ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:24 ,大小:120.50KB ,
资源ID:1450035      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1450035.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学六级-1253及答案解析.doc)为本站会员(priceawful190)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学六级-1253及答案解析.doc

1、大学六级-1253 及答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.许多人认为广告给我们的生活带来了很多方便。2也有人认为广告对年轻人的负面影响太大,建议禁止广告。3我的看法。(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Robotic Surgery(总题数:10,分数:70.00)2.High-intensity focused ultrasound ablation (切除) is a relatively new technology which is expen

2、sive and but only operated in Europe.(分数:7.00)填空项 1:_3.Half a year after his 60th birthday, Forbes had his prostate and lymph nodes removed and his bladder to his urethra reattached(尿道).(分数:7.00)填空项 1:_4.Da Vinci was the first robotic system to be applied and approved by the Food and Drug Administra

3、tion.(分数:7.00)填空项 1:_5.Robotic surgery has less blood loss and pain, lower risk of complications, shorter hospital stays and quicker recovery times than those who have open surgery.(分数:7.00)填空项 1:_6.While Sutter is a 1, he says his peers may be put off by the price tag.(分数:7.00)填空项 1:_7.Traditional

4、radical prostatectomy(前列腺切除术), which would require an 1 and at least two days in the hospital.(分数:7.00)填空项 1:_8.Some surgeons are reluctant to 1 to learn robotic techniques as it is too difficult to learn.(分数:7.00)填空项 1:_9.An estimated 1 robotic procedures will be performed this year from heart: byp

5、ass surgeries to kidney transplants to hysterectomies (子宫切除术).(分数:7.00)填空项 1:_10.Forbes is about as excited as 1.(分数:7.00)填空项 1:_11.Insurance companies usually pay the same amount 1, Sutter says, so the hospital is left picking up the tab for the more expensive robotic surgery.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part

6、 Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.Not many people attended the lecture.B.The lecture turned out as expected.C.People thought the lecture was hard to hear.D.The lecture was excellent.A.He doesnt think the apartment is a mess.B.Hes sorry abo

7、ut the condition of the apartment.C.He thinks he cleans better than the woman.D.He had a terrible time staying in the womans apartment.A.Shes just washed her car.B.She doesnt think it will rain.C.Shell close the windows.D.Shell put the car away.A.Its as good as people say it is.B.It isnt very expens

8、ive.C.Its overrated.D.It doesnt have a good reputation.A.Meet her this weekend in Paris.B.Ask someone else to the show.C.Invite her guests to come along.D.Go to Paris with her another time.A.He doesnt like chocolate cake.B.Hes planning to begin a new diet tonight.C.Itll be hard for him to refuse the

9、 dessert.D.He gets a toothache when he eats sweets.A.The man has a lovely view from his window.B.The man may not need to water his flowers.C.She loves the flowers the man gave her.D.Shell take care of the mans flowers for him.A.Jack didnt make any promise to Mary.B.Jack and Mary have no secrets from

10、 each other.C.Jack will keep the surprise party a secret.D.Jack has arranged a surprise party for Mary.七、Questions 19 to 21 a(总题数:1,分数:21.00)A.He must speak with Professor Lowell.B.He has to take a math test.C.Hes going to a conference.D.He has to finish a paper.A.History.B.Literature.C.Science.D.Ma

11、th.A.Teach him how to write a poem.B.Help him with course work.C.Review the last exam with him.D.Walk with him to the library.八、Questions 22 to 25 a(总题数:1,分数:28.00)A.She is studying anthropology.B.She is wearing a black sweater.C.She sometimes misplaces things.D.She works in a library.A.That the lib

12、rary opens at 8:00.B.That no one else has read the articles.C.That none of the material he needs is available.D.That reserve materials can be taken out of the library.A.He is not cooperative.B.He will be in his office all afternoon.C.He has not read any of the articles himself.D.He already brought i

13、n extra copies of the articles.A.Return early the next day.B.Photocopy the articles he needs.C.Ask Professor Gills for a copy of the articles.D.Wait until the girls finished with her articles.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.The second Sunday in June.B.The second Sunday in Ma

14、y.C.The third Sunday in June.D.The third Sunday in May.A.A good dinner.B.An expensive bed.C.A day of rest.D.A bunch of flowers.A.Since 1915.B.Since 1815.C.Since 1950.D.Since 1850.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.She was bored with her idle life at home.B.She was offered a good job by her neighbor.C.S

15、he wanted to help with the familys finances.D.Her family would like to see her more involved in social life.A.Jane got angry at Bills idle life.B.Bill failed to adapt to the new situation.C.Bill blamed Jane for neglecting the family.D.The children were not taken good care of.A.Neighbors should help

16、each other.B.Women should have their own careers.C.Man and wife should share household duties.D.Parents should take good care of their children.十二、Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.The importance of the quality of the environment in hospitals.B.The contribution of some artists to hospitals.C.How to imp

17、rove the environment in hospitals.D.How patients recover from illness.A.A gardener.B.A surgeon.C.An artist.D.An art school student.A.20 000.B.5 000.C.2 000.D.10 000.A.They would not recover from illness.B.They would need less pain killers.C.They would need a long time to recover from illness.D.They

18、would need more pain killers.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、A project likely to (总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、My new home was a lo(总题数:10,分数:90.00)12.(分数:9.00)填空项 1:_13.(分数

19、9.00)填空项 1:_14.(分数:9.00)填空项 1:_15.(分数:9.00)填空项 1:_16.(分数:9.00)填空项 1:_17.(分数:9.00)填空项 1:_18.(分数:9.00)填空项 1:_19.(分数:9.00)填空项 1:_20.(分数:9.00)填空项 1:_21.(分数:9.00)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)22.The joke about doctors implies that, in the eyes of nurses, they are _.(分数:

20、8.90)A.impolite to new arrivalsB.very conscious of their godlike roleC.entitled to some privilegesD.very busy even during lunch hours23.To achieve the desired result, humorous stories should be delivered _.(分数:8.90)A.in well-worded languageB.as awkwardly as possibleC.in exaggerated statementsD.as ca

21、sually as possible24.It can be inferred from the text that public services _.(分数:8.90)A.have benefited many peopleB.are the focus of public attentionC.are an inappropriate subject for humorD.have often been the laughing stock25.To make your humor work, you should _.(分数:8.90)A.take advantage of diffe

22、rent kinds of audienceB.make fun of the disorganized peopleC.address different problems to different peopleD.show sympathy for your listeners26.The best title for the text may be _.(分数:8.90)A.Use Humor EffectivelyB.Various Kinds of HumorC.Add Humor to SpeechD.Different Humor Strategies二十、Passage Two

23、总题数:5,分数:44.50)27.The author uses the example of a monkey to argue that robots are _.(分数:8.90)A.expected to copy human brain in internal structureB.able to perceive abnormalities immediatelyC.far less able than human brain in focusing on relevant informationD.best used in a controlled environment28

24、According to the text, what is beyond mans ability now is to design a robot that can _.(分数:8.90)A.fulfill delicate tasks like performing brain surgeryB.interact with human beings verballyC.have a little common senseD.respond independently to a changing world29.Besides reducing human labor, robots c

25、an also _.(分数:8.90)A.make a few decisions for themselvesB.deal with some errors with human interventionC.improve factory environmentsD.cultivate human creativity30.The word “gizmos“ (line 1, paragraph 2) most probably means _.(分数:8.90)A.programsB.expertsC.devicesD.creatures31.Human ingenuity was ini

26、tially demonstrated in _.(分数:8.90)A.the use of machines to produce science fictionB.the wide use of machines in manufacturing industryC.the invention of tools for difficult and dangerous workD.the elites cunning tackling of dangerous and boring work二十一、Part Error Correct(总题数:0,分数:0.00)二十二、Animal per

27、form many (总题数:10,分数:70.00)32.(分数:7.00)填空项 1:_33.(分数:7.00)填空项 1:_34.(分数:7.00)填空项 1:_35.(分数:7.00)填空项 1:_36.(分数:7.00)填空项 1:_37.(分数:7.00)填空项 1:_38.(分数:7.00)填空项 1:_39.(分数:7.00)填空项 1:_40.(分数:7.00)填空项 1:_41.(分数:7.00)填空项 1:_二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)42.Trains cannot compete with planes 1 (就便捷和速度而

28、言)(分数:7.00)填空项 1:_43.Young as my sister is, she 1 . (已经明确了将要从事的职业)(分数:7.00)填空项 1:_44. 1 we are glad to pass on our greetings to our overseas guests. (代表我们研究中心)(分数:7.00)填空项 1:_45.When he arrived home, he 1.(发现家里只有一些破烂的家具)(分数:7.00)填空项 1:_46. 1 , she gets very excited and chats endlessly with you. (一谈到

29、音乐)(分数:7.00)填空项 1:_大学六级-1253 答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.许多人认为广告给我们的生活带来了很多方便。2也有人认为广告对年轻人的负面影响太大,建议禁止广告。3我的看法。(分数:106.00)_正确答案:(范文Should Advertisements Be Banned?Along with the rapid progress of society, the advertising industry has undergone remarkable development. S

30、ome people hold that advertisement should not be banned because advertisement is a good channel which helps promote the exchanges of information. In an era of information, everyone can benefit a lot from the advertisements, not only the manufacturers but also the customers. More over, the advertisem

31、ent enables people to catch up with the amazing advance in all fields. From the mushrooming advertisements, people get to know some newest products and the trend of consumption.Despite the benefits advertisement has brought us, many people strongly condemn it, saying that they have been fed up with

32、all kinds of rubbish ads. They call for a comprehensive ban on the advertisement based on the following reasons. First of all, a majority of advertisements are fictitious and misleading, causing confusion in peoples daily life and even leading to the injury and death of some customers. Secondly, the

33、y bring many inconveniences and troubles to us. Consequently, it will exert a disastrous impact on the literacy of our younger generations.To my mind, a total ban on advertisement is not an ideal and practical choice. The demerits should by no means make us lose sight of the benefits advertisements

34、have brought to us. A more workable and rational attitude should be adopted, that is, to eliminate the false and retain the true. Always bear in mind the old saying, “Never throw away the baby with bath water./)解析:二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Robotic Surgery(总题数:10,分数:70.00)2.High-intensity

35、focused ultrasound ablation (切除) is a relatively new technology which is expensive and but only operated in Europe.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 文中的第一段“He considered high-intensity focused ultrasound ablation (切除),a relatively new technology thats been used in Europe”证明超声波切除术只在欧洲使用,而且造价很高。所以这个论述是正确

36、的。3.Half a year after his 60th birthday, Forbes had his prostate and lymph nodes removed and his bladder to his urethra reattached(尿道).(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 “In August,DrAshutosh Tewari,director of robotic prostatectomy at New York Presbyterian Hospital/Weill Cornell,removed Forbess walnut-

37、size prostate and lymph nodes and reattaehed his bladder to his urethra (尿道)without once putting his hands inside the patient”该病人的生日是四月,他做手术是八月,所以不是他生日半年后做的手术4.Da Vinci was the first robotic system to be applied and approved by the Food and Drug Administration.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:解析 Since t

38、he da Vinci was approved by the Food and Drug Administration in July 2000(the only robotic system to get the FDA nod),达芬奇机械系统是唯一得到美国食品和药物局批准的药品,因此也是第一个,但是没有讲到是否是第一个去申请的,因此答案是 not given5.Robotic surgery has less blood loss and pain, lower risk of complications, shorter hospital stays and quicker reco

39、very times than those who have open surgery.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 从“Surgeons who use the system have found that patients have loss blood loss and pain, lower risk of complications,shorter hospital stays and quicker recovery times than those who have open surgery”,我们可以判断这个论述是正确的。6.While Sutt

40、er is a 1, he says his peers may be put off by the price tag.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:proponent of the system)解析:解析 从“While Sutter is a proponent of the system,he says his peers may be put off by the price tag”,我们可以得到答案。7.Traditional radical prostatectomy(前列腺切除术), which would require an 1 and at least

41、 two days in the hospital.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:eight-to-10 inch incision)解析:解析 从“The first recommended a traditional radical prostatectomy,(前列腺切除术)which would require an eight-to 10-inch incision and at least two days in the hospital”中,我们可以得到答案。8.Some surgeons are reluctant to 1 to learn robotic t

42、echniques as it is too difficult to learn.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:commit hours necessary)解析:解析 从“Also,some surgeons are reluctant to commit the hours necessary to learn robotic techniques”我们可以知道答案。9.An estimated 1 robotic procedures will be performed this year from heart: bypass surgeries to kidney t

43、ransplants to hysterectomies (子宫切除术).(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:36 600)解析:解析 An estimated 36 600 robotic procedures will be performed this yearfrom heart-bypass surgeries to kidney transplants to hysterectomies (子宫切除术)10.Forbes is about as excited as 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:anyone can be about this pro

44、cedure)解析:解析 从“After three weeks he was playing golf again;by late October hed regained normal urinary,and most sexual,functionIm about as excited as anyone can be about this procedure,he says”这句话中,我们可以得知答案。11.Insurance companies usually pay the same amount 1, Sutter says, so the hospital is left pi

45、cking up the tab for the more expensive robotic surgery.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:regardless of the type of procedure a patient picks)解析:解析 从“Insurance companies usually pay the same amount regardless of the type of procedure a patient picks”这句话中,我们可以找到答案。四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.Not many people attended the lecture. B.The lecture turned out as expected.C.People thought the lecture was hard to hear.D.The lecture was excellent.解析:听力原文M: Was there a good tu

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1