ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:17 ,大小:109KB ,
资源ID:1450527      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1450527.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学六级-402及答案解析.doc)为本站会员(testyield361)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学六级-402及答案解析.doc

1、大学六级-402 及答案解析(总分:687.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.上网给人们带来的益处; 2. 上网给人们带来的负面影响; 3. 我的看法。 BInternet/B(分数:106.00)_二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.The author basically agrees that social lies are acceptable and necessary.(分数:7.00)填空项 1:_3.One of the advantages of a peace-keeping l

2、ie is aimed at avoiding trouble or argument.(分数:7.00)填空项 1:_4.According to the passage, people tell protective lies simply for their own benefits.(分数:7.00)填空项 1:_5.In this passage, the author provides us with effective ways to cope with different types of lies.(分数:7.00)填空项 1:_6.Most of the people be

3、lieve that social lying helps to avoid 1.(分数:7.00)填空项 1:_7.In the authors opinion, a social lie can avoid causing people 1.(分数:7.00)填空项 1:_8.Peace-keeping lies serve to protect the liar from possible 1.(分数:7.00)填空项 1:_9.It is 1 to tell protective lies because folks are convinced that the truth would

4、 be too damaging.(分数:7.00)填空项 1:_10.As regards trust-keeping lies, you are supposed to tell lies to someone someone 1 else.(分数:7.00)填空项 1:_11.According to the passage, for those who are good at telling lies and dont get caught, the question of whether or not to lie can be a hard and serious 1.(分数:7.

5、00)填空项 1:_三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)Questions 11 to 18 are based on the conversation you have just heard.(分数:56.00)A.The woman is in her forties.B.They will hold a sit-down dinner.C.They have some problems to hold a sit-down dinner.D.There will be 40 people who will attend the sit-down dinner.

6、A.This place is very comfortable and beautiful, but it will cost too much.B.The man and the woman is husband and wife.C.They are feeling run-down.D.They will go sightseeing next day.A.They had a sound sleep last night.B.They had a telephone call, but the line was engaged.C.They stayed in bed.D.After

7、 breakfast, she would go to see a doctor for treatment.A.In a hospital.B.In a department store.C.At the post office.D.At the office.A.They are talking about sale.B.They are talking about product,C.They are talking about a special reduction.D.They are talking about price.A.He is a Marathon sportsman.

8、B.He is an amateur Marathon sportsman.C.He is race lover.D.He will attend 10-mile race.A.Renting a car.B.Making a model.C.Filling tank.D.Signing a paper.A.The man is waiting to be checked.B.The man is asking the key to his room.C.The man is asking the bellman to help his bags upstairs.D.The man is a

9、sking a room to live in.四、BQuestions 19 to(总题数:1,分数:21.00)A.He is surprised.B.He is skeptical.C.He is disgusted.D.He is alarmed.A.They shine brightly.B.They are extremely strong.C.They can store heat.D.They Can absorb water.A.The weight.B.The chemical composition.C.The color.D.The shape.五、BQuestions

10、 22 to(总题数:1,分数:28.00)A.Husband and wife.B.Teacher and student.C.Father and daughter.D.Friends.A.Writing.B.Cooking.C.Speaking.D.Swimming.A.Tomorrows work schedule.B.When to work.C.What he should do.D.The work time.A.At his home.B.At the phone booth.C.At his office.D.At his friends home.六、BSection B/

11、B(总题数:1,分数:21.00)BPassage One/B BQuestions 26 to 28 are based on the passage you have just heard./B(分数:21.00)A.They will find out what its people like.B.They will argue in favor of this country and the language.C.They will know the country and its people better.D.They will like its inhabitants and t

12、heir language.A.It is from second-hand information.B.It is gathered from other sources than from its inhabitants.C.It is from the arguments about the country.D.It is different from what one had before the travel.A.Differences between people will gradually disappear.B.Differences between people will

13、not exist as one hopes.C.Differences between people do exist even though different nationalities behave exactly alike.D.Differences between people will always continue to exist and the world will be a dull place.七、BPassage Two/B(总题数:1,分数:21.00)BQuestions 29 to 31 are bused on the passage you have ju

14、st heard./B(分数:21.00)A.They are delighted because they can enjoy the scenery while driving.B.They are frightened because traffic accidents are frequents.C.They are irritated because the bridge is jammed with cars.D.They are pleased because it saves them much time.A.They dont have their own cars to d

15、rive to work.B.Many of them are romantic by temperament.C.Most of them enjoy the drinks on the boat.D.They mod to be more friendly to each other.A.Many welcome the idea of having more bars on board.B.Many prefer the ferry to maintain its present speed.C.Some suggest improving the design of the deck.

16、D.Some object to using larger luxury boats.八、BPassage Three(总题数:1,分数:28.00)BQuestions 32 to 35 are based on the passage you have just heard./B(分数:28.00)A.Because we might be offered a dish of insects.B.Because nothing but freshly cooked insects are served.C.Because some yuppies like to horrify guest

17、s with insects as food.D.Because we might meet many successful executives in the media industry.A.From yuppie clubs.B.In the seafood market.C.In the supermarket.D.On the Internet.A.Its easy to prepare.B.Its tasty and healthful.C.Its exotic in appearance.D.Its safe to eat.A.It will be consumed by mor

18、e and more young people.B.It will became the first course at dinner parties.C.It will have to be changed to suit local tastes.D.It is unlikely to be enjoyed by most people.九、BSection C/B(总题数:1,分数:77.00)We are rapidly near the end of this course in the history ofU (36) /Umusic. We have covered severa

19、l centuries in a very short time. Much too short to do the musicU (37) /U, of course, but then this year is theU (38) /Ucourse. From now until the end of the term, well be talking about and listening toU (39) /Umusic. You probably already know that it was in the 1950s that musicalU (40) /Uand synthe

20、sizers first appeared in university. The firstU (41) /Usynthesizers were sold about this time too. TheU (42) /Uand complexity of theseU (43) /Uhave now increased to the point they can produce almost any kind of sound.U (44) /U. You know I dont share this view, but I do agree we are in the midst of a

21、 ;evolution in instrument design.U (45) /U.Remember weve already studied a similar case in the early nineteenth century when the piano replaced the harpsichord and modem brass and wind instruments came into being.U (46) /U. Well, just look at it. Only about 400 dollars for an electronic keyboard to

22、nearly 3,000 dollars for a piano. Naturally, this has done a lot of increase sales of electronic instruments. But I dont think even the most ardent supporters of electronic instruments expect them to completely replace acoustic instruments.(分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填

23、空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十、BPart Reading (总题数:5,分数:45.00)12.What can people with I. Q. below 90 only do?(分数:9.00)填空项 1:_13.Of the high I. Q. people, what has careful testing revealed?(分数:9.00)填空项 1:_14.People with high I. Q. are viewed by others as(分数:9.00)填空项 1:_15.What is implied of people with

24、high I. Q. ?(分数:9.00)填空项 1:_16.How is our population formed intellectually?(分数:9.00)填空项 1:_十一、BSection B/B(总题数:5,分数:44.50)17.Which is NOT true about Americans indalism?(分数:8.90)A.It is altruistic.B.Americans believed that they should bring freedom and democracy to the unfortunate people.C.It reflect

25、s Americans deep-rooted racism.D.Amercans believed that their system would do benefits to others.18.It can be inferred from the passage that by 1860 _.(分数:8.90)A.half of the population lived to the west of Appalachian MountainsB.Americans had long been desirous of new territoriesC.westward expansion

26、 was a solution to the conflicts between the two partiesD.Americas industry was highly developed19.The authors attitude towards westward expansion is _.(分数:8.90)A.strongly condemningB.mildly criticizingC.indifferentD.supporting20.It can be inferred from the passage that _.(分数:8.90)A.slavery in the S

27、outh was an evidence of Americans racismB.Indians were driven out of their homes into the westC.Americans were threatened by wars during 1840sD.Americans won their independence through westward expansion21.The primary purpose of this passage is to _.(分数:8.90)A.criticize the belief of manifest destin

28、yB.justify American westward expansionC.explain why Americans expanded westwardsD.explain Americans racism十二、BPassage Two/B(总题数:5,分数:44.50)22.The sentence“ From costing nothing children suddenly come to seem impossibly expensive“ (Para. 2) implies that _.(分数:8.90)A.food and clothing for babies are b

29、ecoming incredibly expensiveB.prices are going up dramatically all the timeC.to raise children women have to give up interesting and well-paid jobsD.social development has made child-raising inexpensive23.What influences the birth rate most in the United States is _.(分数:8.90)A.highly paid jobsB.wome

30、ns desire for independenceC.expenses of child raisingD.high divorce rate24.During the years from 1957 to 1976, the birth rate of the United States _.(分数:8.90)A.increasedB.experienced both falls and risesC.was reducedD.remained stable25.A chief factor in bringing down the births in Europe in the 19th

31、 century is _.(分数:8.90)A.birth controlB.the desire to seek fortune in citiesC.the instability of marriageD.the changed place of women26.The population in the 21st century according to the writer _.(分数:8.90)A.will be smaller than a fw years agoB.will not be as small as people expectC.will prove to be

32、 a threat to the worldD.will not consitute as serious a problem as expected十三、BPart Error Co(总题数:10,分数:90.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十四、BPart Translat(总题数:5,分数:35.00)37.The study of evolutionary change is vital to understanding how organisms change over

33、time 1 (在生物适应性和遗传两个方面).(分数:7.00)填空项 1:_38.El Nino is a meteorological phenomenon that raises oceanic water temperatures, 1 ( 同时却抑制飓风的形成).(分数:7.00)填空项 1:_39.Based on an analysis of a meteorite, 1 (科学家们认为火星存在生命).(分数:7.00)填空项 1:_40.Archeologists began excavating the ruins of Pompeii 250 years ago 1 (但迄

34、今为止该城最大的宝藏仍待发现).(分数:7.00)填空项 1:_41.Decoding human DNA, the inherited blueprint for each human life, is 1 (21 世纪科学面临的最大挑战之一).(分数:7.00)填空项 1:_大学六级-402 答案解析(总分:687.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.上网给人们带来的益处; 2. 上网给人们带来的负面影响; 3. 我的看法。 BInternet/B(分数:106.00)_正确答案:()解析:BInternet/B Nowadays

35、 almost everyone gets familiar with Internet as computers become more and more popular in our families and offices. Internet provides a short cut, which enables you to contact with the whole world. If a computer is interconnected with Internet, you will go into a gallery full of information and get

36、them quickly. If a company makes full use of Internet, it can get commercial information quickly so as to make the business successful. If a university gets their computers interconnected with the Internet, scholars can trace the program of advanced science and technology, and students, who might ha

37、ve to spend much more time in library, can get the materials quickly, ff you have your own computer on Internet, you can contact with your friends through E - mail and chatting about everything with the people everywhere on earth in BBS. On the other hand, some people are indulged in it and they spe

38、nd enormous time on Internet even without sleeping for several days. Furthermore, due to lack of supervision on Internet, a lot of unhealthy information appears on Internet. If the government does not take measures, the side effect will also do harm to the society. From my point of view, everything

39、has two sides. We should make use of Internet properly to serve our purposes. Dont be indulged in it, otherwise it will cost you too much time, money and energy. Anyway, there is no doubt that Internet has a great impact on our s0ciety, and as information technology makes progress, Internet will pla

40、y a more important role in the future.二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.The author basically agrees that social lies are acceptable and necessary.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:3.One of the advantages of a peace-keeping lie is aimed at avoiding trouble or argument.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:4.Accordi

41、ng to the passage, people tell protective lies simply for their own benefits.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:5.In this passage, the author provides us with effective ways to cope with different types of lies.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:6.Most of the people believe that social lying helps to avoid 1.(分数

42、7.00)填空项 1:_ (正确答案:short and nasty relationships)解析:7.In the authors opinion, a social lie can avoid causing people 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:unnecessary embarrassment or pain)解析:8.Peace-keeping lies serve to protect the liar from possible 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:blame or pain)解析:9.It is 1 to tell

43、protective lies because folks are convinced that the truth would be too damaging.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:justified)解析:10.As regards trust-keeping lies, you are supposed to tell lies to someone someone 1 else.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:on behalf of)解析:11.According to the passage, for those who are good at

44、 telling lies and dont get caught, the question of whether or not to lie can be a hard and serious 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:moral problem)解析:三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)Questions 11 to 18 are based on the conversation you have just heard.(分数:56.00)A.The woman is in her forties. B.They will hold

45、a sit-down dinner.C.They have some problems to hold a sit-down dinner.D.There will be 40 people who will attend the sit-down dinner.解析:听力原文 M: We got 34 on the list so far, but Im sure itll be up in the forties before we finish. W: Well, in that ease a sit-down dinner is out of the question. Itll have to be a buffet. Q: Which of the following is not true?A.This place is very comfortable and beautiful, but it will cost too much

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1