ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:26 ,大小:138KB ,
资源ID:1451071      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1451071.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学三级(A)-353及答案解析.doc)为本站会员(jobexamine331)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学三级(A)-353及答案解析.doc

1、大学三级(A)-353 及答案解析(总分:100.00,做题时间:90 分钟)一、Part Listening Com(总题数:0,分数:0.00)二、Section A(总题数:1,分数:5.00)A.About 7 oclock.B.About 8 oclock.C.About 9 oclock.D.About 10 oclock.A.Salesman and customer.B.Boss and employee.C.Doctor and patient.D.Teacher and student.A.Wine.B.Tea.C.Coffee.D.Water.A.She is too w

2、eak to say much.B.She is not familiar with the area.C.She is very much afraid.D.She has never taken the bus before.A.The woman is busy working.B.The woman cant take the messages.C.Mr. Jackson is in his office.D.Mr. Jackson will be back soon.三、Section B(总题数:2,分数:5.00)Conversation 1(分数:2.00)A.Vases wi

3、th a light blue background.B.Paintings of flowers.C.Paintings of birds.D.Vases with a dark blue background.A.160 yuanB.320 yuan.C.A bit more than 160 yuan.D.A bit more than 326 yuan.Conversation 2(分数:3.00)A.At 6:00 a.m.B.At 6:00 p.m.C.At 6:30 a.m.D.At 6:30 p.m.A.About 6.B.About 8.C.About 7.D.About 1

4、2.A.Western food.B.Italian food.C.Chinese food.D.Japanese food.四、Section C(总题数:1,分数:5.00)(1).What kind of places are hotel bars?Hotel bars are _ in the United States.(分数:1.00)填空项 1:_(2).What are you often asked to do while waiting for a table in a restaurant?You are often asked to _ at the bar.(分数:1

5、00)填空项 1:_(3).What do people believe about drinking too much?They believe too much drink will _ like heart attack.(分数:1.00)填空项 1:_(4).What do recent studies show?No more than three drinks a day may significantly _ of a heart attack.(分数:1.00)填空项 1:_(5).Who have higher blood pressure than moderate dr

6、inkers?Both total and _ have higher blood pressure.(分数:1.00)填空项 1:_五、Part Structure(总题数:0,分数:0.00)六、Section A(总题数:10,分数:10.00)1.The shirt _ was very expensive. A) bought last week B) he bought week C) which he bought it last week D) he bought last week(分数:1.00)A.B.C.D.2.Mary has got a furl mark in t

7、he test. She _ very hard all the time. A) will work B) must have worked C) may work D) could have worked(分数:1.00)A.B.C.D.3.The student is different _ all the students I have seen, A) on B) among C) with D) from(分数:1.00)A.B.C.D.4._ what to do, he went to the manager for help. A) Not to know B) Not kn

8、owing C) Not having known D) Having not known(分数:1.00)A.B.C.D.5.I think its high time we _ measures to protect the environment. A) took B) will take C) take D) have taken(分数:1.00)A.B.C.D.6.I would pay _ for the book because I love it so much. A) much twice B) two times C) twice as much D) as much tw

9、ice(分数:1.00)A.B.C.D.7._ the sports meeting will. be held is not known yet. A) If B) Whether C) Weather D) Both A and B(分数:1.00)A.B.C.D.8.More than one official _ involved in the case. A) were B) was C) being D) be(分数:1.00)A.B.C.D.9.We moved to the town _ we could go to see our parents often. A) even

10、 if B) in case C) so that D) as if(分数:1.00)A.B.C.D.10.Scarcely _ asleep when the phone rang. A) had I fallen B) I had fallen C) fell I D) I fell(分数:1.00)A.B.C.D.七、Section B(总题数:10,分数:10.00)11.This suit is rather dirty now. It is some time since it (wash) 1.(分数:1.00)填空项 1:_12.It is necessary that he

11、come) 1 back without delay.(分数:1.00)填空项 1:_13.“Do you like your new job?“ “Yes, its very (enjoy) 1 work ./(分数:1.00)填空项 1:_14.We should prefer them (come) 1 next week.(分数:1.00)填空项 1:_15.I apologize for not (keep) 1 my promise.(分数:1.00)填空项 1:_16.His book was much better than those (write) 1 so far on

12、 this subject.(分数:1.00)填空项 1:_17.Jane performs her office duties with great (efficient) 1.(分数:1.00)填空项 1:_18.I was told that Disney World is one of Floridas major (tour) 1 attractions.(分数:1.00)填空项 1:_19.It (painfully) 1 us to learn of Mrs. Mc Arthurs illness.(分数:1.00)填空项 1:_20.It is becoming the thi

13、rd (large) 1 industrial city in the province.(分数:1.00)填空项 1:_八、Part Reading Compr(总题数:0,分数:0.00)九、Task 1(总题数:1,分数:5.00)In many countries such as France, Greece, and Japan, it is often more difficult for students to pass the college entrance exams than to do the course work when they are actually in

14、college and students who dont have much money are at a disadvantage. Students prepare for these tests for years in advance. Often, students attend a private school at night to get ready for them. These private schools are usually expensive. If their families dont have much money, students cant atten

15、d and they might not pass the entrance exams without this extra preparation.In contrast, students can easily get into an American or Canadian college-at least more easily than in other countries. American students take an entrance exam called the S. A. T (the Scholastic Aptitude Test 学习能力测验). Howeve

16、r, colleges do not consider only S. A.T. scores. They also consider a students grades and activities throughout high school. A student who has done well in high school will probably get into college.What happens when a student finally enters a college or university? Students in China, Korea or Japan

17、 might find their college studies easier than high school work. On the other hand, when American or Canadian students begin college, many of them discover that they need to work very hard and study seriously for the first time in their lives especially if they plan to go to graduate school.(分数:5.00)

18、1).In France and Greece, students find that _.(分数:1.00)A.they dont have to do extra preparation to pass the entrance examsB.private schools are inexpensiveC.course work in college is more difficultD.college entrance exams are more difficult(2).From the first paragraph we can see that before enterin

19、g college, students must _.(分数:1.00)A.pass the entrance examsB.study in private schoolsC.earn enough moneyD.do some course work(3).In America, colleges usually take new students according to _.(分数:1.00)A.students grades and activities in high school onlyB.students scores of S.A.T. onlyC.both student

20、s S.A.T. scores and records in high schoolD.students objectives of academic study(4).In North America, college students _.(分数:1.00)A.study harder than they were in high schoolB.study as hard as they were in high schoolC.find college studies easier than high school workD.find it easier to go to gradu

21、ate school(5).This passage is mainly about _.(分数:1.00)A.advantages of college study in North AmericaB.differences in college education in different countriesC.American higher educationD.higher education in general十、Task 2(总题数:1,分数:5.00)In every language there are two great classes of words which, ta

22、ken together, consist of the whole vocabulary. First, there are those words with which we become acquainted in daily conversation, which we learn, that is to say, from the members of our own family and from our familiar associates, and which we should know and use even if we could not read or write.

23、 They concern the common things of life, and all the goods in trade of all those who speak the language. Such words may be called “popular“, since they belong to the whole people; and are not the exclusive possession of a limited class.On the other hand, our language includes a large number of words

24、 which are comparatively seldom used in ordinary conversation. Their meanings are known to every educated person, but there is little occasion to use them at home or in the market place. Our first acquaintance with them comes not from our mothers lips or from the talk of our schoolmates, but from bo

25、oks that we read, lectures that we hear, or the more formal conversation of highly educated speakers who are discussing some particular topic in a style raised above the habitual level of everyday life. Such words are called “learned“. And the distinction between them and “popular“ words is of great

26、 importance to a right understanding of the language.(分数:5.00)(1).One class of words can be learned _.(分数:1.00)A.through everyday lifeB.without too much practiceC.from popular songsD.with a dictionary in ones hand(2).The words concerning everyday life _.(分数:1.00)A.are in the possession of each indiv

27、idualB.are something exchanged for moneyC.are not familiar to highly educated peopleD.are not included in a book(3).In this passage, “learned“ is used _.(分数:1.00)A.as a word equal to “educated“B.as a word similar to “informed“C.as a word close to “acquired“D.as a word opposite to “popular“(4).Accord

28、ing to the passage, both “popular“ words and “learned“ words _.(分数:1.00)A.seem to be of no useB.can help people to get a better comprehension of the languageC.are easy to masterD.have gone beyond our mothers reach(5).From the passage, we can infer that _.(分数:1.00)A.“popular“ words are essential to d

29、aily lifeB.“popular“ words are not regular in usageC.“popular“ words are convenient to useD.“popular“ words are not standard enough to be used十一、Task 3(总题数:1,分数:5.00)Break out of the everyday routine and come alive again with a trip to Florida. Whether youre looking for a quiet escape or an action p

30、acked trip, Floridas spectacular (壮观的)natural beauty and varied attractions let you create your dream escape. Nature lovers can explore vast lakes, forests and wetlands filled with native birds, fish and wildlife (野生动物).Florida is an athletes paradise (运动员的乐园) as well, with plenty of opportunities f

31、or tennis, golf(高尔夫球) and water sports lovers to engage in their favorite form of recreation every day of the year. Florida is the nations top golf and tennis destination, offering more golf courses than any other states plus over 7,700 tennis facilities. With thousands of crystal clear rivers and l

32、akes, plus over 1,000 miles of beaches on the Atlantic Ocean and Gulf(海湾)of Mexico, Florida is a water sports wonderland.Florida is also home to some of the best attractions in the United States, from technologically advanced parks to historic museums.So relax and return to your senses in Florida!Fl

33、oridaMost attractive to tourists who are (46) and (47) .Its length of beaches on the Atlantic Ocean and Gulf of Mexico is (48) .A wonderful place for (49) .Offers opportunities for tourists to rest and (50) .(分数:5.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十二、Task 4(总题数:1,分数:5.00)A-a registered trademark

34、 B-after-sale servicesC-certification system D-copyright piracyE-domestic products F-end productG-gross weight H-life of useI-owner of copyright J-pirated copyrightK-potent legislation L-processing requirementsM-product coverage N-transfer of technologyO-product quality guarantee P-unfinished produc

35、ts(分数:5.00)(1).( )毛重 ( )技术转让(分数:1.00)填空项 1:_(2).( )盗版商品 ( )产品范围(分数:1.00)填空项 1:_(3).( )注册商标 ( )专利权(分数:1.00)填空项 1:_(4).( )认证体系 ( )半成品(分数:1.00)填空项 1:_(5).( )使用年限 ( )售后服务(分数:1.00)填空项 1:_十三、Task 5(总题数:1,分数:10.00)For more than 50 years, AT and are not the exclusive possession of a limited class.On the oth

36、er hand, our language includes a large number of words which are comparatively seldom used in ordinary conversation. Their meanings are known to every educated person, but there is little occasion to use them at home or in the market place. Our first acquaintance with them comes not from our mothers

37、 lips or from the talk of our schoolmates, but from books that we read, lectures that we hear, or the more formal conversation of highly educated speakers who are discussing some particular topic in a style raised above the habitual level of everyday life. Such words are called “learned“. And the di

38、stinction between them and “popular“ words is of great importance to a right understanding of the language.(分数:5.00)(1).One class of words can be learned _.(分数:1.00)A.through everyday life B.without too much practiceC.from popular songsD.with a dictionary in ones hand解析:解析 本题询问有一类词汇我们是通过什么方式熟悉的。根据原文

39、41)处可知,有一类词汇是我们在日常谈话中,从家庭成员以及熟人那里逐渐熟悉的,故选 A。(2).The words concerning everyday life _.(分数:1.00)A.are in the possession of each individual B.are something exchanged for moneyC.are not familiar to highly educated peopleD.are not included in a book解析:解析 本题询问有关日常生活的词汇怎么样。根据原文(42)处可知,日常生活所用的“流行词”属于所有人,而不

40、是少数入独有的,故选 A。(3).In this passage, “learned“ is used _.(分数:1.00)A.as a word equal to “educated“B.as a word similar to “informed“C.as a word close to “acquired“ D.as a word opposite to “popular“解析:解析 本题询问 learned一词的含义。根据原文(43)处可知,learned 译成“习得的”,故选 C。(4).According to the passage, both “popular“ words

41、and “learned“ words _.(分数:1.00)A.seem to be of no useB.can help people to get a better comprehension of the language C.are easy to masterD.have gone beyond our mothers reach解析:解析 本题询问根据这篇文章,流行词和习得性词汇这两类词都怎么样。根据原文(44)处可知,区别这两类词汇对正确理解语言起着重要的作用,故选 B。(5).From the passage, we can infer that _.(分数:1.00)A.

42、popular“ words are essential to daily life B.“popular“ words are not regular in usageC.“popular“ words are convenient to useD.“popular“ words are not standard enough to be used解析:解析 本题询问从这篇文章我们可以推断出什么。见第一自然段整段,大众化词汇是我们在日常生活中所使用的,所以它们对于日常交流是必不可少的,故选 A。十一、Task 3(总题数:1,分数:5.00)Break out of the everyda

43、y routine and come alive again with a trip to Florida. Whether youre looking for a quiet escape or an action packed trip, Floridas spectacular (壮观的)natural beauty and varied attractions let you create your dream escape. Nature lovers can explore vast lakes, forests and wetlands filled with native bi

44、rds, fish and wildlife (野生动物).Florida is an athletes paradise (运动员的乐园) as well, with plenty of opportunities for tennis, golf(高尔夫球) and water sports lovers to engage in their favorite form of recreation every day of the year. Florida is the nations top golf and tennis destination, offering more golf

45、 courses than any other states plus over 7,700 tennis facilities. With thousands of crystal clear rivers and lakes, plus over 1,000 miles of beaches on the Atlantic Ocean and Gulf(海湾)of Mexico, Florida is a water sports wonderland.Florida is also home to some of the best attractions in the United St

46、ates, from technologically advanced parks to historic museums.So relax and return to your senses in Florida!FloridaMost attractive to tourists who are (46) and (47) .Its length of beaches on the Atlantic Ocean and Gulf of Mexico is (48) .A wonderful place for (49) .Offers opportunities for tourists

47、to rest and (50) .(分数:5.00)填空项 1:_ (正确答案:nature lovers)解析:解析 本题询问佛罗里达对哪两种入很有吸引力。根据原文(46)处可知,对热爱自然的人很有吸引力。而第二段是向运动爱好者介绍这早的运动设施和天然环境。填空项 1:_ (正确答案:athletes/sports lovers)解析:解析 本题询问佛罗里达对哪两种人很有吸引力。根据原文(47)处可知,佛罗里达也是运动员的乐园。填空项 1:_ (正确答案:over 1,000 miles)解析:解析 本题询问大西洋和墨西哥湾的海岸线有多长。根据原文(48)处可知,佛罗里达有一千多英里环大西洋及墨西哥湾的海岸线。填空项 1:_ (正确答案:water sports)解析:解析 本题询问佛罗里达是什么宝地。根据原文(49)处可知,佛罗里达是水上运动的天堂。填空项 1:_ (正确答案:return to senses)解析:解析

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1