ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:21 ,大小:107KB ,
资源ID:1450324      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1450324.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学六级-1547及答案解析.doc)为本站会员(towelfact221)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学六级-1547及答案解析.doc

1、大学六级-1547 及答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.青少年有叛逆行为;2. 家长对孩子表现出的一系列反应;3. 如何对待孩子的逆反心理How to Deal with Disobedient Behaviors of Teenagers(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Gossip(总题数:10,分数:70.00)2.Although it is usually unclear who starts the gossip, people ten

2、d to believe it.(分数:7.00)填空项 1:_3.Gossips are always with an evil intention, and the stories are always untrue.(分数:7.00)填空项 1:_4.Some researchers tried to study gossips, which they found almost impossible in the lab environment.(分数:7.00)填空项 1:_5.According to some researchers criteria, gossips about

3、famous people are not real gossips.(分数:7.00)填空项 1:_6.When people gossip about others, they usually compare themselves to the gossiped ones, and think themselves 1.(分数:7.00)填空项 1:_7.As in the story of Mickey, Amy and Joey, a gossip may cause 1 to the gossiped.(分数:7.00)填空项 1:_8.The story of Mirabelle

4、illustrates a common use of gossipit makes the gossiping ones 1.(分数:7.00)填空项 1:_9.Gossip about Jason appeared partially because the company management failed to have 1 with the staff.(分数:7.00)填空项 1:_10.The story of Jason shows that although gossips are usually incredible, people tend to believe in t

5、he 1.(分数:7.00)填空项 1:_11.If a gossip brings good to the gossiping, the peole involved are likely to develop 1.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.A house painter.B.A mailman.C.Her neighbor.D.Her husband.A.He works all ni

6、ght and sleeps in the daytime.B.He works three nights every two weeks.C.He rests two days for every three days he works.D.He has twice as much work as he used to have.A.The test was harder than he had anticipated.B.He was lucky to pass the biology test.C.Professor Martin is known for giving hard tes

7、ts.D.He has never failed in biology.A.Rick will graduate from technical school soon.B.Its hard to find a good job nowadays.C.The woman wondered who had gotten the job.D.Rick hasnt found a job in such a tight market.A.Drive on through the night.B.Check out of the motel.C.Cancel their motel reservatio

8、n.D.Stop driving for the rest of the day,A.Ask the man to help her manage her money.B.Help the man learn to manage his money.C.Pay for the seminar.D.Go to the seminar with the man.A.Its the longest report shes ever written.B.Shes only half way done with it.C.Shell finish it in two weeks.D.She has sp

9、ent less time on it than the man thinks.A.Shes watching the cars go by.B.Shes washing the car for killing time.C.The man should feel well soon.D.The man works harder than she does.七、Questions 19 to 22 a(总题数:1,分数:28.00)A.The man is too sleepy.B.The library is too quiet.C.The library is nice and noisy

10、D.The man has been there for a long time.A.Its too boring and difficult to understand.B.He doesnt talk to students.C.He always talks to himself.D.He is always unhappy.A.It was about American women instead of the American revolution.B.The professor made a good speech.C.The professor talked about a t

11、rip and he was challenged.D.The professor was challenged by a student by his lack of knowledge of female historical character.A.Learn more about American women.B.Join a course on women studies with him.C.Allow the history professor to save his face.D.Listen to some classes on women studies.八、Questio

12、ns 23 to 25 a(总题数:1,分数:21.00)A.To look for an aspirin for his headache.B.To find professor Steinfield.C.To look for past tests papers.D.To look for the woman.A.Learn from her since she took the class.B.Concentrate on the section on prostaglandin.C.Study the exam papers.D.Work harder.A.To study poetr

13、y together.B.To study Biology together.C.To tutor each other for the tests.D.To meet in the alley to study.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:21.00)A.It is an ability both man and animals possess.B.It is the reason for mans superiority over animals.C.It is one of the reasons for mans s

14、uccess as a species.D.It is a proof of our superior intelligence.A.To show some men depend on a particular food.B.To show the diet of some people is still primitive.C.To show different people eat different foods.D.To show the adaptability of man in terms of his diet.A.Meat, fish and fruits.B.Differe

15、nt insects, wild fruits and roots.C.Seal, boar, whale meat and fish.D.Different animals and vegetables.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.In the Atlantic near the equator.B.In the islands of the Caribbean.C.In the countries of Central America.D.In the states of Southern America.A.The strong wind.B.The

16、unsuccessful warnings.C.The heavy rain and high waves accompanying a hurricane.D.The change of a hurricanes direction.A.Scientists have never been very successful in predicting the hurricanes.B.The hurricane season changes every year.C.Hurricanes are always too changeable to be followed.D.Some peopl

17、e ignore hurricane warnings and do not move to safety.十二、Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.He loses his delight in dreams when he has horrible dreams.B.He still feels fun to dream although he might have some horrible dreams.C.He likes the idea of dreaming, but not actual dreaming at night.D.He often as

18、ks other people about their dreams.A.They feel dreaming is part of their life.B.They feel dreaming is enjoyable.C.They feel dreaming is very disturbing.D.They feel dreaming is interesting to talk about.A.To show how his friends are interested in his dreams.B.To show some people are not dependable.C.

19、To show the wonders and mysteries of dreams.D.To show they are his best friends.A.Why people have dreams at night.B.Why the speaker enjoys dreaming.C.Why dreams are not dependable.D.How to explain peoples dreams.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、A lot of people thin(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填

20、空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、In dealing with stud(总题数:5,分数:90.00)12.According to the author, what may the difficult psychological stage of high school students be called?(分数:18.00)填空项 1:_13.Why are students i

21、n this period of life lack frankness and very sensitive but hate to admit it?(分数:18.00)填空项 1:_14.What is the general attitude of the students at this stage of development towards their school education?(分数:18.00)填空项 1:_15.Why do sometimes the young students accept the guidance given by their teacher

22、s with great enthusiasm?(分数:18.00)填空项 1:_16.Why is adolescence called “plastic age“ in this passage?(分数:18.00)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)17.We can learn from the passage that the wtwo talk shows _.(分数:8.90)A.have monopolized the talk show circuitB.exploit the wea

23、knesses in human natureC.appear at different times of the dayD.are targeted at diferent audiences18.Compared with other TV talk shows, both the Jerry Springer and the Oprah Winfrey are _.(分数:8.90)A.more family-orientedB.unusually popularC.more profoundD.relatively formal19.Despite their different ap

24、proaches, the two talk shows are both _.(分数:8.90)A.ironicalB.sensitiveC.instructiveD.cynical20.Though the social problems Jerry Springer talks about appear distasteful, the audience _.(分数:8.90)A.remain fascinated by themB.are ready to face up to themC.remain indifferent to themD.are willing to get i

25、nvolved in them21.Which of the following is likely to be a topic of the Oprah Winfrey show?(分数:8.90)A.A new type of robot.B.Racist hatred.C.Family budget planning.D.Street Violence.二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)22.What is the main topic of the passage?(分数:8.90)A.the writings of Nathaniel HawthorneB.

26、the life of Nathaniel HawthorneC.the classic novel written by Nathaniel HawthorneD.the relationship between Hawthorne and Puritaism23.The word “cast“ in the last sentence of the third paragraph is closest in meaning to _.(分数:8.90)A.seizedB.pouredC.portrayedD.thrown24.It can be inferred that the most

27、 powerful force in the social life of Hawthornes time was _.(分数:8.90)A.literatureB.religionC.moneyD.tension25.According to the passage, in what way were Hawthornes beliefs similar to the Puritans?(分数:8.90)A.They allowed for moral ambiguities.B.They saw all actions as predetermined.C.They attributed

28、guilt to regeneration.D.They saw motivations arising from guilt.26.According to the passage, the themes found in The Scarlet Letter are _.(分数:8.90)A.found in many examples of Hawthornes workB.the key to solve its mysteryC.common among Hawthornes contemporariesD.unique to the novel二十一、Part Error Corr

29、ect(总题数:0,分数:0.00)二十二、The tendency nowaday(总题数:10,分数:70.00)27.(分数:7.00)填空项 1:_28.(分数:7.00)填空项 1:_29.(分数:7.00)填空项 1:_30.(分数:7.00)填空项 1:_31.(分数:7.00)填空项 1:_32.(分数:7.00)填空项 1:_33.(分数:7.00)填空项 1:_34.(分数:7.00)填空项 1:_35.(分数:7.00)填空项 1:_36.(分数:7.00)填空项 1:_二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)37.On the upper

30、 slopes of the Himalayas, the human immune system does not function well, 1 (因此伤口、感染不易治疗).(分数:7.00)填空项 1:_38.The Bank of China has injected more loans into the power industry to 1 (提高电力生产水平).(分数:7.00)填空项 1:_39.The new system now allows faxes to be sent round the world 1 (以最省事、最安全的方式).(分数:7.00)填空项 1:

31、40.The med fly is one of the worlds most dangerous pests, 1 (对 400 多种蔬菜、水果构成威胁).(分数:7.00)填空项 1:_41.They took turns in the lab, 1 (不厌其烦地反复测试).(分数:7.00)填空项 1:_大学六级-1547 答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.青少年有叛逆行为;2. 家长对孩子表现出的一系列反应;3. 如何对待孩子的逆反心理How to Deal with Disobedient Beh

32、aviors of Teenagers(分数:106.00)_正确答案:(How to Deal with Disobedient Behaviors of TeenagersMany teenagers act against their parents wishes. If the parents value neatness, they will be untidy, their rooms messy, and their clothes dirty. If the parents insist on good manners, they will interrupt conversa

33、tions. If the parents enjoy graceful language, they will speak slang. If the parents treasure peace, they will quarrel with the neighbors, and bully their children. If the parents are concerned about health, they will wear summer clothes in freezing weather.Parents usually respond in the following w

34、ay. First, they get tough. When this fails, they switch to kindness. When no results follow, they try reasoning. When gentle persuasion falls on deaf ears, they return to threats and punishment.Experts advise relaxation in face of such a situation. Fighting a teenager, like fighting a tide, is bound

35、 to fail. When caught in a crosscurrent, experienced swimmers float and let the tide carry them instead of struggling, until they find a firm footing. Likewise, parents of teenagers must folw with life, adapting to them.)解析:二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Gossip(总题数:10,分数:70.00)2.Although it is

36、 usually unclear who starts the gossip, people tend to believe it.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:3.Gossips are always with an evil intention, and the stories are always untrue.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:4.Some researchers tried to study gossips, which they found almost impossible in the lab environmen

37、t.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:5.According to some researchers criteria, gossips about famous people are not real gossips.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:6.When people gossip about others, they usually compare themselves to the gossiped ones, and think themselves 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:superior)解析:7.A

38、s in the story of Mickey, Amy and Joey, a gossip may cause 1 to the gossiped.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:hurt)解析:8.The story of Mirabelle illustrates a common use of gossipit makes the gossiping ones 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:form a bond/united)解析:9.Gossip about Jason appeared partially because the compan

39、y management failed to have 1 with the staff.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:good communication)解析:10.The story of Jason shows that although gossips are usually incredible, people tend to believe in the 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:source of the information)解析:11.If a gossip brings good to the gossiping, the peo

40、le involved are likely to develop 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:a bond of trust)解析:四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.A house painter. B.A mailman.C.Her neighbor.D.Her husband.解析:听力原文M: If you can make up your mind about the color, I can m

41、art on the outside of your house next week.W: Well, I think I want blue for the window frame and yellow for the wall.Q: Whom is the woman talking to?A.He works all night and sleeps in the daytime.B.He works three nights every two weeks.C.He rests two days for every three days he works. D.He has twic

42、e as much work as he used to have.解析:听力原文W: Im glad I dont have your job. Working all night and sleeping in the daytime.M: Oh, I stopped that when I got my promotion. Now Im on three days and off two.Q: How does the man work now?A.The test was harder than he had anticipated. B.He was lucky to pass t

43、he biology test.C.Professor Martin is known for giving hard tests.D.He has never failed in biology.解析:听力原文W: Dont you think Professor Martins test was too difficult?M: Well, I must admit I had been expecting more than a passing grade in biology.Q: What does the man mean?A.Rick will graduate from tec

44、hnical school soon.B.Its hard to find a good job nowadays. C.The woman wondered who had gotten the job.D.Rick hasnt found a job in such a tight market.解析:听力原文M: My cousin Rick, whos just graduated from technical school, got himself a good job.W: I wonder how he managed that in such a tight market.Q:

45、 What can we learn from the conversation?A.Drive on through the night.B.Check out of the motel.C.Cancel their motel reservation.D.Stop driving for the rest of the day, 解析:听力原文M: Driving at night always makes me tired. Lets stop for dinner.W: Fine, we must find a motel, too. Instead of continuing, we

46、 can get an early start.Q: What will the speakers probably do?A.Ask the man to help her manage her money.B.Help the man learn to manage his money.C.Pay for the seminar.D.Go to the seminar with the man. 解析:听力原文M: Ive got an invitation to a financial seminar. I dont want to go alone.W: Count me in. I need as much help as I can get managing my money.Q

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1