ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:22 ,大小:113.50KB ,
资源ID:1450010      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1450010.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学六级-1228及答案解析.doc)为本站会员(progressking105)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学六级-1228及答案解析.doc

1、大学六级-1228 及答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.近年来我国经济建设取得了很大成就。2. 但与此同时,社会风气随着经济的发展也日益下降。3. 我的观点(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Passage One(总题数:5,分数:35.00)2.The word “shepherding“ (Line 2, Para. 1) means studying.(分数:7.00)填空项 1:_3.As a result, his double life

2、 mined his teaching career.(分数:7.00)填空项 1:_4.According to the passage, Mr. Kaye asked for sick leave falsely for a wrestling match in December and February.(分数:7.00)填空项 1:_5.The reason why Mr. Kaye hoped to get his job back is that he cloned he was indeed ill.(分数:7.00)填空项 1:_6.Investigators 1the not

3、es provided by Mr. Kaye from doctors for his absence.(分数:7.00)填空项 1:_四、Passage Two(总题数:5,分数:35.00)7.According to the Asia Food Information Centre, to 1 can decrease overall cancer incidence by at least 20 percent(分数:7.00)填空项 1:_8. 1cancer is not among the cancers that can be protected against by die

4、ts high in vegetables and fruits.(分数:7.00)填空项 1:_9.“Ward off“(Line 1, Para 5 ) can be best replaced by_.(分数:7.00)填空项 1:_10.According to the passage, 1can postpone the process of cell decay and decrease the chances of cells becoming cancerous.(分数:7.00)填空项 1:_11.“5-a-day“ (Line 2, Para. 6) means consu

5、ming daily 1of fruits or vegetables.(分数:7.00)填空项 1:_五、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)六、Section A(总题数:0,分数:0.00)七、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.37B.4C.35D.6A.The man can have his camera repaired here.B.The woman will probably fix the mans camera herself.C.The man should buy a new camera.D.T

6、he woman suggests that the camera should have been brought in earlier.A.Its time to urge him to study math.B.He himself should make the decision.C.They should help him study math.D.They should leave him fight now.A.Husband and wife.B.Teacher and student.C.Policeman and driver.D.Boss and secretary.A.

7、A traffic guard.B.A sociologist.C.A student.D.A librarian.A.To the libraryB.To the theatreC.To the research instituteD.To the laboratoryA.he man is old enough to be independent.B.The man is still too young to be independent.C.The man never cooks for the family.D.The man should learn to be independen

8、t as rapidly as possible.A.He thinks her choice is good.B.He thinks her choice is terrible.C.He doesnt like the color.D.He doesnt like the style.八、Questions 19 to 21 a(总题数:1,分数:21.00)A.Bemuse she went shopping.B.Because she went on a date.C.Because she went to see the doctor.D.Because she had a busi

9、ness appointment.A.A story in prose.B.A poem that rhymes.C.A novel.D.A thesis.A.Because there is not a single “e“ in that book.B.Because there are many French words in that book.C.Because the English translation of that book is strange.D.Because the translator doesnt manage to leave e in the English

10、 version.九、Questions 22 to 25 a(总题数:1,分数:28.00)A.NoneB.TwoC.ThreeD.FourA.In EuropeB.Outside EuropeC.In the USAD.Outside the UKA.Chairman of FlaxicoB.Production ManagerC.Accounts ManagerD.Sales ManagerA.Flaxoc has focused its manufacturing facilities only in Europe.B.Flaxco has concentrated its resou

11、rces and effort on medicines of the highest quality.C.Flaxco is expanding its basic research activity in the USA as well as in Italy.D.Flaxcos biggest research effort by far is in the UK.十、Section B(总题数:0,分数:0.00)十一、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.Because it is difficult to maintain a marriage.B.Becaus

12、e people like watching TV programs.C.Because people prefer freedom to self-discipline.D.Because our society is permissive towards divorces.A.The freedom to have other sexual relations.B.The desire to follow every of ones impulse.C.The will to keep his or her own income.D.The wish to be his or her tr

13、ue self.A.A man and a woman should follow every of their own impulse respectively.B.A good marriage takes some level of compromise between the husband and the wife.C.A man and a woman should both have to endure dreadful self-sacrifice of file soul.D.A man and a woman should stop growing or changing.

14、十二、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.Soil.B.Human population.C.Forest.D.Water.A.By using satellite images, maps, etc.B.By studying specific fanning methods.C.By studying the variation of human population.D.By analyzing the quality of crops.A.By forcing them farming.B.By affecting the quality of mils.C.By

15、 adding chemicals and pollute the waterways.D.By affecting the environments they live in.十三、Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.Students from America.B.Students from England.C.Students from Australia.D.Students from Japan.A.Those who know how to program computers.B.Those who get special aid from their te

16、achers.C.Those who are very hardworking.D.Those who have well-educated parents.A.Japanese students study much harder than Columbian students.B.Columbian students score higher than Japanese students in ninths.C.Columbian students are more optimistic about their maths skills.D.Japanese students have b

17、etter conditions for study.A.Physics.B.Mathematics.C.Environmental science.D.Life science.十四、Section C(总题数:0,分数:0.00)十五、China is to work out(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十六、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十七、Section A(总题数:0,分数:0.00)十八、I

18、 once knew a dog na(总题数:5,分数:90.00)12.The author said that Newton had unique sense of humor because 1.(分数:18.00)填空项 1:_13.The TIME reporters came up with so many interesting stories about pets because the pet owners wanted to share their stories.(分数:18.00)填空项 1:_14.The opinion held by pet owners reg

19、arding their pets behavior is that pets 1.(分数:18.00)填空项 1:_15.According to animal-behavior experts, the pets can be conditioned through 1.(分数:18.00)填空项 1:_16.The explanation of animal-behavior experts for the “clever“ behavior of pets is 1.(分数:18.00)填空项 1:_十九、Section B(总题数:0,分数:0.00)二十、Passage One(总

20、题数:5,分数:44.50)17.According to the passage, it is _that men are interested in a womans beauty while women are interested in the size of a mans wallet.(分数:8.90)A.appropriateB.overestimatedC.overly generalizedD.overly pessimistic18.“A well-rounded mate“ (Line 1, Para- 5 ) may be paraphrased as“_“.(分数:8

21、90)A.a kind-hearted spouseB.a communicative mateC.a spouse ideal in every perspectiveD.a considerate and tender mate19._is not mentioned as an important factor when a nm chooses his matt.(分数:8.90)A.AppearanceB.LivelinessC.Academic backgroundD.Social status20.When given additional income for luxurie

22、s,_.(分数:8.90)A.men spend more money on physical attractivenessB.women give more attention to physical attractivenessC.men allocate more money on social statusD.women devote more money to intelligence21.Which of the following is the best title for this passage?(分数:8.90)A.Difference between men and wo

23、men in mate selectionB.Kindness and intelligence are also important in mate selectionC.Ways in mate selectionD.Budget-spending in mate selection二十一、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)22.“Landed in the spotlight“ (Line 1, Para 1) can be best replaced by_.(分数:8.90)A.“Entered the market“B.“Retreated from the m

24、arket“C.“Become the focus of attention“D.“Been prohibited from sales“23.According to the passage, DuPont_.(分数:8.90)A.renamed tacit as to whether exposure to PFOA could be dangerous to the publicB.refused to admit that exposure to PFOA could be a health hazardC.asked for more evidence to prove that e

25、xposure to PFOA could be a threat to peoples healthD.condemned the charge that exposure to PFOA could risk peoples health24.“Watchdog“ (Line 1, Para 4 ) means _from the context.(分数:8.90)A.a specially trained dogB.an administrative bureauC.a technical instituteD.a court25.The research findings_.(分数:8

26、90)A.have severely influenced the companys reputationB.have made the company suffer a loss of profitsC.have done nothing serious to the companyD.have led the company to improve its products26.The employee health study on PFOA conducted by DuPont revealed_.(分数:8.90)A.a certain degree of relation bet

27、ween exposure to PFOA and healthB.possible damage done by PFOA exposure to healthC.close ties between exposure to PFOA and healthD.most of the health parameters are unaffected by PFOA exposure二十二、Part Error Correct(总题数:0,分数:0.00)二十三、The Environmental Pr(总题数:10,分数:70.00)27.(分数:7.00)填空项 1:_28.(分数:7.00

28、填空项 1:_29.(分数:7.00)填空项 1:_30.(分数:7.00)填空项 1:_31.(分数:7.00)填空项 1:_32.(分数:7.00)填空项 1:_33.(分数:7.00)填空项 1:_34.(分数:7.00)填空项 1:_35.(分数:7.00)填空项 1:_36.(分数:7.00)填空项 1:_二十四、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)37.The drastic changes in the international situation 1(把建立国际新秩序的问题进一步提到了全世界面前).(分数:7.00)填空项 1:_38.As fo

29、r the increasing air pollution, 1(我们必须清醒地认识到这是全人类共同面临的一种威胁).(分数:7.00)填空项 1:_39.As mankind is on the threshold of file 21st century, 1(将一个什么样的世界带入新世纪,是全人类普遍关心的问题)(分数:7.00)填空项 1:_40.Chinas Folk Arts and Crafts are 1(由人民群众创作和享用,并且同人民生活关系密切)(分数:7.00)填空项 1:_41. 1(宪法规定了妇女在政治、经济、文化、社会和家庭事务等方面享有同男子平等权利)and

30、equal pay for equal work(分数:7.00)填空项 1:_大学六级-1228 答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.近年来我国经济建设取得了很大成就。2. 但与此同时,社会风气随着经济的发展也日益下降。3. 我的观点(分数:106.00)_正确答案:(Economic Development and Moral DeclineThese years, the economy in China is advancing by leaps and bounds. With the national

31、 economic changes, the Chinese people are greatly improving their life, with more earnings. But they want more, and perhaps this is human nature. They believe in misconception that money talks. Money worship, therefore, is sweeping across the whole country. And many immoral social phenomena have eme

32、rged. One of them is moral decline.Leaving the theft and robbery aside, corrupt conducts are getting more rampant and bribe-taking is not uncommon in the country, which many consider it as access to promotion, privilege and wealth. For instance, businessmen seem to like offering bribes to VIPs. A su

33、bordinate tends to flatter a superior in more than one way. There is more dishonesty than before in society. Manufacturers produce fake or even harmful products, and some manufactures goods are dishonestly advertise& For some individuals, especially young people, are currently confused about their l

34、ife. To seek fun, more guys take drags, among many other unlawful practices. In a word, the overall national moral seemingly declines.Confronted with the negative phenomenon, I dont think that we should discard all the wealth and go back to the past “poor days“. And the Chinese would give the answer

35、 “No“. The wheel of history cant be stopped But if we think that moral decline is the side-effect of the national economic development, we can certainly lay down some laws to stop moral degeneration.)解析:二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Passage One(总题数:5,分数:35.00)2.The word “shepherding“ (Line 2,

36、 Para. 1) means studying.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NO)解析:词汇理解题。“shepherding”作动词义为“引导,带领”,A)“instructing”(指导,教书);B)“traveling” (旅游):C)“studying”(学习);D)“defending”(防卫)。其中 A 最接近,因此选 A。3.As a result, his double life mined his teaching career.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:YES)解析:词汇理解题。“slam”的原义为猛击,根据第二段“His double

37、 life may have body-slammed his teaching career”,“body-slammed”的原义为猛击对手身体,引申义为“毁了”。这句话的意思为“他作为教师和摔跤手的双重生活毁了他的教学生涯”。因此选 B。4.According to the passage, Mr. Kaye asked for sick leave falsely for a wrestling match in December and February.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:YES)解析:细节理解题。根据第三段第句“MrKaye,31,falsely call

38、ed in sick for 11 days in December and February when he was actually on the wrestling tour”MrKaye 没有病却打电话请病假,实际是去参加摔跤比赛。5.The reason why Mr. Kaye hoped to get his job back is that he cloned he was indeed ill.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NO)解析:推论题。根据第四段“There are people out there who touch children inappro

39、priatelybecause I didnt know there was a difference”,MrKaye 认为有些品行不端的人仍然能继续工作,而他自己仅仅是不知道病假和事假的区别而已,言外之意是自己不比别的教师差,所以想要重新回到教学岗位。因此选 C。6.Investigators 1the notes provided by Mr. Kaye from doctors for his absence.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:doubted)解析:细节理解题。根据文章最后句,“But investigators questioned their validi

40、ty and urgedto investigate and take action”,调查员质疑病假条的有效性。“questioned their validity”意思是“doubted”。四、Passage Two(总题数:5,分数:35.00)7.According to the Asia Food Information Centre, to 1 can decrease overall cancer incidence by at least 20 percent(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:consume daily over 400 grams of veget

41、ables and fruits)解析:判断题。根据第二段得出答案,其基本意思是“WCRF 的专家得出结论,一个人不管其饮食和生活习惯如何,每天进食 400 克以上的不同种类的蔬菜和水果可以总体上减少 20的癌症发生率”。8. 1cancer is not among the cancers that can be protected against by diets high in vegetables and fruits.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Kidney)解析:细节理解题。根据第三段,在可以预防的癌症中,未提及 kidney cancer(肾癌),而 laryn

42、x cancer (喉癌),rectum cancer(直肠癌),breast cancer(乳腺癌)都被提到了。9.“Ward off“(Line 1, Para 5 ) can be best replaced by_.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:avoid)解析:词汇理解题。“ward off” 的意思为“避开”。A)avoid(避免);B)care(治愈):C)delay(延迟);D)reduce (减少)。在语义上,答案 A 最接近。10.According to the passage, 1can postpone the process of cell deca

43、y and decrease the chances of cells becoming cancerous.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:antioxidants)解析:判断题。根据第五段最后句“Antioxidants neutralize the free radicals that accelerate the process of cell decay and increase the chances of cells becoming cancerous”,抗氧化剂可压制促进细胞衰老,增加癌细胞发生率的自由基。因此选 C,“postpone the process

44、of cell decay and decrease the chances of cells becoming cancerous”。11.“5-a-day“ (Line 2, Para. 6) means consuming daily 1of fruits or vegetables.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:five cupped handfuls)解析:细节理解题。根据最后两段内容,“eating five or more servings of fruit and vegetables every dayOne serving is roughly the am

45、ount that fits into the palm of cupped hand”每人每天 400 克的蔬菜和水果可以分为五份进食,每份的量约为放入杯状手掌中的量。五、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)六、Section A(总题数:0,分数:0.00)七、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.37B.4 C.35D.6解析:听力原文W: Id like to exchange this green tablecloth that I bought last week for the red one.M: Lets s

46、ee now. The red costs only $10.95, and the green one was 15.Approximately how much money does the clerk owe the woman?A.The man can have his camera repaired here.B.The woman will probably fix the mans camera herself.C.The man should buy a new camera.D.The woman suggests that the camera should have been brought in earlier. 解析:听力原

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1