ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:18 ,大小:118.50KB ,
资源ID:1450494      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1450494.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学六级-333及答案解析.doc)为本站会员(ownview251)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学六级-333及答案解析.doc

1、大学六级-333 及答案解析(总分:687.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.年轻人认为财富重于健康。 2. 年纪大的人更看重健康。 3. 我 30 多岁,我认为(分数:106.00)_二、BPart Reading (总题数:3,分数:21.00)2.The local grocers shop is expanding ever if town shops am larger and rather cheaper.(分数:7.00)填空项 1:_3.The village grocers assistants are tired

2、 of giving extra service when they feel about it.(分数:7.00)填空项 1:_4.From the passage we know that the writer is unsatisfied with the village shop.(分数:7.00)填空项 1:_三、B Passage Two(总题数:3,分数:21.00)5.The local people look hungrily at the game reserves.(分数:7.00)填空项 1:_6.The Government bothers to maintain g

3、ame reserves 1.(分数:7.00)填空项 1:_7.People ask the Government to pay more attention to 1.(分数:7.00)填空项 1:_四、B Passage Three(总题数:4,分数:28.00)8.The passage implies that Pat Cauley go to church for 1.(分数:7.00)填空项 1:_9.You can conclude that workers before 1935 were 1than todays workers.(分数:7.00)填空项 1:_10.As

4、it is used in the passage, the phrase “laid off?“(Line 3, Para 4) means“ 1“(分数:7.00)填空项 1:_11.What was Franklin Roosevelts statement to support the Social Security Act according to the passage?(分数:7.00)填空项 1:_五、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)B Questions 11 to 18 are based on the conversation you have

5、 just heard./B(分数:56.00)A.Married women do not have to feel guilty for not raising children themselves.B.Married women do not have to care about the pressure to have children.C.Married women should not work if they have got children.D.Married women can work even they have got children at home.A.They

6、 are pleased with their new automobile.B.They use different means of transportation every day.C.They dont normally drive on this mute.D.They will have to change buses again.A.The library no longer had the book on reserve.B.The homework assignment wasnt clear.C.The professor had chosen a mystery book

7、 for him instead.D.The library closed earlier than hed expected.A.To ask the professor to be a bit considerate next time.B.To authorize the professor to deal with the problem.C.To ask the professor to deliver a speech.D.To report the problem to the professor.A.He forgot where he had put the book.B.H

8、e doubted whether he would finish reading the book.C.He found the book too simple.D.He was fascinated by the bookA.The woman can pay either person.B.The woman should buy the one she prefers.C.He likes the same one that the woman does.D.He will talk to the cashier in front.A.Its very well written.B.H

9、e doesnt he live its missing so many pages.C.Hes amazed at the length.D.He wants to look it over.A.To have a little talk.B.To let believes a break.C.To help her with her English.D.He wanted a cup of coffee.六、B Questions 19 (总题数:1,分数:21.00)A.To go to the school cafeteria.B.To go to the food stands ou

10、tside the schoolC.To go to the supermarket.D.To go to the vendersA.The food served at the stands is tasty and healthy.B.The food the supermarket sells attracts the attention of the students.C.Students think the service in the school cafeteria is not good enough.D.Students got sick after they had a m

11、eal m the school cafeteria.A.He believes it does one much good.B.He tells her its his treatC.He suggests that she have it every night.D.He thinks it is healthy to her.七、B Questions 22 (总题数:1,分数:28.00)A.Catalogues.B.Offers.C.Hardware.D.InquiryA.F. O. B price list.B.An indication of price.C.C.I.F.D.A

12、list of requirements.A.QuotationsB.Inquiry.C.Quantity.D.IndicationA.3% to 4%.B.4% to 5%.C.4%.D.3% to 5%.八、BSection B/B(总题数:1,分数:21.00)BPassage One Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard./B(分数:21.00)A.It is to determine which food chain is the most efficientB.It is to describ

13、e the food network among plants and animals.C.It is to explain the process of photosynthesis (光合作用) in green plants.D.It is to appeal to conservationists to protect endangered plant species.A.A complicated system of several food chains.B.A society that distributes food.C.The relationship of one gree

14、n plant to another.D.The device that spiders use to catch food.A.a microbeB.a rabbit.C.a tree.D.A fish.九、BPassage Two(总题数:1,分数:21.00)A.2B.3C.4D.5A.Over 60B.Over 5000C.More thwart 100D.Over 200A.Because there was enough blood stored in the city blood bankB.Because most people were instantly killedC.B

15、ecause New Yorkers felt hesitant to offer their blood.D.Because the NY authorities demanded the local citizens not to provide their blood.十、BPassage Three(总题数:1,分数:28.00)A.It indicates that latecomers dont care about others time.B.It indicates that latecomers always ignore other peoples feeling.C.It

16、 indicates that latecomers enjoy being looked at by others.D.It indicates that lateness is their way of life.A.2B.3C.4D.5A.It has spoiled friendship and caused the latecomer to lose his or her job.B.It has caused the latecomer to lose his or her reputation.C.It has aroused other peoples resentment.D

17、It has helped the latecomer to be distinctive.A.To be patientB.To be punctual.C.Te be tolerantD.To get to an appointment earlier.十一、BSection C/B(总题数:1,分数:77.00)The term motion picture industry usually refers to the theatrical motion picture industry, which is called this because it produces works o

18、fU (36) /Uart or ofU (37) /Uentertainment Many peopleU (38) /Uthis industry with Hollywood, a suburb of Los Angeles, California, and it is true that, in the West, probably over eighty per cent of films made forU (39) /Uentertainment are made in the US. However, there are many other film-making cente

19、rs in the world. In the Western world, Canada, Europe and Australia all have an important film-makingU (40) /U; in Asia, Japan made around 700 films a year, and India makes aroundU (41) /Uthat number. China is also now becoming a major player. The theatrical motion picture industry tends to be highl

20、y risky, with control lying in the hands ofU (42) /UFilm-making involves highU (43) /Urisk, and huge expense; and studios making films therefore tended for many years to “play safe“ and use themes, andU (44) /UHowever, film-making has undergone massive changes in the last thirty years or so, for sev

21、eral reasons.U (45) /U. It became harder to get a return on huge investments to make films such as The Titanic, which only a small handful of the biggest studios could afford to make.U (46) /Uand this created opportunities for smaller film companies to make more unusual, more experimental films(分数:7

22、7.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十二、BPart Reading (总题数:5,分数:45.00)12.If we want to relieve ourselves of the feeling of “time poverty“ (Line 2, Para. 3), we should 1.(分数:9.00)填空项 1:_13.For children, to be “present“ (Line 3, Para. 4) is to 1.(分数:9.00)填空

23、项 1:_14.Its easier to keep busy than to slow down because 1.(分数:9.00)填空项 1:_15.Most people turn on the technology after a long and firing day in order to avoid 1.(分数:9.00)填空项 1:_16.Why is slowing down for some time in life necessary?(分数:9.00)填空项 1:_十三、BSection B/B(总题数:5,分数:44.50)17.Suppose you are o

24、ne employee that receives fixed income, when you can benefit most?.(分数:8.90)A.a time of deflation.B.when all prices are fixedC.a time of inflation.D.When the society is unstable.18.What does the passage mainly discuss?(分数:8.90)A.Inflation.B.Deflation.C.How to define inflation and deflation.D.How inf

25、lation and deflation cause changes in income distribution.19.Which of the following statements is true according to the passage?(分数:8.90)A.Deflation means that prices all are falling.B.Fixed-income receivers can benefit much from inflation.C.Inflation occurs much more titan deflation.D.Even in infla

26、tion, prices of some goods may be falling20.Mr. Smith borrows 500 now and pays file money hack next year when prices have doubled, then how much will he be paying back in terms of real purchasing power measured by the money value of this year?.(分数:8.90)A.500.B.1000.C.250.D.75021.What does the word “

27、outlay“ in the last sentence mean?(分数:8.90)A.Less profit.B.More profitC.Money spent for a purpose.D.No profit.十四、BPassage Two/B(总题数:5,分数:44.50)22.According to the passage, what is not true?(分数:8.90)A.when the civil war ended, the people of the USA bad many overwhelming tasks to do.B.Davis and other

28、Southern leaders were finally released partly because Virginians were loyal to their leaders.C.The author mentions the popular song in the last paragraph to tell us Davis was famous then.D.Davis was chained in prison for two years.23.The word “demobilized“ (Line 2, Para 1 ) is closest in meaning to_

29、分数:8.90)A.separatedB.dismissedC.gatheredD.summoned24.In 1868, President Johnson pardoned all the Southern leaders_.(分数:8.90)A.because no one charged them of treasonB.because the jury could not convict themC.in order to help the nation recover from the warD.in order to bring the southern States bac

30、k into the Union.25.From Paragraph 2, we can infer that_.(分数:8.90)A.the damage in the South was worse than in the NorthB.the damage in the South was easy to remedyC.the conditions of the South were betterD.factories still had to be prepared for military needs26.The passage is mainly about_.(分数:8.90)

31、A.the development of the USAB.the plight of the SouthC.the financial problems during the Civil WarD.the problems facing the USA after the Civil War.十五、BPart Error Co(总题数:10,分数:90.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十六、BPart Translat(总题数:5,分数:35.00)37.With more el

32、ectrical household appliances coming into being during the twentieth century, 1(妇女孩子花在做家务方面的时间比例大大减少了)(分数:7.00)填空项 1:_38. 1(我们人类选择了速度,凭借着速度而繁荣兴旺). Our ability to work and play fast gives us power. It thrills us.(分数:7.00)填空项 1:_39.This airborne stakeout was directed at one Jose Padilla, otherwise kno

33、wn as Abdullah al-Muhajir, 1(一个布鲁克林先生的街头流氓,调查人员认定他是潜在基地组织的恐怖分子).(分数:7.00)填空项 1:_40.If you make haste, you probably make it in the technology-driven world. 1(社会学家也发现,富裕程度和教育程度的提高带给我们的是时间的紧迫感) We believe that we possess too little of it.(分数:7.00)填空项 1:_41. 1(父母亲都觉得我不会被录用。“你要有后台才行”) “Its an American th

34、ing, Rockefeller Foundation. You must have pull.“(分数:7.00)填空项 1:_大学六级-333 答案解析(总分:687.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.年轻人认为财富重于健康。 2. 年纪大的人更看重健康。 3. 我 30 多岁,我认为(分数:106.00)_正确答案:()解析:B Which Is More Important, Health or Wealth?/B Like elsewhere, in China there is controversy over the

35、issue: which is more important, health or wealth? Different people with different experiences hold different opinions. And individuals in different social statues give different answers. Young people argue that health is more important than wealth; for it seems that they are in a bad need of money.

36、No money, no happiness“ is likely to be a widely accepted thought among juveniles. In their eyes, nothing but wealth is important. In their lives, they believe money makes the world go. Everything can be obtained, including health only if they are wealthy. Their goal of life is to get more wealth a

37、t the expense of their health. Senior people always care more for heath than wealth because they are apt to think that by being in good health, they are able to enjoy their wealth they have accumulated over the decades, or live their comfortable lives even if they are not well off enough. They learn

38、 from their experiences that health provides the basis for both happiness and wealth. They claim that health is the basis of everything to people. If they lose health, they will lose all, including wealth. In other words, so long as they are healthy, they are most likely to accumulate wealth. Ones u

39、ltimate aim of life is not to gain wealth. Only healthy people are happy indeed. Im in my late thirties. I think that either of the opinions goes to the extreme. Health and wealth do not contradict each other, and yet they may agree with one another. Whether your priority is given to wealth or healt

40、h, your opinion depends largely on either your age or your financial background. A healthy person can be wealthy and a wealthy one be healthy. Both health and wealth are equally important.二、BPart Reading (总题数:3,分数:21.00)2.The local grocers shop is expanding ever if town shops am larger and rather ch

41、eaper.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:YES)解析:Our local grocers shop, for example, is actually expanding in spite of the competition from supermarkets in the nearest town.3.The village grocers assistants are tired of giving extra service when they feel about it.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NO)解析:They are willing to

42、 give it. His assistants think nothing of bicycling down the village street in their lunch hour to take a piece of cheese to an old age pensioner who sent her order by word of mouth with a friend who happened to be passing.4.From the passage we know that the writer is unsatisfied with the village sh

43、op.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NO)解析:The writer is satisfied with the village shop. But I also find it satisfactory because a village shop offers one of the few ways.三、B Passage Two(总题数:3,分数:21.00)5.The local people look hungrily at the game reserves.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:YES)解析:As the population increa

44、ses, more and more people look hungrily at the land set aside for game reserves.6.The Government bothers to maintain game reserves 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:to increase income from tourism.)解析:7.People ask the Government to pay more attention to 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:wild animals)解析:四、B Passage Th

45、ree(总题数:4,分数:28.00)8.The passage implies that Pat Cauley go to church for 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Money.)解析:9.You can conclude that workers before 1935 were 1than todays workers.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:worse off)解析:10.As it is used in the passage, the phrase “laid off?“(Line 3, Para 4) means“ 1“(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:dismissed temporarily/losing jobs temporarily)解析:11.What was Franklin Roosevelts statement to support the Social Security Act according to the passage?(分数:7.00)填空项 1:_

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1