ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:26 ,大小:140.50KB ,
资源ID:1450682      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1450682.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学六级-675及答案解析.doc)为本站会员(feelhesitate105)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学六级-675及答案解析.doc

1、大学六级-675 及答案解析(总分:632.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1有的大学毕业生择业时盲目追求高工资,有的则认为提供学习机会及事业上的发展才是更重要的 2持有这两种观点的原因3你的观点High Salaries or Career Development?(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、The Business of Medi(总题数:10,分数:70.00)2.Compared with the profits of music sector, thos

2、e of movies are much smaller.(分数:7.00)填空项 1:_3.The success of expanding foreign markets has influenced the domestic cultural environment of U.S. as well as the countries that have opened their media market.(分数:7.00)填空项 1:_4.In 2001, R-rated films accounted for the majority of Hollywood films because

3、 both domestic and foreign markets were in favor of action movies.(分数:7.00)填空项 1:_5.The box office of Terminator is more than that of My Big Fat Greek Wedding.(分数:7.00)填空项 1:_6.The decisions of script and actors are determined by 1.(分数:7.00)填空项 1:_7.Music lyrics of Eminem are full of 1, but they are

4、 very popular.(分数:7.00)填空项 1:_8.According to the Recording Industry Association of America, before 2001 1 was rated as the third most popular music genre.(分数:7.00)填空项 1:_9.The popularity of Grand Theft Auto 3 will stimulate producers to invest more violent videogames because they are 1.(分数:7.00)填空项

5、1:_10.According to a FTC report, U.S. media corporations are marketing violent entertainment to children actively and 1.(分数:7.00)填空项 1:_11.The FTCs later reports show that the film and gaming industries have made some improvement while 1 has done almost nothing to improve.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part List

6、ening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.Ask for an extension in the ticket date.B.Go get the passport issued immediately.C.Apply for a faster process to get a passport.D.Book a ticket before getting the passport issued.A.The author isnt an expert in

7、economics.B.She has a better theory about the economy.C.She isnt sure that the authors ideas would work.D.The author spends too much time arguing about details.A.The stories probably werent true.B.Tom doesnt usually tell funny stories.C.Shes surprised Tom was so serious last night.D.She wants to kno

8、w where Tom heard the stories.A.Because she is not interested in the topic.B.Because her room is too little to agree to it.C.Because she didnt have enough time for it.D.Because she doesnt have enough money to attend it,A.Hes maybe too weak to adjust.B.He is being stressed by the man.C.He will learn

9、to hang his clothes in another week.D.He should get better the next week.A.She took a history class last year.B.She doesnt trust the mans opinion.C.She didnt like her sociology professor.D.She probably wont take any history classes.A.He hopes the woman likes modern art.B.He really appreciates the wo

10、mans gifts.C.The modern art prints are too expensive.D.People who enjoy modern art would like the prints.A.Speak to his previous employer.B.Get a job working on campus.C.Attend the career services workshop.D.Get a job application from him.七、Questions 19 to 22 a(总题数:1,分数:28.00)A.The size of the cafet

11、eria.B.The food served in the cafeteria.C.The cost of meals in the cafeteria.D.Career opportunities in cafeterias.A.Inform students of the disadvantages of frying food.B.Find other students who will work in the cafeteria.C.Ask students to try a new dish he has made.D.Collect students opinions about

12、meals.A.Use less sauce on the food.B.Serve some less expensive food.C.Make some of the meals less fattening.D.Stop serving hamburgers and fried chicken.A.Very doubtful.B.Quite annoyed.C.Somewhat curious.D.Indifferent.八、Questions 23 to 25 a(总题数:1,分数:21.00)A.They left their pets with neighbors.B.They

13、rented their house to a student.C.They hired someone to stay in their home.D.They asked their gardener to watch their house.A.They look at a house sitters score report.B.They interview a house sitters friends.C.They check a house sitters references.D.They attend a house sitters party.A.The homeowner

14、 is afraid of being accused.B.The house sitter pleads again and again.C.Most house sitters are very poor.D.The homeowner doesnt want to bother.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:28.00)A.How historical events affected an art movement.B.How artists can influence economic conditions.C.Why

15、 a certain art movement failed to become popular.D.How valuable paintings were lost during wartime.A.Many artists lost faith in the value of art.B.Many artists moved away from large cities.C.Many artists were forced to take jobs in other fields.D.Many artists in the United States moved to other coun

16、tries.A.People working in a large factory.B.People walking on crowded city streets.C.An everyday activity in a small town.D.A well-known historical event.A.The populations of small towns increased rapidly.B.Art critics in cites began to take notice of regionalism.C.Some regionalist painters began a

17、new art movement.D.Society became more internationally focused.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.Through food.B.Through air.C.Through insects.D.Through body fluids.A.They ran a high fever.B.They died from excessive bleeding.C.Their nervous system was damaged.D.They suffered from heart-attack.A.To see

18、what happened to the survivors of the outbreak.B.To study animals that can also get infected with the disease.C.To find out where the virus originates.D.To look for the plants that could cure the disease.十二、Passage Three(总题数:1,分数:21.00)A.It receives more nutrients than it can absorb.B.It becomes ove

19、rsaturated with water.C.It loses the ability to support insect life.D.It loses nutrients that arent replaced.A.The animals over-fertilize the soil.B.Dead plant roots cant hold the soil together.C.The wrong types of plants are left standing.D.There is a buildup of plant and animal matter.A.It can cau

20、se flooding annually.B.It can carry diseases that affect animals.C.It can introduce too much salt into the soil.D.It can divert water from important crops.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、A new era is upon us(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五

21、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、The instinctive foun(总题数:5,分数:90.00)12.According to the passage, how may most intelligent adult feel facing childrens thirst fo knowledge?(分数:18.00)填空项 1:_13.The reason why people announce that “things are not what they were in my young

22、 days“ is that their 1 is not the same as before.(分数:18.00)填空项 1:_14.Since when does curiosity begin to lessen in intensity and extent but improve in quality?(分数:18.00)填空项 1:_15.Compared with Curiosity about general propositions, curiosity about particular facts shows a 1 level of intelligence.(分数:1

23、8.00)填空项 1:_16.According to the author, curiosity is probably best when its connection with other interests is 1 only by means of intelligence.(分数:18.00)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)17.Accurate representation and reporting is vital in the media because _.(分数:8.90)A

24、such information is necessary for proper decision-making by public leadersB.the way that information is presented to the public can influence opinions and outcomesC.far-fetched exaggerations invariably intrude into the private lives of those being reported onD.catering to profit-driven sensationali

25、sm leads to further inaccuracies and misrepresentations18.From Paragraph 4, we can infer that _.(分数:8.90)A.the future of the media is one of truthfulness and accuracyB.a shift in public opinion will cause the media to change its habits in reportingC.in order for the media to change in a positive dir

26、ection, the industry itself must desire the changeD.if public opinion and buying habits continue to favor sensationalism, papers will continue to exaggerate and misrepresent19.Some media sources utilize catchy but misleading headlines in order to _.(分数:8.90)A.foster interest in the main text of the

27、articleB.boost sales by stirring interest instead of by competitionC.outdo their competition in creating the most provocative storiesD.submit to the demands of the public, who want such sensational titles20.The opinion of the author on media reporting is that _.(分数:8.90)A.reporting, as it is conduct

28、ed today, is of little value due to its sensationalist natureB.the inaccurate nature of the media is the result of public demand for that type of journalismC.the media is on a downward spiral toward further inaccuracies, but there is hope for the futureD.the media is primarily interested in boosting

29、 sales and only marginally interested in the accuracy of its articles21.In Line 4, Para 3, the word “exacerbated“ is most similar in meaning to“_“.(分数:8.90)A.causedB.encouragedC.forced to continueD.aggravated二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)22.We can infer from the last two paragraphs that _.(分数:8.90)A

30、public relations play an important role in the entertainment industryB.all practitioners in public relations arc good at persuasionC.public relations are only popular in advanced countriesD.public relations have not been heard of in developing countries23.According to the Passage, which of the foll

31、owing people do you think can benefit most from public relations services?(分数:8.90)A.Stockholders.B.Presidents.C.Artists.D.Scholars.24.It is stated in the passage that _.(分数:8.90)A.various functions are involved in the work of a public relations practitionerB.the public relations activities play a v

32、ery important role in all walks of lifeC.the entertainment world attaches greatest importance to public relations activitiesD.the field of public relations may cover promotional activities and press conference25.In Paragraph One, the author mainly tells us _.(分数:8.90)A.the methods of public relation

33、sB.the activities of public relationsC.the functions of public relationsD.the definition of public relations26.According to the passage, what would a public relations personnel probably do after a decision is made in industry?(分数:8.90)A.Plan and have some promotional activities.B.Give some suggestio

34、ns to the decision-maker.C.Set up communication with the public.D.Organize some special events like press conference.二十一、Part Error Correct(总题数:0,分数:0.00)二十二、A good modern newspa(总题数:10,分数:-10.00)27.(分数:-1.00)填空项 1:_28.(分数:-1.00)填空项 1:_29.(分数:-1.00)填空项 1:_30.(分数:-1.00)填空项 1:_31.(分数:-1.00)填空项 1:_32.(

35、分数:-1.00)填空项 1:_33.(分数:-1.00)填空项 1:_34.(分数:-1.00)填空项 1:_35.(分数:-1.00)填空项 1:_36.(分数:-1.00)填空项 1:_二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)37.The likely reactions of the market 1 (在采取行动前需要认真考虑).(分数:7.00)填空项 1:_38.Over a third of the population was estimated 1 (没有机会享受医疗保健服务).(分数:7.00)填空项 1:_39.Im very glad

36、to know that 1 (作为一些服务的回报,我的老板慷慨地同意将我欠下的债一笔勾销).(分数:7.00)填空项 1:_40.Being out of work and having two young children, 1 (夫妻俩发现勉强维持生计是不可能的).(分数:7.00)填空项 1:_41.No sooner 1 (我刚点着蜡烛,它就被吹灭了) by a violent draught.(分数:7.00)填空项 1:_大学六级-675 答案解析(总分:632.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1有的大学毕业生择业时盲

37、目追求高工资,有的则认为提供学习机会及事业上的发展才是更重要的 2持有这两种观点的原因3你的观点High Salaries or Career Development?(分数:106.00)_正确答案:(范文 High Salaries or Career Development?There are more and more college graduates looking for jobs every year. But they have different views about what kind of job they should choose. Some students f

38、ocus their attention on the jobs that promise high salaries. Others show a preference for those that offer a chance to learn skills and advancement possibilities,Students holding the first view usually think that more money will result in more happiness. With a lot of money in hand, they will be abl

39、e to enjoy a rich life. Otherwise, they will suffer from depression due to the lack of enough money. However, holders of the second view argue that one should develop his skills as much as possible. It is career development that counts most. Without development, you will be outrun by others and fall

40、 behind the times sooner or later.As far as I am concerned, Id like to give my support to the second view. After all, money is not everything. Your development is much more important, In the long run, you will reap more career benefits. If we blindly cling to those high paid jobs and fail to develop

41、 our ability, we will suffer greater loss in the end.)解析:审题本文是一篇议论文。首先列举出两种对立的观点,然后分别说明各自的理由,最后表达自己的观点。写作思路第一段:提出两种不同的观点追求高工资与注重事业发展。 第二段:说明各自的理由。第三段:支持第二种观点:立足长远,注重事业发展。二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、The Business of Medi(总题数:10,分数:70.00)2.Compared with the profits of music sector, those of mo

42、vies are much smaller.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 本题定位词是 profits of music sector,应锁定文章第一段。该段前两句谈到了电影市场的收入。第三句开头用 But 一词进行转折,指出 even these profits are dwarfed by music,其中的dwarfed 是“使矮小,使相形见绌”的意思。由此可知,电影的收入比音乐市场的收入少很多。题干表述与文章事实相符,因此答案为 Y。3.The success of expanding foreign markets has influenced the

43、 domestic cultural environment of U.S. as well as the countries that have opened their media market.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 本题定位词是 expanding foreign markets,从而锁定 An Expanding Foreign Market 部分。该部分第三段中的 This international success 是对前两段美国电影市场的国外扩展情况的归纳,对应题干中的 The success of expanding foreign ma

44、rkets;has a tremendous impact on 对应题干中的 has influenced;recipient countries 对应题于中的 the countries that have opened their media market;the cultural environment of the US对应题干中的 the domestic cultural environment of US。本题题干是对原文的同义转述,因此完全正确,答案为Y。4.In 2001, R-rated films accounted for the majority of Hollyw

45、ood films because both domestic and foreign markets were in favor of action movies.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:解析 本题涉及到 action movies,因此应定位于 Action Sells:Film and Television 部分。该部分第一段结尾的 Two-thirds of Hollywood films in 2001 were rated“R”对应题干中的 In 2001,R-rated films accounted for the majority of Ho

46、llywood films;第二段中 the foreign market likes action films 对应题干中的 foreign markets were in favor of action movies。但文中没提及国内市场是不是也青睐动作片,因此应判断本题为 NG。5.The box office of Terminator is more than that of My Big Fat Greek Wedding.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:解析 本题定位词是 Terminator 和 My Big Fat Greek Wedding,从而锁定 Action Sells:Film and Television 部分。该部分第四段提到,My Big Fat Gieek Wedding我的巨型希腊婚礼票房收入很高,但像 Terminator终结者这样的电影更有可能大卖。而文中并没有提及这两部电影的票房收入哪个多哪个少的问题

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1