ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:21 ,大小:127KB ,
资源ID:1451039      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1451039.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学三级(A)-29及答案解析.doc)为本站会员(towelfact221)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学三级(A)-29及答案解析.doc

1、大学三级(A)-29 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Listenin(总题数:1,分数:5.00)Section ADirections: This section is to test your ability to understand short dialogues. There are 5 recorded dialogues in it. After each dialogue, there is a recorded question. Both the dialogues and questions will be spoken only

2、once. When you bear a question, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A, B, C and D given on your test paper. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.(分数:5.00)A.He is married.B.He is a bachelor.C.He has a sma

3、ll house.D.He only has one child.A.10:50.B.10:40.C.10:30.D.10:10.A.He was visiting his uncle.B.He went on a trip.C.He moves to another city.D.Hes been studying.A.At a parking lot.B.In a supermarket.C.In a garage.D.In a drug store.A.She had not planned to attend the party.B.She didnt like the party.C

4、She came to the party with the man and woman.D.She was not at the party.二、BSection B/B(总题数:2,分数:5.00)Conversation 1Questions 6 and 7 are based on the following conversation.(分数:2.00)A.Because the woman is ill.B.Because he needs help from the woman.C.Because they axe friends.D.Because the woman need

5、s help.A.To do nothing at all.B.To buy her a newspaper.C.To get her a magazine.D.To get her a box of chocolate.Conversation 2Questions 8 to 10 are based on the following conversation.(分数:3.00)A.To put an ad in the paper.B.To discuss about an ad in the paper.C.To buy an advertised device.D.To have an

6、 air conditioner fixed.A.Because its already one year old.B.Because he cant take it to his new home.C.Because he doesnt have a room to place it.D.Because its not in good condition.A.Only $15.B.Only $ 50.C.Only $ 315.D.Only $ 350.三、BSection C/B(总题数:1,分数:5.00)(分数:5.00)(1).Because there are _ who serio

7、usly read a newspaper everyday.(分数:1.00)填空项 1:_(2).They read only the sports, entertainment, and _.(分数:1.00)填空项 1:_(3)._ should be the most important part of newspapers.(分数:1.00)填空项 1:_(4).They are lazy and dont really want to _.(分数:1.00)填空项 1:_(5).With the pictures and _.(分数:1.00)填空项 1:_四、BPart Str

8、uctur(总题数:10,分数:10.00)1.The _ earthquake left 3,000 homeless.(分数:1.00)A.violentB.extensiveC.endlessD.furious2.Can you _ yourself to the weather here?(分数:1.00)A.fitB.adoptC.suitD.adapt3.John was made _ the truck for a week as a punishment.(分数:1.00)A.to washB.washingC.washD.to be washing4.Then the gre

9、at day came _ he was to march past the palace in the parade.(分数:1.00)A.whereB.sinceC.whenD.till5.The old man wears glasses because his _ is poor.(分数:1.00)A.visionB.viewC.senseD.scene6.He was _ in a dark suit at the meeting.(分数:1.00)A.clothingB.dressedC.wearingD.worn7.Ive given you my advice, whether

10、 or not you act on it is _ to you.(分数:1.00)A.upB.fromC.onD.for8.It didnt take a long time _ we met again.(分数:1.00)A.untilB.unlessC.afterD.before9._ came that our womens volleyball team had won the match.(分数:1.00)A.The wordB.A wordC.WordsD.Word10.Two ships were barely _ on the horizon.(分数:1.00)A.sens

11、ibleB.passableC.visibleD.available五、BSection B/B(总题数:10,分数:10.00)11.The slightest (care) 1 in driving can result in a terrible accident.(分数:1.00)填空项 1:_12.What is the (deep) 1 of the lake here?(分数:1.00)填空项 1:_13.She led the children to a place of (safe) 1.(分数:1.00)填空项 1:_14.The thief stole the light

12、s, (make) 1 the stairs even darker.(分数:1.00)填空项 1:_15.On Saturday afternoon, Mr. Green went to the market, (buy) 1 some bananas and visited her cousin.(分数:1.00)填空项 1:_16.His knowledge of subject is quite (extend) 1.(分数:1.00)填空项 1:_17.Did you use to (play) 1 football at school?(分数:1.00)填空项 1:_18.Your

13、e already missed too many classes this term. You (miss) 1 two classes just last week.(分数:1.00)填空项 1:_19.He speaks English as if he (be) 1 a native speaker, but he is from China.(分数:1.00)填空项 1:_20.You should make (refer) 1 to an English-English dictionary.(分数:1.00)填空项 1:_六、BPart Reading (总题数:1,分数:5.0

14、0)BTask 1/BBDirections:/B IAfter reading the following passage, you will find 5 questions or unfinished statements, numbered 36 through 40. For each question or statement there are 4 choices marked A, B, C and D. You should make the correct choice and mark the corresponding letter on the Answer Shee

15、t with a single line through the center./IThe mast fundamental group to which a person belongs is the family. The institution of the family exists in almost every human culture. It is considered by behavioral scientists to be one of the oldest institutions in human history.The family unit serves man

16、y important functions. The performance of these functions is the reason for the familys importance. Above all, the family serves as a mechanism of species survival.Families also have important economic functions. In primitive societies, the tasks of gathering food and providing shelter were divided

17、among family members. Today, both husband and wife may work and share the duties of homemaking and child mating.In addition to its survival and economic functions, the family gives its members social status. In many societies, a person is not considered a complete member until he has married and pro

18、duces children. Finally, the family helps to meet the basic emotional needs of a person through the love and support received from parents, siblings(兄弟姐妹) and relatives.(分数:5.00)(1).Which of the following best states the main idea of the passage?(分数:1.00)A.The family has changed greatly over time.B.

19、Many of the functions of the family today are being performed by government agencies.C.The most important role for the family is to gather food.D.The family has served many useful functions throughout history.(2).According to the passage, which of the following is an example of the role of the famil

20、y in giving status?(分数:1.00)A.A child is taught to respect his elders.B.A couple works for several years to save for the purchase of a house.C.A politician makes a campaign commercial with his family.D.A mother comforts a child after he skins his knee.(3).It can be concluded from the passage that th

21、e family is _.(分数:1.00)A.undergoing many changesB.the only useful social institutionC.likely to exist in future societiesD.not the same today as it was in the past(4).As it is used in the second paragraph of the passage, the word “mechanism“ means _.(分数:1.00)A.parts of an organism or system, which w

22、ork togetherB.racial group united by language, religion, customs, etc.C.the people living in one place, district or country, considered as a wholeD.a worker skilled in using or repairing machines or tools(5).Based on the information in the passage, you can infer that the passage is _.(分数:1.00)A.abou

23、t the familys mechanism of species survivalB.about the social, economic, and emotional usefulness of the family throughout human historyC.about duties of the family shares by both husband and wifeD.about the emotional needs received from parents, siblings, and relations七、BTask 2/B(总题数:1,分数:5.00)Huma

24、ns are the dominant species on planet Earth. Their numbers are increasing rapidly. Their environment no longer restricts them, as they can live in the most hostile of deserts or the bitter cold of Antarctica.Human culture is heavily based on the earths natural resourcesoil, coal, metals, soil, water

25、 and forests. Industrialized society is using increasing amounts of these resources each year. Governments and industrialists strive for economic growthfor factories and mines to produce more each year than they did in the previous year. But fuels and metals and the soil are nonrenewable resources.

26、Once used, they are gone forever. In many cases, the lifetime of these resources is coming to an end.Factories and machines create wastes. These wastes are poured into the atmosphere, the water and even into the soil. The damaging effect of this pollution is, in some cases, permanent.To reduce pollu

27、tion creates further problems. Factories may have to be redesigned or even pulled down. This costs money and may mean loss of livelihood for many workers.Modem technology is creating an additional problemit is making industry more and more automatic. This means that fewer people are needed to operat

28、e factories and offices. The consequent loss of jobs is a worldwide problem and western society is still struggling to find the answer.This introduction gives you some idea of the topics to be discussed in detail in this chapter.(分数:5.00)(1).This passage is most probably written as _.(分数:1.00)A.the

29、beginning part of a certain chapterB.the middle part of a certain chapterC.the last part of a certain chapterD.a self-contained chapter(2).Which of the following topics is NOT discussed in the passage?(分数:1.00)A.Natural Resources.B.Industrial Pollution.C.Unemployment.D.Overpopulation.(3).According t

30、o the passage, some natural resources like fuels and metals _.(分数:1.00)A.are no longer newB.will never be goneC.will soon be used upD.can not be used at present(4).Which pollution is NOT mentioned in the passage?(分数:1.00)A.Air pollution:B.Water pollution.C.Soil pollution.D.Sound pollution.(5).The “a

31、nswer“ at the end of the fifth paragraph refers to _.(分数:1.00)A.the solution to unemploymentB.the development of modem technologyC.the application of automationD.the way to reduce pollution八、BTask 3/B(总题数:1,分数:5.00)Have you seen a live koala? The koala is one of Australias most famous and best loved

32、 animals. It has a peaceful character and looks like a teddy bear (儿童的玩具熊). These have made it a favorite around the world, even though few people outside Australia have had the opportunity to see a live koala. It is sometimes called a native bear or koala bear. However, it is not related to the bea

33、r family or any other animal. The koala spends most of its life in trees, coming to the ground only to travel between them. On the ground it walks slowly on all four legs. However, it is a good climber, its sharp claws enabling it to climb trees easily, The koala is quiet, and usually lives alone. T

34、hree races of koala have been recorded, The first is found in New South Wales. It is gray or gray-brown in color. The second race is found in Queensland. It has shorter fur, of red colors. The third race is found in Victoria and it has a woolly coat of brown. The koala is a lovely animal, so come to

35、 Australia and see it.BThe Koala/BU(46) /Uhave many opportunities to see a live koala.The koala is also called koala bear because it looksU (47) /U.It usually staysU (48) /U.On the ground it walks slowly onU (49) /U.The three races of koala are different inU (50) /U.(分数:5.00)(1).(分数:1.00)填空项 1:_填空项

36、1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_九、BTask 4/B(总题数:1,分数:5.00)ASafety The family unit serves many important functions; In addition to its survival and economic functions, the family gives its members social status; Families also have important economic functions由此可以总结出文章的主旨是:家庭有许多有用的功能。因此,最佳答案为 D选项。(2).Accordin

37、g to the passage, which of the following is an example of the role of the family in giving status?(分数:1.00)A.A child is taught to respect his elders. B.A couple works for several years to save for the purchase of a house.C.A politician makes a campaign commercial with his family.D.A mother comforts

38、a child after he skins his knee.解析:推断题。题目问以下哪一个是家庭给予人们地位方面的例子。只要紧紧扣住“地位”一词并比较四个选项可以看出:A 选项中“人们教孩子尊重长辈”显示出家庭能给其成员以一定的地位。(3).It can be concluded from the passage that the family is _.(分数:1.00)A.undergoing many changesB.the only useful social institutionC.likely to exist in future societies D.not the s

39、ame today as it was in the past解析:推断题。文中第一段就指出“The institution of the family exists in almost every human culture.”其他几个答案过于偏激或是绝对。(4).As it is used in the second paragraph of the passage, the word “mechanism“ means _.(分数:1.00)A.parts of an organism or system, which work together B.racial group unite

40、d by language, religion, customs, etc.C.the people living in one place, district or country, considered as a wholeD.a worker skilled in using or repairing machines or tools解析:词汇题。首先,应该知道-ism 是一种“主义”或是“体制”,再根据全篇的主旨,不难推断出正确答案为 A。(5).Based on the information in the passage, you can infer that the passa

41、ge is _.(分数:1.00)A.about the familys mechanism of species survivalB.about the social, economic, and emotional usefulness of the family throughout human history C.about duties of the family shares by both husband and wifeD.about the emotional needs received from parents, siblings, and relations解析:主旨推

42、断题。结合文章主旨予以推断,正确答案应为 B。七、BTask 2/B(总题数:1,分数:5.00)Humans are the dominant species on planet Earth. Their numbers are increasing rapidly. Their environment no longer restricts them, as they can live in the most hostile of deserts or the bitter cold of Antarctica.Human culture is heavily based on the e

43、arths natural resourcesoil, coal, metals, soil, water and forests. Industrialized society is using increasing amounts of these resources each year. Governments and industrialists strive for economic growthfor factories and mines to produce more each year than they did in the previous year. But fuels

44、 and metals and the soil are nonrenewable resources. Once used, they are gone forever. In many cases, the lifetime of these resources is coming to an end.Factories and machines create wastes. These wastes are poured into the atmosphere, the water and even into the soil. The damaging effect of this p

45、ollution is, in some cases, permanent.To reduce pollution creates further problems. Factories may have to be redesigned or even pulled down. This costs money and may mean loss of livelihood for many workers.Modem technology is creating an additional problemit is making industry more and more automat

46、ic. This means that fewer people are needed to operate factories and offices. The consequent loss of jobs is a worldwide problem and western society is still struggling to find the answer.This introduction gives you some idea of the topics to be discussed in detail in this chapter.(分数:5.00)(1).This

47、passage is most probably written as _.(分数:1.00)A.the beginning part of a certain chapter B.the middle part of a certain chapterC.the last part of a certain chapterD.a self-contained chapter解析:推断题。从文章的内容、结构、语调和最后一段的承上启下作用来看,这篇文章应该是一个章节的开头。(2).Which of the following topics is NOT discussed in the passage?(分数:1.00)A.Natural Resources.B.Industrial Pollution.C.Unemployment.D.Overpopulation. 解析:细节题。文章第二段一开头的“Human culture is heavily based on the earths natural resourcesoil, coal, metals, soil, water and forests.”是关于答案 A的诠释;第二段第二句话“Industrialized society is

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1