ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:18 ,大小:118KB ,
资源ID:1452620      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1452620.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-34及答案解析.doc)为本站会员(brainfellow396)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-34及答案解析.doc

1、大学四级-34 及答案解析(总分:687.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.The Influence of Internet on society A. Its advantage B. Its disadvantage 2. Your own opinion on Internet(分数:106.00)_二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.We can make up our minds about some people within only seven seconds of meeting

2、 them.(分数:7.00)填空项 1:_3.If you want to be yourself, you have to learn more from how - to books.(分数:7.00)填空项 1:_4.“You are the message“ mentioned in the passage suggests you should always provide messages to others.(分数:7.00)填空项 1:_5.Public speakers often confuse their audience because their visual si

3、gnals do not correspond with the verbal.(分数:7.00)填空项 1:_6.When you enter a room full of people, you should look at them with smile.(分数:7.00)填空项 1:_7.When you attend a meeting, you should learn what is going on first, and then express your opinions accordingly.(分数:7.00)填空项 1:_8.According to the autho

4、r, before he meets somebody, he will have a good sleep.(分数:7.00)填空项 1:_9.The personal qualities include: physical appearance, energy, rate of speech, 1 , gestures, expressiveness of eyes, and the ability to hold the interest of others.(分数:7.00)填空项 1:_10.According to the author, if you usually focuse

5、d on your own problems, or complain frequently, you need to 1 .(分数:7.00)填空项 1:_11.By saying “you already have the magic of making a good impression within you“, the author means that 1.(分数:7.00)填空项 1:_三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)B Questions 11 to 18 are based on the passage you have just heard./

6、B(分数:56.00)A.No one can find a supermarket.B.He helps people find a supermarket here.C.He has no idea where to find a supermarket.D.His family lives in this city.A.In a library.B.In a bookstore.C.In a classroom.D.In the womans home.A.A doctor.B.A salesman.C.A pharmacist.D.A librarian.A.He has a bett

7、er idea.B.He wants to be invited.C.It will depend on the weather.D.He is sure to go for an outing.A.Present a new book to the class.B.Read more than one book.C.Read the book more thoroughly.D.Read the book to the class.A.Jane knows practically everyone.B.Jane knows Karl isnt hard to be happy.C.Karl

8、didnt order the right thing.D.Jane always knows exactly what to say.A.He disagrees with the woman.B.He prefers not to argue about it.C.He shares the womans opinion.D.He wasnt able to live in the hotel.A.Marcia looks good in everything.B.He knew someone who looked like Marcia.C.He wishes he had a coa

9、t like Marcias.D.Marcia should get a new coat.四、B Questions 19 (总题数:1,分数:28.00)A.Registration at a polytechnic.B.The length of his stay in this country to be allowed.C.The way to open a bank account in Britain.D.The course he intends to have next year.A.Six months.B.Ten months.C.One year.D.One year

10、and a half.A.Either a passport or a driving license.B.Both a passport and a driving license.C.A credit card.D.A students identity card.A.One of the students friends.B.The students parents.C.Either his employer or his university.D.Both his employer and his university.五、B Questions 23 (总题数:1,分数:21.00)

11、A.A seafood restaurant.B.A very fancy restaurant.C.An exclusive restaurant.D.An Italian restaurant.A.It is urban in tone.B.It is up to date.C.It is expensive.D.It is brilliant in colour.A.Red meat.B.White wine.C.Chicken.D.Dessert and coffee.六、BSection B/B(总题数:1,分数:21.00)B Passage One Questions 26 to

12、 28 are based on the passage you have just heard./B(分数:21.00)A.Magazines.B.Newspapers.C.Television.D.Internet.A.17 minutes.B.11 minutes.C.48 minutes.D.38 minutes.A.The holders of brokerage accounts spend more time on newspapers than other people.B.The Internet becomes a key part of media consumption

13、 by the brokerage account holders.C.People between the age of 25 and 54 spend more time on TV than those in other ages.D.The holders of brokerage accounts spend more time on the Internet than college students.七、B Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.Yes. Because he is never sick.B.Yes. Because he wakes up f

14、eeling good every morningC.No. Because his heart muscle was severely, damaged.D.No. Because he suffered a heart attack.A.It is impossible for us to stop heart attacks and many people die for it.B.Advances in medicine help stop many heart attacks and keep people alive.C.Lifestyle changes have increas

15、ed the number of heart attacks.D.We have the technology to cure all the heart attacks.A.The longer people live, the fewer heart attacks people will meet.B.The number of heart attacks is decreasing.C.There is no evidence that heart attacks are decreasing.D.We can fight against different types of hear

16、t disease.八、B Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.In 1857.B.In 1860.C.In 1902.D.In 1959.A.Tom Searight.B.Illinois Powell.C.George Powell.D.John Wesley Powell.A.One.B.Two.C.Three.D.Seven.A.The former was on teaching and the latter is on research.B.The former was on teaching and the latter is on the combin

17、ation of teaching and research.C.The former was on the combination of teaching and research and the latter is on teachingD.The former was on research and the latter is on teaching.九、BSection C/B(总题数:1,分数:77.00)Its never too early toU (36) /Uyour skin-or your childrens from the sun. The sun producesU

18、 (37) /UraysU (38) /UA (UVA) and ultraviolet B (UVB)-that can cause short- and long-term skin damage. The immediate effects of harmfulU (39) /U-U (40) /U. photosensitiveU (41) /U, and cell andU (42) /Udamage-are bad enough. ButU (43) /Uexperts believe thatU (44) /U.Health experts also believe that U

19、VA may weaken the immune system.U (45) /U.Using sunscreens regularly on children, for example, can reduce their risk of skin damage later in life. Sunscreens provide some protection by blocking the suns rays on the skin. They are labeled with a sun protection factor (SPF):U (46) /U. But no sunscreen

20、 totally blocks the suns rays.(分数:77.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十、BPart Reading (总题数:5,分数:45.00)12.What impression on Antarctica can you get from the figures given in the first paragraph?(分数:9.00)填空项 1:_13.Why does the author say Antarctica is an

21、important part of Earths system?(分数:9.00)填空项 1:_14.Whats the relationship between Antarctica and the oceans on the Earth?(分数:9.00)填空项 1:_15.Who was the first man to step on Antarctica? And when?(分数:9.00)填空项 1:_16.Who gave the name to Antarctica? What does it mean?(分数:9.00)填空项 1:_十一、BSection B/B(总题数:

22、5,分数:44.50)17.The authors tone in this passage is _.(分数:8.90)A.sympatheticB.subjectiveC.objectiveD.critical18.What was the Canadian economy like before this March in spite of the events of Sept. 11,2001?(分数:8.90)A.The Canadian economy was steady.B.The Canadian economy was affected greatly.C.The Cana

23、dian economy contracted by 0.2 percent.D.The Canadian economy was weak.19.How many factors are mentioned in this passage influencing the Canadian economic contraction?(分数:8.90)A.Six.B.Seven.C.Eight.D.Nine.20.What is the main idea of this passage?(分数:8.90)A.An unexpected economic contraction took pla

24、ce in Canada.B.The Canadian economy contracted in April.C.Canadas manufacturing output continued to fall during April.D.The reasons of Canadas economic contraction.21.Which of the following statements is TRUE according to this passage?(分数:8.90)A.The residential construction in Canada develops unstea

25、dily.B.Most economists foresaw the Canadian economic contraction.C.The Canadian economic contraction was beyond expectation.D.The US economy is much stronger than the Canadian economy.十二、BPassage Two/B(总题数:5,分数:44.50)22.Which of the following is the best title for the passage?(分数:8.90)A.Has the Plei

26、stocene Epoch Ended?B.Another Ice Age in the Aeologle Futurn Is Coming?C.The Ice Ages: Are They Over?D.Glacial Ice Will Be Present in Different Places?23.What can be inferred from the passage?(分数:8.90)A.The climate of earth has fluctuated quite a bit over the last 4. 6 billion years.B.An increase in

27、 the earths temperature will have major consequences for all life on this planet.C.The information we have got makes us unable to explain the global warming completely.D.The Pleistocene began about t. 8 million years ago.24.Which of the following statements is TRUE according to the passage?(分数:8.90)

28、A.96 percent of the earths surface is covered by ice.B.Over 10 million square miles of the earths surface axe covered by ice now.C.Almost all of the ice sheets covering the land and glaciers in the mountains have been hidden.D.Most of the ice on the earths surface is located in Antarctic and Greenla

29、nd for the time being.25.Holocene _.(分数:8.90)A.ended about 11,000 years ago.B.is an existing geologic time period.C.is the end of the Pleistocene epoch.D.is an epoch of cool glacial and warmer interglacial periods.26.Whats the result of an accumulation of ice?(分数:8.90)A.An accumulation of ice would

30、make the global climate system altered.B.An accumulation of ice would make snow more difficult to melt.C.An accumulation of ice would increase the amount of moisture in the air.D.An accumulation of ice would increase the global temperature.十三、BPart Error Co(总题数:10,分数:90.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1

31、填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十四、BPart Translat(总题数:5,分数:35.00)37. 1 (好像有些不同) between Emilys condition and mine.(分数:7.00)填空项 1:_38.Nothing is ever accomplished by a committee, 1(除非它包括三个成员),one of whom happens to be sick and another absent.(分数:7.00)填空项 1:_39.Ive experienced many days an

32、d nights of 1(牵挂,害怕,流泪和疑心)。(分数:7.00)填空项 1:_40. 1(人口控制问题) has to be recognized and approached in a world environmental context.(分数:7.00)填空项 1:_41.His only comment was: “Tell BBC 1(我今晚 9 点发表广播讲话). “(分数:7.00)填空项 1:_大学四级-34 答案解析(总分:687.00,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.The Influence of Int

33、ernet on society A. Its advantage B. Its disadvantage 2. Your own opinion on Internet(分数:106.00)_正确答案:()解析:B The Influence of Internet/B With the rapid development of Internet, it has been influencing our daily life tremendously. Internet has transformed our lives and the way we communicate, how we

34、learn, how we work and spend free time. In fact, it has more or less changed every aspect of human society. We can benefit a lot from Internet. Firstly, it is more convenient than ever before. Internet has greatly shortened the distance among human beings. E - mail is much more efficient. To do some

35、 research work, we can search for relevant information on Internet without leaving our home. Secondly, we can reduce our cost greatly. We neednt spend lots of time and money in printing and posting. What we have to do now is just to send documents through Internet and it almost costs nothing. Althou

36、gh Internet has brought us many benefits, there can be no denying that it has brought us many inconveniences, even harms as well. First of all, it is not safe on Internet. Maybe thousands of people are staring at you when you log onto Internet. Your private information, such as your account and pass

37、word, is easy to be let out. On the other hand, with the sharply increasing amount of time spent on Internet, we are starting to lose ourselves, especially for those youngsters. We are getting more and more indifferent to people around us. The more we communicate, the lonelier we feel. However, Inte

38、rnet itself is neither right nor wrong. We can benefit from it and may also suffer from it. Nobody can hold back the step forward of Internet. If we resisted it, we would certainly lag be hind other nations. What we should do is to take full use of its advantages and try to avoid the harms it may br

39、ing as well.二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.We can make up our minds about some people within only seven seconds of meeting them.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:NG)解析:解析 文章第一句话介绍了 Research shows that we start to make up our minds about people within seven seconds of meeting them但并没指出是不是有些人只需要 7 秒钟就能判断的。3.

40、If you want to be yourself, you have to learn more from how - to books.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 文中只是说 how-to books 上可以给你许多建议,并不是说是 to be yourself 的必要条件。The most effective people never change character from one situation to another一句告诉了我们真正的必要条件。4.“You are the message“ mentioned in the passage

41、suggests you should always provide messages to others.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 根据第四段内容判断。5.Public speakers often confuse their audience because their visual signals do not correspond with the verbal.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 根据第八段第一句 Public speakers,however,often send confusing sisals to

42、their audience判断。6.When you enter a room full of people, you should look at them with smile.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 根据第十一段第一句 As you enter a room,move your eyes comfortably,then look directly at those in the room and smile判断。7.When you attend a meeting, you should learn what is going on first

43、 and then express your opinions accordingly.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:解析 根据第十四段内容判断。8.According to the author, before he meets somebody, he will have a good sleep.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:解析 根据第十七段第二句 Before I meet someone,I usually sit quietly and collect my thoughts 判断。9.The personal qualiti

44、es include: physical appearance, energy, rate of speech, 1 , gestures, expressiveness of eyes, and the ability to hold the interest of others.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:pitch. and tone of voice)解析:解析 根据第四段第二句作答。10.According to the author, if you usually focused on your own problems, or complain frequent

45、ly, you need to 1 .(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:lighten up)解析:解析 根据倒数第二段的最后一句填空。11.By saying “you already have the magic of making a good impression within you“, the author means that 1.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:nobody can be you as well as you can)解析:解析 可根据最后一句话作答。三、BPart Listenin(总题数:1,分数:56.00)B Questions 11 to 18 are based on the passage you have just heard./B(分数:56.00)A.No one can find a supermarket.B.He helps people find a supermarket here.C.He has no idea where to f

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1