock BusinessG-Seat by Number H-See to the FireI-Shooting Prohibited J-All reservedK-Ticket Good Only on the Day of Issue L-Turn off the Light before You LeaveM-Wet Paint N-No ParkingO-Line Up for Tickets P-Photographs: Please Dont Bend(分数:5.00)(1).( )小心轻放 ( )禁止停车(分数:1.00)填空项 1:

37、2).( )对号入座 ( )内有照片,请勿折叠(分数:1.00)填空项 1:_(3).( )昼夜营业 ( )不准转弯(分数:1.00)填空项 1:_(4).( )排队购票 ( )请随手关门(分数:1.00)填空项 1:_(5).( )油漆未干 ( )爱护公物(分数:1.00)填空项 1:_十、BTask 5/B(总题数:1,分数:10.00)briefly (in not more than 3 words) on the Answer Sheet correspondingly.Located in New South Wales, one of Australias most agri

38、culturally, industrially and culturally rich areas, Charles Stuart University (CSU) is an institution of higher learning founded by the Australian government. The faculties such as the Faculty of Arts, Commerce, Education, Health Studies and Science but it has a charm of its own. 8. Q: When was the

39、ancient kings palace built? 解析 根据原文两个(8)处可知,选项 A,B,C 的内容在对话中都提到,故选 D。A.The tombs.B.Ancient Chinese buildings.C.A big lake. D.The hill.解析:听力原文 Q: What is behind the palace? 解析 根据原文(9)处可知皇宫后面是一个大湖,故选 C。A.From the hilltop. B.From the garden.C.From the lake.D.From the palace.解析:听力原文 Q: Where can they ge

40、t a fine view of the city? 解析 根据原文(10)处可知,女士建议二人爬山,在山顶上可以俯瞰到城市的全景,故选 A。三、BSection C/B(总题数:1,分数:5.00)(分数:5.00)(1).What do the surfaces of the deserts look like? Many of them have surfaces of _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:rock, small stones)解析:听力原文11-15 The deserts of the world are not all covered with san

41、d. Many of them have surfaces of (11) Urock or small stones./U They are not all flat, either. They often have (12) Uhigh hills and deep, valleys/U, There is a little rain in the desert, but it does not come regularly, and it does not fall often enough for most plants. In the desert, the places where

42、 there is a supply of water are called oases. Sometimes the water comes from (13) Uantler the ground/U, and sometimes it comes from rivers that flow through the desert. The deserts of tile world are not uninhabited. But these people are not farmers. They have herds of (14) Ucamels, goats, donkeys, a

43、nd sheep/U. These animals can live on (15) Uthe desert plants/U and do not need much water. 解析 根据原文(11)处可得出答案。(2).Why does the passage say that the deserts are not all flat? They often have _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:hills and valleys)解析:解析 根据原文(12)处可得出答案。(3).Where does the water come from? The water

44、comes from _ and rivers.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:under the ground)解析:解析 根据原文(13)处可得出答案。(4).What do people in deserts have? They have herds of _ and sheep.(分数:1.00)填空项 1:_ (正确答案:camels, goats, donkeys)解析:解析 根据原文(14)处可得出答案。(5).What can the animals live on? These animals can live on _.(分数:1.00)填空项 1:_ (正

45、确答案:the desert plants)解析:解析 根据原文(15)处可得出答案。四、BPart Structur(总题数:10,分数:10.00)1.In our English class, our teacher pays great attention _ conversational skills.(分数:1.00)A.onB.atC.forD.to 解析:解析 pay attention to 为固定搭配,意思是“对重视”,故选 D。2.Only when he works harder _ the exam.(分数:1.00)A.Tom can passB.Tom will

46、passC.can Tom pass D.was Tom to pass解析:解析 以“only+状语”开头的句子要用部分倒装,例如:Only in this way can out honor be saved!(只有这样才能保住我们的荣誉!)故选 C。3.The thought came to him _ maybe the enemy had fled the city.(分数:1.00)A.whichB.asC.whenD.that 解析:解析 that 引导的是同位语从句,作 the thought的同位语。在下列词如idea,fact,rumor,news,hope,belief, thought, doubt, probability, certainly 等与短语 on condition,on the supposition,with the exception,in spite of the fact 等后,可用 that引导同位语从句。例:Is there any hope that they will win the game?4.They got there _ than the others.(分数:1.00)A.30 minutes earlyB.30 minutes earlier C

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1