ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:28 ,大小:128.50KB ,
资源ID:1450705      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1450705.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学六级-735及答案解析.doc)为本站会员(sumcourage256)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学六级-735及答案解析.doc

1、大学六级-735 及答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1.大学生读书面临两种选择:广泛阅读还是关注专业书籍的阅读?2.我的读书方法(分数:106.00)_二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Much of todays scie(总题数:10,分数:70.00)2.Newtons theories lay the foundation for much of todays science of physics.(分数:7.00)填空项 1:_3.Newton was ver

2、y creative in thinking and solving problems when he was a little boy.(分数:7.00)填空项 1:_4.Newton was never a good student and had never finished his university studies.(分数:7.00)填空项 1:_5.Newton believed that the force that pulled the apple down was not the same that kept the moon circling the earth.(分数:

3、7.00)填空项 1:_6.Newton was able to find the exact relationship between 1 and gravity.(分数:7.00)填空项 1:_7.Newtons study of light led him to learn why 1 seen through a telescope do not seem sharp and clear.(分数:7.00)填空项 1:_8.Newton believed that the path of a planet going around the sun was 1 called an ell

4、ipse(分数:7.00)填空项 1:_9.Besides the discoveries of 1 and 2 Newton also developed one of the most powerful tools of mathematics - calculus.(分数:7.00)填空项 1:_10.He decided that the strength of the force keeping a planet in orbit around the sun depended on two things. One was 1 .The other was 2.(分数:7.00)填空

5、项 1:_11.Newtons second law of motion says force equals 1, multiplied by the change in speed it produces in an object.(分数:7.00)填空项 1:_四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.80 dollars.B.60 dollars.C.90 dollars.D.15 dollars.A.All the passen

6、gers were killed.B.The plane crashed in the night.C.No more survivors have been found.D.Its too late to search for survivors.A.Quit smoking.B.Loose weight.C.Have a talk with the doctor.D.Weigh himself frequently.A.He doesnt like it.B.He likes it.C.He says the coat is wonderful.D.He says the coat doe

7、snt fit all kinds of people.A.Buy some travelers checks.B.Borrow some money from a friend.C.Check the brakes and tires.D.Spend some time traveling.A.Their father is unable to keep his promise.B.Their rather is going on a vacation without her.C.Their father isnt telling her the truth.D.Their father d

8、oesnt want to travel abroad.A.You should believe everything you read.B.She thinks the book is excellent.C.She wonders which newspaper he reads.D.Reaction to the book has been varied.A.To run into each other.B.To get bargains.C.To join the crowds.D.To avoid the crowds.七、Questions 19 to 22 a(总题数:1,分数:

9、28.00)A.How to care for precious metals.B.A standard unit for measuring weight.C.The value of precious metals.D.Using the metric system.A.To check the accuracy of scales.B.To calculate the density of other metals.C.To observe changes in the atmosphere.D.To measure amounts of rainfall.A.Someone spill

10、ed water on it.B.Someone lost it.C.It was made of low quality metal.D.The standard for measuring had changed.A.It is a small amount to pay for so much precious metal.B.It is difficult to judge the value of such an object.C.It is reasonable for an object with such an important function.D.It is too hi

11、gh for such a light weight.八、Questions 23 to 25 a(总题数:1,分数:21.00)A.He drives too fast.B.He plays his guitar too loudly.C.His radio wakes her children up.D.His friends are too noisy.A.At midnight.B.In the morning.C.When the car is turned off.D.When the neighbors son leaves for work.A.Nancy should cal

12、l the neighbors to complain.B.Nancy should introduce her children to the neighbors.C.Nancy should ask the neighbors son to babyish.D.Nancy should bring the neighbors a gift.九、Section B(总题数:0,分数:0.00)十、Passage One(总题数:1,分数:28.00)A.To increase product sales.B.To make a product much better.C.To spend m

13、ore money.D.To reduce the production.A.Here and there.B.Again and again.C.As usual.D.At the same time.A.All the money on advertising was wasted.B.Not all the advertisements were well designed.C.All the managers knew about advertising then.D.Managers spent no money on advertising.A.Useless.B.Unnecess

14、ary.C.Important.D.Wasteful.十一、Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.Planes and motorcars have taken the place of trains.B.Oil is expensive today.C.Trains are slow.D.Railways lose money.A.We can do without railways.B.Trains have much in common with motorcars and planes.C.Motorcars and planes are not as good a

15、s trains.D.Trains are as good as motorcars and planes.A.It is cheaper to travel by train than by plane.B.The railway station is usually at the center of a city.C.When you get off the plane you will find yourself right in the city center.D.No motorcar or plane can carry as many goods as a train does.

16、十二、Passage Three(总题数:1,分数:21.00)A.Only breakfast.B.Only lunch.C.Only night-meals.D.All of the above.A.Two ways.B.Three ways.C.Four ways.D.Five ways.A.Diners existed before fast-food restaurants.B.The menu included more food than sandwiched and coffee.C.Burger King is a fast-food restaurant.D.Sandwic

17、hes became bigger.十三、Section C(总题数:0,分数:0.00)十四、To us, the environme(总题数:1,分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十五、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)十六、Section A(总题数:0,分数:0.00)十七、It was 3:45 in the m(总题数:5,分数:90.00)12.The word “Euthanasia“ (towards the

18、 end of 2nd para) means 1.(分数:18.00)填空项 1:_13.Which group does John Hofsess belong to?(分数:18.00)填空项 1:_14.In the sentence “observers are waiting for the dominoes to start falling“, “dominoes start falling“ means 1.(分数:18.00)填空项 1:_15.What are the possible ways of conducting euthanasia when the patie

19、nts death requirement is met?(分数:18.00)填空项 1:_16.What kind of disease is Lloyd Nickson suffering from?(分数:18.00)填空项 1:_十八、Section B(总题数:0,分数:0.00)十九、Passage One(总题数:5,分数:44.50)17.Most women enter college _.(分数:8.90)A.with a strong math backgroundB.without the right academic advisementC.without appro

20、priate math preparation for certain majorsD.with sufficient math background18.Girls tend to drop out of math sooner than boys probably because _.(分数:8.90)A.girls have more anxietyB.they are born different with respect to mathC.girls are mature later than boysD.boys are more intelligent than girls at

21、 different age levels19.Boys and girls have certain gender differences in math according to studies, except the following _.(分数:8.90)A.women compute better than boysB.girls learn to hate math sooner and possibly for different reasonsC.girls takes less math than boys (from age sixteen on)D.girls solv

22、e word problems better than boys20.Girls perform better than boys in _.(分数:8.90)A.arithmeticB.algebraC.word problemsD.calculus21.A career that does not require a great deal of math ability would be _.(分数:8.90)A.research chemistryB.economicsC.the fine artsD.medicine二十、Passage Two(总题数:5,分数:44.50)22.It

23、 can be guessed that the author is most probably a _.(分数:8.90)A.naturalistB.doctorC.journalistD.hotel manager23.According to the passage, neurotoxin can cause _.(分数:8.90)A.paralysis of its hostB.red tideC.respiratory problems for seafood eatersD.death of bivalves like clams, oysters, and mussels24.T

24、he length of Cape Cod is _.(分数:8.90)A.399 milesB.a mileC.40 milesD.65 miles25.From the passage we know Dick Hilmer is _.(分数:8.90)A.a journalistB.a mountainous naturalistC.an employee of Ocean EdgeD.a member of the Nickerson family26.Which of the following statements is CORRECT about Ocean Edge?(分数:8

25、90)A.It doesnt open to tourists.B.It was rebuilt in 1906.C.It caught a fire in 1890.D.It was originally a private home owned by Nixon family.二十一、Part Cloze(总题数:0,分数:0.00)二十二、The front matter of (总题数:20,分数:70.00)27.(分数:3.50)A.rudeB.exampleC.adviceD.suggestion28.(分数:3.50)A.thenB.thereforeC.soD.otherw

26、ise29.(分数:3.50)A.wayB.senseC.excuseD.reason30.(分数:3.50)A.thisB.thatC.itD.so31.(分数:3.50)A.too honestB.enough honestC.honest enoughD.so honest32.(分数:3.50)A.wayB.subjectC.thingD.manner33.(分数:3.50)A.to helpB.for helpingC.in helpingD.helping34.(分数:3.50)A.thatB.somethingC.whichD.nothing35.(分数:3.50)A.chapt

27、ersB.contentsC.indexD.appendix36.(分数:3.50)A.withB.inC.fromD.over37.(分数:3.50)A.what kindB.all thatC.whatD.which38.(分数:3.50)A.majorityB.amountC.numberD.figure39.(分数:3.50)A.ableB.failingC.unableD.incapable40.(分数:3.50)A.thoughtB.knownC.understandD.found41.(分数:3.50)A.happensB.appearsC.usedD.looks42.(分数:3

28、50)A.wordsB.expressionsC.phrasesD.terms43.(分数:3.50)A.ignoredB.forgottenC.missedD.escaped44.(分数:3.50)A.willB.wouldC.needD.should45.(分数:3.50)A.andB.withC.orD.also46.(分数:3.50)A.by sayingB.for sayingC.to sayD.saying二十三、Part Translation(总题数:5,分数:35.00)47.Dont overstate it. 1 (那不过是个微小的失误).(分数:7.00)填空项 1:

29、48.They decided to get a divorce 1 (由于这对夫妻不能调和的彼此差异).(分数:7.00)填空项 1:_49.They jumped to the conclusion that 1 (我们从中国飞出的飞机都是从北京飞起的).(分数:7.00)填空项 1:_50. 1(他失去了这个出国的机会真遗憾), but hell be promoted sooner or later.(分数:7.00)填空项 1:_51.The first days of school are meant to 1 (使新生适应校园生活).(分数:7.00)填空项 1:_大学六级-7

30、35 答案解析(总分:712.00,做题时间:90 分钟)一、Part Writing(总题数:1,分数:106.00)1.1.大学生读书面临两种选择:广泛阅读还是关注专业书籍的阅读?2.我的读书方法(分数:106.00)_正确答案:(Should We Read Extensively or Intensively?While reading, college students face two choices: reading extensively or reading intensively on their majors. It is really a hard choice for

31、 our students, because both ways of reading are important in learning. However, as for an undergraduate student, I think it is more important to read extensively.To start with, I stress the importance of reading extensively because of the fact that reading extensively is overlooked by many college s

32、tudents. Nowadays, ninny college students are so deeply buried in the textbooks of their majors that they do not even touch other books. They are reading for their majors, but not for knowledge. In the long run, they know nothing but majors. This is harmful for them to become a fully developed talen

33、t in the future. Secondly, I emphasize the importance of reading extensively because it is the fundamental step to further the major of an undergraduate student. Reading extensively can provide supporting knowledge for a students major. It is hard to imagine that a student without the basic knowledg

34、e of mathematics will ever become a physicist or a chemist.To become a full-developed talent and to study ones major well, an undergraduate student should attach enough importance to reading extensively.)解析:二、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)三、Much of todays scie(总题数:10,分数:70.00)2.Newtons theories l

35、ay the foundation for much of todays science of physics.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:精解 本题根据文章第一句“Much of todays science of physics is based on Newtons (牛顿) discovery of the three laws of motion and his theory of gravity.”(当今的物理学大部分是建立在牛顿发现的三大运动定律和引力理论之上的。)而设,所以题干表述是正确的。3.Newton was very creative in

36、thinking and solving problems when he was a little boy.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:精解 本题根据第四段的主题句即该段第一句而设的,find new ways to answer questions正是题目所要表达的意思,故本题正确。4.Newton was never a good student and had never finished his university studies.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:精解 本题 根据第五段而设,根据该段倒数第二句“Newton com

37、pleted his university studies five years later, in sixteen sixty five.”可知,本题陈述错误。5.Newton believed that the force that pulled the apple down was not the same that kept the moon circling the earth.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:精解 本题可根据第六段第二、三两句“He began to wonder if the same force that pulled the apple

38、 down also kept the moon circling the earth. Newton believed it was.”判断其为错误。6.Newton was able to find the exact relationship between 1 and gravity.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:distance)解析:精解 本题是考查对文章细节把握,答案在第七段第一句。由此可见,我们快读一般要抓住段首句,因为段首句一般是主题句所在。7.Newtons study of light led him to learn why 1 seen through

39、 a telescope do not seem sharp and clear.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:faraway objects)解析:精解 答案在第八段。“Newtons study of light led him to learn why faraway objects seen through a telescope do not seem sharp and clear.”牛顿利用棱镜的试验使他明白了为什么从望远镜里看远处景物显得不那么刺眼、清晰。8.Newton believed that the path of a planet going arou

40、nd the sun was 1 called an ellipse(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:an egg-shaped path)解析:精解 本题根据文章第九段而设。“What is the path of a planet going around the sun? Newton immediately gave Haley the answer: an egg-shaped path called an ellipse.” 牛顿经过研究认为行星围绕太阳公转的轨迹是一个类似于卵形的椭圆型轨迹。9.Besides the discoveries of 1 and 2 Ne

41、wton also developed one of the most powerful tools of mathematics - calculus.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:the three laws of motion; his theory of gravity)解析:精解 本题答案在第一段第一句。原文与题干表达完全一致。10.He decided that the strength of the force keeping a planet in orbit around the sun depended on two things. One was 1 .T

42、he other was 2.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:the amount of mass in the planet and the sun; how far apart they were)解析:精解 本题答案在第六段最后两句11.Newtons second law of motion says force equals 1, multiplied by the change in speed it produces in an object.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:the mass of an object)解析:精解 本题答案可根据倒数第二

43、段的倒数第二句获得。“Newtons second law of motion describes force. It says force equals the mass of an object, multiplied by the change in speed it produces in an object.”牛顿对力的定义是物体质量乘以运动速度。四、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)五、Section A(总题数:0,分数:0.00)六、Questions 11 to 18 a(总题数:1,分数:56.00)A.80 dollars.B.60 dol

44、lars. C.90 dollars.D.15 dollars.解析:听力原文M: Which coat did you finally decide to buy?W: Well, I would have liked to buy the gray one, but it was 75.00 dollars. So I bought the brown one instead and saved 15.00 dollars.Q: How much did the woman pay for the coat?数字题,考生要注意录音中出现的数字以及数字之间的关系。对话中出现了两上数字“75,

45、 15”关键词是“save”因此用前者减去后者,所以女士实际花的钱是 60 元,即选项 B)。A.All the passengers were killed.B.The plane crashed in the night.C.No more survivors have been found. D.Its too late to search for survivors.解析:听力原文W: Is the rescue crew still looking for survivors of the plane crash?M: Yes, they have been searching th

46、e area for hours, but they havent found anybody else. They will keep searching until night falls.Q: What do we learn from the conversation?从 4 个选项可以看出,应该是发生了空难。发生空难后,尽管在搜索,但 but hey havent found anybody else,一直没有找到任何人。因此可以判断选项 C) No more survivors have been found.是正确答案。A.Quit smoking.B.Loose weight. C.Have a talk with the doctor.D.Weigh himself frequently.解析:听力原文M: The doctor says if I keep smoking, I would increase my chances of having a heart attack.W: Did he suggest losing weight, too?Q: Wh

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1