ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:28 ,大小:130.50KB ,
资源ID:1450108      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1450108.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学六级-1328及答案解析.doc)为本站会员(feelhesitate105)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学六级-1328及答案解析.doc

1、大学六级-1328 及答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1. 随着高科技的发展,越来越多的人选择在家工作 选择在家工作的利与弊 结论To Work at Home?(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、A Perfect Market(总题数:10,分数:70.00)2.Some online businesses began to make profits after the technology-based Internet bubble econom

2、y ended.(分数:7.00)填空项 1:_3.According to the commerce departments statistics, online sales figures can reach the equivalent of the ones offline in the near future.(分数:7.00)填空项 1:_4.The Internet is greatly changing customer behavior, including their shopping mode.(分数:7.00)填空项 1:_5.Some companies dont c

3、are about website construction since consumers can not learn more about their products, their brands and services.(分数:7.00)填空项 1:_6.With some best-known search engines users can search 1 easily.(分数:7.00)填空项 1:_7.A website is a channel through which companies can promote their products and compete 1.

4、分数:7.00)填空项 1:_8.Most consumers like to log some famous websites to compare prices at any time and buy 1.(分数:7.00)填空项 1:_9.Amazon is a famous website which sells not only books but also 1.(分数:7.00)填空项 1:_10.Some famous companies are designing some stores to display their products, hoping that peopl

5、e will 1.(分数:7.00)填空项 1:_11.The benefit that consumers gain from the Internet is the 1.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.The delivery was late.B.The price was unreasonable.C.The goods were not up to the requirements.D

6、The package was poor.A.His letters are being forwarded to his new apartment.B.His letters are being sent to his old address.C.He tells Mike to deliver his mail to the womans house.D.He has the post office deliver his mall to the womans house.A.No, all the rooms are booked up.B.Yes, because he reser

7、ved a double room.C.Yes, there are still some rooms available.D.No, because he made his reservation too late.A.He bought it from his sister.B.He sold his motorcycle to repay his sister.C.His motorcycle was stolen.D.He bought another motorcycle.A.They will meet at 8:00.B.Its impossible for them to me

8、et each other.C.Both of them will be a half hour late.D.They will meet at the womans house.A.Learning Spanish.B.Doing some sewing.C.Learning how to cook.D.Doing a part-time job.A.Aunt and niece.B.Uncle and niece.C.Cousins.D.Father and daughter.A.The kids are always eating.B.The kids could finish the

9、 food within 15 seconds.C.The kids eat too loudly, licking their lips.D.The kids have a good appetite.七、Questions 19 to 22 a(总题数:1,分数:28.00)A.190.B.320.C.330.D.430.A.All injuries and damages.B.Stolen personal belongings.C.Third partys injury and damage.D.Personal accidents in training.A.By motorcycl

10、e.B.By bus.C.By car.D.By bicycle.A.Shes a student staying with the McDonalds.B.Shell pay for the course she takes by credit card.C.She enrolled on a course immediately.D.Shes insured if she becomes a member of the club.八、Questions 23 to 25 a(总题数:1,分数:21.00)A.To make sure that blind people have the s

11、ame rights as everyone else.B.To provide the blind with a white lane for cross a street.C.To encourage people to volunteer to help the blind.D.To draw attention to the blind with a cane or a dog in crossing the street.A.It depends on their age.B.It depends on where they live.C.Its a matter of person

12、al choice.D.Its a matter of social custom.A.When they are walking alone in the street.B.When they are trying to locate a chair.C.When they do not have a cane or dog.D.When there is construction or a lot of noise around.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.Ask for their names.B.Na

13、me babies after them.C.Put down their names.D.Choose names for them.A.The family tree is fairly limited.B.The family tie is strong.C.The name is commonly used.D.Nobody in the family complains.A.It shows the beauty of its own.B.It develops more associations.C.It loses the original meaning.D.It helps

14、form the babys personality.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.He used to live in the country.B.He used to work in the city.C.He works in the city.D.He lives in the country.A.Fear of unemployment.B.Lack of community intimacy.C.Noisy and dirty environment.D.Sense of isolation.A.Living in a community of f

15、riends.B.Enjoying a still and quiet life.C.Being cut off from the exciting events.D.Going back closer to nature.十二、Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.He was appointed by the New South Wales government.B.He beat other competitors in an international competition.C.He got the help from four Australian arch

16、itects.D.He showed a special talent for opera.A.Yellow and white.B.White and cream.C.Red and golden.D.Cream and yellow.A.In 1957.B.In 1966.C.In 1973.D.In 1979.A.It is small but delicately built across the harbour.B.It doesnt have any restaurants in it.C.Its foundation is 67 meters above sea level.D.

17、Its roof is supported on about 600 concrete columns.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、There are many skill(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、Name-calling and tea(总题数:10,分数:90.00)12

18、分数:9.00)填空项 1:_13.(分数:9.00)填空项 1:_14.(分数:9.00)填空项 1:_15.(分数:9.00)填空项 1:_16.(分数:9.00)填空项 1:_17.(分数:9.00)填空项 1:_18.(分数:9.00)填空项 1:_19.(分数:9.00)填空项 1:_20.(分数:9.00)填空项 1:_21.(分数:9.00)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)22.According to the passage, e-mails are used by online

19、 retailers to _.(分数:8.90)A.cater to the special needs of the online shoppersB.help online customers to learn to do online shoppingC.change the attitude of the potential buyers toward online shoppingD.convert lookers into bookers23.MyPoints induces online customers to make purchases by _.(分数:8.90)A.r

20、eading its emails and visiting its websitesB.enjoying free services it offersC.completing an online profileD.redeeming the acquired points24.The passage is mainly about _.(分数:8.90)A.Mypoints incentive plans of promoting salesB.online retailers marketing strategies and meansC.the development of new f

21、acilities for promoting salesD.Email and E-commerce25.The online retailers used to win over traditional retailers by offering _.(分数:8.90)A.lower pricesB.free delivery chargeC.special salesD.striking window displays26.The kind of search engines the customers need is the one that can _.(分数:8.90)A.prod

22、uce exhaustive precise information about the saleB.offer broad and general shopping guidanceC.find the product you want or suggest an alternativeD.end up with a lot more good choices for you to make二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)27.What does the sentence “By the time they do wake up and smell the cof

23、fee, its often too late“ (Paragraph 3) imply?(分数:8.90)A.They should keep a calm mind in solving the difficulty of their marriage.B.They should remain always on guard against the possible breakage of their marriage.C.Its too late for them to handle the problems of their marriage.D.Its the right time

24、for them to realize the breakage of their marriage.28.What is the authors attitude towards marriage?(分数:8.90)A.Negative.B.Positive.C.Indifferent.D.Critical.29.Which of the following statements is NOT TRUE?(分数:8.90)A.Happy marriage is an important factor in a life-long success for men and women.B.Goo

25、d marriage relationship can improve the partners health emotionally and physically.C.A happy couple earn on average more than the singles or the divorced.D.Marriage increases the chances of contracting sexual diseases.30.By creating a “safe“ relationship the author means the troubled couple should _

26、分数:8.90)A.learn to work as a team and coach each other through the troubled times and power strugglesB.try hard to get rid of the problem and run away from the marriage for a certain period of timeC.learn to validate each other with the skills for “fighting fair“D.try to express their needs and fe

27、ars effectively to help resolve their anger and conflict31.The better way the author strongly recommends to deal with the difficulty of ones marriage is _.(分数:8.90)A.to try to make the bad relationship work againB.simply to give up the marriage and choose the secondC.to tolerate and do nothing about

28、 the bad relationshipD.to change the partner as early as possible二十一、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)二十二、Full face transplant(总题数:20,分数:70.00)32.(分数:3.50)A.untilB.exceptC.beforeD.after33.(分数:3.50)A.technicalB.actualC.ethicalD.scientific34.(分数:3.50)A.acceptableB.feasibleC.predictableD.understandable35.(分数:3

29、50)A.to liveB.livingC.liveD.lived36.(分数:3.50)A.frequentB.habitualC.rareD.scarce37.(分数:3.50)A.replaceB.donateC.allowD.agree38.(分数:3.50)A.wrongB.reasonableC.successfulD.unlikely39.(分数:3.50)A.examinationB.checkC.surveyD.visit40.(分数:3.50)A.concernsB.remarksC.commentsD.dislikes41.(分数:3.50)A.functionsB.p

30、ortionsC.sharesD.organs42.(分数:3.50)A.take inB.take backC.take onD.take away43.(分数:3.50)A.receiveB.rejectC.acceptD.offend44.(分数:3.50)A.to rejectB.rejectC.rejectingD.rejected45.(分数:3.50)A.called upB.called onC.called forD.called in46.(分数:3.50)A.attractivelyB.adequatelyC.eagerlyD.obviously47.(分数:3.50)A

31、answerB.optionC.operationD.approach48.(分数:3.50)A.easeB.skillC.techniqueD.difficulty49.(分数:3.50)A.difficultyB.possibilityC.customD.point50.(分数:3.50)A.procedureB.measureC.possibilityD.solution51.(分数:3.50)A.possibleB.obligedC.likelyD.willing二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)52.If they gain confidenc

32、e in themselves, 1(学生就不大可能在考试中作弊).(分数:7.00)填空项 1:_53.It was not until the end of the 20th century that 1(我们才重视环境问题).(分数:7.00)填空项 1:_54.He sent in three applications 1(才获得批准建立实验室).(分数:7.00)填空项 1:_55. 1(有些学生选学商务课程而不选学文科课程) only for the sake of earning big money in the future.(分数:7.00)填空项 1:_56. 1(重要的不

33、是你读了多少书), but how you have read them.(分数:7.00)填空项 1:_大学六级-1328 答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1. 随着高科技的发展,越来越多的人选择在家工作 选择在家工作的利与弊 结论To Work at Home?(分数:106.00)_正确答案:(To Work at Home?With the development of high technology, more and more people choose to work at home.Every d

34、ay they sit in front of the computer, exchanging information with their colleagues, sending messages and pictures back and forth all over the globe. Why do many people choose to work at home? There must be something good with it.On the one hand, you may save money on commuting and eating out because

35、 you are working at home. There are fewer interruptions in your day as there is nobody to chat to. In addition, you can organize your time better to suit the needs of your family.However, you may feel isolated and find it difficult to work well without the stimulus of colleagues thoughts and opinion

36、s. While you may save money on fare and eating out, you may spend more on gas and electricity at home. Besides, you may need to invest in computers and communications equipment. Furthermore, it can be difficult to make a distinction between work and home life, and you may find yourself working 18 ho

37、urs a day at a lower rate rather than 8 hours more intensely.In conclusion, working at home does not suit everybody. However, for those who enjoy it, there is more freedom and flexibility in the working day.)解析:二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、A Perfect Market(总题数:10,分数:70.00)2.Some online busin

38、esses began to make profits after the technology-based Internet bubble economy ended.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:根据文章第一段前两句话内容“When the technology bubble burst in 2000,the crazy valuations for online companies vanished with it,and many businesses foldedThe survivors plugged on as best they could,enc

39、ouraged by the growing number of Internet users,”可知,网络泡沫经济结束后,许多商家都被淘汰了。只剩下为数不多的在线商家存活了下来,并且慢慢开始真正赚钱盈利。故此句话的内容正确。3.According to the commerce departments statistics, online sales figures can reach the equivalent of the ones offline in the near future.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:根据第二段最后两句话可得知,虽然网上销售份

40、额在增加,但大多数人还是选择传统的购物方式。同时由第三段内容可知,虽然网上交易额呈上升趋势,但并没有具体说明未来二者交易额度的差异究竟有多大。4.The Internet is greatly changing customer behavior, including their shopping mode.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:由第五段第一句话“To start with,the Internet is profoundly changing consumer behavior”可知,网络对消费者的购物行为正产生着极其深刻的影响。故该句意思正确。5.Some

41、 companies dont care about website construction since consumers can not learn more about their products, their brands and services.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:由第七段二、三句话“A company that neglects its website may be committing commercial suicideA website is increasingly becoming the gateway to a company

42、s brand,products and serviceseven if the firm does not sell online”可知,一个公司如果忽视了网站的建设无异于经济自杀。网站正慢慢成为一个公司的品牌、产品和服务的门户。因此,该句话说法与文章内容相悖,故不正确。6.With some best-known search engines users can search 1 easily.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:the websites they want)解析:文章第八段内容可知,搜索引擎是链接互联网的关键所在。好的搜索引擎关系到是否能够让用户非常容易地进入公

43、司的网站。故可以推论出“the websites they want”是正确选项。7.A website is a channel through which companies can promote their products and compete 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:with other companies)解析:文章第九段提到了许多网站为商家提供了展示商品及服务的平台,但商家要经得起激烈的价格竞争,由此可以推理:网站能促销商品,同其他公司竞争(compete with other companies)的说法符合文章内容。8.Most consumers

44、 like to log some famous websites to compare prices at any time and buy 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:whatever they want)解析:依据第十一段内容及最后一句话“People want to use the Internet whenever they want,how they want and for whatever they want”可知,用户可以随心所欲地点击任何网站,寻找他们想要的产品。由此“whatever they want”为正确答案。9.Amazon is a fam

45、ous website which sells not only books but also 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:health products,jewelry and gourmet food)解析:文章第十二段第四句话提到了“Amazon became famous for books,among its latest ventures are health products,jewelry and gourmet food.”Amazon 网站以前专卖书籍,不久以前开始卖一些保健品、珠宝及美食。故该答案为“health products, jewelry

46、and gourmet food”。10.Some famous companies are designing some stores to display their products, hoping that people will 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:do shopping online)解析:文章倒数第二段第四句话提到了“The latest Apple and Sony stores are designed to display products,in the full expectation that many people will buy online”一些著名的大公司设计一些店铺用来展示产品,目的是希望人们能够在线购买商品。故正确答案为“do shopping online”。11.The benefit that consumers gain from the Internet is the 1.(分数:7.00)填空项 1:_

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1