ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:21 ,大小:128.50KB ,
资源ID:1452678      下载积分:2000 积分
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
如需开发票,请勿充值!快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。
如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
注意:如需开发票,请勿充值!
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【http://www.mydoc123.com/d-1452678.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录  

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(大学四级-87及答案解析.doc)为本站会员(feelhesitate105)主动上传,麦多课文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知麦多课文库(发送邮件至master@mydoc123.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

大学四级-87及答案解析.doc

1、大学四级-87 及答案解析(总分:642.50,做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.B Positive and Negative Effects of the Internet/B 1. 因特网的积极影响。 2. 因特网的消极影响。 3. 你的看法。(分数:106.00)_二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.At the very beginning, the author draws an analogy between designing a research and making a quick d

2、rawing.(分数:7.00)填空项 1:_3.The passage is mainly concerned with an extensive survey of researches in juvenile delinquency.(分数:7.00)填空项 1:_4.The major contribution of this study is to develop a new research technique easily transferred from one area to another.(分数:7.00)填空项 1:_5.In this article, the aut

3、hor wants to modify creatively the previous research finding of juvenile delinquency.(分数:7.00)填空项 1:_6.The purpose of the author is to demonstrate the successful application of new research techniques in a new area.(分数:7.00)填空项 1:_7.According to the author, three design types of previous researches

4、are to be integrated into one design.(分数:7.00)填空项 1:_8.Juvenile delinquency is the subject of this new social research techniques, which is different from the previous studies.(分数:7.00)填空项 1:_9.Only the personal motivation study has produced information of enormous significance.(分数:7.00)填空项 1:_10.If

5、 we combine the three study types, we are able to evaluate their relative importance in producting data to the practitioner.(分数:7.00)填空项 1:_11.The goal of the design is to permit a comprehension of several approaches.(分数:7.00)填空项 1:_三、BPart Listenin(总题数:2,分数:70.00)B Questions 11 to 20 are based on t

6、he conversation you have just heard./B(分数:35.00)A.She paid ¥ 40.00 for the coat.B.Her husband presented it to her as a gift.C.She bought the coat on her fortieth birthday.D.Her friend sent it to her as a birthday gift.A.To keep his old car and get a new one.B.To leave it in the garage to be repaired

7、C.To sell his car for a new one.D.To get his car repaired later.A.Husband and wife.B.Father and daughter.C.Doctor and patient.D.Teacher and student.A.The man went to the concert, but the woman didnt.B.The woman went to the concert , but the man didnt.C.The speakers did not go to the concert.D.Both

8、speakers went to the concert.A.An English textbook,B.A Chinese textbook.C.A chemistry book.D.A history book.A.The woman goes to school during the day and works at night.B.The woman has to work to support herself.C.The woman s classes are not difficult.D.The woman studies at night.A.She feels that he

9、 won t accept anything.B.She s sure be already has a pocket calculator.C.She thinks be has almost everything he wants.D.She s afraid he wants more than she can afford.A.Tom survived the accident.B.Tom was killed in the accident.C.Someone saved Tom s life.D.It did little damage to Tom s car.A.The tra

10、in is crowded.B.The train is late.C.The train is empty.D.The train is on time.A.No, all the rooms are taken.B.Yes, there is a double room.C.Yes, there are some spare rooms.D.Yes, there is a single room.四、B Questions 21 (总题数:1,分数:35.00)A.An art student.B.A chemistry student.C.A newspaper reporter.D.A

11、 landscape designer.A.The name of an art school.B.The differences between two kinds of paint.C.Information about a course.D.Location about a course.A.They dry in a short time.B.They are easy to find in stores.C.They come in many unusual colors.D.They feel pleasant to the touch.A.Experiment with achi

12、eving textures in painting.B.Learn to mix their own paints.C.Learn to appreciate abstract designs.D.Copy the works of master painters.A.Complete unfinished projects.B.Practice techniques he has learned before.C.Teach less advanced students how to use acrylic paints.D.Learn how to apply paints with d

13、ifferent kinds of brushes.五、BSection B/B(总题数:1,分数:21.00)B Passage One Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard./B(分数:21.00)A.Her husband had got a higher position.B.Her husband had lost his job.C.She wanted to have a cleaner house.D.She wanted to move to New York.A.His telepho

14、ne went out of order.B.The buyers had to leave soon.C.He began to work at 8 am.D.He had made an appointment with her for 8 am.A.They considered her lazy.B.They saw something they had never seen.C.They considered her foolish.D.They saw something familiar to them.六、B Passage Two(总题数:1,分数:21.00)A.The s

15、ilk T-shirt in white color.B.The cotton T-shirt with a slogan or picture.C.The nylon T-shirt worn on playground.D.The wool T-shirt worn for work.A.T-shirts feel soft and wash well.B.T-shirts are smart and comfortable.C.T-shirts go well with trousers.D.T-shirts are suitable for evening wear.A.New tec

16、hnology is being employedB.Advertisements are being widely used.C.New designs are being adopted.D.More synthetic materials are being introduced.七、B Passage Three(总题数:1,分数:28.00)A.For protection against other animals,B.For protection against other dogs.C.Just for fun.D.For the purpose of guarding the

17、 house.A.Because they did not eat other animals.B.Because they were useful for protection.C.Because they were good hunters.D.Because they always obeyed their masters.A.For companionship.B.For amusement.C.For protection against robbery.D.For hunting.A.The city can be a lonely place.B.Life in the west

18、 can be very dangerous.C.People in the west are fond of animals.D.The dog is a useful and friendly animal.八、BSection C/B(总题数:1,分数:70.00)After retiring from 30 years of teaching, Ethbell Pepper could easily have decided to sit back and S36 _ and enjoy a peaceful S37 _ . But that kind of life is not f

19、or Ethbell Pepper. “I just wanted to do something different. If you are going to S38 _ in life, do it. Don t just sit down and look out of the window,“ she says. At 68, she decided to become one of the S39 _ participants in a program at the University of California. The program offers S40 _ housing

20、and classes to people over sixty. She S41 _ in a class called Human Relationships and Diverse Society. S42“ _ . But in this course, I found out a lot about other cultures I didnt know then. S43 _. Older adults can add to the educational resources of the university by bringing with them a lot of valu

21、able experience. S44 _. Young students may have fears of growing older. S45 _. The younger students can begin to see aging as a natural part of living.(分数:70.00)(1).S36(分数:7.00)填空项 1:_(2).S37(分数:7.00)填空项 1:_(3).S38(分数:7.00)填空项 1:_(4).S39(分数:7.00)填空项 1:_(5).S40(分数:7.00)填空项 1:_(6).S41(分数:7.00)填空项 1:_(

22、7).S42(分数:7.00)填空项 1:_(8).S43(分数:7.00)填空项 1:_(9).S44(分数:7.00)填空项 1:_(10).S45(分数:7.00)填空项 1:_九、BPart Reading (总题数:5,分数:45.00)填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_填空项 1:_十、BSection B/B(总题数:5,分数:44.50)17.How do the older generation and the younger one think about money?(分数:8.90)A.The former thinks more of money

23、 than the latter.B.The younger generation values money more than the older generation.C.Both generations rely on the imaginative power of bankers to make money.D.To the former money is a real commodity but to the latter a means to produce more money.18.The word “tangible“ (Line 2, Para. 4) refers to

24、 something _.(分数:8.90)A.that is preciousB.that is usableC.that can be touchedD.that can be reproduced19.It can be inferred from the passage that the author s attitude towards the new trend in banking is _.(分数:8.90)A.cautiousB.regretfulC.positiveD.hostile20.The main idea of this passage is that _.(分数

25、8.90)A.money is not as valuable as it was in the pastB.changes have taken place in both the appearance and the concept of banksC.the architectural style of the older bank is superior to that of the modern bankD.prejudice makes the older generation think that the modern bank is unreliable21.Accordin

26、g to this passage, a modem banker should be _.(分数:8.90)A.ambitious and friendlyB.reliable and powerfulC.sensible and impenetrableD.imaginative and creative十一、BPassage Two/B(总题数:5,分数:44.50)22.The English way of commenting on something or somebody suggests that _.(分数:8.90)A.the English are modest in m

27、ost circumstancesB.the English feel no less than any other nationalityC.the English tend to display less emotion than they feelD.the English dont take a strong interest in making comment23.What does the passage mainly discuss?(分数:8.90)A.The differences between the English and the other Europeans.B.T

28、he different character of the English man and its reason.C.The reasons for English people s shyness.D.The code of behavior of the nationalities in Europe.24.According to the passage, on entering a railway compartment, an overseas visitor is expected to _.(分数:8.90)A.inquire about the code of behavior

29、 in the trainB.shake hands with all the passengersC.shake hands with the person he knowsD.behave like an Englishman25.One explanation for the different character of English people is that _.(分数:8.90)A.they are geographically isolated from the European continentB.they have nothing to do with the othe

30、r EuropeansC.they like to keep quiet among their acquaintancesD.they tend to be reserved by nature26.The word “inhibited“ (Line 2, Para. 2) in this passage probably means being _.(分数:8.90)A.unable to have good mannersB.unable to express and relax freelyC.able to act properlyD.able to talk freely十二、B

31、Part Cloze/(总题数:20,分数:70.00)A.forB.inC.withD.onA.overB.outC.offD.awayA.availableB.attainableC.achievableD.amenableA.whichB.thatC.whatD.whenA.to financeB.financedC.the financeD.to be financedA.to payB.payingC.payD.to have paidA.treatB.dealC.maneuverD.handleA.looking forB.looking intoC.looking afterD.

32、looking overA.compressedB.impressedC.obsessedD.repressedA.overB.onC.underD.behindA.extensionB.retentionC.attentionD.exertionA.inB.withC.onD.forA.intensiveB.absorbedC.intenseD.concentratedA.whichB.whatC.thatD.itA.countlessB.titanicC.broadD.vastA.is beingB.areC.have beenD.isA.boundaryB.restrictionC.co

33、nfinementD.limitA.ContraryB.OpposedC.AverseD.ObjectedA.knowingB.to knowC.they knowD.knownA.run intoB.come intoC.faceD.defy十三、BPart Short An(总题数:5,分数:17.50)47.Human relationships outside and inside the home are based on _.(分数:3.50)_48.Physical violence a woman imposes on her children serves as an exa

34、mple of _.(分数:3.50)_49.Why does the author think women are easier to suffer from depression?(分数:3.50)_50.What is mens role in the eyes of the society, according to this passage?(分数:3.50)_51.Women would not put up with beating and chose to leave home if financially _.(分数:3.50)_大学四级-87 答案解析(总分:642.50,

35、做题时间:90 分钟)一、BPart Writing(总题数:1,分数:106.00)1.B Positive and Negative Effects of the Internet/B 1. 因特网的积极影响。 2. 因特网的消极影响。 3. 你的看法。(分数:106.00)_正确答案:()解析:B Positive and Negative Effects of the Internet/B The Internet is a miracle in human society for it introduces new concepts and living styles into ou

36、r life. The imagined world created by the Internet offers us a window to exchange ideas, explore information and entertain ourselves at our own pace. Our traditional way of communication is undergoing a revolutionary change with new forms of communication like BBS, e-mails and online chatting becomi

37、ng prevailing. And information is at our finger s tips the instant we are online, which facilitates the sharing and utilizing of information to the greatest extent. The coming E-commerce boom will turn e-life into a reality. The Internet, though invisible and intangible, has become an indispensable

38、part of our life. Meanwhile, negative effects of the Internet have posed a big problem to us. The Internet can be addictive as alcohol and threaten people s psychological well-being. Like a kaleidoscope, the Internet presents a world of fantasies. If people live in fantasies for too long, they may b

39、ecome anti-social and alienated from the real world. And the Internet can be a breeding ground of crimes. Hackers aim at attacking and paralyzing sites. Vulgar rubbish and erotic sites may corrupt kids mind. In my opinion, the invention of the Internet is a technological breakthrough which has broug

40、ht incomparable conveniences and changes to human beings. Though inevitably the Internet has given rise to new social problems, it should not be the target of criticism because it is not the fault of the Net but the fault of those who abuse it.二、BPart Reading (总题数:10,分数:70.00)2.At the very beginning

41、 the author draws an analogy between designing a research and making a quick drawing.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:分析 A close analogy to a study design is the rough sketch made by an artist before he commits his vision to canvas.3.The passage is mainly concerned with an extensive survey of researches

42、 in juvenile delinquency.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:分析 One major purpose of this study was to demonstrate whether or not the newer social research techniques could help in broadening and deepening knowledge concerning juvenile delinquency.4.The major contribution of this study is to develop a new r

43、esearch technique easily transferred from one area to another.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:分析 However, research technique developed in one content area can not be mechanically transferred to another.5.In this article, the author wants to modify creatively the previous research finding of juvenile del

44、inquency.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:分析 It became apparent that one of the major contributions a pilot study could make to both method and substantive findings would be to bring all three study types together in one design for the purpose of correlating their findings and evaluating their relative i

45、mportance in producing data of use to the practitioner.6.The purpose of the author is to demonstrate the successful application of new research techniques in a new area.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:N)解析:分析 同 2。7.According to the author, three design types of previous researches are to be integrated into one design.(分数:7.00)填空项 1:_ (正确答案:Y)解析:8.Juvenile delinquency is the subject of th

copyright@ 2008-2019 麦多课文库(www.mydoc123.com)网站版权所有
备案/许可证编号:苏ICP备17064731号-1