ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:17 ,大小:114.50KB ,
资源ID:1450582      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1450582.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学六级-520及答案解析.doc)为本站会员(progressking105)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学六级-520及答案解析.doc

1、大学六级-520 及答案解析(总分:687.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.提出你的立场和理由 2提出可能的反对理由 3给予相应的反驳,或提出合理的建议(分数:106.00)_二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.Cigarettes became popular in Europe by the late 1500s.(分数:7.00)填空项 1:_3.During World War II, more younger people took up smoking.(分数:7.00)填空项 1:_

2、4.Cigarettes manufacturers were eager to quit television and radio advertising because the cost of advertising was getting much higher.(分数:7.00)填空项 1:_5.The primary purpose of the text is to discuss dangers of smoking.(分数:7.00)填空项 1:_6.During the World War I, millions of American soldiers formed the

3、 habit of 1.(分数:7.00)填空项 1:_7.The number of women smokers started to increase greatly during 1.(分数:7.00)填空项 1:_8.Between 1920 and 1940, some people were aware of the link between 1.(分数:7.00)填空项 1:_9.To ensure their sales, some tobacco companies stated that there was still “ 1“ over the effects of ci

4、garettes on health.(分数:7.00)填空项 1:_10.During the 1960s, FTC required ail cigarette packages and advertising to print an explicit warning of 1.(分数:7.00)填空项 1:_11.Smoking was banned on almost all 1 in 1984.(分数:7.00)填空项 1:_三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)Questions 11 to 18 are based on the conversation

5、 you have just heard.(分数:56.00)A.In a park.B.In a museum.C.In a zoo.D.In the pet store.A.Get directions to the bus station.B.Get to the grocery store.C.Give the man directions to the bus station.D.Find out where the stoplight is.A.Shes a maid.B.She sells stoves and refrigerators.C.Shes an apartment

6、manager.D.Shes a real estate agent.A.400.B.A little less than 400.C.No money at all.D.A great deal less than 400.A.A bus station.B.An airport.C.A super highway.D.A train station.A.He got angry with his boss.B.He always got to work late.C.He was frequently sick and absent from work.D.He prepared a fi

7、nancial report incorrectly.A.In a department store.B.In a bank.C.At a tourist bureau.D.At a hotel.A.Eat before seeing the movie.B.See the movie immediately.C.Get the first theater seat.D.Stay in town for a while.四、BQuestions 19 to(总题数:1,分数:28.00)A.Membership in a co-op.B.The benefits of health food.

8、C.Shopping in the supermarket.D.The current cost of food.A.Lowering its prices.B.Selling more household necessities.C.Changing its membership rules.D.Opening up more checkout lines.A.Avoid junk food.B.Attend monthly meetings.C.Buy cleaning supplies at the co-op.D.Work at the co-op for an hour every

9、week.A.To save money on food.B.To buy food without additives.C.To do all his shopping in one place.D.To meet other health-conscious people.五、BQuestions 23 to(总题数:1,分数:21.00)A.Find out about a course.B.See an adviser.C.Drop off a paper.D.Go to a meeting.A.Paint a landscape.B.Give an oral report.C.Tak

10、e a final exam.D.Buy several books.A.Come to her office before her meeting.B.Change his major.C.Meet with her tomorrow.D.Discuss the class with his roommate.六、BSection B/B(总题数:1,分数:21.00)BPassage One Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard./B(分数:21.00)A.To keep their food cle

11、an.B.To imitate the people of the East.C.To impress visitors with their good manners.D.To amuse the English.A.Well-mannered.B.Nice.C.Woman-like or showing off.D.Ill-mannered.A.At the same time as in Italy.B.In the 15th century.C.About 600 years after forks came to Europe.D.In the 11th century.七、BPas

12、sage Two(总题数:1,分数:28.00)A.In the white pages.B.In the yellow pages.C.In the blue pages.D.In a special section.A.On the first page of the telephone book.B.At the end of the telephone book.C.In the front of the white pages.D.Right after the white pages.A.Check your number and call again.B.Tell the ope

13、rator what has happened.C.Ask the operator to put you through.D.Ask the operator what has happened.A.You will find the full name of people listed in the white pages of U.S. telephone books.B.Both small and large area have their own area codes in the U.S.C.Payment for the wrongly dialed number is not

14、 necessary if you tell the operator about what happened.D.The telephone services in the U.S. are convenient.八、BPassage Three(总题数:1,分数:21.00)A.Planets.B.The moon.C.The sun.D.Gods.A.Twelve lunar months.B.The home of the moon goddess.C.A mentally ill person affected by the moon.D.A guard against the mo

15、on.A.The Gods of Rome.B.Ancient Beliefs.C.The Rhythm of the Universe.D.Gods in Our Words.九、BSection C/B(总题数:1,分数:77.00)American society is not nap-friendly. In fact, says David Dinges, a sleepU (36) /Uat the University of Pennsylvania School of Medicine, “Theres even aU (37) /Uagainst admitting we n

16、eed sleep.“ Nobody wants to be caught napping or found asleep at work. To quote a proverb: “Some sleep five hours, nature requires seven, laziness nine andU (38) /Ueleven.“ The way not to fall asleep at work is to take naps when you need them. “We have to totally change ourU (39) /Utoward napping,“

17、says Dr. William Dement of Stanford University, theU (40) /Uof sleep research. Last year a national commission led by DementU (41) /Uan “American sleep debt“ which one member said was as important as the national debt. The commission wasU (42) /Uabout the dangers of sleepiness: People causingU (43)

18、/Uaccidents or falling asleep while driving. This may be why we have a new sleep policy in the White House. According to recent reports, the President is trying to take a half-hour nap every afternoon. U (44) /U.We seem to have “a mid-afternoon quiet phase“, also called “a secondary sleep gate“.U (4

19、5) /UClearly, we were born to nap. We “snack“ on sleep, whenever, wherever and at whatever time we feel like it.U (46) /U.(分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十、BPart Reading (总题数:5,分数:45.00)12.Why are newspapers considered as an important medium acc

20、ording to the passage?(分数:9.00)填空项 1:_13.Exposure to all media is important because they all contribute materials for 1.(分数:9.00)填空项 1:_14.For one reason or another, peoples exposure to the media is often 1.(分数:9.00)填空项 1:_15.Apart from personal preferences, what determines ones choice of the media

21、and media content?(分数:9.00)填空项 1:_16.The last sentence of the passage indicates that ones exposure to the media is 1.(分数:9.00)填空项 1:_十一、BSection B/B(总题数:5,分数:44.50)17.The passage is mainly concerned with _.(分数:8.90)A.research on TV influenceB.sex and violence on TVC.parents protest against sex and v

22、iolence on TVD.control of TV influence on children18.Common reactions of parents to bad TV content are _.(分数:8.90)A.rudenessB.silenceC.scoldingD.warning19.The most effective way to influence the information children retain from watching TV is _.(分数:8.90)A.criticizing bad programsB.recommending good

23、programsC.choosing programs for childrenD.proper intervention20.Indirect intervention works best with _.(分数:8.90)A.young childrenB.adultsC.all the members in the familyD.teenagers21.The passage implies that the audiences in Shakespearean time were _.(分数:8.90)A.easy to be satisfiedB.uncritical but ca

24、ndidC.critical and candidD.critical but silent十二、BPassage Two/B(总题数:5,分数:44.50)22.The first paragraph of the passage suggests _.(分数:8.90)A.modem society has made old people more fragileB.there is still much one can do in his old ageC.in old age one should forget his pastD.in old age one should switc

25、h his thoughts to the future23.According to the passage, which of the following would the author advise old people to do?(分数:8.90)A.Try to mix with the young.B.Avoid strong personal emotions.C.Try to remain as active as you were when you were young.D.Find out your own interests and try to be as acti

26、vely engaged in them.24.According to the passage, what attitude should be adopted toward your grown-up children?(分数:8.90)A.Leave them to live their own life and learn their own lessons.B.Give them some material help if you can, but not too much.C.Help them with your wisdom born of experience.D.Let t

27、hem live separately.25.The passage is mainly about _.(分数:8.90)A.how to deal with old ageB.how to cultivate impersonal interestsC.how to get along with your childrenD.how to deal with old people26.The second paragraph of the passage suggests _.(分数:8.90)A.one should leave his grown-up children to live

28、 on their own as early as possibleB.too much concern for grown-up children may likely make you a burden to themC.nowadays grown-up children are usually indifferent to their parents and grandparentsD.modem grown-up children want to live a different life because time has changed十三、BPart Error Co(总题数:1

29、0,分数:90.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十四、BPart Translat(总题数:5,分数:35.00)37.His so-called friends assured him that 1 (有管等待他的是什么), they were there to share it.(分数:7.00)填空项 1:_38.By 2009, production in the area is expected 1 (比 2006 年的产量翻一番).(分数:7.00)填空项 1:_39.

30、There 1 (对奥斯丁的诚实存有怀疑), the company asked him to resign.(分数:7.00)填空项 1:_40.Everyone asked me how the story ended, but it was 1 (对我来说同样是个谜) as to them.(分数:7.00)填空项 1:_41.Throughout his life, Henry 1 (保持着对艺术的举兴趣).(分数:7.00)填空项 1:_大学六级-520 答案解析(总分:687.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.提出你的立

31、场和理由 2提出可能的反对理由 3给予相应的反驳,或提出合理的建议(分数:106.00)_正确答案:()解析:B 范文/B BSmoking in Public Places Should Be Banned/B I believe smoking in public places should be banned, primarily for health and security reasons. First, as is known to all, smoking is bad for health, especially for women and children, who are

32、usually the victims of “second-hand smoking“. When smoking is allowed in places where people congregate, non-smokers either have to leave, or risk developing chronic respiratory diseases. Second, smoking is often responsible for fire accidents. This is most serious in KTVs and bars which feature lim

33、ited room, few exits and poor ventilation. As one can expect, some smokers oppose banning smoking in public places; they hold that smoking is one of their rights, and where to smoke is also an entirely personal choice. For them, smoking is a relaxation and enjoyment. And there seems no place more ap

34、propriate for such purpose than places of entertainment. Of course, there may be nothing wrong with smoking itself, which is indeed a matter of individual choice. However, smoking in public places is quite different, because it involves more parties than the smokers themselves. It actually infringes

35、 on the health and safety of non-smokers, and therefore should be banned. For relaxation and comfort, smokers may as well smoke in the open air or at home. 写作提示:公共场所是否禁烟的话题,正方反方都可以成文,在写作时主要应注意逻辑关系。从题干给出的提纲来看,全文可以分为三段,其中第一段和第二段为重点部分,而第二段是承上启下的过渡,保证全文的完整性。支持禁烟的理由,可以从吸烟有害健康、容易引起火灾等方面来讲;而反对禁烟的理由,可以从吸烟者也

36、有自己的权利、某些公共场所通风良好,不会聚集烟雾等方面来讲。关于建议,考生可以提出在公共场所设立吸烟区等。二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.Cigarettes became popular in Europe by the late 1500s.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:细节题 根据关键词 cigarettes became popular in Europe 查读小标题 The First Anti-Smoking Treatise 下面第一段第二句 Its use had become widespread in Euro

37、pe by the late 1500s.3.During World War II, more younger people took up smoking.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:细节题根 据关键词 World War查读小标题 The Great Cigarette Advertising Campaign 下面第五段最后两句话。文中只提到军人和女性的吸烟情况,没有明确指出未成年人吸烟的状况。4.Cigarettes manufacturers were eager to quit television and radio advertising bec

38、ause the cost of advertising was getting much higher.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:细节题 根据关键词 cigarettes 和 quit advertising 查读小标题 Regulatory Action in the l960s 下面第三段第一句 The anti-smoking ads were apparently.so effective.that the cigarette industry announced its eagerness to withdraw all television and

39、radio advertising5.The primary purpose of the text is to discuss dangers of smoking.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:主旨题 根据关键词 the primary purpose 可知此题考查的是文章的主旨。查读文章标题和小标题可知本文主要讲述的是美国禁烟的历史。6.During the World War I, millions of American soldiers formed the habit of 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:cigarette smoki

40、ng)解析:根据关键词 World War 查读小标题 The Great Cigarette Advertising Campaign 下面第二段最后一句 Millions of soldiers thus took up cigarette smoking during the war.这里的 the war 根据上文可知是指 World War 。7.The number of women smokers started to increase greatly during 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:the 1940s)解析:根据关键词 women smokers

41、 查读小标题 The Great Cigarette Advertising Campaign 下面最后一段第二句.women did not take up smoking in large numbers until the 1940s8.Between 1920 and 1940, some people were aware of the link between 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:smoking and disease)解析:根据关键词 between 1920 and 1940 查读小标题 First Clues 下面第一段第一句.some hard

42、 scientific evidencewhich linked smoking with disease had emerged between 1920 and 19409.To ensure their sales, some tobacco companies stated that there was still “ 1“ over the effects of cigarettes on health.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:controversy)解析:根据关键词 effects of cigarettes on health 查读小标题 Mounting

43、Evidence 下面第三段第一句The tabacco industry.contirlued to assert that there was still“controversy”over the health effects of smoking10.During the 1960s, FTC required ail cigarette packages and advertising to print an explicit warning of 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:the hazards of smoking)解析:根据关键词 1960s 和 FTC

44、查读小标题 Regulatory Action in the 1960s 下面第二段第一句 the Federal Trade Commission(FTC)proposed that all cigarette packages and advertising be required to carry a strong warning of the hazards of smoking11.Smoking was banned on almost all 1 in 1984.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:domestic flights)解析:根据关键词 1984 查读小标题

45、 Cigarettes in the 1970s and 1980s 下面第一段第三句 IN 1984,Congresst.banned smoking on virtually all domestic flights三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)Questions 11 to 18 are based on the conversation you have just heard.(分数:56.00)A.In a park.B.In a museum.C.In a zoo.D.In the pet store. 解析:听力原文 M: Look at those colorful birds over there. I think you can teach them to talk. W: Yes, but look at the price tag on them. Frankly, Id rather have a hamster (仓鼠) for two fifty. Q: W

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1